Setari Cookie-uri

Incredibil .....dar adevarat!!!!

Cea mai penibila patanie am avut-o cu o doamna doctor intr-un spital din Bucuresti unde era internat tatal meu. Am patit-o rau de tot si mai exact: ca un om onorabil ce ma consider, m-am dus sa vorbesc cu doamna dr.la care era internat tatal meu sa vad si eu care era problema lui....nu era normal? eu zic ca da....in fine....dupa ce am stat de vorba am scos un plic in care pusesem o suma sa ii zicem de inceput...nici mica rau nici ffff mare, era omenoasa. Asta nu a fost o problema dar a doua zi ma duc la tatal meu in vizita unde aflu ca m-a cautat doamna dr., lasandu-mi mesaj daca vin sa trec pe la dumneaei. M-am dus nestiind ce ma asteapta....era tare suparata, a scos plicul pe care eu il dadusem cu o zi inainte si cu multe insistente mi l-a returnat, eu nu intelegeam de ce.....la un moment dat chiar am crezut ca nu primeste bani si ca o fi vreun om de omenie, mai ales ca eram cadru medical intr-un alt spital, in prostia mea o secunda dar numai atat asta am crezut, pentru ca in secunda urmatoare au venit cuvintele ca un traznet ale doamnei doctpor care m-au trezit la o realitate tare dureroasa si penibila....si mai exact:"eu nu sunt femeie de servicu sa imi dai banii astia". Este o intamplare atat de penibila ca am impresia ca m-a marcat pentru tot restul zilelor....Sper sa nu treaca nimeni prin asa ceva...este ingrozitor.
geo_1001
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:32
GEO CEL MAI MARE BINE PE CARE NI-L SI DESIGUR "I-L" POTI FACE ESTE SA NE SPUI NUMELE DOAMNEI SI LOCUL DE MUNCA... DOUA LUCRURI NU-MI EXPLIC PE LUMEA ASTA "PEDOFILIA SI CRIMINALITATEA IN RINDUL DOCTORILOR"
faxy
Postat pe 6 Ianuarie 2009 21:31
si tatal meu a patit ceva asemanator : cand a mers sa vorbeasca cu medicul care se ocupa de varul meu (var care ajunsese la spital cu o pneumonie foarte avansata) si care nu s-a ocupat de pacient pana nu a primit o mica atentie (care de fapt era cam mare pt. ca doctorul a avut bunavointa sa spuna si cat vrea).
Medici din astia sunt multi,pacat ca uita de juramantul facut!!!Mie una mi-e scarba sa mai merg la medic cand vad cata nesimtire exista...Dar mai sunt si medici ok,care isi fac meseria foarte bine si care nu cer nimic!!!
michelle_08
Postat pe 6 Ianuarie 2009 22:36
Si eu am patit ceva asemanator ,cind inaintea unei operatii a venit dr anestezist sa discute cu mine .Dupa ce ,prudenta m-a scos din salon am inceput sa discutam si i-am dat un plic ,pe care nu credeam ca-l va deschide pe loc ,si mi-a spus dupa ce a vazut suma ... ca ea se considera un dr de cel putin ....adica o suma mult mai mare decit ma gindisem eu !si m-am conformat bineinteles ptr ca esti pe mina lor !atunci am inteles de ce m-a scos din salon ! Oare nici o autoritate nu citeste aceste rinduri ? e prea de tot ce se intimpla in spitalele din tara asta !
nico_healthy
Postat pe 9 Ianuarie 2009 21:37
Si daca ar citi o autoritate randurile astea ce ?
Credti ca se pot lua masuri pe baza unor vorbe goale lipsite de orice asumare a raspunderii ?
Va vaitati in stilul asta nenorocit, romanesc, dar nu aveti curajul sa faceti ce trebuie ca sa se puna capat acestei situatii...
