|
crstnsf 1 mesaj Membru din: 7/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:43
Raporteaza abuz de limbaj
Buna ,incerc sa gasesc un raspuns sau un remediu pentru iritatia care imi iese in jurul gatului, care ma si mananca foarte tare -la stres (sau cel putin asa cred). Ce remediu in afara de a evita stresul? |
|
ivanescu 94 mesaje Membru din: 18/11/2008 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:05
Maryliv2000 Va recomand o consultatie dermatologica ,daca rezultatul nu este concludent,faceti si un test alergologic s-ar putea sa fiti alergica la;praf,polen ,alimente sau alti factori care sa dea reactia problemei dv.Apoi daca doriti putem discuta la adr.ivanescu.Daniela@yahoo.com.!!! |
|
solutia 32 mesaje Membru din: 26/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:30
Incearca o cura cu oua de prepelita. Unul in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Este eficace si tinctura de coacaze negre.30 picat. in 100 ml apa x3/zi, inainte de masa. Ajuta si reflexoterapia, pt ca aceasta va trata cauza si te vei vindeca. Succes! Ella, tehnician maseur, reflexoterapeut
ella
|
|
irina4life 50 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 18:52
De la: maryliv2000, la data 2009-02-28 22:43:09 Buna ,incerc sa gasesc un raspuns sau un remediu pentru iritatia care imi iese in jurul gatului, care ma si mananca foarte tare -la stres (sau cel putin asa cred). Ce remediu in afara de a evita stresul?crema RENEW ALL de la 4life research si TRANSFER FACTOR PLUS....si scapi dde probleme....http://video.google.com/videoplay?docid=1583247202509668294
www.solutiidecriza.com
|
|
kudika004145 25 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 19:02
CAND AVEM IRITATII SAU PROBLEME ALERGICE este foarte bine sa facem o cura de dezintoxicare -renuntand la grasimi carne ,folosind mai multe fructe legume ,orez ,peste, -la dus sa folosim numai sapun din miere de albine si glicerina -cremele sau alifiile nu ajuta pot sa spun la nimic -seara poti folosi ATARAX sirop o lingurita inainte de culcare --succes |
|
kudika004145 25 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 19:04
cele mai bune tratamente pt alergii sunt tratamentele HEMOPATICE |
|
Salina_SUSESI_Timisoara 1229 mesaje Membru din: 21/02/2010 |
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 09:01
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 office@salinasusesi.ro www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
|
ene_m_gabriel 926 mesaje Membru din: 6/08/2009 Oras: Pitesti |
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 09:03
De la: office_salinasusesi_ro, la data 2010-03-05 09:01:37SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-tabai nene,te-a lovit criza nu gluma,dar tot insisti in prostia ta,n-ai treaba,te uiti dimineata in oglinda,nu cumva ai vazut un frustrat in oglinda? |
|
|
|
|
ioana85_healthy 6 mesaje Membru din: 10/01/2010 |
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 10:42
Si eu am o problema mare cu alergiile, dar fac doar la metale. Te sfatuiesc sa fii atenta in cazul in care porti bijurerii care sa nu fie de aur sau de argint. Eu am folosit Locoid crema si imi trecea destul de repede...macar nu mai mai mancau asa tare. Totusi iti recomand sa mergi la un medic alergolog pentru ca degeaba iti trec asa, trebuie sa afli care este cauza si sa o elimini |
|
Salina_SUSESI_Timisoara 1229 mesaje Membru din: 21/02/2010 |
Salina SUSESI Timisoara www.salinasusesi.ro "Pentru sanatatea ta si a copilului tau." pt. "ene m gabriel" : Multumim pt cuvintele frumoase si delicate ( prostia ta, frustrat). Criza nu ne-a lovit, salina artificiala chiar este o afacere buna, afacere care o recomandam oricui are resursele si priceperea necesara sa o realizeze. Am primit pana acum propuneri de colaborare si parteneriat de la persoane din Braila, Craiova, Zalau (chiar de pe acest forum, utilizatorul mkiss260), Vaslui si Bucuresti. De aceea facem reclama si, daca pe unii ii deranjeaza, altii folosesc informatiile primite. Salinoterapia are efecte benefice pt sanatate, mai ales la copii, carora le intareste sistemul imunitar, si e foarte putin cunoscuta in Romania. In Occident salinele artificiale sant numeroase si multe persoane utilizeaza aceasta forma de terapie. Recomandam oricui are posibilitatea sa mearga la terapie la salina, naturala sau artificiala, pt ca in termen scurt va observa efectele benefice ale acestui tip de tratament. D-nului "ene m gabriel" ii cerem un pic de intelegere fata de modul in care consideram noi sa ne facem cunoscuti si in care incercam sa promovam un nou tip de tratament. Va dorim o zi buna. |
|
Publicitate |
Postat foarte recent
Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici. |