Setari Cookie-uri

CUM SA SCAPI DE DURERILE DE SPATE?

De la: healthy000378, la data 2009-03-05 22:26:37 Incearca o metoda de recuperare prin Reflexoterapie, Kinetoterapie, dar sa ai grija ca terapeutul cu care vei lucra sa fie Inzestrat cu capacitati pure DIVINE si sa aibe rezultate convingatoare, demonstrate anterior.
Alimentatia sa fie FARA sare, fara mortaciuni, sa fie cat mai vie ( Legume, fructe etc. Chiar dupa Gr. Sanguina )
Gimnastica medicala corespunzatoare.
Chiar daca vrei sa consumi medicamente ,recomandam pe cele naturiste, dar sa fi atenta ca alimentele pe care le vei consuma sunt tot medicamente.
Consumul de apa plata sa fie de cel putin 3 litri pe zi. Ceaiului ar fi bine sai dai destinatie, cantitatea de ceai sa fie limitata.
Pe langa aceste terapii, va mai aducem aminte ca... Trupul nostru fizic se blocheaza ( imbolnaveste) in anumite locuri din cauza unor treburi nerezolvate in decursul vietilor. De aceea cred ca ar fi bine sa mai multumim din cand in cand celulei , corpului nostru ca ne plimba, ceea ce cred ca ai uitat aceasta invatatura primita de milioane de ani. Deci...cateva rugaciuni, cred ca ar fi foarte benefice.
Sper sa va fie de folos pentru recuperarea sanatatii.


e bine si ce spui tu aici..cu astfel de dureri eu ma lupt de aproape 7-8 ani..nu am hernie de disc dar am lombosciatica...am facut si kinetoterapie, acupunctura, RMN-uri...in fine, durerile nu au disparut...eu iau flamexin...mie acest medicament imi face bine insa nu abuzez de el...mi s-a recomnadat gimnastica medicala...si cum spuneai si tu aici...este punctul nevralgic a unor probleme adunate si nerezolvate...si am inceput sa iau in serios acest aspect pentru ca este adevarat!..in fine...m-am impacat cu ideea! De fapt stressul cotidian si lipsa exercitiilor fizice corelate si cu greutatea gandurilor negative sau de neimplinire sa le numesc asa, pot duce la aparitia acestor blocaje!...de aceea este binevenita si rugaciunea, alimentatia, exercitiile medicale, consultatiile la medici si un alt mod mai sanatos de a trai!
marria_healthy
Postat pe 30 Mai 2009 18:29
durerea de spate poate avea mai multe cauze, dar in zona lombara e posibil sa ai ceva la vertebre, daca faci o radiografie vezi precis, la spitalul militar central bucuresti la neurologie se fac analize si mai precise.
faza cea mai grea incepe cand ramai cocosat de spinare, atunci e caz de operatie intre vertebre, si ultima faza e paralizia, cand nervul prins intre vertebre se rupe. la boala asta nu se duce la medicii nespecialisti. daca ai si bani multi te rezolvi, stai la usa la doctor, multe ore pana afli de la alti pacienti cine e de treaba si cum merge treaba pe acolo. e un domn mai tanar 40 ani, inalt si slab, dragut ca fire, f glumet, poate mai e pe acolo acum 3 ani l=am vazut, tocmai devenea un sef mai mare pe acolo.
pana atunci sa te fersti sa ridici, sa stai aplecata fara sa te tii cu o mana de ceva, sa dormi cu genunchii indoiti, sa te legi la mijloc cand te scoli din pat, sa te feresti de orice fior de curent. diclofenac niste pastile verzi, mici, ajuta la decontractura musculara care se face facand efort sa te misti peste durere.aspirinele ajuta si ele sa mai puna sangele in miscare 2 pe zi, seara, si dimineata , sa le bei cu lapte dulce sa nu te doara stomacul.nu mai lua ketanol ca nu ajuta.
alimentele pentru boli reumatice sunt ceapa cruda, merele.
in rest Doamne ajuta!
sunt o bolnava care am astfel de probleme, nu sunt medic.
doina_dumitrache
Postat pe 31 Mai 2009 10:18
De la: kukla, la data 2009-03-14 22:59:38
De la: G1N3A5, la data 2009-02-19 14:54:36foloseste gelurile de la life-care,sunt foarte bune pt.orice durere



DUREREA CAUZATA DE HERNIA DE DISC NU CEDEAZA CU NICI UN GEL, UNGUENT SAU MEDICAMENT.


