Setari Cookie-uri

glanda tiroida

Care sunt urmarile inlaturarii glandei tiroide din cauza nodulilor?
buculeiro
Postat pe 19 Decembrie 2008 14:16
de ce sa inlaturi glanda tiroida cand problema ta poate fi rezolvata cu remedii naturiste-aloe vera, detalii la www.caraghiaur.ro
lucian_rich
Postat pe 16 Ianuarie 2009 09:46
...sau cu germeni de seminte de creson? Daca doresti detalii scrie-mi pe mail
danabrasov
Postat pe 16 Februarie 2009 23:57
De la: maria_maria, la data 2008-12-19 14:16:59Care sunt urmarile inlaturarii glandei tiroide din cauza nodulilor?
solutia
Postat pe 5 Martie 2009 08:21
draga mea,stai linistita,..din cate stiu eu,(am avut o colega de salon careia i s-a scos tiroida),urmarile nu sunt mari,va trebui sa iei zilnic o tableta care sa substituie doza de hormoni.
prosit
Postat pe 5 Martie 2009 08:26
Ti s-a spus ca este singura solutie? Eu as recomanda si tratament reflexogen, pt ca banuiesc ca urmezi un tratament alopat pt afectiunea de care suferi. Tiroida isi are rolul ei in functionarea organismului si tinuta sub control nu face probleme. Daca te intereseaza mai multe detalii, scrie-mi la adresa ella_mitru@yahoo.com
Curaj, exista si tratamente alternative medicinei alopate! Acestea nu trateaza efectul, ci cauza.
Multa sanatate!
Ella -tehnician maseur, reflexoterapeut
solutia
Postat pe 5 Martie 2009 08:26
DRAGA MEA AM 43 ANI SI AM FOST OPERATA DE TIROIDA IN 1994.DE ATUNCI FAC TRATAMENT DE SUBSTITUTIE CU EUTIROX DE 50MG ZILNIC ,MA SIMT BINISOR DAR NU MAI ESTE CA ATUNCI CIND GLANDA FUNCTIONA NORMAL.DE SUBLINIAT CA LA 6 LUNI TREBUIE FACUTA O ANALIZA TSH PT DOZARE HORMONALA E F IMPORTANTA.NU E CHIAR DE SPERIAT
anicai
Postat pe 10 Martie 2009 09:50
ce adresa de mail ai?ma intreseaza detalii despre creson pt.tiroida
miki_robc
Postat pe 10 Martie 2009 15:05
Buna !va marturisesc ca ,mama mea a fost diagnosticata cu noduli tiroidieni"la rece"!povestea e in urma cu multi ani (1997 la73 ani)dar...complicatiile date de aceasta boala "usor parsiva"cat si varsta au condus la un final tragic 2004!
Ma chinuie deseori intrebarea ..oare am facut bine ca nu am operat-o ?
Poate un punct de vedere ,m-ar ajuta un pic !
va pup si ..multe sanatate !
prier
Postat pe 10 Martie 2009 17:12
Dragele mele, si eu am avut mari probleme cu tiroida (2 noduli fibromatosi,)aveam chiar si gusa polinodulara (acum am 40 de ani si "boala" am descoperit-o cam pe la 35de ani). Acum depinde de fiecare individ cum se manifesta. Eu plangeam fara motiv, eram dejamagita de multe lucruri, mi se parea ca nu-mi iese nimic din ce voiam, uneori tremuram, aveam palpitatii, eram si ffff. slaba. Dupa un tratament de 2 luni cu eutirox m-am simtit si mai rau si am mers la un dr. homeopat-acupunctor, iar dupa 1-2 ani de tratament (cu intreruperi de cate 2-3 luni - mai exact cand imi puteam permite - urmam tratamentul prescris de doctor) mi-am revenit complet. Am facut acupunctura, am luat si ceaiuri speciale recomandate de doctor si am urmat si cu tincturi speciale (uneori puneam si cataplasma cu varza la gat). De 3 ani nu mai am absolut nimic. Cine vrea sa incerce sa ia legatura cu acest doctor care m-a tratat pe mine. Vizionati site-ul www.pirasan.ro si gasiti acolo adresa si numerele de telefon. Succes si sanatate multa tuturor! Totusi cine vrea sa se opereze este liber s-o faca, singurul incovenient este (dupa parerea mea) ca va trebui sa ia toata viata medicamente care substituie hormonii tiroidieni, iar pentru noi, femeile, hormonii sunt f. importanti - in fiecare zi sunt transformari de care noi nici nu ne dam seama. Deci, neaparat sa faceti analize si mai departe este decizia voastra ce veti face.
ionela_oprea68
Postat pe 11 Martie 2009 09:16
Buna Ionela_oprea68.
Si eu am gusa polinodulara si iau eutirox in fiecare zi .Problema ta s- a rezolvat complet, adica nu mai ai acei noduli?
iulika_healthy
Postat pe 28 Martie 2009 07:03
Ai fost operata?
Cum te simti? Eu vreau sa renunt la eutirox care imi deregleaza tot sist,nervos si cine stie cate altele... oare naturist exista vre-o cale sa stimulez functia tiroidei cat a mai ramas din ea?
Astept raspuns, va rog, am devenit o povara pt. familie- cat de depresiva, nervoasa, obsesiva.... am devenit de la pastilele hormonale...m-am operat si am gresit dar ,va rog ,ajutati-ma...
Rodica
deceflor
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:48
NU TE OPERA!!! DUMNEZEU A CREEAT IN NATURA SI REMEDIILE PT STIMULAREA FUNCTIILOR ORGANELOR ... NU TAIA! ITI SPUN DIN EXPERIENTA!!! TREBUIA TRATATA CAUZA CARE A GENERAT BOALA, DEGEABA TAI-ESTE UN STRES SOCANT PT. ORGANISM SI DACA CAUZELE RAMAN TOT VA EVOLUA BOALA !!!! ORGANISMUL NE SPUNE LA BOALA CA CEVA NU E BINE CU STILUL NOSTRU DE VIATA , ISI CERE DREPTURILE SI NE AVERTIZEAZA. TREBUIE ALT STIL DE VIATA, TRATATE TOATE CORPURILE: FIZIC, ENERGETIC SI SPIRITUAL, MENTAL....

PT. FIZIC : CURA DE ARGILA DE LA d.bOCAN-aLBA iULIE ESTE IN pLAFAR (CAUTA IN SITE WWW. FORMULA-AS.RO CUVANTUL ARGILA BOCAN SI CITESTE ARTICOLELE CU MINUNI SI MULTUMIRILE PACIENTILOR, SANZIENE- CEAI....dieta, ....