Nu sunteti oameni seriosi .... Eu apelez la clinca particulara, platesc cat mi se cere si primesc lucru de calitate. Iar daca dau nu vorbesc despre asta. Imi asum propria mea fapta.
Nu dati nume nici macar aici dara-mi-te procurorului !
Nu sunteti in alta oala decat cei pe care ii criticati !
Nu va mai dati fete mari. Meritati ce vi se intampla pentru ca nu faceti nimic pentru ca astfel de lucruri sa nu mai existe.
sbucur
Postat pe 15 Ianuarie 2009 07:56
draga mea intimplarea face ca eu nu am in zona nici un spital privat doar clinici unde deocamdata nu se fac operatii .Dr de la clinicile astea te programeaza ptr acest lucru in spital si am pretentia ca la banii care mi se trag din salariu ptr sanatate sa nu fiu fortata sa dau cuiva cit vrea persoana ,dai dupa ce se rezolva problema si esti multumita de rezultat .Cine se uita la tine intr-un spital de stat daca nu dai ceva ? sau se uita si te trateaza asa cum multi stim ! Daca dai ceva se schimba datele problemei se ocupa de tine si iti trateaza problema ! Draga mea aici nu vorbeam de spitalele private ci de acelea care supravietuiesc din banii nostrii !si crezi ca cineva aflat in cazul meu inaintea unei operatii ar avea puterea sa filmeze sau sa organizeze un flagrant ? Fii serioasa , cind e vorba de sanatatea ta ...
nico_healthy
Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:57
De vina suntem noi,cei care procedam astfel,ar trebui sa nu li se mai dea astfel de plicuri medicilor.Teoretic,ca de fapt asa au fost invatati tot de catre pacienti.Si eu am avut nevoie de o interventie chirurgicala anul trecut si am dat "spaga" dar mult mai putin decat am aflat ca se ofera de obicei.Nu au fost probleme,s-au comportat normal (anestezistul si chirurgul)dar mentionez ca era rezident chirurgul ortoped, deci mai are timp..... Nu cred ca se va rezolva vreodata problema.
somera
Postat pe 3 Februarie 2009 09:24
Da, ai drepatate tu, ar trebui sa nu mai dam insa astia ne lasa sa murim daca nu prestam! Isi bat joc de noi! Mie imi este frica sa nu dau! Pentru ca si daca ma omoara ei tot nu patesc nimic!
Gaby211081
Postat pe 3 Februarie 2009 10:18
cea care zice ca noi suntem de vina ca ei sunt sarlatani crek e doctorita .....
te simti atat de impotent cand vezi nesimtirea lor..... ce poate sa faca o femeie de la tara sau de la oras care nu are relatii sa se poata informa sau sa o ajte careva in fata unui doctor ¨renumit¨ care are o gramada de pile? Daca incerci sa-i strici mersul te omoara cu zile .... cand esti la ananghie si tre sa te operezi sau ceva important mai stai sa te judeci cu doctorul ca nu vrei sa-i dai cat cere? ca sa ramai mutilat pe viata? .....

Sunt si eu de acord ca nu trebuie sa mai dam mita in nici un loc...nici spitale, nici scoli... niciunde dar nu oamenii de rand trebuie sa faca asta .....
Ar trebui ca statul sa formeze o asociatie impotriva mitei ... si aia sa se informeze unde se da mita si sa se duca cu camere ascunse si toti aia care cedeaza sa fie scosi din functie si amendati usturator .. sa nu le mai trebuiasca sa ia bani de la niste oameni care saracii numai ei stiu cat muncesc ca sa aiba un ban .... dar o sa mai dureze putin.... SANATATEA e la pamant la noi .... daa ati vedea ce spitale avem in care stau cate 3 pe 2 paturi sau in care ies gandacii din prize noaptea ... maternitati in care stau toate insarcinatele intr-o camera .... nu-ti mai vine sa intri .... sau te duci la urgenta si tre sa astepti intr-un miros de ametesti si mai ai 30 in fata ta .... CE AS PUTEA FACE EU CA CETATEAN DE RAND?????? SA-MI RASPUNDA DOAMNA CARE S-A AGITAT MAI SUS CA NOI SUNTEM DE VINA.... sa ma duc sa ma bat singura cu morile de vant? daca nu te asculta nimeni?