asta iarasi este o chestie la care as sugera sa mergi doar daca nu ai alta sansa.dar nu-ti poate nimeni garanta ca in felul acesta nu vei mai avea dureri.vei scapa de blocaj daca esti in acea stare.sotul meu are hernie de diswc si acum un an i-a paralizat piciorul drept.prin masaj(doar masaj nu bai sau alte chestii care i-ar fi agravat situatia) si cateva exercitii respectand cu sfintenie indicatiile maseozei (in cazul nostru) dupa aprox 1,5 luni isi folosea piciorul ,iar dupa mai bine de o jumatate de an a inceput sa-si foloseasca din nou si degetele de la picioare.si toata lumea ne spunea:numai cutitul il mai scapa.este o aberatie.tb vointa.atat timp cat exista o sansa sa eviti"CUTITUL" EVITA-L.pt ca una dintre cele mai grave consecinte ale nereusitei este PARALIZIA PERMANENTA.asa ca incearca mai bine reflexoterapia si fizioterapia,e drept ca tb sa mergi periodic,dar nici in cazul operatiei nu vei scapa de dureri.am cunostinte destule care s-au operat si au dupa cativa ani au dureri mai mari decat inainte de operatie.curaj,capul sus,ca toate au o rezolvare.
dianadorin
Postat pe 1 Iunie 2009 10:10
sa nu uit ce e mai important.fa-ti mai intai RMN-ul acela.fara o analiza asa cum tb nimeni nu-ti poate indica ce tb sa faci.apoi cauta un dr cum tb nu unul care-ti spune ca toti avem dureri.
dianadorin
Postat pe 1 Iunie 2009 10:13
INCEARCA KOSMODISK SI NU VEI REGRETA ! LA MINE SI LA SOTUL MEU FUNCTIONEAZA...SI SINTEM FF MULTUMITI DE EL! SINCER ITI SPUN ! SANATATE ITI DORESC SI SA NE MAI AUZIM CU BUNE REZULTATE...PUPIK !
narghitasilvia
Postat pe 3 Iunie 2009 09:07
Collagenul de tip II si Artrita

