Setari Cookie-uri

cum tratam rosu gatu la copiii de 6 ani fara antibiotice

ajutati-ma sa imi trateze copilul de 6 ani are rosu in gat, nu vreau antibiotice
claudia29_healthy
Postat pe 16 Februarie 2009 18:12
sunt pastile de supt cu propolis

si eu tot cu ele ma tratez cand simt deja ca ma doare un pic gatul..
sunt dulci si nu au nici un gust ciudat..


Pimky_healthy
Postat pe 8 Martie 2009 09:53
mie in general nu prea imi folosesc tabletele pentru gat. cand racesc inflamatia e profunda, gatul e rosu ca o rana si ma doare pana in urechi. hexoraleten-ul e prea slab, la fel faringoseptul, fenoseptul, propolisul, trahisanul are ceva efect, strepsils-ul e complet inutil, in schimb mi-a folosit tantum verde. mai era o tableta super buna, dar din pacate a fost scoasa de pe piata pt ca s-a interzis foosirea ei in franta, tara producatoare. asa ca recomand tantum verde si inhalatii cu ulei volatil de menta si eucalipt. se gaseste in farmacii, nu e scump, cam 2 lei o sticluta. se pun cateva picaturi(5-6) intr-un vas cu apa clocotita si se sta asupra lui cu capul acoperit si ochii inchisi(menta poate sa ii irite daca sunt foarte sensibili, mai ales la copilas) cam 10-15 minute.
am mai auzit de metode naturiste gen miere, ridiche preparata nu stiu cum, ceai de ceapa, zahar ars.. mie nu imi folosesc, le-am incercat mai demult si nici nu mai stiu cum se prepara pt ca n-a meritat efortul..gustul lasa de dorit in general si efectele sunt aproape de 0. nu uita ca e f importanta vitamina C intr-o cantitate mai mare. la adulti in caz de raceala e recomandat 1g vit C adica 1000 de mg. o tableta efervescenta sau de supt are cam 100-150 mg deci sunt necesare mai multe pana la atingerea cantitatii de 1 g. nu stiu care e doza la copii dar recomand consultarea medicului pentru ca o tableta sau 2 pe zi nu sunt suficiente. recent am luat cetebe vit c (are o concentratie de 500 mg/ tableta). efectele se simt: energie, pielea fetei e mult mai luminoasa, si am trecu muuult mai repede peste raceala. multa sanatate!
ellise85
Postat pe 8 Martie 2009 13:10
Ce-ar fi sa te duci la un medic si sa-l lasi pe el sa hotarasca daca este nevoie de antibiotic sau nu. Sa stii ca niciun medic nu se grabeste sa dea antibiotic, atata timp cat nu e nevoie. Aceasta greseala o fac, de regula, mamele. In plus, nu prea conteaza ce vrei tu, atata timp cat e vorba de sanatatea copilului tau. Cine v-o fi invatat sa puneti asemenea intrebari pe internet? Daca se intampla ceva cu copilul ala, medicul de familie e vinovat k nu l-a tratat corespunzator. Ce sa faca bietul medic daca mama sta cu el acasa si navigheaza....?
panaitclaudia
Postat pe 9 Martie 2009 19:36
aici gresesti

din toti medicii pe care i am intalnit toti dau din prima antibiotice!
si daca este numai rosul in gat se poate treata si fara antibiotice
Pimky_healthy
Postat pe 10 Martie 2009 15:12
Poti sa-i pui la gat cartofi rasi, intr-o batista(vezi ca pateaza), vreo 2-3 nopti si ai sa vezi ca-i trece. Eu am avut probleme cu fetita mea, dupa o tura de penicilina injectabil, mi-a facut rosu-n gat si i-am pus cartofi la gat 3 nopti la rand, antitemice(avea si febra), iar pentru tuse eu ii fac intr-o cana pun lamaie taiata felii si ceapa, la fel taiata rondele, si le pun on straturi, un strat ceapa, unul de lamaie cu zahar intre felii. Lasi o noapte la macerat si siropul care-l lasa il dai cate o lingura chiar si de 3-4 ori pe zi.Eu le-am incercat pe copiii mei si a dat rezultate
cristina_brindescu
Postat pe 20 Martie 2009 09:33
De la: claudia29, la data 2009-02-16 18:12:23ajutati-ma sa imi trateze copilul de 6 ani are rosu in gat, nu vreau antibiotice
poti trata si mai mult decat asta poti preveni rosu in gat si nu numai cu TRANSFER FACTOR PLUS....100% natural !!!detalii la cerere !!!