RUGACIUNE, SPOVEDIREA PACATELOR TOate cate ti le amintesti, gandire pozitiva,, Stiu ca e greu sa lupti cu gandurile negre , obsessive. Dar iata sfatul meu , al neurologilor si al celor care au reusit: cand gandim negative se activeaza retelele de neuroni din lobul drept al creierului. Dac ne lasam in voia lor, retelele se formeaza iar si iar ca la reflexele conditionate. Cand ne fuge mintea iar la ganduri rele , trebuie repede sa –I dam de lucru creierului, daca este ocupat(citim, vorbim cu cineva..), incetam dezvoltarea retelei de neuroni in lobul drept si se activeaza alte retele in lobul stang. Astfel , daca exersam cateva zile, sau saptamani acest lucru: sa ne ocupam mintea cu ceva , sa-I dam de lucru, pana la urma ea se va dezobisnuii sa gandesca de rau sau obsesii.Dimpotriva va gandi pozitiv.
In fiecare dimineata e bines a ne spunem,,Preslavit sa fii Doamne, dragostea ta ma inspira,si imi da putere, sunt un om frumos, bun, sanatos pe deplin si voi avea o zi binecuvantata!’’ Credeti-ma , experimentati si veti vedea minuni in sufletul vostru! Dumnezeu ne iubeste pe fiecare din noi, Noi am venit pe pamant ca sa evoluam spiritual.
Sigur ca trebuie sa facem si schimbari in felul de viata. Nu putem gandi bine dupa o masa cu grasimi, prajeli,dulciuri din zahar.Asa cum boala cronica se instaleaza intr-un timp indelungat, ca urmare a ignorarii regulilor legate de alimentatie, stil de viata etc., asa trebuie sa avem rabdare si cu vindecarea''-citat dintr-un articol.
deceflor
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:03
Un nou produs - Forever Multi-Maca
Secolul XX a fost secolul vitezei, secolul in care traim este al supervitezei. De fapt multe dintre experientele pe care le avem sunt in aceste timpuri la superlativ, in egala masura cele bune si cele mai putin bune. Cand viata noastra se transforma intr-o alergatura contra cronometru apare stresul, iar odata cu el oboseala. De la oboseala la ...somn nu e decat o lungime de brat si cand pentru a dormi intoarcem spatele omului pe care ni l-am ales ca suflet pereche atunci e... intr-adevar problematic. Cum facem sa ne pastram sau sa ne recapatam energia pentru cuplul nostru, atentia si atractia pentru persoana iubita, cum ne mentinem si ne sporim pofta de viata?
Acest produs se numeste Forever Multi-Maca . Iata cateva informatii despre valoroasele componente pe care le contine.
Maca (Lepidium meyenii) este o planta ce apartine fam. Brassicaceae. Supranumita „ginsengul peruvian”, chiar daca nu are nici o legatura cu ginsengul, se foloseste, la fel ca acesta, pentru cresterea vitalitatii, a energiei, a rezistentei, pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului si cresterea performantei sexuale.
Originara din Peru, specia era tinuta la mare cinste de incasi. Legenda spune ca in vremurile de glorie ale imperiului Inca, razboinicii consumau radacina de maca inainte de a pleca la lupta, pentru a deveni puternici. Dupa ce cucereau insa o cetate, soldatilor le era interzis sa mai consume maca, pentru ca femeile din teritoriile cucerite sa fie protejate de impulsurile lor sexuale ce ar fi putut deveni excesive. Inca de acum 500 ani, reputatia acestei plante care favorizeaza cresterea fortei, a libidoului si a fertilitatii era asadar recunoscuta in Peru.
In prezent maca se bucura de o popularitate in continua crestere, un numar mare de oameni de stiinta indreptandu-si atentia asupra proprietatilor caracteristice radacinii plantei.
In anul 1998 un medic japonez a aratat ca radacina contine proteine, carbohidrati si acizi grasi. Mai tarziu un alt grup de cercetatori a pus in evidenta doua clase de compusi inediti, macamidele si macaenele, despre care se presupunea ca ar fi raspunzatori de proprietatile plantei legate de cresterea functiei sexuale. Pentru a verifica aceasta idee, cercetatorii au efectuat o serie de experiente ale caror rezultate au fost publicate in numeroase reviste de specialitate, printre care si in revista medicala Urology. Rozatoarele hranite cu extractul de maca (concentrat de macamide si macaene) au demonstrat o mare crestere a energiei si a rezistentei. In plus ele au prezentat si o accentuata crestere a activitatii sexuale in comparatie cu animalele care nu au consumat maca.
Experientele efectuate pe persoane au aratat ca barbatii si femeile cu un libidou scazut au simtit o crestere a dorintei sexuale in urma consumarii plantei, iar barbatii cu probleme de erectie au observat o imbunatatire a functiei lor erectile. Maca contribuie totodata si la stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei.
Cercetari recente demonstreaza efectul benefic al speciei asupra glandelor suprarenale, producand astfel un plus de energie si vitalitate. Maca este utila persoanelor care au nevoie, prin natura profesiei lor, de un plus de energie.



Intareste sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.