În conformitate cu cele mai recente statistici, milioane de oameni suferã de diferite forme de artritã, reumatism sau osteoartrit. Toate formele de artritã împãrtãsesc aceleasi simptome de durere severã, pierdere a mobilitãtii si o diminuare a calitãtii vietii. Se mai poate adãuga si faptul cã ucigasul numãrul unu de astãzi din lume rãmâne tot boala cardiovascularã si existã un exces de medicamente farmacceutice si naturale realizate pentru a reduce severitatea acestor boli.
S-ar putea ca un medicament nutritiv numit colagen de tip II sã amelioreze ambele boli într-un mod eficient? Siguranta devine întotdeauna o problemã. Medicamentele moderne cum ar fi antiinflamatoriile fãrã steroizi (NSAIDS) pot cauza sângerãri ascunse, ulcere si chiar efecte ce amenintã viata. Alte studii includ medicamente naturale cum ar fi ulei de peste (ficat), fenialaninã DI si cartilaj de rechin. Se poate dovedi cã o mare promisiune de ameliorare atât a artritei cât si a bolilor de inimã sunt componentele naturale ale cartilajului.
Am devenit interesat de colagen de tipul II ca tratament pentru artritã si boli de inimã când fãceam cercetãri cu privire la cartilaj si scriam cartea mea numitã ”Fãlci pentru viatã, povestea cartilajului de rechin”. În studiul meu am descoperit cã ingredientele medicale efective din cartilaj se datoreazã colagenului de tip II. Cunoastem cã acesta este compus din patru sau cinci tipuri diferite de colagen. Existã 14 tipuri de colagen, dar colagenul primar, cel mai predominant, este cel de tipul II. Dacã acesta se obtine din cartilajul sternului de pui, pui de la 6 la 8 sãptãmâni, contine un numãr mare de glicoproteine cu un continut foarte mare de polizaharide care sustin încheieturile. Acestia includ sulfat de glucozaminã pe care s-au fãcut timp de 30 de ani studii controlate tip placebo care în prezent ajutã la refacerea cartilajului din tesutul articulatiilor. De asemenea, stim cã acestia contin o concentratie mãritã de sulfat de condroitinã A care este un antiinflamatoriu puternic si care reface tesutul articulatiei. Încã o datã dacã produsul derivã din cartilajul sternului de pui, aceste douã componenete sunt în concentratie foarte mare în comparativ cu orice altã sursã de cartilaj. În plus fatã de acestea, colagenul de tip II mai contine un antioxidant descoperit recent numit matrice de cartilaj glicoproteic (CMGP), care ajutã la reducerea degradãrii oxidative a articulatiei. În afarã de aceste noi descoperiri, mai sunt si alte ingrediente în colagenul de tip II care îl fac mai eficient decât dacã s-ar lua numai glucozaminã sau condroitinã.
Un alt avantaj al colagenului de tip II este cã se absoarbe foarte repede. Cercetãtorii au demonstrat cã acest colagen de tip II are o ratã de absorbtie de circa 70 pânã la 90 %, fatã de 8% rata de absorbtie a cartilajului ingerat. Înseamnã cã se va lua mult mai putin colagen de tipul II în comparatie cu cartilajul. Multe persoane trebuie sã ia de la 9 pânã la 12 grame de cartilaj pentru a avea o reactie pe când cu colagenul de tip II sunt suficiente, în mod obitnuit, 3 pânã la 4 grame.
Când oamenii suferã de artritã, colagenul de tip II se autodistruge selectiv. Oamenii de stiintã stiu cã aceastã componentã din cartilaj este atacatã de celulele albe si cumva aceasta activeazã sistemul imun al pacientului bolnav de artritã reumatoidã care dezvoltã anticorpi ce distrug colagenul de tipul II. Dupã care se initiazã un rãspuns imun cãtre toate cartilajele care se degradeazã. Astfel încât dor încheieturile mâinii, genunchii, soldurile, spatele etc. În osteoartritã se distruge cartilajul prin uzurã normalã pierzându-se colagenul solubil de tip II, dar fãrã rãspuns imun. La final rezultatul este acelasi. Dureri foarte mari si pierdere a calitãtii vietii. Întrebarea este: cum opreste colagenul de tipul II sistemul imun în artrita reumaticã? Rãspunsul e cã eficienta colagenului de tipul II este realizatã prin ”tolerantã oralã”. Câtiva ani în urmã, Dr. Howard Weiner din Brigham, a descoperit cã existã o parte a intestinului numitã GALT (tesut limfatic activat) ce face parte din sistemul nostru imun. În esentã, celulele albe din GALT ne permit sã mâncãm diferite feluri de proteine fãrã a deveni alergic sau sensibil la acestea. Sistemul tolerantei orale a fost descoperit cu multi ani în urmã de cercetãtorii germani care dãdeau iederã toxicã pacientilor puternic alergici si astfel le eliminau alergiile. Se ajunge la principiul homeopatic ”cui pe cui se scoate”.
Dr. Weiner a început sã le dea mielinã de vacã la multi pacienti cu sclerozã si a observat îmbunãtãtiri ale simptomelor. Dr. David Trentham, de la Universitatea Harvard, a format o echipã cu Dr. Weiner pentru a investiga efectele adverse ale colagenului de tipul II din sternul de pui, investigatii fãcute pe soarecii cu artritã. Ceea ce au descoperit a fost destul de remarcabil. Dupã a doua sau a treia lunã, soarecii nu mai manifestau simptome ale artritei. A fost o ameliorare a bolii.
Urmãtorul pas a fost testarea tolerantei orale a colagenului de tipul II pe pacienti umani. Doctorii Trentham si Weiner au fãcut studii pe zece persoane cu artrite reumatice severe. Acestia au eliminat terapiile standard cum ar fi NSAIDS si metotrexat si le-au dat pacientilor colagen de tipul II din cartilajul sternului de pui. La sfârsitul celei de-a doua luni, sase din cei zece pacienti au prezentat îmbunãtãtiri substantiale, iar unul dintre ei a prezentat o remisie completã a bolii care a durat 26 de luni fãrã efecte secundare. Rãspunsul clinic al acestui studiu a fost definit ca o reducere cu aproximativ 50% si mai mult a inflamatiilor si a sensibilitãtii, o îmbunãtãtire cu 50% a rigiditãtii simtite dimineata, cât si îmbunãtãtirea mersului pe jos cu 15 minute. Astfel, au fost câteva criterii obiective si subiective pentru a mãsura succesul. De fapt, acest studiu demonstreazã cã o ratã de rãspuns de 70% în unele din cele mai severe cazuri fãrã efecte secundare la acesti pacienti au fost complet reduse fãrã medicatie standard. Chiar dacã restul de 30% nu au prezentat îmbunãtãtiri. si datoritã acestei încercãri, aceeiasi doctori au fãcut un nou studiu pe 59 de pacienti cu artrite reumatice severe active. 