jessica23_healthy
Postat pe 7 Februarie 2009 12:28
nico_healthy
Postat pe 7 Februarie 2009 20:14
Nu sunt doctorita si nici nu am de-a face cu acest domeniu sau altul in care se da mita.Sustin inca o data ca NOI suntem de vina ca le dam in continuare.Daca ai citi bine si eu am dat dar mai putin,si am avut noroc ca era rezident chirurgul,si nu a facut nazuri.Sunt in spitale si oameni de la tara care dau cat e "tariful",am vazut cazuri concrete,daca nu au ei ii ajuta copii de la oras.Sigur sunt si oameni care nu-si permit nici macar medicamente,si se chinuie pana nu mai sunt solutii de vindecare......Anul trecut mama mea a fost internata(are o pensie derizorie-nu are vechime completa)cu comotie cerebrala,si am vazut f. multa nesimtire din partea asistentlor si a infirmierelor care se poarta oribil cu cei care nu dau nimic.Chiar m-am certat cu una dintre asistente care imi reprosa ca nu cumpar med si pampersi.Medicii care au tratat-o pe mama au fost ok si nu au dat de inteles ca vor ceva,(nu le-am dat nimic-mai ales ca au vazut cu cine au de-a face,ca nu era o pers. cu bani.In schimb in salon erau femei de la tara care erau instarite si care aveau copii cu bani...deci dadeau in dreapta si in stanga.....Asa ca nu eu sunt de vina pt. ce am afirmat mai sus...
somera
Postat pe 9 Februarie 2009 09:23
Atata timp cat un medic specialist chirurg intr un spital are 1400 lei , e k sa ia- nasol ii ca el conditioneaza....De vina este sistemul; uitati va, acuma vor sa le ia 40% din venit la medicii de familie; no si? nu i nimic, numai ca vor da efectiv faliment 75% din cabinete. Un medic de familie are venitul -deci , nu salarul- in jur de 6500. De acolo, isi plateste asistenta, fem de sevici, contabila, retete, contracte(obligatorii) cu deseurile, metrologi etcApoi mai plateste inretinere si 16% la stat si vedeti cu ce mai ramane sa se doteze, modernizeze, etc Vai si amar! Nenorocirea ca aia buni pleaca si raman medicii formati de fac private
dusilumi@yahoo.com
Postat pe 13 Februarie 2009 04:41
Buna!eu am intalnit si dr.omenosi si va pot da cateva exemple:prof.Sinescu de la Fundeni,dr.Keregy,dr.Dumitrache de la sp.Carol davila.dr.Buciuman....sant operata de 8 ori,asa ca am cunoscut multi medici.Este adevarat sant si multi care iti spun de la obraz ca trebui sa dai atat,ca sa te consulte sau opereze,sat si dr care au cabinete particulare,dar lucreaza si in policlinici de stat si te obliga sa mergi la cabinetul lor particular.intrebarea este :cine oare i-a invatat cu sa ia mita?numai ei sant vinovati?noi nu avem nici o vina?eu am vazut un caz;o doamna trebuia sa isi opereze fetita de apendicita si intreaba o mamica a carui copil fusese operat,cat ai dat la dr.?d_na raspunde 3mil,atunci mama fetitei a dat 5mil.la dr chi.si 2mil la anestezist.Deci judecati si dv singure.Va doresc o zi buna.