Medicii considera maca un mijloc de normalizare a hormonilor steroizi precum testosteronul, progesteronul si estrogenul. De aceea, maca are posibilitatea de a intarzia schimbarile hormonale cauzatoare de imbatranire.
• Este util in reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.
• Ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea hormonilor necesari de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenalele, tiroida, pancreasul), contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului.
• Asupra barbatilor actioneaza in sensul restabilirii functiei sexuale, prin cresterea libidoului, imbunatatirea functiei erectile si a spermatogenezei.
• Este utilizata din ce in ce mai mult si de catre sportivii de performanta pentru sporirea energiei, a rezistentei si a performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa si sigura la substantele anabolizante.
Tribulus terrestris, coltul-babei, face parte din familia Zygophyllaceae. Este o specie originara din Australia, care creste in mai multe zone tropicale si temperate din lume. Diferite culturi folosesc fructul acesteia in tratarea mai multor afectiuni. De exemplu grecii il foloseau ca diuretic si tonic. Indienii il foloseau ca diuretic, antiseptic si antiinflamator. Chinezii il recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare. Bulgarii intrebuintau coltul-babei pentru imbunatatirea functiei sexuale si tratarea infertilitatii. Planta a fost folosita recent si de atletii si de campionii care se antreneaza pentru probele de forta.
Specia contine polizaharide, saponine, steroli, flavonoide, acizi grasi, taninuri si saruri de potasiu.
Este utilizata:
• datorita proprietatilor antiinflamatoare, diuretice, afrodiziace, antilitice;
• datorita proprietatilor tonice.
De obicei este recomandata in caz de urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta; gonoree; in vertij si neurastenie.
Deci Tribulus terrestris este o planta folosita pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei, deci afrodiziaca, pentru a reduce impotenta si a imbunatati spermatogeneza.
Tribulus terrestris intensifica productia de testosteron. Studiile au aratat ca actioneaza foarte bine in combinatie cu DHEA si androstenedionul. Planta mareste insa productia de testosteron intr-un mod diferit fata de DHEA si androstenedion. In loc de a fi un precursor al testosteronului, ea determina productia de hormon luteinizant (LH), alt hormon responsabil de impulsul sexual. Atunci cand cantitatea de LH creste, creste si cantitatea de testosteron.
Tribulus terrestris este asadar o planta folosita frecvent pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei. In plus oricine doreste sa-si mareasca masa musculara (culturisti, atleti) poate sa consume Tribulus terrestris in combinatie cu DHEA si androstenedion.
Cunoscut sub denumirea de lemnul potentei, Muira puama (Ptychopetalum olacoides) face parte din fam. Olacaceae si este un arbust originar din Brazilia. Triburile bastinase din bazinul Amazoanelor din Brazilia si al fluviului Orinoco din Venezuela folosesc scoarta acestuia atat ca afrodiziac si tonic sexual cat si pentru tratarea epuizarii nervoase si a depresiei. Indienii sud-americani il considera un tonic al sistemului nervos, prevenind sau tratand nevralgiile si tulburarile sistemului nervos. Specia este utilizata in mod traditional in tratarea indigestiei si a altor tulburari gastro-intestinale. Femeile o folosesc pentru ameliorarea durerilor menstruale si a starilor neplacute din cadrul menopauzei. Se stie ca triburile amazoniene folosesc Muira puama pentru a trata reumatismul, dizenteria, paralizia si boala beri-beri.
Studiile fitochimice au pus in evidenta existenta in planta a urmatoarelor componente: alcaloizi, acizi grasi, taninuri, uleiuri volatile si rasini. Totodata s-a mai demonstrat existenta in scoarta a lupeolului, un derivat alcoolic cu proprietati antiinflamatoare, analgezice si antiseptice.
In anul 1990 s-au prezentat rezultatele unor cercetari efectuate la Paris pe 262 persoane cu probleme de erectie si lipsa dorintei sexuale. Cercetatorii au descoperit ca mai mult de jumatate dintre subiectii tratati timp de doua saptamani cu extract de Muira puama au constatat schimbari benefice in viata lor sexuala. In prezent utilizarea speciei se indreapta cu precadere in sensul cresterii libidoului. Poate fi un ajutor deosebit pentru barbatii car sufera de impotenta sau de disfunctie erectila. Totodata poate fi util in tratarea stresului si anxietatii, a epuizarii si a depresiei usoare.
Catuaba (Erythroxylum catuaba, fam. Erythroxylaceae) este o planta originara din partea sudica a Amazoanelor si NE Braziliei. Indienii Tupi din Brazilia au fost cei dintai care i-au descoperit calitatile, fiind considerata un excelent fortifiant al sistemului nervos si stimulator al libidoului. In Brazilia se spune „Daca un barbat devine tata pana la varsta de 60 de ani, e meritul lui. Daca devine tata dupa varsta de 60 de ani, e meritul Catuabei”.
Este folosita ca afrodiziac. S-a dovedit a fi eficace in tratarea impotentei si a lipsei dorintei sexuale. De asemenea intareste organismul oamenilor cu stare generala de oboseala si ii ajuta pe cei care au tulburari de memorie.
Arginina este un aminoacid necesar pentru functionarea normala a glandei pituitare, pentru sinteza si secretia hormonului de crestere de catre glanda pituitara. Mareste numarul de spermatozoizi si poate ajuta la tratarea infertilitatii masculine. Ajuta la raspunsul imun si la vindecarea ranilor. Ajuta la metabolizarea grasimii depozitate in organism si tonifica tesutul muscular. Imbunatateste tonusul fizic si mental.
Saw palmetto (Serenoa repens, fam. Arecaceae) – palmierul-ferastrau sau palmierul pitic – este un palmier originar din America de Nord, al carui fruct a fost folosit de catre indienii americani in tratarea tulburarilor aparatului genito-urinar si ca tonic pentru intarirea organismului prin nutritie. Era administrat barbatilor pentru a stimula functionarea testiculelor si a ameliora iritatiile mucoaselor, in special a celor ale aparatului genito-urinar si a prostatei. Era administrat femeilor pentru a trata tulburari ale glandei mamare (se credea ca utilizarea sa pe termen lung ducea la marirea sanilor). Multi botanisti il considera un afrodiziac.
Mai multe studii farmacologice s-au axat asupra utilizarii extractului din frunzele de palmier-fierastrau in tratarea tulburarilor comune ale prostatei – hiperplazia benigna a prostatei (BPH). Aproximativ 50-60% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 40-59 ani prezinta BPH. Aceasta afectiune este caracterizata de cresterea frecventei mictiunilor, trezirea in timpul noptii pentru golirea vezicii si reducerea fortei si calibrului urinarii. Se crede ca aceasta afectiune are drept cauza acumularea testosteronului in prostata. Odata ajuns in prostata, testosteronul este transformat intr-un hormon mai puternic, dihidrotestosteronul (DHT). Acest compus stimuleaza multiplicarea excesiva a celulelor, ceea ce duce la marirea prostatei.
Principala actiune a extractului de palmier-fierastrau in traterea BPH este inhibarea conversiei intraprostatice a testosteronului in DHT si a inhibarii transportului si legaturilor intracelulare ale DHT.
In prezent, aplicatia clinica principala a fructelor de palmier-fierastrau este tratarea BPH. Avand in vedere farmacologia sa, extractul poate fi util si in afectiunile legate de excesul de androgeni la femei, precum hirsutismul si boala polichistica ovariana.
Pygeum africanum, syn. Prunus africanum, face parte din fam. Rosaceae. Originar din Africa, este mult utilizat datorita continutului scoartei in triterpene, acizi grasi si esteri ai acidului ferulic. Aceste trei componente par sa actioneze diferit, insa complementar, avand efecte in tratarea hiperplaziei benigne a prostatei. Numeroase studii clinice efectuate pe mai mult de 600 de pacienti au demonstrat ca Pygeum reduce in mod efectiv simptomele si semnele clinice ale BPH, mai ales in stadiile timpurii.
Utilizarile principale ale speciei sunt: hiperplazia benigna a prostatei, prostatita, infertilitatea masculina, impotenta.
Coenzima Q10 (ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice, biochimice si pentru buna functionare a organismului. Carenta sa genereaza dereglari in procesele de oxido-reducere la nivelul celulelor, cauzand diferite tulburari in functionarea organismului. Astfel apar semne de insuficienta cardiaca, hipertensiune si alte boli.
Un grup de medici de la Universitatea din Texas a descoperit ca nivelul CoQ-10 al pacientilor cu afectiuni coronariene a fost cu aprox. 25% mai mic in comparatie cu un grup de control din populatie fara afectiuni cardiace diagnosticate. Dr. Folkers de la Universitatea amintita a descoperit ca tesutul inimii prezenta deficiente de CoQ-10 in aproape 75% din cazurile de victime ale bolilor cardiovasculare. In urma multiplelor studii au ajuns la concluzia ca administrarea CoQ-10 a adus ameliorari considerabile, prin efectul ei benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie.
Hipertensiunea arteriala (cunoscuta „ucigasul tacut”, datorita faptului ca victimele sale adesea nu prezinta simptome), ucide anual circa 60.000 de persoane in Statele Unite si este direct implicata in mai mult de 250.000 decese (in SUA) cauzate de atac cerebral si boli cardiovasculare. Hipertensiunea arteriala contribuie la aparitia unor afectiuni precum arterioscleroza si ateroscleroza, ambele fiind cauze majore de atac de cord. Contribuind la scaderea tensiunii arteriale, CoQ-10 poate reduce in mod semnificativ riscul atacurilor de cord si al bolilor cardiovasculare.
Se pare ca acest valoros component, care este si un puternic antioxidant, nu este deosebit de util numai pentru tratarea bolilor de inima si a hipertensiunii ci poate fi utilizat si pentru a proteja inima de deteriorari ulterioare, pentru a imbunatati efectele operatiilor pe cord. Poate functiona chiar ca un mijloc de preventie. Un grup de medici stomatologi au aratat in urma experientelor efectuate ca „tesuturile periodontale au deficit de CoQ-10 atunci cand sunt bolnave si au nevoie de mai multa CoQ-10 pentru a se vindeca. Persoanele care sufera de afectiuni periodontale ar putea beneficia de CoQ-10 ca adjuvant in terapia periodontala obisnuita.”
Cercetarile au demonstrat ca bolile periodontale nu se localizeaza in gingii, ci constituie boala generalizata, cu implicare majora a sistemului imunitar. Alt motiv pentru succesul CoQ-10 in tratarea afectiunilor gingivale este capacitatea sa dovedita de a stimula raspunsul imun al organismului. Corpul nostru retine cantitatile suplimentare de CoQ-10 acolo unde este mai multa nevoie de ea. Locurile principale unde se depoziteaza sunt inima, ficatul si sistemul imun.
Exista o legatura incontestabila intre sanatatea sistemului imunitar si procesul individual de imbatranire. Puterea remanenta a sistemului imun face posibila o „imbatranire frumoasa” pentru unii oameni. Unele studii stiintifice au pus in evidenta legatura intre nivelurile scazute de CoQ-10 si imbatranirea umana. Aceste studii i-au facut pe oamenii de stiinta sa creada ca, in cadrul procesului de imbatranire, scaderea nivelurilor de CoQ-10 poate avea un rol cauzativ, iar corectarea acestor deficiente prin consumarea de suplimente nutritive care contin CoQ-10 poate fi o prevenire valabila anti-imbatranire.