28 dintre pacienti au primit colagen de tipul II iar 31 au primit pilule placebo. Ceea ce este interesant este faptul cã cei care au luat colagen au arãtat o stabilizare semnificativã si o îmbunãtãtire pe când cei cu placebo au continuat sã se deterioreze. De fapt, patru dintre pacientii ce au luat colagen au prezentat o remisie completã a bolii, pe când nici un pacient din grupul placebo nu au prezentat nici o remisie a bolii. Din nou, nu s-au descoperit efecte secundare. Observãm cã ingerarea oralã a colagenului de tipul II poate dovedi a fi una dintre cãile eficiente de controlare a artritei indiferent de forma de artritã. Întrebarea care apare acum este: cum lucreazã, mai exact colagenul de tipul II pentru a produce aceste rezultate incredibile. Apare mecanismul suprimãrii imune prin celulele albe localizate în GALT. Aceste celule albe devoreaza o parte din colagenul de tip II si dupã aceea învatã sistemul imun sã nu mai atace colagenul de tip II, deoarece aceste celule albe îl identificã ca fiind prieten si nu inamic. O datã ce sistemul imun este alertat sã nu mai atace colagenul se pare cã apare o înmultire a celulelor de blocaj-T. Sunt cunoscute si ca celule T8. În cele in urmã, acesta reduce numãrul de citocine (cytokines) inflamatorii care sunt, în parte, responsabile de reactia inflamatorie din artritele reumatice. Celãlalt motiv, si anume de ce existã rezultate în osteoartritã , este faptul cã acest colagen de tipul II are o concentratie ridicatã de glucozaminã si condroitinã care întãreste cartilajul, însã creste, de asemenea, producerea celulelor din cartilaj. Aceste ingrediente au de asemenea proprietãti antiinflamatorii care se comportã ca o pernã în conditii normare de activitate fizicã.
Colagenul de tipul II mai contine si proteoglicani care inhibã formarea de vase de sânge în articulatii si reduce atacul enzimelor asupra cartilajului. Asadar, existã o refacere a celulelor ce produc cartilaj si o reducere a biochimiei destructive a articulatiei. În plus, multi dintre acesti proteoglycani gãsesc în colagenul de tip II suport pentru fluidul lubrifiant al articulatiei numit fluid sinovial. Acesti proteoglycani cresc efectiv consistenta si puterea de lubrifiere ale acestui fluid.
Este extrem de important sã întelegem cã nu toate tipurile de colagen sunt la fel si nu toate tipurile de cartilaj vã pot da un colagen de tip II eficient din punct de vedere medical. Colagenul de tipul II trebuie sintetizat din cartilajul sternului de pui. Motivul este foarte simplu. Aceastã sursã de cartilaj detine cea mai mare concentratie de proteoglycani. O persoanã cu artritã dacã ia colagen de tipul II trebuie sã astepte o perioadã de 4 pânã la 8 sãptãmâni înainte de a lua o decizie dacã produsul are efect sau nu. Pentru a avea rezultate trebuie luat tratamentul pentru o anumitã perioadã de timp. Am vãzut persoane are nu mai aveau dureri doar dupã o sãptãmâni dar aceasta e o exceptie nu o regulã. Colagenul de tip II este disponibil în capsule de 500 mg. Trebuie luat 3 capsule (doze) seara pe stomacul absolut gol la 2-3 ore dupa masa, de preferat cu o cantitate de 1-2 pahare de apa pentru a îmbunãtãti absorbtia. În afarã de faptul cã acest produs nu prezintã efecte secundare, acesta pare a fi o sansã atunci când suferim de orice formã de artritã.
Din studiu stim faptul cã toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia 1) rezistã la atacul enzimelor care distrug proteina din cartilaj; 2) reprogrameazã condrocitele si citocitele reducând inflamatia; 3) promoveazã sinteza noillor celule ale cartilajului si sinteza proteoglicanã; 4) intensificã producerea de fluid, hialuronan, producând un fluid sinovial lubrifiant si eficient pentru articulatii; 5) protejeazã suprafata cartilajului de deteriorarea oxidativã si de distrugerea enzimaticã; 6) se comportã ca un puternic antiinflamator si modulator de durere.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI, ROMANIA
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
healthy001487
Postat pe 27 Iunie 2009 20:40
DURERILE LOMBARE POT FI DIN MAI MULTE CAUZE:PROBLEME RENALE,PROBLEME GINECOLOGICE DE EX;FIBROM UTERIN, O LOMBOSCIATICA ,DACA AVETI MAI MULTE KG IN PLUS.DACA NU AVETI PROBLEME RENALE S-AU GINECOLOGICE FACETI O RADIOGRAFIE A COLOANEI SI VEDETI CUM SUNT VERTEBRELE.O FI INFLAMAT NERVUL SCIATIC .INCERCATI SA VADETI CAUZA.O ECOGRAFIE ABDOMINALA E BINEVENITA.SUCCES.
belami
Postat pe 4 August 2009 09:57
Am fost de curind la FELIX, probleme si pacienti cu dureri de toate felurile: articulatii,coloana, solduri, artroze, se stringe pielea pe tine de cita dure si suferinte poti afla.
Un program de administrare 100% PUR COLLAGEN tip II, a inceput sa dea roade la 10-16 zile, mai intii scaderea intensitatii durerilor, la 35-40 zile eliberarea lenta a articulatiilor dureroase, 70-80 zile cresterea mobilitatii.
Daca te intereseaza asa ceva transmite-mi adresa de e-mail pentru documentatii suplimentare.
healthy001487
Postat pe 13 August 2009 23:51
destul de tarziu dar acum am vazut subiectul si intamplator sunt in aceias situatie dar am reusit s o depasesc daca e inca valabila intrebarea atunci sunt deschi sa ti spun ce am patit si cum am rezolvat , zile bune
cronos_healthy
Postat pe 27 August 2009 06:21
buna. eu am luat ketonal duo, una pe zi, crema : "doctor boici" din plante dar si o serie de 10 zile injectii milgamma si piracetam. injectiile si-au facut efectul dupa 1,2 saptamani. m-am recuperat bine, dar tb sa am un fular in jurul mijlocului prin casa, chiar si vara . Bafta !
lisselot
Postat pe 27 August 2009 11:39
La hernia de disc nu intotdeauna ai voie sa-ti strangi mijlocul cu ceva. Eu n-am avut voie.
Alapopescu
Postat pe 27 August 2009 15:43
Trebuie inteles ca orice durere la coloana presupune un nerv deranjat(curenti de aer, umiditate, raceala etc) sau discuri, vertebre ramase fara lichid sinovial (ungere) si mai rau cartilajii rugoase, care freaca necorespunzator.
Toate recuperaririle, unguientele, cremele etc, nu fac decit sa amelioreze pe moment durerile care vor reveni in functie de: starea vremii, efortul fizic sau pur si simplu.
Daca prin alimentatie nu reusiti sa acumulati substantele pentru refacere (collagenul), singurele de ajutor temeinic imediat sint suplimentele alimentare.
Cele mai recente studii demonstreaza ca fibra de collagen prin cele 14-18 forme asociate influienteaza sistemul circulator, sistemul muscular, sistemul loco-motor.
Folositi Google si cautati COLLAGEN tip II, va lamuriti singuri de eficienta lui in domeniile mentionate mai sus.
healthy001487
Postat pe 29 August 2009 13:09
sunt kiropractor,reusesc sa opresc durerilela articulatii si sa reasez ligamentele si nervii deplasati in urma traumatismelor sau al miscarilor bruste sau neincalzire
healthy006407
Postat pe 13 Septembrie 2009 19:21
Nu stiu de va bagati aici si dati numai stiri false.
Domnule ori doamna KUKLA te rog sa-mi spui si mie ce intelegi tu prin reflexologie pentru ca eu o practic de aproape 30 de ani si se poate ca eu nu o inteleg.
Ca sa fie mai simplu ai adresa mea clungu@hotmail.com.
Costello
kudika009311
Postat pe 24 Octombrie 2009 07:01