51160
Postat pe 13 Februarie 2009 12:18
somera :sml sunt de acord cu tine ... in mesajul meu ma refeream la sbucur si citez : ¨Nu va mai dati fete mari. Meritati ce vi se intampla pentru ca nu faceti nimic pentru ca astfel de lucruri sa nu mai existe.¨
jessica23_healthy
Postat pe 17 Februarie 2009 00:44
ok,yessyka3
somera
Postat pe 17 Februarie 2009 17:03
Asa este, aveti dreptate, dar ganditi-va ce salariu au si ganditi-va daca nu ar fi medicii ce ni s-ar intampla?Daca statul le-ar da un salariu bun pentru munca pe care o desfasoara (si nu este una la indemana oricui) atunci cum i-am prinde cum sa-i ardem.Unii totusi au bun simt si nu te trateaza ca pe un gunoi si nici nu-ti pretind sume mari.Am fost operata de cancer uterin la Cluj acum, in ianuarie si parca mi-am schimbat impresia rea despre medici pe care o aveam.Acolo sunt altfel de oameni fata de ceilalti (bineinteles ca mai sunt si exceptii dar care intaresc regula).Eu nu as avea puterea psihica sa fac ceea ce face un chirurg, pentru ei si mai ales pentru medicul care m-a operat si m-a salvat, tot respectul.Si ca sa dam si nume:chirurgul NISTOR CODRUT caruia nu am cuvinte sa-i multumesc pentru bunatatea si omenia de care a dat dovada (am doar 38 de ani).
kudika110862
Postat pe 27 Februarie 2009 11:14
Da,nu au salarii mari,dar oare numai ei au salarii mici in Romania?Sunt si mai multi care au salarii si mai mici.In momentul in care ti-ai ales o meserie o faci cum trebuie,iti place ceea ce faci si in primul rand trebuie sa fii om mai ales ca medic.Cei care fac o meserie pt bani ,consider ca nu-si fac treaba foarte bine,se gandesc cum sa castige mai mult.E parerea mea,poate gresesc,dar mentionez ca cei multi din tara noastra sunt saraci si abia supravietuiesc,iar daca se imbolnavesc e vai si amar.
somera
Postat pe 28 Februarie 2009 09:34
In urma cu cateva luni am avut niste probleme la genunchiul stang si am fost nevoita sa fac vreo 4-5 vizite la ortoped. Nu i-am dat nimic la prima vizita, nici la a doua. Am facut un RMN si o a treia vizita. S-a pus problema unei operatii astfel ca la a patra vizita a venit si bunica mea cu mine. M-a intrebat daca i-am dat "ceva" pana acum si am spus un NU raspicat si am zis ca nici nu ii voi da ca e datoria lui. A intrat cu mine la consultatie. A fost foarte uimta de cat de frumos s-a comportat doctorul dat fiind ca nu i-am dat niciodata nimic. Mi-a explicat in detaliu problema care o am si ce putem face pentru a evita o operatie. A fost foarte de treaba intr-un cuvant. Si avea in jur de 50 si ceva de ani ... De-ar fi mai multi ca el.....
anda_1987
Postat pe 4 Martie 2009 13:57
Buna fetelor, eu am avut o experienta si mai crunta decat toate cele care ati postat. Dupa ce ca am dat bani la greu unui medic, acesta s-a dovedit unul incompetent din toate punctele de vedere, iar de orgolios sa nu mai spun. In urma unui accident mi-am fracturat mana dreapta. Si nu a fost o simpla fractura, ci una cu mari complicatii, tripla fractura, cu semipareza de nerv radial. Ajunsa la urganta, la sectia de ortopedie,la orele 15.00 renumitul medic, analizand situatia,dupa nenumarate radiografii si studierii ale antebratului meu, a dat un verdict: "trebuie operata! Dar eu personal as zice sa asteptam pana luni(de mentionat ca era intr-o zi de sambata), sa facem o comisie de medici si sa vedem cum evolueaza."