irina4life
Postat pe 26 Martie 2009 21:33
Puteti trata rosu in gat si nu numai asta,ci si orice fel de alta infectie bacteriana,fungica sau virusologica cu TRANSFER FACTOR PLUS 4life,un produs natural 100% care poate stimula activitatea sistemului imunitar cu pana la 437% si ce contine urmatoarele ingrediente: IP 6(inositol hexaphosphate) care este un extras din cereale),extract de soia,CORDYCEPS SINENSIS , d-Beta glucan (un extract din drijdie) , AGARICUS BLAZEII MURIL extract , aloe vera extract , beta-glucan(din ovaz), zinc ,extract din frunze de maslin ,extract din coaja de lamaie , extract din ciupercile MAITAKE si SHIITAKE, FACTOR DE TRANSFER din colostru bovin si din galbenus de ou.
Factorii de transfer sunt mici molecule ce se gasesc in colostru si in galbenusul oului pasarilor si cu ajutorul carora orice mama transfera informatia sistemului sau imunitar catre nounascut pentru ai putea activa acestuia sistemul imunitar,in acest fel nounascutul se poate apara de invadatorii din mediul extern in care tocmai a venit.Puteti cauta pe net detalii despre proprietatile acestor ingrediente,sau vi le pot pune eu la dispozitie pe o adresa de mail.
4Life
Postat pe 4 Aprilie 2009 16:49
Tratati amigdalitele cu mai multa seriozitate.Din cauza amigdalitelor ne tratate corect am probleme. Amigdalita bolnava este un focar de infectie care distruge organismul.Eu la ultima amigdalita care a fost cu pungi de puroi alb am ajuns in spital nu ca am vrut ca nu m- A lasat doctorul sa mai plec . Am intrat imediat la cura de penicilina cu gentamicina iar dupa ceea am facut 6 luni o dat pe sapt. moldamin, dupa care a trebuit sa fac o serie de analize printre care si ASLO care indica cit de slabit poate fi organismul. Il aveam 400 iar normal era sub 200.De curind am facut o infectie renala care la analize miau iesit aceeasi germeni de infectie care miau iesit si la exudatul care il facusem atunci. In momentul in care focarul de infectie este prea mare raspunde f greu la tratament,amigdalita poate distruge intestinele, plaminii,rinichii,aparitia reumatismului,probleme cu inima,suflu sistolic cel mai intilnit.apelati mai bine la doctor decit la metode babesti

Postat pe 9 Mai 2009 02:21
PROPOLIS
Numãrul de cod al produsului: 27.
Mod de prezentare: 60 de tablete din propolis ambalate în dozã de plastic inscripþionat ºi sigilat.
Termen de garanþie inscripþionat pe dozã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Propolis este un cuvânt compus ºi provine din pro-pentru ºi polis-cetate, semnificând „în apãrarea cetãþii”.
Propolisul prezintã o compoziþie chimicã care pânã în prezent nu a fost complet elucidatã.
Conþine:
1. Flavone (substanþe incluse în lanþul enzimatic al procesului de oxidoreducere), cirizina, tectocrizina (antibiotic);
2. Flavonoli: galangina (antibiotic), izolpinina (antibiotic), ramnocitrina, kaempferol;
3. Flavonone: pinocembrinã (antibiotic, antifungic), pinostrobinã;
4. Pigmenþi carotenoidici: alfa, beta ºi gama-carotenul, xantofila (luteolina, violaxantolul, spiriloxantolul) ºi fucoxantina, toate puternici biostimulatori.
Mai conþine acid cinamic, alcool cinamic, vanilina, izovanilina, acid cofeinic (fitoncid ºi antifungic), acid ferulic (antibiotic), acid benzoic (fitoncid), acid cumaric (antifungic), rãºinã (acizi rezinici: acid abietic ºi pimaric, rezinoli ºi rezine mai puþin cunoscute), apoi cearã, polen ºi impuritãþi mecanice, acacetina (antiviral), quercitina, pinobanksina (antifungic), apigenina (antiviral), pectolinarigenina (antiviral), sakuranetina (antifungic) ºi alte flavonoide.