ACUM !
AICI (local ) !
ACOLO(distal) !
Pentru dumneavoastra
LIGHT& LEAVING WATER THERAPY
ENGLEZA & ROMANA & EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE & LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA , RAZE INFRAROSII SI HELIU.
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI & TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu “IUBIRE SI RECUNOSTINTA
”LEAVING WATER THERAPY”
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96
IOANA1947
Postat pe 24 Octombrie 2009 10:39
durerile de spate sunt cruciale si te termina. dupa 2 zile de stat numai la calculator si lucrand la un proiect, am ajuns sa nu ma pot ridica din pat.am ajuns la urgente cu crize puternice, s-a dovedit dupa analize amanuntite ca aveam probleme cu rinichi si am urmat un tratament destul de costisitor, dar care m-a ajutat f mult.
o alta problema cu care m-am confruntat a fost sa ma trezesc cu mana stanga paralizata, nu simteam nimik in ea: intepaturi, loviri, statea cineva pe ea si nu imi dadeam seama si asta tot de la statul la pc care nu era adecvat.dupa control la medic si radiografii, am primit tratament cu baie cu sulf, pastile pt circulatie, tratament cu laser in zona cervicala si la mana, kinetoterapie si gimnastica medicala.
probleme sunt de tot felul si motive f multe, numai ca trebuie sa consulti medicul neaparat, eventual poti merge la o baza de tratament ca cei de acolo nu stau degeaba, chiar te ajuta.pe mine m-au ajutat.
marina_teodora
Postat pe 24 Octombrie 2009 23:12
am uitata sa precizez ca al doilea tratament l-am primit pentru artrita si prb cu coloana:tasari la colana si fisuri...pp ca e acelasi lucru nu stiu exact...asa am inteles atunci de la medic...oricum imp e sa ne protejam, eu inka mai am prb cu durerile de spate, dar niste exercitii care le-am invatat la gimnastica medicala si o pastilutza ma ajuta sa depasesc durerile
marina_teodora
Postat pe 24 Octombrie 2009 23:16
De la: Alapopescu, la data 2009-02-19 06:56:59Uite aici subiectul despre spondiloza. la raspunsul meu, gasesti ceva si pentru durerile lombare. Eu am trecut prin asta, si daca ai nevoie de ceva sfaturi, nu ezitata sa spui.
http://www.healthy.ro/comunitate/forum/view_topic/2899/spondiloz-.html
nicolle_healthy
Postat pe 1 Ianuarie 2010 17:18
Stimata doamna,/domn,
“LA MULTI ANI”
Doresc, pe acesta cale, sa va fac cunostinta cu un produs deosebit pentru pastrarea tinereti, vigorii si sanatati. Produsul este “100% PUR COLLAGEN Capsule”,obtinut din stern de pui de 6-8 saptamini si este rezultatul cercetarii si productiei firmei ENCORE COLLAGEN Ich. USA. Este legalizat pentru comercializare in ROMANIA si asigura o regenerare a intregului organism. Americanii il numesc “PILULA DE TINERETE”.. . Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, asupra inimii (inaintea unei operati de valve, baypas etc . se face o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN), si in special asupra articulatiilor si bolilor acestora (artrite si poliartrite reumatoide, artroze, coxartroze, discopatii, … reface lichidul sinovial ).Nu in ultimul rand , este un produs cu un efect miraculos asupra tenului (inlocuieste cu succes si pe termen lung acidul hialuronic,biotonina si alte descoperiri recente in materie de eliminarea ridurilor si de intinerire), asupra celulitei, dar rolul lui major este de vindecare si regenerare a intregului organism.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturiste” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
P.S. Mie , acest produs mi-a facut mult bine si am promis ca voi face la randul meu bine , facindu-l cunoscut .
Cu stima si pretuire,
DAN ANDREI
healthy001487
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:34
Stiu prin ce treci, si eu aveam dueri insuportabile intre omoplatii si in zona lombala, aici in germania mi-au spus ca am spondiloza,iar in tara dupa multe vizite la doctori, ba ca am inceput de hernie de disc ba ca am coloana plata, am facut gimnastica medicala. Apoi, m-am intors iarasi aici ia durerile au persistat, mi-am rugat parinti sa mearga cu filmul la un alt medic care mia spus ca nu e nimic grav si mi-a dat calciu, magneziu, nurofen pastile si o crema pt dureri si sa beuau foare mult lapte. Nu ma mai durut ceva vreme, iar acum iar inceput durerile. Mai bine mergi sa iti faca un film poate o sa afli mai multe, creme si calmante am incercat si eu dar nu au dat rezultat. Multa sanatate!
Mia_88
Postat pe 23 Martie 2010 09:58
De la: Costello, la data 2009-10-24 07:01:35Nu stiu de va bagati aici si dati numai stiri false.
Domnule ori doamna KUKLA te rog sa-mi spui si mie ce intelegi tu prin reflexologie pentru ca eu o practic de aproape 30 de ani si se poate ca eu nu o inteleg.
Ca sa fie mai simplu ai adresa mea clungu@hotmail.com.
Costello