Natto este soia fermentata, foarte apreciata in cultura japoneza de peste 1000 de ani. Unele dintre efectele sale benefice sunt prevenirea atacurilor de inima, atacurilor cerebrale, cancerului, osteoporozei, obezitatii si a bolilor intestinale cauzate de agenti patogeni. Unele dintre efecte sunt atribuite originii sale – soia. Totusi, Bacillus natto care o fermenteaza produce diferite enzime, vitamine, aminoacizi si alte elemente nutritive unice, care apar numai in timpul fermentarii natto-ului. Aceste elemente unice confera natto-ului calitatile sale benefice pentru sanatate. Remarcabil este faptul ca nattokinaza si pyrazina previn formarea sau dizolva cheagurile de sange (actiune anticoagulanta). Acestea previn bolile de inima si atacurile cerebrale care, dupa cancer, constituie cauzele principale de deces in America de Nord.
Este important de mentionat ca natto ofera vitamina B12, care tinde sa lipseasca din dieta vegetarienilor.
Binefacerile oferite de natto, conform datelor din literatura, sunt urmatoarele:
• Previne atacurile de cord, atacurile cerebrale si senilitatea;
• Previne osteporoza;
• Previne cancerul;
• Are efecte antibiotice;
• Imbunatateste digestia si previne tulburarile intestinale cauzate de agenti patogeni;
• Are efecte anti-imbatranire si previne obezitatea.
Avand proprietati de reglare a lantului endocrin in general, Forever Multi-Maca imbunatateste tulburarile functionale si disfunctionale din viata femeii (reduce simptomele premenstruale, menstruale, ale menopauzei); este afrodiziac si stimulator al fertilitatii feminine si masculine; mareste energia si vitalitatea, rezistenta fizica si performanta, avand o toleranta ridicata, reduce anxietatea, stresul si depresia.
Forever Multi-Maca este un produs de exceptie care reuneste efectele tuturor acestor componente. Daca de-a lungul timpului fiecare in parte dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginati-va ce pot face ele impreuna. Cate doua tablete pe zi cu un pahar de apa va pot convinge ca si acest nou produs Forever face totul pentru voi, pentru cuplurile care au indrazneala sa-l experimenteze, pentru o viata mai buna, o viata mai frumoasa.
Dr. farm. Szocs Dora, Director General FLP Romania

Dati sansa organismului ca sa lupte impotriva problemelor de sanatate cu care se confrunta ,el este cea mai buna arma impotriva bolilor.Va doresc sa luati cea mai buna decizie pentru dvs.
Si fiica mea a avut difunctionalitati ale glandei tiroide la 15 ani si sau reglat functiile acestei glande doar cu produse naturale, care pentru mine sunt cele mai bune pentru ca ,consumul lor m-au ajutat in foarte multe probleme de sanatate pe care le-a avut familia mea.Sanatate tuturor!!!
rodilantos
Postat pe 6 Aprilie 2009 09:46
Un nou produs - Forever Multi-Maca
Secolul XX a fost secolul vitezei, secolul in care traim este al supervitezei. De fapt multe dintre experientele pe care le avem sunt in aceste timpuri la superlativ, in egala masura cele bune si cele mai putin bune. Cand viata noastra se transforma intr-o alergatura contra cronometru apare stresul, iar odata cu el oboseala. De la oboseala la ...somn nu e decat o lungime de brat si cand pentru a dormi intoarcem spatele omului pe care ni l-am ales ca suflet pereche atunci e... intr-adevar problematic. Cum facem sa ne pastram sau sa ne recapatam energia pentru cuplul nostru, atentia si atractia pentru persoana iubita, cum ne mentinem si ne sporim pofta de viata?
Acest produs se numeste Forever Multi-Maca . Iata cateva informatii despre valoroasele componente pe care le contine.
Maca (Lepidium meyenii) este o planta ce apartine fam. Brassicaceae. Supranumita „ginsengul peruvian”, chiar daca nu are nici o legatura cu ginsengul, se foloseste, la fel ca acesta, pentru cresterea vitalitatii, a energiei, a rezistentei, pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului si cresterea performantei sexuale.
Originara din Peru, specia era tinuta la mare cinste de incasi. Legenda spune ca in vremurile de glorie ale imperiului Inca, razboinicii consumau radacina de maca inainte de a pleca la lupta, pentru a deveni puternici. Dupa ce cucereau insa o cetate, soldatilor le era interzis sa mai consume maca, pentru ca femeile din teritoriile cucerite sa fie protejate de impulsurile lor sexuale ce ar fi putut deveni excesive. Inca de acum 500 ani, reputatia acestei plante care favorizeaza cresterea fortei, a libidoului si a fertilitatii era asadar recunoscuta in Peru.
In prezent maca se bucura de o popularitate in continua crestere, un numar mare de oameni de stiinta indreptandu-si atentia asupra proprietatilor caracteristice radacinii plantei.
In anul 1998 un medic japonez a aratat ca radacina contine proteine, carbohidrati si acizi grasi. Mai tarziu un alt grup de cercetatori a pus in evidenta doua clase de compusi inediti, macamidele si macaenele, despre care se presupunea ca ar fi raspunzatori de proprietatile plantei legate de cresterea functiei sexuale. Pentru a verifica aceasta idee, cercetatorii au efectuat o serie de experiente ale caror rezultate au fost publicate in numeroase reviste de specialitate, printre care si in revista medicala Urology. Rozatoarele hranite cu extractul de maca (concentrat de macamide si macaene) au demonstrat o mare crestere a energiei si a rezistentei. In plus ele au prezentat si o accentuata crestere a activitatii sexuale in comparatie cu animalele care nu au consumat maca.
Experientele efectuate pe persoane au aratat ca barbatii si femeile cu un libidou scazut au simtit o crestere a dorintei sexuale in urma consumarii plantei, iar barbatii cu probleme de erectie au observat o imbunatatire a functiei lor erectile. Maca contribuie totodata si la stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei.
Cercetari recente demonstreaza efectul benefic al speciei asupra glandelor suprarenale, producand astfel un plus de energie si vitalitate. Maca este utila persoanelor care au nevoie, prin natura profesiei lor, de un plus de energie.