Cuprul este strâns legat de arterita obliterantã ºi boli de piele, iar zincul este hipocolesterolemiant.
S-a constatat cã mierea cu iod ºi cobalt creºte activitatea fagocitarã a leucocitelor ºi mãreºte rezistenþa la boli infecþioase.
Câteva direcþii de acþiune: flavonoizii reduc fragilitatea ºi per¬meabilitatea capilarelor, deci intervin în prevenirea aterosclerozei, amelioreazã calitatea colagenului din peretele venelor varicoase ºi încetinesc evoluþia afecþiunilor retinei.
Propolisul mai dovedeºte acþiune antifungicã, antialgicã, efect biostimulator (auxinele, vitaminele), efect cicatrizant, (vezi ºi produsul Aloe Propolis Creme), efect antioxidant (împiedicã oxidarea lipidelor din þesuturi ºi formarea peroxizilor toxici ai lipidelor) ºi acþiune anti-microbianã (bactericidã ºi bacteriostaticã) asupra stafilococului auriu, salmonella-ei, proteusului, listeriei, b. antracis, b. cereus, b. perfringeus, efect antifungic (Candida albicans).
Creºte rezistenþa la infecþii sporind capacitatea de apãrare a organismului (gripe, infecþii faringiene ºi laringiene, în acest caz se consumã 2-3 tablete pe zi).
Are efecte benefice în microlitiaza urinarã, împiedicând formarea nucleelor de cristalizare.
Este un bun diuretic ºi normalizeazã pH-ul urinei.
S-au constatat ameliorãri în cazul prostatitelor prin consumarea a 2-4 tablete pe zi.
Are efect dezinfectant ºi antibiotic în nefrite, cistite ºi uretrite.
Este un adjuvant valoros în tratamentul tuberculozei bronho-pulmonare ºi cu alte localizãri.
Se poate utiliza cu rezultate bune în ulcerul gastric ºi duodenal, enterite acute, colite acute ºi cronice, în hepatite, dozele variind între 2 ºi 4 tablete pe zi în funcþie de simptomatologie.
Adjuvant în afecþiunile neurologice ºi reumatismale (maladia Parkinson, diverse nevralgii ºi adjuvant în poliartrita reumatoidã).
Experienþa unor cercetãtori apicultori atestã ºi afirmã cã nu existã nici un medicament de sintezã chimicã ºi nici un produs sau preparat na¬turist care sã fie mai eficient în dezechilibru fosfocalcic decât propolisul.
Se indicã în tulburãri de osificare, osteoporozã, hipocalcemii.
enemgabriel
Postat pe 9 Mai 2009 08:12
De la: enemgabriel, la data 2009-05-09 08:12:32PROPOLIS
Numãrul de cod al produsului: 27.
Mod de prezentare: 60 de tablete din propolis ambalate în dozã de plastic inscripþionat ºi sigilat.
Termen de garanþie inscripþionat pe dozã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Propolis este un cuvânt compus ºi provine din pro-pentru ºi polis-cetate, semnificând „în apãrarea cetãþii”.
Propolisul prezintã o compoziþie chimicã care pânã în prezent nu a fost complet elucidatã.
Conþine:
1. Flavone (substanþe incluse în lanþul enzimatic al procesului de oxidoreducere), cirizina, tectocrizina (antibiotic);
2. Flavonoli: galangina (antibiotic), izolpinina (antibiotic), ramnocitrina, kaempferol;
3. Flavonone: pinocembrinã (antibiotic, antifungic), pinostrobinã;
4. Pigmenþi carotenoidici: alfa, beta ºi gama-carotenul, xantofila (luteolina, violaxantolul, spiriloxantolul) ºi fucoxantina, toate puternici biostimulatori.
Mai conþine acid cinamic, alcool cinamic, vanilina, izovanilina, acid cofeinic (fitoncid ºi antifungic), acid ferulic (antibiotic), acid benzoic (fitoncid), acid cumaric (antifungic), rãºinã (acizi rezinici: acid abietic ºi pimaric, rezinoli ºi rezine mai puþin cunoscute), apoi cearã, polen ºi impuritãþi mecanice, acacetina (antiviral), quercitina, pinobanksina (antifungic), apigenina (antiviral), pectolinarigenina (antiviral), sakuranetina (antifungic) ºi alte flavonoide.