Este componenta reflexologiei care se ocupã cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase) sau cu articulatiile interfalangiene, într-o ordine care tine seama de ecoul biologic al fiecãrui Reflexoterapiaorgan reprezentat si fãrã obiecte intermediare (betisoare, baghete).
In timpul executãrii masajului, punctele reflexe trebuiesc controlate în permanentã pentru a nu se traumatiza zonele învecinate si a evalua deblocarea cristalelor, deoarece defectiunile organelor se manifestã si sub forma aglomerãrilor în punctele refelxe corespunzãtoare a cristalelor (acidul uric, sãruri, alte impuritãti).

Prin masaj se faciliteazã circulatia sanguinã si transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere. Perturbarea circulatiei în zonele reflexe face ca suferinta organului corespunzãtor sã avanseze. Masarea zonelor reflexogene pe parcursul a mai multor sedinte, implicã fisurarea cristalelor de toxine, a depunerilor pe care circulatia sanguinã le va trimite spre organele de eliminare, îmbunãtãtind starea de sãnãtate. Buna circulatie sanguinã este vitalã pentru fiecare organ sau zonã din organism, deoarece transportã material nutritiv, hormoni, anticorpi, oxigen, deseuri metabolice si alte substante neidentificate încã.

Masajul talpiiCu cat circulatia sanguinã este mai anevoioasã, cu atat mai greu va surveni vindecarea. Miile de metri de material tubular prin care circulã sangele (artere, vene, capilare) în corpul nostru, se mentin în activitate prin vasoconstrictie si vasodilatatie, functionarea lor depinzand de activitatea muscularã. O circulatie bunã se mentine prin activitãti musculare adecvate pentru fiecare zonã din corp, care se reflectã prin activitãti fizice, gimnasticã, sport.

Dacã activitatea muschilor slãbeste, tesuturile se fibrozeazã, circulatia sanguinã în acea zonã devine greoaie, articulatiile de la maini, picioare si coloanã devin rigide, dureroase, exercitand presiuni asupra unor terminatii nervoase sau vasculare. In consecintã, activitatea nervilor si cea sanguinã este stanjenitã, fluxul sanguin perturbandu-se datoritã produselor toxice care se acumuleazã în organele afectate si în punctele lor reflexe.

Sunteti multumit stimate domn?
kukla
Postat pe 24 Martie 2010 01:30
Salut. Si eu sufar de o boala nasoala de spate. si dupa RMN si alte investigatii am dat de un tip tanar ( kinetoterapeut) care m-a scapat de dureri. L-a mine n-au avut efect madicamentele si unguentele nici atat. Eu am fost la mai multi , dar tipul acesta m-a ajutat enorm. La prima sedinta am stat de vorba, mi-a aratat cum va decurge sedinta... ce-mi va face, la ce foloseste tehnica respectiva... oricum minunat... Si a fost gratis , doar prima. Apoi m-am decis daca sa mai merg sau nu. Sedinta m-a costat o ora 60 ron.Dar dupa o luna am fost alt om. Eu zic asa .. incercarea moarte n-are, m-ai ales pe gratis :) Daca doriti eu il recomand cu caldura. E din Bucuresti. Daca doriti lasati un email si va dau date. Va pup si sanatate multa.
kekeke
Postat pe 1 Aprilie 2010 10:48
Exista o serie de factori care cresc riscul aparitiei unei dureri de spate, dintre acestia se pot mentiona: viata sedentara, supraponderabilitatea, consumul exagerat de tutun, stresul, pozitia necorespunzatoare a trunchiului in timpul serviciului, vibratiile automobilului, degenerari ale discului vertebral, varsta inaintata.