Intareste sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.

Medicii considera maca un mijloc de normalizare a hormonilor steroizi precum testosteronul, progesteronul si estrogenul. De aceea, maca are posibilitatea de a intarzia schimbarile hormonale cauzatoare de imbatranire.
• Este util in reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.
• Ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea hormonilor necesari de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenalele, tiroida, pancreasul), contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului.
• Asupra barbatilor actioneaza in sensul restabilirii functiei sexuale, prin cresterea libidoului, imbunatatirea functiei erectile si a spermatogenezei.
• Este utilizata din ce in ce mai mult si de catre sportivii de performanta pentru sporirea energiei, a rezistentei si a performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa si sigura la substantele anabolizante.
Tribulus terrestris, coltul-babei, face parte din familia Zygophyllaceae. Este o specie originara din Australia, care creste in mai multe zone tropicale si temperate din lume. Diferite culturi folosesc fructul acesteia in tratarea mai multor afectiuni. De exemplu grecii il foloseau ca diuretic si tonic. Indienii il foloseau ca diuretic, antiseptic si antiinflamator. Chinezii il recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare. Bulgarii intrebuintau coltul-babei pentru imbunatatirea functiei sexuale si tratarea infertilitatii. Planta a fost folosita recent si de atletii si de campionii care se antreneaza pentru probele de forta.
Specia contine polizaharide, saponine, steroli, flavonoide, acizi grasi, taninuri si saruri de potasiu.
Este utilizata:
• datorita proprietatilor antiinflamatoare, diuretice, afrodiziace, antilitice;
• datorita proprietatilor tonice.
De obicei este recomandata in caz de urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta; gonoree; in vertij si neurastenie.
Deci Tribulus terrestris este o planta folosita pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei, deci afrodiziaca, pentru a reduce impotenta si a imbunatati spermatogeneza.
Tribulus terrestris intensifica productia de testosteron. Studiile au aratat ca actioneaza foarte bine in combinatie cu DHEA si androstenedionul. Planta mareste insa productia de testosteron intr-un mod diferit fata de DHEA si androstenedion. In loc de a fi un precursor al testosteronului, ea determina productia de hormon luteinizant (LH), alt hormon responsabil de impulsul sexual. Atunci cand cantitatea de LH creste, creste si cantitatea de testosteron.
Tribulus terrestris este asadar o planta folosita frecvent pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei. In plus oricine doreste sa-si mareasca masa musculara (culturisti, atleti) poate sa consume Tribulus terrestris in combinatie cu DHEA si androstenedion.
Cunoscut sub denumirea de lemnul potentei, Muira puama (Ptychopetalum olacoides) face parte din fam. Olacaceae si este un arbust originar din Brazilia. Triburile bastinase din bazinul Amazoanelor din Brazilia si al fluviului Orinoco din Venezuela folosesc scoarta acestuia atat ca afrodiziac si tonic sexual cat si pentru tratarea epuizarii nervoase si a depresiei. Indienii sud-americani il considera un tonic al sistemului nervos, prevenind sau tratand nevralgiile si tulburarile sistemului nervos. Specia este utilizata in mod traditional in tratarea indigestiei si a altor tulburari gastro-intestinale. Femeile o folosesc pentru ameliorarea durerilor menstruale si a starilor neplacute din cadrul menopauzei. Se stie ca triburile amazoniene folosesc Muira puama pentru a trata reumatismul, dizenteria, paralizia si boala beri-beri.
Studiile fitochimice au pus in evidenta existenta in planta a urmatoarelor componente: alcaloizi, acizi grasi, taninuri, uleiuri volatile si rasini. Totodata s-a mai demonstrat existenta in scoarta a lupeolului, un derivat alcoolic cu proprietati antiinflamatoare, analgezice si antiseptice.
In anul 1990 s-au prezentat rezultatele unor cercetari efectuate la Paris pe 262 persoane cu probleme de erectie si lipsa dorintei sexuale. Cercetatorii au descoperit ca mai mult de jumatate dintre subiectii tratati timp de doua saptamani cu extract de Muira puama au constatat schimbari benefice in viata lor sexuala. In prezent utilizarea speciei se indreapta cu precadere in sensul cresterii libidoului. Poate fi un ajutor deosebit pentru barbatii car sufera de impotenta sau de disfunctie erectila. Totodata poate fi util in tratarea stresului si anxietatii, a epuizarii si a depresiei usoare.
Catuaba (Erythroxylum catuaba, fam. Erythroxylaceae) este o planta originara din partea sudica a Amazoanelor si NE Braziliei. Indienii Tupi din Brazilia au fost cei dintai care i-au descoperit calitatile, fiind considerata un excelent fortifiant al sistemului nervos si stimulator al libidoului. In Brazilia se spune „Daca un barbat devine tata pana la varsta de 60 de ani, e meritul lui. Daca devine tata dupa varsta de 60 de ani, e meritul Catuabei”.
Este folosita ca afrodiziac. S-a dovedit a fi eficace in tratarea impotentei si a lipsei dorintei sexuale. De asemenea intareste organismul oamenilor cu stare generala de oboseala si ii ajuta pe cei care au tulburari de memorie.
Arginina este un aminoacid necesar pentru functionarea normala a glandei pituitare, pentru sinteza si secretia hormonului de crestere de catre glanda pituitara. Mareste numarul de spermatozoizi si poate ajuta la tratarea infertilitatii masculine. Ajuta la raspunsul imun si la vindecarea ranilor. Ajuta la metabolizarea grasimii depozitate in organism si tonifica tesutul muscular. Imbunatateste tonusul fizic si mental.
Saw palmetto (Serenoa repens, fam. Arecaceae) – palmierul-ferastrau sau palmierul pitic – este un palmier originar din America de Nord, al carui fruct a fost folosit de catre indienii americani in tratarea tulburarilor aparatului genito-urinar si ca tonic pentru intarirea organismului prin nutritie. Era administrat barbatilor pentru a stimula functionarea testiculelor si a ameliora iritatiile mucoaselor, in special a celor ale aparatului genito-urinar si a prostatei. Era administrat femeilor pentru a trata tulburari ale glandei mamare (se credea ca utilizarea sa pe termen lung ducea la marirea sanilor). Multi botanisti il considera un afrodiziac.
Mai multe studii farmacologice s-au axat asupra utilizarii extractului din frunzele de palmier-fierastrau in tratarea tulburarilor comune ale prostatei – hiperplazia benigna a prostatei (BPH). Aproximativ 50-60% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 40-59 ani prezinta BPH. Aceasta afectiune este caracterizata de cresterea frecventei mictiunilor, trezirea in timpul noptii pentru golirea vezicii si reducerea fortei si calibrului urinarii. Se crede ca aceasta afectiune are drept cauza acumularea testosteronului in prostata. Odata ajuns in prostata, testosteronul este transformat intr-un hormon mai puternic, dihidrotestosteronul (DHT). Acest compus stimuleaza multiplicarea excesiva a celulelor, ceea ce duce la marirea prostatei.
Principala actiune a extractului de palmier-fierastrau in traterea BPH este inhibarea conversiei intraprostatice a testosteronului in DHT si a inhibarii transportului si legaturilor intracelulare ale DHT.
In prezent, aplicatia clinica principala a fructelor de palmier-fierastrau este tratarea BPH. Avand in vedere farmacologia sa, extractul poate fi util si in afectiunile legate de excesul de androgeni la femei, precum hirsutismul si boala polichistica ovariana.
Pygeum africanum, syn. Prunus africanum, face parte din fam. Rosaceae. Originar din Africa, este mult utilizat datorita continutului scoartei in triterpene, acizi grasi si esteri ai acidului ferulic. Aceste trei componente par sa actioneze diferit, insa complementar, avand efecte in tratarea hiperplaziei benigne a prostatei. Numeroase studii clinice efectuate pe mai mult de 600 de pacienti au demonstrat ca Pygeum reduce in mod efectiv simptomele si semnele clinice ale BPH, mai ales in stadiile timpurii.
Utilizarile principale ale speciei sunt: hiperplazia benigna a prostatei, prostatita, infertilitatea masculina, impotenta.
Coenzima Q10 (ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice, biochimice si pentru buna functionare a organismului. Carenta sa genereaza dereglari in procesele de oxido-reducere la nivelul celulelor, cauzand diferite tulburari in functionarea organismului. Astfel apar semne de insuficienta cardiaca, hipertensiune si alte boli.
Un grup de medici de la Universitatea din Texas a descoperit ca nivelul CoQ-10 al pacientilor cu afectiuni coronariene a fost cu aprox. 25% mai mic in comparatie cu un grup de control din populatie fara afectiuni cardiace diagnosticate. Dr. Folkers de la Universitatea amintita a descoperit ca tesutul inimii prezenta deficiente de CoQ-10 in aproape 75% din cazurile de victime ale bolilor cardiovasculare. In urma multiplelor studii au ajuns la concluzia ca administrarea CoQ-10 a adus ameliorari considerabile, prin efectul ei benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie.
Hipertensiunea arteriala (cunoscuta „ucigasul tacut”, datorita faptului ca victimele sale adesea nu prezinta simptome), ucide anual circa 60.000 de persoane in Statele Unite si este direct implicata in mai mult de 250.000 decese (in SUA) cauzate de atac cerebral si boli cardiovasculare. Hipertensiunea arteriala contribuie la aparitia unor afectiuni precum arterioscleroza si ateroscleroza, ambele fiind cauze majore de atac de cord. Contribuind la scaderea tensiunii arteriale, CoQ-10 poate reduce in mod semnificativ riscul atacurilor de cord si al bolilor cardiovasculare.
Se pare ca acest valoros component, care este si un puternic antioxidant, nu este deosebit de util numai pentru tratarea bolilor de inima si a hipertensiunii ci poate fi utilizat si pentru a proteja inima de deteriorari ulterioare, pentru a imbunatati efectele operatiilor pe cord. Poate functiona chiar ca un mijloc de preventie. Un grup de medici stomatologi au aratat in urma experientelor efectuate ca „tesuturile periodontale au deficit de CoQ-10 atunci cand sunt bolnave si au nevoie de mai multa CoQ-10 pentru a se vindeca. Persoanele care sufera de afectiuni periodontale ar putea beneficia de CoQ-10 ca adjuvant in terapia periodontala obisnuita.”
Cercetarile au demonstrat ca bolile periodontale nu se localizeaza in gingii, ci constituie boala generalizata, cu implicare majora a sistemului imunitar. Alt motiv pentru succesul CoQ-10 in tratarea afectiunilor gingivale este capacitatea sa dovedita de a stimula raspunsul imun al organismului. Corpul nostru retine cantitatile suplimentare de CoQ-10 acolo unde este mai multa nevoie de ea. Locurile principale unde se depoziteaza sunt inima, ficatul si sistemul imun.
Exista o legatura incontestabila intre sanatatea sistemului imunitar si procesul individual de imbatranire. Puterea remanenta a sistemului imun face posibila o „imbatranire frumoasa” pentru unii oameni. Unele studii stiintifice au pus in evidenta legatura intre nivelurile scazute de CoQ-10 si imbatranirea umana. Aceste studii i-au facut pe oamenii de stiinta sa creada ca, in cadrul procesului de imbatranire, scaderea nivelurilor de CoQ-10 poate avea un rol cauzativ, iar corectarea acestor deficiente prin consumarea de suplimente nutritive care contin CoQ-10 poate fi o prevenire valabila anti-imbatranire.