Cuprul este strâns legat de arterita obliterantã ºi boli de piele, iar zincul este hipocolesterolemiant.
S-a constatat cã mierea cu iod ºi cobalt creºte activitatea fagocitarã a leucocitelor ºi mãreºte rezistenþa la boli infecþioase.
Câteva direcþii de acþiune: flavonoizii reduc fragilitatea ºi per¬meabilitatea capilarelor, deci intervin în prevenirea aterosclerozei, amelioreazã calitatea colagenului din peretele venelor varicoase ºi încetinesc evoluþia afecþiunilor retinei.
Propolisul mai dovedeºte acþiune antifungicã, antialgicã, efect biostimulator (auxinele, vitaminele), efect cicatrizant, (vezi ºi produsul Aloe Propolis Creme), efect antioxidant (împiedicã oxidarea lipidelor din þesuturi ºi formarea peroxizilor toxici ai lipidelor) ºi acþiune anti-microbianã (bactericidã ºi bacteriostaticã) asupra stafilococului auriu, salmonella-ei, proteusului, listeriei, b. antracis, b. cereus, b. perfringeus, efect antifungic (Candida albicans).
Creºte rezistenþa la infecþii sporind capacitatea de apãrare a organismului (gripe, infecþii faringiene ºi laringiene, în acest caz se consumã 2-3 tablete pe zi).
Are efecte benefice în microlitiaza urinarã, împiedicând formarea nucleelor de cristalizare.
Este un bun diuretic ºi normalizeazã pH-ul urinei.
S-au constatat ameliorãri în cazul prostatitelor prin consumarea a 2-4 tablete pe zi.
Are efect dezinfectant ºi antibiotic în nefrite, cistite ºi uretrite.
Este un adjuvant valoros în tratamentul tuberculozei bronho-pulmonare ºi cu alte localizãri.
Se poate utiliza cu rezultate bune în ulcerul gastric ºi duodenal, enterite acute, colite acute ºi cronice, în hepatite, dozele variind între 2 ºi 4 tablete pe zi în funcþie de simptomatologie.
Adjuvant în afecþiunile neurologice ºi reumatismale (maladia Parkinson, diverse nevralgii ºi adjuvant în poliartrita reumatoidã).
Experienþa unor cercetãtori apicultori atestã ºi afirmã cã nu existã nici un medicament de sintezã chimicã ºi nici un produs sau preparat na¬turist care sã fie mai eficient în dezechilibru fosfocalcic decât propolisul.
Se indicã în tulburãri de osificare, osteoporozã, hipocalcemii.
ene petre din pitesti: "Buna ziua si bine v-am gasit,Ene Petre este numele meu,sunt din Pitesti am 31 de ani si lucrez in firma Forever de 5 ani.As vrea sa spun si eu cateva cuvinte cu permisiunea dumneavoastra." ce faci mai ene,lucrezi la forever???si inainte unde ai lucrat fratele meu de esti asa de documentat in domeniul sanatatii???la electrica??? dar pe site-uri de matrimoniale ce cauti??pipite?? ca doar spui ca esti insurat....mare pezevenghi mai esti tu.... daca vrei iti pun si poza....
4Life
Postat pe 9 Mai 2009 15:14
Sunt bomboane organice din echinaceea si salvie plus suc de lamaie pt dureri dee gat si ceai special pt afectiuni ale gatului si laringe, trahee. Puteti sa le primiti acasa prin curier in 24-48 ore. Detalii , daca imi scrieti pe email: pricrodica@yahoo.com pt ca este o procedura pe care trebuie sa v-o spun pt ca sa vi le trimita firma.
healthy002409
Postat pe 9 Iunie 2009 04:07
De la: healthy002409, la data 2009-06-09 04:07:31Sunt bomboane organice din echinaceea si salvie plus suc de lamaie pt dureri dee gat si ceai special pt afectiuni ale gatului si laringe, trahee. Puteti sa le primiti acasa prin curier in 24-48 ore. Detalii , daca imi scrieti pe email: pricrodica@yahoo.com pt ca este o procedura pe care trebuie sa v-o spun pt ca sa vi le trimita firma.