Durerile de spate cuprind vertebrele, muschii spatelui sau ligamentele. Majoritatea durerilor sciatice slabe sunt cauzate de spasme ale muschilor care sustin coloana vertebrala. Intinderea, suprasolicitarea acestor muschi poate duce la fortarea lor. Durerile de spate se pot datora si artritei sau osteoporozei. Durerea poate fi difuza, uneori se poate localiza pe un anumit segment, dar de cele mai multe ori se localizeaza in zona lombara.

Durerea lombara nu este intotdeauna cauzata de o boala articulara degenerativa, ci poate fi expresia unor procese patologice de vecinatate care pot afecta chiar viata pacientului.

Cauzele extravertebrale in afectiuni si dureri lombare:

• Lombagii de origine renala

Afectiunile renale pot fi usor ignorate, iar durerea lombara care le insoteste este deseori interpretata ca secundara unei discopatii. Totusi ele au o serie de caracteristici care duc la originea renala si nu la discopatie. Aceste dureri sunt insotite de mictiuni dureroase sau de tulburari intestinale reflexe, care iradiaza anterior spre regiunea abdominoiliaca si in organele genitale. Cele mai frecvente suferinte cauzatoare de lombagie sunt litiaza renala si pielonefrita acuta sau cronica.

• Lombagii de origine ginecologica

Metritele, metroanexitele, retroversia uterina, uterul fibromatos, tumorile, sarcinile ectopice prin fenomenele inflamatorii locale sau prin procesele ocupatoare de spatiu pot produce durere lombara, a carei etiologie este usor determinata de examenele clinice.

• Lombagii de origine digestiva

Cele mai variate suferinte digestive pot fi insotite de iradieri dureroase lombare, ce pot ridica probleme de diagnostic. Dintre acestea se pot mentiona: ulcerul gastric si duodenal, neoplasmul gastric, pancreatita acuta si cronica, apendicita retrocecala, afectiuni ale colonului.

• Lombagii de cauza circulatorie

Tulburari circulatorii aparute la nivelul vaselor mari de vecinatate, respectiv aorta abdominala, pot produce deseori simptome ce mimeaza aproape perfect o hernie de disc. Dintre aceste afectiuni, anevrismul de aorta abdominala si ocluzia trombotica a aortei terminale pot crea mari confuzii de diagnostic.

• Lombagii de cauza psihoneurotica

Apar frecvent in cazurile de isterie unde cauzele durerii sunt in subconstientul pacientului. Sunt rezultatul anxietatii, care produce tensiune in muschi si implicit durere, care la randul ei mareste anxietatea si ciclul se reia.

In fiecare dintre aceste cazuri se va trata cauza diagnosticata a lombagiei.

Dincolo de variatiunile de cauze si tipuri de dureri lombare expuse mai sus, durerea care iradiaza de la nivelul soldurilor in jos spre fese si picior - numita durere sciatica - poate fi ascociata de cele mai multe ori inflamatiei sau compresiei radacinilor nervului sciatic.

Inflamatia sau compresia unui nerv la nivelul coloanei vertebrale produce sciatica. Afectiunea poarta denumirea nervului sciatic care se intinde de la sold la calcai. Afectiunea se caracterizeaza prin durere iradianta de la nivelul partii inferioare a spatelui, in jos, pe fese, catre partile inferioare ale piciorului. Tusea, stranutul si alte activitati care
exercita o presiune asupra coloanei pot agrava sciatica.

Avem solutiile cele mai bune pentru sanatatea dvs!
Manager_healthy
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:37
De la: popgabidinu, la data 2009-02-07 09:51:24MA DOARE SPATELE DE CEVA VREME SI AM FOST LA DOI MEDICI CARE MI-AU ZIS SA IAU KETONAL. DE FAPT EU AM LUAT KETONAL INAINTE DE A MERGE LA MEDIC SI NU A DAT REZULTATE. AM MERS DIN NOU LA MEDIC SI MI-A ZIS CA PE TOATA LUMEA DOARE SPATELE NU NUMAI PE MINE. DOAR ATAT.FARA CONSULTATIE... FARA NIMIC.. NU STIU CE PASTILE SAU CREMA AR TREBUI SA FOLOSESC ,PT CA DUREREA E CONSTANTA IN ZONA LOMBARA. MOMENTAN FOLOSESC TOT KETONAL SI DICLAC GEL..


