Setari Cookie-uri

Ce tratamente sa folosesc impotriva varicelor?

De la: romdesimed, la data 2009-03-04 07:53:38Buna,

Foarte bun este Dr. Harris` Original Diabetic Foot Care, un produs natural, care da rezultate foarte bune in tratarea insuficientei vasculare, varicelor si ulcerului varicos, angiopatiei diabetice si neuropatiei diabetice.

Substantele active din acest produs au un ridicat potential antiinflamator, cicatrizant, antioxidant si de stimulare a circulatiei periferice.



Informatii suplimentare iti pot oferi pe o adresa personala de e-mail.

Ce este ulcerul varicos?

Reprezintã una din manifestãrile insuficienþei venoase cronice. Aceastã afecþiune apare în principal datoritã evoluþiei, fãrã un tratament, a unor varice ale membrelor inferioare. Sigur cã un numãr important de oameni suferã într-un grad mai mic sau mai mare de o tulburare în circulaþia venoasã a membrelor inferioare. Nu toþi vor ajunge la insuficienþã venoasã cronicã.


Ce este neuropatia diabetica periferica?

Neuropatia diabetica

Siptomele neuropatiei periferice (in care sunt afectati nervii ce controleaza sensibilitatea tactila, termica si dureroasa sau miscarea) sunt urmatoarele:
- furnicaturi, amorteli, dureri spontane sub forma de arsura, strivire, intepatura, junghi la nivelul picioarelor, mainilor sau bratelor. Aceste simtome apar initial la nivelul degetelor de la picior si sunt mai accentuate in timpul serii. Pot apare ulceratii si infectii ale piciorului; de asemenea, deformari articulare sau osoase (osteoartopatia Charcot).
- diminuarea sau accentuarea excesiva a sensibilitatii termice si senzatie de durere la atingeri usoare
- slabiciune si pierderea echilibrului

Ce este angiopatia?

Orice afectiune a vaselor sanguine.



ninu_healthy
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:48
LASA ADRESA DE E-MAIL....CA VREAU MAI MULTE INFORMATII!!! MULTUMESC!!
healthy001586
Postat pe 5 Octombrie 2009 15:08
BUNA. VARIXINAL TABLETE AI INCERCAT? SUNT DIN PLANTE NU AU CONTRAINDICATII SI SUNT GARANTATE DE WALLMARK. SUCCES.
pn_mihaela
Postat pe 5 Octombrie 2009 15:49
De la: lara007, la data 2009-03-04 09:09:04Mai, eu l-am vazut la TV de multe ori pe un doctor arab, care injecteaza o substanta in vena, substanta respectiva cica nu e nociva- nu ar avea efecte adverse, dar varicea dispare efectiv, cheagul ala dispare, se dilueaza-sau ceva de genu. Au aratat foarte multe persoane in timp ce le facea injectia respectiva, persoane de toate verstele, care dupa se ridicau si dansau, adica nu era dureros si nu necesita internare medicala.
ninu_healthy
Postat pe 8 Octombrie 2009 08:46
De la: pn_mihaela, la data 2009-10-05 15:49:39BUNA. VARIXINAL TABLETE AI INCERCAT? SUNT DIN PLANTE NU AU CONTRAINDICATII SI SUNT GARANTATE DE WALLMARK. SUCCES.



Varixinal... da,foloseste de mult timp in speranta ca poate ajuta un pic.Tablete si gel....dar degeaba,nu se vede nici o imbunatatire,si daca nu ma insel cred ca am mai specificat pe acest topic acest lucru
Ada016
Postat pe 9 Octombrie 2009 15:11
V-AS RECOMANDA VENOTONIK... SE GASESTE IN FARMACII(MAI ALES SENSIBLU SI HELP NET )... ESTE UN PRODUS NEMTESC SI PE LANGA ALTE TRATAMENTE VI L-AS RECOMANDA... ESTE PE BAZA DE PLANTE...INCERCATI O PERIOADA SI VEDETI CE SE INTAMPLA... EU ZIC CA O SA VA AJUTE... MULTA SANATATE VA DORESC ....EU IL FOLOSESC ACUM CAT SUNT TANARA PT CA MAMA , BUNICA SI MATUSILE AU VARICE... SI O SA MOSTENESC SI EU ... DEJA AM TENDINTE DAR CU AJUTORUL VENOTONIC AM REUSESC SA OPRESC MACAR PANA LA ACEASTA VARSTA (32 DE ANI ) SA IMI APARA....
avi_clau
Postat pe 30 Decembrie 2009 16:03
buna intra pe http//www.ne-tratam.ro si ai sa gasesti tratament pentru varice
naziru
Postat pe 30 Decembrie 2009 18:26
buna seara,
findca sint operata din mai am sa-mi permit sa-ti dau un sfat in cunostinta de cauza.
De 30 de ani am incercat tot felul de tratamente si inafara de mici ameliorari nu am obtinut nimic.In urma cu 2 ani am czut si m-am intepet intr-o sirma care a declanst si ulcerul varicos care ma chinuit pina la exasperare si asa am ajuns sa fac operatia care avea sa ma scape de chin.
Operatia nu direaza decit 2-3 ore,nu este dureroasa,si dupa alte citeva ore se pleaca acasa.Clinica la care am fost este in Bucuresti pe str.Washington
(fosta policlinica 10),opereaza cu laser si costurile sunt f.mici.
Dupa operatie am crezut ca nu e adevarat,picioarele mele mereu umflate si vejnic pline de vinatai si rani parca nu erau ale mele.Dupa atitia ani de suferinta si acum am momente cind cred ca nu e adevarat.Credeti-ma ca este singura modalitate de a scapa de suferinta si nu trebuie sa va fie teama .Eu de frica operatiei am suferit atita timp si aproape ca uitasem cum e sa mai porti si fusta.Va doresc un an nou mai bun decit cel care tocmai se incheie si multa sanatate. LA MULTI ANI!
karinna050
Postat pe 30 Decembrie 2009 18:50
Sunt in anul III, la Balneofiyiokinetoterapie si recuperare medicala si profesorii mei indica ca acest program da rezultate foarte bune in tratarea varicelor:
Program Kineto Allen Burger pentru favorizarea circulaþiei vasculare