de preferat este sa prevenim decat sa tratam...este mai ieftin din toate punctele de vedere...si ca sa prevenim,avem nevoie de un sistem imunitar puternic si functional 100%
4Life
Postat pe 9 Iunie 2009 20:30
Ma intereseaza Transfer Factor pt un copil de 1 an si unul de 5 ani.astept produse si preturi pe email iulialupes@yahoo.com.Mersi
healthy001807
Postat pe 9 Iunie 2009 21:40
Eu am tratat copil de 3 ani si jumatate cu produse de la Forever.Facea tratament injectabil in fiecare luna si acum mananca si doua inghetate pe zi.Pot fi contactata la tel.0745450957
healthy003785
Postat pe 26 Iunie 2009 10:20
Daca copilul tau face rosu in gat repetat ,bronsite si alte forme ale gripei si racelii ,decat sa-le dam antibioticele din farmacii, eu va recomand(alegerea va apartine) sa-i tratati natural cu produse naturale.
Antibioticele pot scadea mai mult sistemul imunitar si pot apare si alte efecte secundare de la ele.
Eu dupa 5 ani de tratamente medicamentoase la copilul meu, fara nici un rezultat ,la un moment dat ne mai raspunzandu-i organismul la tratamentele alopate am trecut la tratamente cu produse naturale la recomandarea unei cunostinte ,iar ce nu au reusit tratamentele medicilor ,au reusit aceste produse in 3 luni de zile.
PT.ROSU IN GAT EXISTA UN SPRAY DIN 11 PLANTE, CONTINE SI PROPOLIS IN COMBINATIE ,CARE CALMEAZA GATUL IRITAT ,EXISTA VITAMINA C NATURALA ,CARE SE ASIMILEAZA FORTE BINE IN ORGANISM,DATORITA FAPTULUI CA E LEGATA PE TARATE DE AVAZ,EXISTA ECHINACEEA CARE TINE VIRUSII SI GRIPA LA DISTANTA,AR MAI FI PROPOLISUL DE CARE SE VORBEA MAI SUS,EXISTA,GEL DE ALOE CU SUC DE AFINE SI MERISOR CATRE NORMALIZEAZA SISITEMUL IMUNITAR,SI AS PUTEA INCA ENUMERA MULTE SI TOATE ACESTE PRODUSE LE COMERCIALIZEAZA O SINGURA FIRMA FOREVER, CARE AU PRODUSE CONCENTRATE SI AVIZATE DE DIFERITE INSTITUTII MONDIALE SI NATIONALE.
DACA SUNTETI INTERESATE DE ALTE INFORMATII MA PUTETI CONTACTA PE ADRESA MEA RODILANTOS@YAHOO.COM.
Multa sanatate copilasilor vostrii!!!
Nu ii indopati cu medicamente, nu in orice situatii e nevoie de alte, mai exista si alternative.
rodilantos
Postat pe 26 Iunie 2009 10:58
Cred ca cel mai bine sa il duci la medic dar ma rog...
Eu, cand fetita mea a avut febra i-am pus comprese pe cap si i-am udat sosetele in picioare cu apa cu otet sau tuica...iar pentru tuse..i-am facut un fel de sirop...din 5 linguri de zahar pus la topit,apoi am adaugat 500ml apa,dupa vreo 10 min de fierbere am pus 5 linguri miere..si 5 foi de dafin ..si il las la fiert pana scade si se ingroasa un pic....
Dea03
Postat pe 2 Iulie 2009 23:46
De la: healthy001138, la data 2009-06-26 10:58:55Daca copilul tau face rosu in gat repetat ,bronsite si alte forme ale gripei si racelii ,decat sa-le dam antibioticele din farmacii, eu va recomand(alegerea va apartine) sa-i tratati natural cu produse naturale.
Antibioticele pot scadea mai mult sistemul imunitar si pot apare si alte efecte secundare de la ele.
Eu dupa 5 ani de tratamente medicamentoase la copilul meu, fara nici un rezultat ,la un moment dat ne mai raspunzandu-i organismul la tratamentele alopate am trecut la tratamente cu produse naturale la recomandarea unei cunostinte ,iar ce nu au reusit tratamentele medicilor ,au reusit aceste produse in 3 luni de zile.