In loc sa recunoasca faptul ca ii era teama de complicatiile care pot surveni dupa o astfel de operatie, daca nu era facuta in mod corect, sa apeleze la medici competenti care la momentul respectiv nu erau in spital, se apuca la orele 23.00 de interventia chirurgicala, una cu anestezist din alta unitate spitaliceasca, deoarece ortopedia nu avea medic anestezist de garda. Pt ca trebuia facuta anestezie locala, neavand analizele facute.
Mi s-a pus o placuta cu 8 suruburi si am stat asa sase saptamani, in speranta ca totul va fi bine.Am ramas in spital o luna de zile, si nu a observat (doctorul) ca nu se imbunatatea nimic, desi el asa imi spunea: ca totul va fi bine.
Va puteti da seama ce a urmat! dupa saptamani de chin in ghips, opt luni de recuperare post operatorie, pt recuperarea nervului, care spre norocul meu nu era rupt de tot , ci doar lezat. in speranta ca totul e ok, dupa sase luni m-am dus la o noua radiografie. Si...surpriza!!!!!!!! osul era exact asa cum il lasase, pus stramb si necalcefiat.
Am apelat prin cunostinte la seful de sectie de la sectia de ortopedie, care dupa ce, la randul lui, a analizat cazul meu, si dupa ce a aflat cine a facut faimoasa operatie, mi-a dat o veste si mai urata.
Nu se mai poate inteveni chirurgical sub nici o forma, inainte ca nervul sa se refaca complet. Mentionez ca nu mi-am putut misca palma si degetele sub nici o forma timp de opt luni. Urmarile au fost groaznice: mi-am pierdut job-ul, am intrat in pensie de boala la 25 de ani, ca sa fiu cu actele in regula, in legalitate si sa stau acasa pe ceva banuti, o suma infima oricum.
Asa ca fostul medic, cel care m-a operat primul, dupa o mustrate luata de la seful de sectie, cu mine de fata, a continuat bine merci sa nenoroceasca si alti pacienti cu care intamplator m-am intalnit dupa ce am plecat din spital. Si cazuri mai usoare ca al meu.
Am suportat in 2 ani de zile cat a durat pensia de boala 5 interventii chirurgicale, toate facute de seful de sectie, ca sa repare greselile unui incopetent.
Ca sa nu mai spun ca am cheltuit cel putin 2000 euro cu medicii din ortopedie si cu cei de la clinica de recuperare(privata, ca la stat nu se ocupa nimeni de tine, daca nu cunosti pe cineva acolo).
Daca incompetentul de medic, ma refer la primul dintre ei, si-ar fi facut treaba asa cum trebuia de la inceput, motivat fiind , baneste vorbind, nu s-ar mai fi intamplat toate astea. Celorlaltor medici le-am dat ca macar s-au straduit sa imi fie mie bine, si au si reusit, intr-un final. Dar dupa 2 ani.
De celelalte cadre medicale din spital sa nu mai spun, ca asteptau banuti pt orice, inclusiv infirmierele ca sa iti schimbe patul.
Bani se dau din vina noastra ca asa ne-am obisnuit si i-am obisnuit. Dar macar, drept rasplata sa lupte pt sanatatea noastra. Dar nu e asa. Multi sunt multumiti ca primesc si atat.Dupa ce au luat banii, isi ingroasa conturile si isi iau masini care mai de care mai bengoase, ca sa aiba cu ce se lauda la colegi. Bolnavii, sa-i pazeasca D-zeu.