Natto este soia fermentata, foarte apreciata in cultura japoneza de peste 1000 de ani. Unele dintre efectele sale benefice sunt prevenirea atacurilor de inima, atacurilor cerebrale, cancerului, osteoporozei, obezitatii si a bolilor intestinale cauzate de agenti patogeni. Unele dintre efecte sunt atribuite originii sale – soia. Totusi, Bacillus natto care o fermenteaza produce diferite enzime, vitamine, aminoacizi si alte elemente nutritive unice, care apar numai in timpul fermentarii natto-ului. Aceste elemente unice confera natto-ului calitatile sale benefice pentru sanatate. Remarcabil este faptul ca nattokinaza si pyrazina previn formarea sau dizolva cheagurile de sange (actiune anticoagulanta). Acestea previn bolile de inima si atacurile cerebrale care, dupa cancer, constituie cauzele principale de deces in America de Nord.
Este important de mentionat ca natto ofera vitamina B12, care tinde sa lipseasca din dieta vegetarienilor.
Binefacerile oferite de natto, conform datelor din literatura, sunt urmatoarele:
• Previne atacurile de cord, atacurile cerebrale si senilitatea;
• Previne osteporoza;
• Previne cancerul;
• Are efecte antibiotice;
• Imbunatateste digestia si previne tulburarile intestinale cauzate de agenti patogeni;
• Are efecte anti-imbatranire si previne obezitatea.
Avand proprietati de reglare a lantului endocrin in general, Forever Multi-Maca imbunatateste tulburarile functionale si disfunctionale din viata femeii (reduce simptomele premenstruale, menstruale, ale menopauzei); este afrodiziac si stimulator al fertilitatii feminine si masculine; mareste energia si vitalitatea, rezistenta fizica si performanta, avand o toleranta ridicata, reduce anxietatea, stresul si depresia.
Forever Multi-Maca este un produs de exceptie care reuneste efectele tuturor acestor componente. Daca de-a lungul timpului fiecare in parte dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginati-va ce pot face ele impreuna. Cate doua tablete pe zi cu un pahar de apa va pot convinge ca si acest nou produs Forever face totul pentru voi, pentru cuplurile care au indrazneala sa-l experimenteze, pentru o viata mai buna, o viata mai frumoasa.
Dr. farm. Szocs Dora, Director General FLP Romania