PT.ROSU IN GAT EXISTA UN SPRAY DIN 11 PLANTE, CONTINE SI PROPOLIS IN COMBINATIE ,CARE CALMEAZA GATUL IRITAT ,EXISTA VITAMINA C NATURALA ,CARE SE ASIMILEAZA FORTE BINE IN ORGANISM,DATORITA FAPTULUI CA E LEGATA PE TARATE DE AVAZ,EXISTA ECHINACEEA CARE TINE VIRUSII SI GRIPA LA DISTANTA,AR MAI FI PROPOLISUL DE CARE SE VORBEA MAI SUS,EXISTA,GEL DE ALOE CU SUC DE AFINE SI MERISOR CATRE NORMALIZEAZA SISITEMUL IMUNITAR,SI AS PUTEA INCA ENUMERA MULTE SI TOATE ACESTE PRODUSE LE COMERCIALIZEAZA O SINGURA FIRMA FOREVER, CARE AU PRODUSE CONCENTRATE SI AVIZATE DE DIFERITE INSTITUTII MONDIALE SI NATIONALE.
DACA SUNTETI INTERESATE DE ALTE INFORMATII MA PUTETI CONTACTA PE ADRESA MEA RODILANTOS@YAHOO.COM.
Multa sanatate copilasilor vostrii!!!
Nu ii indopati cu medicamente, nu in orice situatii e nevoie de alte, mai exista si alternative.
institutii mondiale care sunt asociatii ale fabricantilor de produse pe baza de aloe...cum ar fi ca isi dau premii intre ei...:))
rosu in gat il putem preveni cu TRANSFER FACTOR...asa ca sa numai fie nevoie sa-l tratam apoi
http://4life-romania.blogspot.com
4Life
Postat pe 2 Iulie 2009 23:51
De la: TF_, la data 2009-07-03 18:23:47
De la: enemgabriel, la data 2009-07-03 08:41:30Ba ,dar tu esti PROST rau de tot.Chiar un nesimtit care promoveaza produse ilegal in Romania,nu are avizul ministerului sanatatii,al institutului de bioresurse alimentare.Esti un incult si un excroc de meserie.Ne trimit pe gugal sa citim porcariile postate de tine,ne spui ca vindeci cu colstra cancerul,esti chiar EXCROC.
stai calm dragul meu,nu te ambala asa,faci riduri si iti suprasoliciti si neuronul...HABAR NU AI CE VORBESTI...spui niste lucruri fara sa stii despre ce vorbesti,esti tare dezorientat...poate din cauza faptului ca neuronul iti pluteste in aloe vera...sa-i dai un colac de salvare sa nu se inece... [/quoteNu ma ambalez mai mincinosule,consum suplimente nutritive de cea mai inalta calitate ,UNICE, si nu am de ce sa ma stresez pentru un incult si mincinos ca tine,dar ti-am mai spus ca sunt oameni pe aici care nu suporta minciuna,unul sunt eu.
enemgabriel
Postat pe 3 Iulie 2009 22:24
De la: enemgabriel, la data 2009-07-03 22:24:45
De la: TF_, la data 2009-07-03 18:23:47
De la: enemgabriel, la data 2009-07-03 08:41:30Ba ,dar tu esti PROST rau de tot.Chiar un nesimtit care promoveaza produse ilegal in Romania,nu are avizul ministerului sanatatii,al institutului de bioresurse alimentare.Esti un incult si un excroc de meserie.Ne trimit pe gugal sa citim porcariile postate de tine,ne spui ca vindeci cu colstra cancerul,esti chiar EXCROC.
stai calm dragul meu,nu te ambala asa,faci riduri si iti suprasoliciti si neuronul...HABAR NU AI CE VORBESTI...spui niste lucruri fara sa stii despre ce vorbesti,esti tare dezorientat...poate din cauza faptului ca neuronul iti pluteste in aloe vera...sa-i dai un colac de salvare sa nu se inece... [/quoteNu ma ambalez mai mincinosule,consum suplimente nutritive de cea mai inalta calitate ,UNICE, si nu am de ce sa ma stresez pentru un incult si mincinos ca tine,dar ti-am mai spus ca sunt oameni pe aici care nu suporta minciuna,unul sunt eu.



daca prostia ar durea,cu siguranta ai urla ca din gura de sarpe...!! de cand sunt unice aoleu vara de la forever mai papagalule ??? sunt zeci de firme care produc diverse pe baza de aloe...stii tu cum se spune in popor,"HOTUL STRIGA HOTII" asa si cu tine,ma arati pe mine cu degetul dar nu te uiti la tine...