In speranta ca nu v-am plictisit, va doresc multa sanatate, si aveti grija de voi.
monagigi
Postat pe 17 Martie 2009 17:32
O simpla operatie de apendice,efectuata acum vreo 15 ani prietenului meu,150 marci d-nului doctor si surpriza...o cicatrice de aprox 10 cm lungime si vreo 2cm latime.Groaznic,dar vreau sa spun ca eu am intalnit medici foarte buni care nu au acceptat bani nici inainte nici dupa vreo interventie.Doamne ajuta ca mai avem si oameni printre noi.
kudika_miha
Postat pe 17 Martie 2009 18:16
Cand am nascut,prin cezariana am constatat ca anestezistul care avea o varsta respectabila,nici nu stiu daca mai profeseaza,lua bani in functie de cate kg. avea pacientul.Nu mai tin minte cat lua la kg. dar ideea in sine este inumana.
soris73
Postat pe 25 Martie 2009 10:57
De la: soris73, la data 2009-03-25 10:57:14 Cand am nascut,prin cezariana am constatat ca anestezistul care avea o varsta respectabila,nici nu stiu daca mai profeseaza,lua bani in functie de cate kg. avea pacientul.Nu mai tin minte cat lua la kg. dar ideea in sine este inumana.

lol .... asta chiar ca n-am mai auzit-o .... tare oricum
jessica23_healthy
Postat pe 28 Martie 2009 01:35
o tare de tot geo dar stati sa va spun eu de intamplarea mea.Acum 4 ani seara pe la 9 si jumatate imi era super rau intrun final si au dat seama ai mei ca era apendicita, copil incapatanat cum sunt de obicei nu am vrut cu salvarea. Ne-am suit noi repede in tranvai am ajuns si acolo dr imi spune ca e grav si ca ma opereaza de urgenta in loc sa lesin eu de frica a lesinat tata si-a dat seama ca auitat borseta cu bani si ca are la el niste rest ce ia ramas de la piata cam aproape un milion.eu eram in sala de operatie si cand sa ma adoarma anestezista dr se uita in buzunarvede banii si imi spune ca nu sunt chiar asa grav si ca nu ma mai opereaza.eu l-am crezut m-am dat jos de pe masa de operatie si am iesit afara impreuna cu el convinsa ca nu am nimic si atunci apare tata cu restul de bani si o iau de la incept: iar dezbracarea iar pe masa de operatie si insfarsit operata. dupa aia am avut probleme mari s-a spart in mine si afost mai greu recuperarea dar ma intreb daca tata nu ajungea la timp cu banii oare mai vorbeam acum cu voi
ELLA_87
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:09
vai de mine!!!!!!!!! m-am speriat citind tot ce ati scris! chiar se poate mult mai rau decat mi-am imaginat si decat mi s-a intamplat. dupa cate ati patit, nici macar nu mai are rost sa mai povestesc de mine. dar, eu una am ajuns la o concluzie: pana sa dau "spaga" la doctori, mai bine ma duc si ma internez la un spital particular unde tot asa platesc dar macar acolo e renumele si in caz de complicatii, Doamne fereste!, pot actiona in instanta. mi s-a intamplat si mie ceva asemanator dar macar nu era vb de a-mi pune viata in pericol, si suparata mi-am cumparata o camera de filmat in forma de pix. nu am ajuns sa o folosesc la nici un spital deocamdata, dar am folosit-o la somaj si nu-mi pare rau. peste tot unde e vb de bugetari avem probleme!!! sincer, o astfel de camera in valoare de 150 lei isi face datoria si mai putem inlatura din monstrii societatii. eu sunt hotarata sa fac tot pot pt a-i demasca pe asa zisele cadre medicale si altii pe langa ei. dupa ce i-am facut felul unui angajat al AJOFM gandindu-ma ca chiar nu are ce cauta acolo cand alte persoane si-ar dori sa lucreze si nu au unde, ma gandeam sa-mi fac o firma specializata doar pe asa ceva. poate aberez acum dar cand vad ca peste tot se intampla la fel...
eurobianca
Postat pe 25 Mai 2009 23:02
sunt niste nemernici.......asa sunt toti ce sa facem......????????si nu numai medicii sunt asa oriunde te-ai duce sa "rezolvi" ceva trebuie sa ai bani pregatiti.........astea-s romanii asta-i Romania........