Buna,
In primul rand, te-as sfatui sa mergi la un medic competent care sa-ti recomande ceva eficient in urma consultatiei si sa-ti identifice cauza durerii.
In al doilea rand, daca doresti niste sfaturi legate de durerile de spate, in general, intra pe linkul de mai jos:


http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=40&sid=3418ab345ee189b1a0820c9b0f8cbbf4


Succes!
Monicamm85
Postat pe 21 Mai 2010 11:41
De la: healthy000378, la data 2009-03-15 23:33:06De Puterea Rugaciunii ati auzit ?
De Autovindecare....ati auzit ?
De Puterea Gandirii Pozitive ati auzit ?
De Chirurgia Energetica Ati auzit ?
Si multe altele...pe care sunt sigur ca le cunoasteti, doar ca sunt adormite in subconstientul vostru.
Putina practica var prinde bine...Incercati cateva cursuri de trezirea energiilor pure 100 Christica Luminoasa din intraga fiinta si dupa aceea mai stam de vorba...
Dumnezeul nostru creator sa va ilumineze sa va binecuvanteze cu o infinita iubire divina si dragoste de viata pe Planeta Pamant.
Pace voua[/quote


Nu inteleg ce legatura are doar rugaciunea daca ai doua vertebre rupte sau hernie de disc, etc. Se pun singure la loc sau se sudeaza doar prin rugaciune? Rugaciunea este pentru psihic, insa fizic trebuie mers la doctor, operat sau urmat o medicamentatie, dupa caz.Doamne ajuta ca toate acestea sa aiba efect, asta este altceva, dar doar cu rugaciune nu cred ca trece.
Stima.
kudika_ondin
Postat pe 23 August 2010 15:56
Buna dragilor! Pentru tratamentul durerilor de spate fara bisturiu , inlaturarea herniilor de disc , s.a.m.d. pot sa va recomand un medic din Bucuresti. Am ajuns la d-lui prin recomandarea unui prieten, dupa cateva sedinte am zis ca o sa-l recomand tuturor care au probleme cu spatele. Pentru mai multe detalii 0754 651 576
kudika496325
Postat pe 11 Ianuarie 2012 11:25
De la: gabipop, la data 2009-02-07 09:51:24MA DOARE SPATELE DE CEVA VREME SI AM FOST LA DOI MEDICI CARE MI-AU ZIS SA IAU KETONAL. DE FAPT EU AM LUAT KETONAL INAINTE DE A MERGE LA MEDIC SI NU A DAT REZULTATE. AM MERS DIN NOU LA MEDIC SI MI-A ZIS CA PE TOATA LUMEA DOARE SPATELE NU NUMAI PE MINE. DOAR ATAT.FARA CONSULTATIE... FARA NIMIC.. NU STIU CE PASTILE SAU CREMA AR TREBUI SA FOLOSESC ,PT CA DUREREA E CONSTANTA IN ZONA LOMBARA. MOMENTAN FOLOSESC TOT KETONAL SI DICLAC GEL..


Cere trimitere la fizioterapeut. Iti garantez ca te va ajuta enorm.
franziska_eu
Postat pe 11 Ianuarie 2012 11:30
eu am dureri de spate de foarte mult timp dar foloseam diclofenac si imi trecea dar de vreo 2 luni am dureri care nu trec ce ar trebui sa fac?
alina_four_you_84
Postat pe 6 Martie 2012 18:10
pt a-ti raspunde am cateva intrebari

1 ce varsta ai
2 ce ocupatie ai- de birou/activa sau casnica
3 ce greutate ai
4 de cati ani porti tocuri sau daca nu mai poti purta

acum daca nu raspunde la ketonal poti incerca vidan... este mai puternic- daca nu functioneaza nici asta este posibil sa fie nevoie de corticoterapie- o radiografie iti va spune concret ce anume ai

acum ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti este operatia- daca ajungi la un doctor si iti spune ca ai hernie de disc si ca trebuie sa te operezi sau te trimite la un chirurg fara sa iti faca cel putin 10 zile de corticoterapie fara efect inseamna ca vrea sa iti ia ceva moneta. operatia este strit pentru cazuri critice nu fa greseli de genul asta

pana una alta fa niste schimbari care sa te ajute
pozitia la birou. in pat - schimba salteaua daca are goluri evita sa stai cocosata sau intr-o rana... adica tolanita cu o flexie laterala a coloanei

pana una alta du-te la un doctor bun nu la imbecili de 3 lei bucata care au trecut prin facultatea aia ca gasca prin apa si care spun ca toata lumea are dureri de spate

veronimus
Postat pe 6 Martie 2012 18:43
De la: alina_four_you_84, la data 2012-03-06 18:10:51eu am dureri de spate de foarte mult timp dar foloseam diclofenac si imi trecea dar de vreo 2 luni am dureri care nu trec ce ar trebui sa fac?


Fizioterapie, face minuni.
franziska_eu
Postat pe 7 Martie 2012 14:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ar trebui sa ne facem griji sau sa imi fac griji??? 6 De la: fata 29 Ianuarie 2010 11:02
CURS DE FORMARE CONTINUA: 9-10 IULIE 2010 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 4 Iunie 2010 10:28
Durere de cap 36 De la: nedea 4 Martie 2014 14:16
hepatita c 16 De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 06:18
Ciudatenie oftalmologica!!!!???? 16 De la: healthy011998 20 Februarie 2010 09:05