4Life
Postat pe 4 Iulie 2009 16:41
pt. TF - FELICITARI
kudika186861
Postat pe 16 Octombrie 2009 15:45
De la: g_flo, la data 2009-10-16 15:45:37pt. TF - FELICITARI
asa e,felicitari ca nu mai esti printre noi,ai baut colastra si te-ai convins ca este o porcarie fara valori nutritive.
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Octombrie 2009 15:54
FELICITARI TF SI UN SFAT DACA POT...IGNORANTA DOARE CEL MAI TARE !!! ASA CA NU TE MAI COBORI LA NIVELUL ACESTUI OM SI LASA-L SA SE CERTE SINGUR...IN FOND VAD CA SE PRICEPE DE MINUNE LA CEARTA SI LA RECLAMA.
vidya
Postat pe 16 Octombrie 2009 16:06
De la: aripi_de_inger, la data 2009-10-16 16:06:36FELICITARI TF SI UN SFAT DACA POT...IGNORANTA DOARE CEL MAI TARE !!! ASA CA NU TE MAI COBORI LA NIVELUL ACESTUI OM SI LASA-L SA SE CERTE SINGUR...IN FOND VAD CA SE PRICEPE DE MINUNE LA CEARTA SI LA RECLAMA.
analizeaza mai bine si vezi cine se lauda cu produse interzise in romania si in multe alte tari si apoi dati cu parea,oricum o parere de luat in seama pentru tf.
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Octombrie 2009 17:40
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-16 17:40:27
De la: aripi_de_inger, la data 2009-10-16 16:06:36FELICITARI TF SI UN SFAT DACA POT...IGNORANTA DOARE CEL MAI TARE !!! ASA CA NU TE MAI COBORI LA NIVELUL ACESTUI OM SI LASA-L SA SE CERTE SINGUR...IN FOND VAD CA SE PRICEPE DE MINUNE LA CEARTA SI LA RECLAMA.
analizeaza mai bine si vezi cine se lauda cu produse interzise in romania si in multe alte tari si apoi dati cu parea,oricum o parere de luat in seama pentru tf.
interzise de catre cine anume pacaliciule ??? cine intezice produsele TRANSFER FACTOR si unde anume ??? MAAAARE MINCINOS MAI ESTI MAI ENE ... ai mai studiat E-urile din componenta produselor tale de la forever ??? spune-ne ceva despre ele,ceva interesant,o minciunica gogonata...esti jalnic prietene,jaaaaalnic !!!!!
4Life
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:07
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-16 15:54:39
De la: g_flo, la data 2009-10-16 15:45:37pt. TF - FELICITARI
asa e,felicitari ca nu mai esti printre noi,ai baut colastra si te-ai convins ca este o porcarie fara valori nutritive.
si inca o treaba,daca colastra era o porcarie fara valori nutritive, numai erai acum ditamai porcul in viata,papagalule !!!!
4Life
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:10
De la: TF_, la data 2009-10-16 18:10:09
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-16 15:54:39
De la: g_flo, la data 2009-10-16 15:45:37pt. TF - FELICITARI
asa e,felicitari ca nu mai esti printre noi,ai baut colastra si te-ai convins ca este o porcarie fara valori nutritive.
si inca o treaba,daca colastra era o porcarie fara valori nutritive, numai erai acum ditamai porcul in viata,papagalule !!!!
mai bine luai in calcul parerea lu' doamna.limbajul t(r)au academic spune tot despre tine si compania de ...
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:28
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-16 18:28:44
De la: TF_, la data 2009-10-16 18:10:09
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-16 15:54:39
De la: g_flo, la data 2009-10-16 15:45:37pt. TF - FELICITARI
asa e,felicitari ca nu mai esti printre noi,ai baut colastra si te-ai convins ca este o porcarie fara valori nutritive.
si inca o treaba,daca colastra era o porcarie fara valori nutritive, numai erai acum ditamai porcul in viata,papagalule !!!!
mai bine luai in calcul parerea lu' doamna.limbajul t(r)au academic spune tot despre tine si compania de ...
mai bine ne spui despre porcariile de E-uiri pe care le gasim in produsele FOREVER pe care le promovezi cu atata ardoare...CHIMICALE !!!!