1. Se ridicã membrele inferioare la verticalã, menþinându-se 3 minute.
2. Picioarele atârnând la marginea patului timp de 5 minute.
3. Se stã în poziþia culcat pe spate, cu picioarele la orizontalã, timp de 3 minute.


Acest exerciþiu se va repeta de câteva ori pe zi, ideal, de 3 ori pe zi, în fiecare zi.

GodChild
Postat pe 28 Februarie 2010 22:47
Studiez balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala. Profesorii mei, care sunt foarte buni si competenti in munca lor indica pentru cei care au varice, urmatorul program, extrem de simplu, pentru favorizarea circulatiei vasculare:
Program Kineto Allen Burger pentru favorizarea circulaþiei vasculare

1. Se ridicã membrele inferioare la verticalã, menþinându-se 3 minute.
2. Picioarele atârnând la marginea patului timp de 5 minute.
3. Se stã în poziþia culcat pe spate, cu picioarele la orizontalã, timp de 3 minute.


Acest exerciþiu se va repeta de câteva ori pe zi, ideal, de 3 ori pe zi, în fiecare zi.

Este foarte important a se face zilnic pentru a se vedea efectele!


GodChild
Postat pe 28 Februarie 2010 22:58
BUNA SEARA STIU CA ESTE FOARTE TIRZIU RASPUNSUL MEU,DAQR CEL MAI CORECT AR FI UN TRATAMENT NATURIST,DACA VREI SA STAM MAI MULT DE VORBA TE ROG SA MA CONTACTEZI PE ID hirudo_medicinalis@yahoo.com,EU NU ITI VIND NIMIC DAR POT SA ITI DAU MAI MULTE DETALI DESPRE TRATAMENT,MULTA SANATATE IT DORESC
naziru
Postat pe 4 Martie 2010 22:16
o combinatie de serrapeptase+nattokinse+picnogenol este ideala pentru eceste probleme, tot ce conteaza este sa gasesti produse de calitate. Mai documentativa pe google si o sa va minunati de ce exista in natura....raspunsul la toate intrebarile si tratamente pentru orice afectiune...leacuri naturale :)
semaka_boy
Postat pe 18 Martie 2010 19:52
Buna! Iti recomand si tratamentele naturiste, cum ar fi:
Tratament pe baza de otet brun
Adaugati ½ ceasca de otet brun la fiecare baie pe toata durata de manifestare a varicelei pentru ameliorarea iritatiei cutanate.

Tratament pe baza de faina de ovaz
Fierbeti un amestec alcatuit din 2 cani de faina de ovaz si 2 litri de apa. Amestecul rezultat trebuie pus intr-o punga din material textil, de preferat din bumbac, ce poate fi inchisa foarte bine la un capat. Asezati punga in cada plina cu apa calduta pana in momentul in care apa devine tulbure. Asigurati-va ca pe toata perioada cat copilul dumneavoastra ramane in cada, punga din material textil nu se rupe.

Tratament pe baza de mazare
Consumul apei in care a fost fiarta in prealabil putina mazare constituie un remediu eficient in ceea ce priveste varicela.
http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-varicela
kudika_36213
Postat pe 18 Iunie 2013 18:17
buna ce ati mai facut cu varicele ?
healthy014221
Postat pe 12 August 2013 09:15
operatie cu laser e buna
Ady_Adrian_3
Postat pe 9 Iunie 2014 15:08
Buna ziua.Pentru tratarea varicelor va recomand gelul Biovenal.Se aplicã local de 2 ori pe zi. Se maseazã uºor gambele de jos în sus, în sensul circulaþiei de întoarcere a sângelui.Intern se administreaza ceaiul Venotonic, 3 cani de ceai pe zi si capsulele imunitate cu 7 ciuperci, 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 3 luni.
kudika_15604
Postat pe 9 Iulie 2014 15:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cuticule sanatoase 8 De la: mariaarsene2007_yahoo_com 25 August 2009 18:54
Dieta.... 2 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 08:47
vreau sa raman insarcinata :) 2 De la: healthy011594 26 Ianuarie 2010 20:25
aparat de gatit cu aburi 8 De la: battleofwits 26 Noiembrie 2010 09:45
nu mai suport 16 De la: Monicamm85 14 Iunie 2010 13:21