helenita5
Postat pe 13 Iunie 2009 23:40
somera
Postat pe 14 Iunie 2009 18:34
MESAJUL TAU [EXEMPLUL]DIN LUNA MARTIE ABIA ASTAZI 4 IULIE AM AJUNS SA-L CITESC
MI-A PLACUT IDEEA CU PIXUL AI FOST ISTEATA FOC
DACA IMI POTI DA UNELE AMANUNTE TI-AS MULTUMI MULT DE TOT :NU SINT DIN BUCURESTI DAR IN CURIND AJUNG ACOLO SI M-AR INTERESA SA-MI DAI O ADRESA UNDE SA POT GASI SI EU PIXURI GEN CAMERA VIDEO SAU CHIAR SI ALTE USTENSILE MICI SI FINE DE ACELASI GEN
MERCI ANTICIPAT
MESAJUL MEU ESTE ADRESAT MEMBRULUI DE PE FORUM CU NUMELE EUROBIANCA
justyna
Postat pe 4 Iulie 2009 11:25
De la: healthy003394, la data 2009-06-13 23:40:14sunt niste nemernici.......asa sunt toti ce sa facem......????????si nu numai medicii sunt asa oriunde te-ai duce sa "rezolvi" ceva trebuie sa ai bani pregatiti.........astea-s romanii asta-i Romania........

A, si cand e vorba de preventie,tot medicii sunt vinovati,cum va place sa va scuzati fara sa va asumati responsabilitati.Nu le iau apararea medicilor,dar bine va face.
enemgabriel
Postat pe 4 Iulie 2009 14:36
te simti cu musca pe caciula...........???????
helenita5
Postat pe 5 Iulie 2009 15:12
De la: eurobianca, la data 2009-05-25 23:02:20vai de mine!!!!!!!!! m-am speriat citind tot ce ati scris! chiar se poate mult mai rau decat mi-am imaginat si decat mi s-a intamplat. dupa cate ati patit, nici macar nu mai are rost sa mai povestesc de mine. dar, eu una am ajuns la o concluzie: pana sa dau "spaga" la doctori, mai bine ma duc si ma internez la un spital particular unde tot asa platesc dar macar acolo e renumele si in caz de complicatii, Doamne fereste!, pot actiona in instanta. mi s-a intamplat si mie ceva asemanator dar macar nu era vb de a-mi pune viata in pericol, si suparata mi-am cumparata o camera de filmat in forma de pix. nu am ajuns sa o folosesc la nici un spital deocamdata, dar am folosit-o la somaj si nu-mi pare rau. peste tot unde e vb de bugetari avem probleme!!! sincer, o astfel de camera in valoare de 150 lei isi face datoria si mai putem inlatura din monstrii societatii. eu sunt hotarata sa fac tot pot pt a-i demasca pe asa zisele cadre medicale si altii pe langa ei. dupa ce i-am facut felul unui angajat al AJOFM gandindu-ma ca chiar nu are ce cauta acolo cand alte persoane si-ar dori sa lucreze si nu au unde, ma gandeam sa-mi fac o firma specializata doar pe asa ceva. poate aberez acum dar cand vad ca peste tot se intampla la fel...


buna, de unde ai cumparat acel pix?????????????????
intrigante
Postat pe 7 Iulie 2009 09:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CASTIGA 3 SIROPURI FYT FORM CU CARE A SLABIT MAMA NATURA 2 De la: kudika226898 5 Aprilie 2011 11:41
a 5 De la: Popescu_Marius_1 20 Februarie 2014 11:54
Concurs Hermax - castiga o peruca Raquel Welch 204 De la: healthy001947 31 Martie 2010 10:49
concurs foto copii 2 De la: kudika140726 8 Septembrie 2010 22:42
Concurs Peruca Helmax 1 De la: healthy010214 13 Decembrie 2009 21:04