4Life
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:36
De la: TF_, la data 2009-10-16 18:36:59
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-16 18:28:44
De la: TF_, la data 2009-10-16 18:10:09
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-16 15:54:39
De la: g_flo, la data 2009-10-16 15:45:37pt. TF - FELICITARI
asa e,felicitari ca nu mai esti printre noi,ai baut colastra si te-ai convins ca este o porcarie fara valori nutritive.
si inca o treaba,daca colastra era o porcarie fara valori nutritive, numai erai acum ditamai porcul in viata,papagalule !!!!
mai bine luai in calcul parerea lu' doamna.limbajul t(r)au academic spune tot despre tine si compania de ...
mai bine ne spui despre porcariile de E-uiri pe care le gasim in produsele FOREVER pe care le promovezi cu atata ardoare...CHIMICALE !!!!
despre vitamina c sau acid ascorbic?sau aminoacizi aia 44?
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:38
ia zi mai ene,o minciuna gogonata despre urmatoarele:

INGREDIENTE ALOE VERA GEL: Gel stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic, acid citric, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, gumã de xantan, tocoferol

si acum sa despicam firul in 4:

Sorbitolul este parþial absorbit ºi metabolizat de cãtre organism ca fructozã, iar ceea ce rãmãne este fermentat in intestinul gros. Din aceastã cauzã, dupã consumul a mai mult de 5 g de sorbitol zilnic pot apãrea balonarea ºi flatulenþa. Existã ºi persoane care au intoleranþã la sorbitol, acestea putãnd avea efecte laxative. Industria farmaceuticã foloseºte sorbitolul tocmai pentru aceste efecte, mai ales pentru a crea medicamente in special pentru persoanele de vãrsta a treia. Pãnã acum la nivelul Uniunii Europene nu au stabilit o limitã maximã admisã pentru consumul de sorbitol, insã cercetãtori de la diverse universitãþi au stabilit cã o cantitate ridicatã de E 420 ingeratã pe parcursul unei zile poate duce la dureri de stomac ºi poate agrava sindromul colonului iritabil ºi intoleranþa la fructozã.Â
sursa:http://www.jurnalul.ro/stire-bun-de-consum/e-420-sorbitolul-ne-strica-stomacul-107039.html

Sorbatul de potasiu poate produce iritaþii dermice, alergii, distruge vitamine B12
sursa:http://www.aditivialimentari.org/tag/sorbat-de-potasiu/

E 211 (benzonatul de sodiu). Este folosit ca antiseptic, conservant alimentar si pentru a masca gustul unor alimente de calitate slaba. Bauturile racoritoare cu aroma de citrice contin o cantitate mare de benzonat de sodiu (pana la 25 mg/250 ml). Se mai adauga in lapte si produse din carne, produse de brutarie si dulciuri si este, de asemenea, prezent in multe medicamente. Se cunoaste ca provoaca urticarie si agraveaza astmul.
Cercetãrile publicate în 2007 pentru Marea Britanie al Agenþiei de standarde alimentare sugereazã cã benzoatul de sodiu (E211) este legatã de comportament hiperactiv ºi de inteligenþã scãzutã la copii. Potrivit raportului, un consum mare de benzoat de sodiu este asociat cu o reducere a coeficientului de inteligenþã, IQ, de aproape de 5.5 puncte. [14]

La 6 Septembrie 2007, Agenþia Britanicã de standarde alimentare, Food Standards Agency, a emis recomandãri privind anumite artificiale aditivi alimentari, inclusiv benzoat de sodiu (E211) [15][16][17].
sursa:http://www.sanatateata.com/gastronomie/lista-cu-aditivii-alimentari-cei-mai-periculosi.htm

CE MAI ZICI ACUMA PRIETENE ??? lasa-te de prostit oamenii,ii ai pe constiinta apoi,apuca-te de llucruri serioase nu umbla cu cioace pe aici ca dai de unul ca mine care te desfiinteza...
4Life
Postat pe 16 Octombrie 2009 19:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cistita 14 De la: Manager 6 Mai 2010 15:33
cine imi poate da un sfat,bineinteles daca a avut asa ceva . 42 De la: 15 Martie 2020 16:18
Dragoste intensa de Valentin... mai mult un impact psihologic? 10 De la: M_Geany 6 Septembrie 2009 00:47
Intepaturi acute in ochi 9 De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 21:41
fortificarea sistemului imunitar 4 De la: office_salinasusesi_ro 27 Februarie 2010 09:25