Dati sansa organismului ca sa lupte impotriva problemelor de sanatate cu care se confrunta ,el este cea mai buna arma impotriva bolilor.Va doresc sa luati cea mai buna decizie pentru dvs.
Si fiica mea a avut difunctionalitati ale glandei tiroide la 15 ani si sau reglat functiile acestei glande doar cu produse naturale, care pentru mine sunt cele mai bune pentru ca ,consumul lor m-au ajutat in foarte multe probleme de sanatate pe care le-a avut familia mea.Sanatate tuturor!!!
rodilantos
Postat pe 6 Aprilie 2009 09:47
http://ro.altermedia.info/mediusanatate/a-venit-vara-v-este-sete_1359.html,Buna tuturor.
As dori sa cititi articolul,daca doriti sa aflati ce inseamna "citrat de sodiu",adica E331,unul dintre componentii produsului mai sus mentionat,component care duce la modificarile echilibrului acido-bazic,provocand spasme musculare si tulburari cardiace.
Este doar unul dintre componenti,dar mai sunt si altele,de ex.: polisorbat 20 - E432 care este interzis in multe tari,nu in Romania ; sau diazolidinuree( diazolidinil uree) cu reactii de toxicitate la nivelul sistemului nervos ; sau metilparaben :creste riscul cancerului de san,conduce la perturbarea proceselor endocrine (hormonale),duce la infertilitate.Ultimele doua componente sunt compusi chimici derivati din industria petroliera.Aceste componente le gasiti in diferite produse comercializate de Forever.Multa sanatate tuturor.
elli29
Postat pe 5 Iunie 2009 15:17
De la: elli29, la data 2009-06-05 15:17:09http://ro.altermedia.info/mediusanatate/a-venit-vara-v-este-sete_1359.html,Buna tuturor.
As dori sa cititi articolul,daca doriti sa aflati ce inseamna "citrat de sodiu",adica E331,unul dintre componentii produsului mai sus mentionat,component care duce la modificarile echilibrului acido-bazic,provocand spasme musculare si tulburari cardiace.
Este doar unul dintre componenti,dar mai sunt si altele,de ex.: polisorbat 20 - E432 care este interzis in multe tari,nu in Romania ; sau diazolidinuree( diazolidinil uree) cu reactii de toxicitate la nivelul sistemului nervos ; sau metilparaben :creste riscul cancerului de san,conduce la perturbarea proceselor endocrine (hormonale),duce la infertilitate.Ultimele doua componente sunt compusi chimici derivati din industria petroliera.Aceste componente le gasiti in diferite produse comercializate de Forever.Multa sanatate tuturor.


Draga elli29,eu nu am nimic impotriva ca promovezi o gama de produse,foarte bine,rugamintea mea este sa te abtii de la comentarii nefondate si te rog sa citesti cu atentie articolele pe care ni le dai exemple.Daca ai ceva cu produsele de la Forever poti s-o spui fara sa ataci .Nu ti-a cerut nimeni parerea vis-a vis de produsele Forever ci acest utopic a fost deschis pentru cu totul altceva.Daca doresti sa vii cu vreo propunere poti s-o faci,sau cu vreun ajutor. Am vazut ca si in alte utopicuri denigrezi produsele Forever si faci comentarii ironice celor care le promoveaza,daca nu-ti plac pur si simplu poti sa le ignori,asa ar face un om inteligent. Sa ai o zi placuta ,fara acizi!
rodilantos
Postat pe 7 Iunie 2009 02:06
Buna draga! Imi pare rau daca m-ai inteles gresit,nu am nimic cu produsele Forever,doar citesc cu atentie ce contin,si dau mai departe,sa stie lumea ca nu sunt 100% naturale,si exista riscul de a provoca alergii.De ce sa nu spun,daca am patit-o,informatia imbogateste,nu obliga.Daca esti asa de inteligenta,nu te simti afectata de comentariile nimanui
elli29
Postat pe 8 Iunie 2009 16:48
healthy001138 Data: 2009-06-07 02:06:41


De la: elli29, la data 2009-06-05 15:17:09

http://ro.altermedia.info/mediusanatate/a-venit-vara-v-este-sete_1359.html,Buna tuturor.
As dori sa cititi articolul,daca doriti sa aflati ce inseamna "citrat de sodiu",adica E331,unul dintre componentii produsului mai sus mentionat,component care duce la modificarile echilibrului acido-bazic,provocand spasme musculare si tulburari cardiace.
Este doar unul dintre componenti,dar mai sunt si altele,de ex.: polisorbat 20 - E432 care este interzis in multe tari,nu in Romania ; sau diazolidinuree( diazolidinil uree) cu reactii de toxicitate la nivelul sistemului nervos ; sau metilparaben :creste riscul cancerului de san,conduce la perturbarea proceselor endocrine (hormonale),duce la infertilitate.Ultimele doua componente sunt compusi chimici derivati din industria petroliera.Aceste componente le gasiti in diferite produse comercializate de Forever.Multa sanatate tuturor.


Draga elli29,eu nu am nimic impotriva ca promovezi o gama de produse,foarte bine,rugamintea mea este sa te abtii de la comentarii nefondate si te rog sa citesti cu atentie articolele pe care ni le dai exemple.Daca ai ceva cu produsele de la Forever poti s-o spui fara sa ataci .Nu ti-a cerut nimeni parerea vis-a vis de produsele Forever ci acest utopic a fost deschis pentru cu totul altceva.Daca doresti sa vii cu vreo propunere poti s-o faci,sau cu vreun ajutor. Am vazut ca si in alte utopicuri denigrezi produsele Forever si faci comentarii ironice celor care le promoveaza,daca nu-ti plac pur si simplu poti sa le ignori,asa ar face un om inteligent. Sa ai o zi placuta ,fara acizi!

...Daca nu-ti plac comentariile "poti sa le ignori,asa ar face un om inteligent"...,sa ai o dupamasa minunata,fara suparari !
elli29
Postat pe 8 Iunie 2009 16:52
Buna,
Mi s-a recomandat operatia si vad ca spui ca mai sunt si alte remedii pentru vindecare care ar fii acelea .
Sincer imi este cam frica de operatie.
Astept raspunsul tau.
Multumesc
Cristina
cris26_healthy
Postat pe 23 Iunie 2009 12:35
De la: healthy003676, la data 2009-06-23 12:35:38Buna,
Mi s-a recomandat operatia si vad ca spui ca mai sunt si alte remedii pentru vindecare care ar fii acelea .
Sincer imi este cam frica de operatie.
Astept raspunsul tau.
Multumesc
Cristina

Numai bine ! Nasturtium officinale contine o cantitate mare de sulf si are un continut de iod care asigura un amestec optim al celor doua elemente pentru buna functionare a glandelor endocrine.Prin continutul de iod este esentiala in secretia hormonilor tiroidieni si in functionarea glandei tiroide.Pt mai multe detalii aludmann@yahoo.com.Multa sanatate!
elli29
Postat pe 23 Iunie 2009 16:29
De la: lucian_rich, la data 2009-01-16 09:46:25de ce sa inlaturi glanda tiroida cand problema ta poate fi rezolvata cu remedii naturiste-aloe vera, detalii la www.caraghiaur.ro
cris26_healthy
Postat pe 24 Iunie 2009 15:34
De la: elli29, la data 2009-06-05 15:17:09http://ro.altermedia.info/mediusanatate/a-venit-vara-v-este-sete_1359.html,Buna tuturor.
As dori sa cititi articolul,daca doriti sa aflati ce inseamna "citrat de sodiu",adica E331,unul dintre componentii produsului mai sus mentionat,component care duce la modificarile echilibrului acido-bazic,provocand spasme musculare si tulburari cardiace.
Este doar unul dintre componenti,dar mai sunt si altele,de ex.: polisorbat 20 - E432 care este interzis in multe tari,nu in Romania ; sau diazolidinuree( diazolidinil uree) cu reactii de toxicitate la nivelul sistemului nervos ; sau metilparaben :creste riscul cancerului de san,conduce la perturbarea proceselor endocrine (hormonale),duce la infertilitate.Ultimele doua componente sunt compusi chimici derivati din industria petroliera.Aceste componente le gasiti in diferite produse comercializate de Forever.Multa sanatate tuturor.

Ok,am sa raspund eu in locul colegei mele care a fost mai "blanda" in raspuns.Insa eu am sa fiu obiectiv si am sa-ti spun ca nu are nimic in comun substantele enumerate de tine cu substantele care le contine forever multi maca.Exista o singura asemanare:denumirea chimica,ca sa te fac sa intelegi ca spui aberatii am sa-ti spun ca citratul de sodiu se gaseste in stare naturala in anumite plante nu cum il denumesti tu ca fiind "e",da este "e" atunci cand este obtinut prin sinteza in laboratoarele de chimie.Mai era un dezinformator pe aici l-am numit pe nick-ul "TF" care face diferenta intre acidul ascorbic si vitamina c,care este un element ce poate fi gasit in natura dar se poate obtine si prin sinteza in laboratoarele de chimie.Concluzia:un pic de informatie nu-ti strica inainte de a face o comparatie si a trage o concluzie.
enemgabriel
Postat pe 24 Iunie 2009 16:18
draga doamna,
cred ca nu sti ce vorbesti!
nu influenta decizia unui bolnav doar pentru ca esti pocaita din cate imi dau seama, dumnezeu le face pe ale lui credinciosilor indiferent de religie si ii ajuta, iar medicina salveaza vieti si ajuta la mentinerea sanatatii organismului. Daca tie ti s-a intamplat si ai reusit ceva in domeniul sanatatii doar cu rugaciune si cure naturiste (peste cativa ani sper sa ai curajul sa spui cat de tare s-a inrautatit situatia respectiv boala) nu generaliza, si mai ales acest sait este despre sanatate nu religie!
dana38buna
Postat pe 26 Iulie 2009 12:15
cumnata mea a fost depistata cu nodului in romania acum 15 ani.
Se simtea destul de rau si ni i s-a prescris decat eutyrox. Insa anul trecut a fost la un doctor prezentand stare foarte proasta si la ecograf a vazut ca nodulii au crescut, dar i s-a spus sa nu faca nimic.
STUPOARE!!!!
A ajuns in germania in frankfurt in vizita si i s-a facut rau a dus-o la spital si i s-a depistat cancer tiroidian , adica nodulii au devenit cancerosi. A fost operat de urgenta acum e in tratamen, e destul de grea recuperarea si radioionizare si restul. A avut noroc ca a fost acolo aici murea sigur. Asa ca atentie foarte foarte mare. Mai bine vezi un specialist foarte bun din romania indiferent cat costa decat sa ajungi sa-ti doresti sa traiesti si sa fie prea tarziu!!!!
Sanatate!
dana38buna
Postat pe 26 Iulie 2009 12:21
Elli, sunt intru totul de parerea ta, produsele nu sunt 100% naturale.
100% sunt pentru ingrosarea anumitor conturi, sa fim cinstiti.
Cu respect pentru viata, Doamne Ajuta!
kudika080124
Postat pe 8 Septembrie 2009 11:47
buna,
eu am fost diagnosticata in 2006 cu tiroidita cu hipotiroidism am inceput sa iau eutyrox dar din acel moment au inceput problemele: menopauza precoce, anxietate( atacuri de panica), dureri articulare si desi am doar 40 de ani ma simt de parca am 60

incerc sa scap de tratamentul alopat cu eutyrox , anxiar si remeron si as vrea niste sfaturi de la voi cei care va confruntati cu astfel de probleme..
mii de multumiri
gabriela2008_healthy
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:16
exista posibilitatea de a regla glanda tiroida ,hiper si hipotiroidism cu produse naturale .Spun acest lucru pt. ca si fiica mea a avut o hipotiroidie si a reglat-o ,precum si alte persoane.
Se pare ca foarte multe persoane sufera de aceste probleme, iar sansele cu medicamentele de a regla glanda sunt minime.
Pentru cele care doresc sa discutam pe acest subiect ma puteti contacta la adresa rodilantos@yahoo.com.
Numai bine!
rodilantos
Postat pe 9 Octombrie 2009 18:29
Am o fetita de 11 ani , si a fost diagnosticata cu gusa nodulara , cel mai mare nodul fiind si necrozat. I s-a recomandat sa inlature toata tiroida . Credeti ca e bine ? Cum se va dezvolta ea ca si copil ? Ati putea sa-mi recomandati un chirurg bun la Parhon ? Stiti cat costa aceasta operatie ?

Va multumesc .

TeoG
Postat pe 6 Noiembrie 2009 21:52
De la: TeoG, la data 2009-11-06 21:52:34Am o fetita de 11 ani , si a fost diagnosticata cu gusa nodulara , cel mai mare nodul fiind si necrozat. I s-a recomandat sa inlature toata tiroida . Credeti ca e bine ? Cum se va dezvolta ea ca si copil ? Ati putea sa-mi recomandati un chirurg bun la Parhon ? Stiti cat costa aceasta operatie ?

Va multumesc .



parerea mea este sa mai consulti si alti medici...daca esti din bucurestiu iti pot recomnada unu destulk de bun,cel ptuin din ce am intalnit pana acum....
izab33lla
Postat pe 20 Noiembrie 2009 00:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Psoriazis 20 De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 20:08
cum se administreaza gingo biloba? 37 De la: marialazar 2 Iunie 2015 16:30
TERAPII ENERGETICE GRATUITE 2 De la: ioanabobocea 19 Decembrie 2009 09:45
pietre la fiere 14 De la: kudika321198 29 Mai 2011 13:06
Platfus 2 De la: pickard 10 Iunie 2011 19:35