Setari Cookie-uri

Ce analize se fac pentru a descoperi dereglarile hormonale ?

Buna ziua,

In urma ecografiilor mi s-au descoperit ovare polichistice si numeroase chisturi la ambii sani.
In urma tratamentului chisturile au crescut ele avand dimensiuni de 3 cm, mi s-a propus operatia.Doctorul de la ecografie mi-a spus ca aceste chisturi se fac datorita dereglarilor hormonale.
M-am dus la endocrinolog, mi-a dat sa fac urmatoarele analize in ziua a 21-a : FT4, TSH, Prolactina,Estradiol, Progesteron, FSH, LH.
si au iesit in limite normale, mi-a spus ca "nu am dereglare hormonala".
Atunci intrebarea pe care mi-o pun este de la ce am aceste chisturi ?

Ce alte analize as mai putea face ca sa descopar ce am ? in ce zile anume se fac ?

Vreau sa aflu daca am un exces de estrogen sau altceva pentru a putea gasi un tratament homeopat adecvat, imi este teama sa mai incerc dupa ureche sa nu-mi creasca mai mult chisturile.

Va multumesc,


el_
Postat pe 26 Martie 2009 10:28
" Doctorul de la ecografie mi-a spus ca aceste chisturi se fac datorita dereglarilor hormonale" . Acest lucru este doar pe jumatate adevarat, poti citi pe link-ul http://www.euvita.ro/Estella-C.htm cate ceva despre cauzele aparitiei chisturilor.
In plus exista si problema analizelor in sine:
1) mi-a spus cineva din bransa ca la unele laboratoare au analizoare "refurbished" si reactivi aflati in pragul expirarii - deci analizele s-ar putea sa nu fie asa de OK pe cat crezi !
2) anumiti hormoni sunt prezenti in limitele normale (la tiroida aceste limite sunt viu dezbatute !), dar pot fi bioindisponibili datorita dezechilibrelor SHBG, biotoxine etc
Mai mult, poti sa ai nivele normale de estrogen, dar sa ai xenoestrogeni absorbiti din produse cosmetice, detergenti etc
Tratamentul homeopat este un tratament cu remedii de joasa frecventa si se face numai dupa ce se elimina perturbatiile EMF de inalta frecventa. Din pacate acest lucru este ignorat de multa lume, astfel incat, desi bune ca intentie, aceste tratamente nu au efectul scontat.
dusa
Postat pe 26 Martie 2009 10:50
Va multumesc pentru raspuns, dar nu m-am lamurit absolut deloc.

Chisturile la sani se fac datorita unor dereglari hormonale ?

Daca nu, care sunt cauzele aparitiei chisturilor la sani ?

Faptul ca deja am fost diagnosticata cu ovare polichistice si numeroase chisturi la sani, nu inseamna ca am o dereglare hormonala ?

As dori sa stiu CE analize hormonale se fac pentru a descoperi dereglarea hormonala, si in ce zile de la menstruatie se fac acestea.

Despre cum lucreaza unele laboratoare sunt lamurita, intr-o alta afectiune am facut anumite analize si am primit rezultate diferite la doua laboratoare.

Ca sa pot urma un tratament homeopat trebuie sa stiu in prealabil ce am (exces de estrogen sau progesteron, etc)

Va multumesc,
el_
Postat pe 26 Martie 2009 12:46
Cauza primordiala care declanseaza procesul de fibroza este toxicitatea excesiva sau anumite deficiente nutritionale sau stresul oxidativ ridicat. Acest punct de plecare este "multiplicat" de dezechilibrele hormonale (exces estrogen, dezechil. hGH etc).
Daca aveti suspiciune de ovare polichistice, analizele esentiale erau testosteronul si glicemia.
Ca sa puteti urma un tratament homeopat adevarat trebuie sa treceti de detoxifiere, ca sa se poata trata apoi tipul constitutional.
dusa
Postat pe 26 Martie 2009 18:00
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, exact analizele astea nu mi le-a dat sa le fac. De fapt nu mi-a dat nici calciu, magneziu, colesterol...nu stiu daca au vreo importanta dar eu cred ca medicul endocrinolog trebuie sa verifice toate aceste analize, ca de aceea m-am dus la endocrinolog.
Dar nu mai comentez ca deja se stie cum isi fac unii treaba.
el_
Postat pe 26 Martie 2009 18:56
De la: ela55, la data 2009-03-26 10:28:37Buna ziua,

In urma ecografiilor mi s-au descoperit ovare polichistice si numeroase chisturi la ambii sani.
In urma tratamentului chisturile au crescut ele avand dimensiuni de 3 cm, mi s-a propus operatia.Doctorul de la ecografie mi-a spus ca aceste chisturi se fac datorita dereglarilor hormonale.
M-am dus la endocrinolog, mi-a dat sa fac urmatoarele analize in ziua a 21-a : FT4, TSH, Prolactina,Estradiol, Progesteron, FSH, LH.
si au iesit in limite normale, mi-a spus ca "nu am dereglare hormonala".
Atunci intrebarea pe care mi-o pun este de la ce am aceste chisturi ?

Ce alte analize as mai putea face ca sa descopar ce am ? in ce zile anume se fac ?

Vreau sa aflu daca am un exces de estrogen sau altceva pentru a putea gasi un tratament homeopat adecvat, imi este teama sa mai incerc dupa ureche sa nu-mi creasca mai mult chisturile.

Va multumesc,



Acestea sunt analizele care se dau in dereglari ale tiroidei sau hipofizei.Ziua in care se fac este a21 a
incearca sa repeti analizele la alt laborator, pr k intr-adevar aceste chisturi se fac de la dezechilibre hormonale-estrogeni
Apoi incerca sa iti schimbi alimentatia,mergi la un nutritionist sau la institutul de homeopatie din bucuresti-piata victoriei,cu bilet de trimitere
flocinela
Postat pe 5 Iunie 2009 09:14
Dozarile hormonale nu se fac numai in ziua a 21-a, unele dintre analize se fac intre zilele 3-5, altele in ziua a 14, altele in ziua 21. Am (avut) - nici nu mai stiu daca am sau am avut ptr ca la ultima eco a iesit ok:) - aceeasi problema ca si tine, numai ca unii medici spuneau ca sunt ovare polichistice, altii ca nu (dat fiind ca nu am niciunul din simptomele specifice: obezitate, pilozitate excesiva, lipsa ovulatiei, etc). Dupa zeci de de milioane plaatite la diversi medici din Constanta si Bucuresti pt investigatii, am ajuns la Parhon unde iti recomand ca medici pe dns Paun sau dna Trifanescu. Aici am facut analizele specifice (nu mai stiu clar care si in ce zi) si mi-a iesit prolactina ff marita (drept cauza a problemelor mele). Toate chisturile astea au la baza o deficienta hormonala care trebuie investigata si lamurita, ele nu apar singure. Asa ca iti sugerez sa consulti un alt medic pentru a identifica unde este problema, adica unde apare excesul sau deficitul de hormoni care sa genereze aparitia si cu ce surplus de hormoni trebuie sa vii tu ca sa contracarezi deficienta
ffbianca85
Postat pe 6 August 2009 10:34
De la: ppbyanca_85, la data 2009-08-06 10:34:55Dozarile hormonale nu se fac numai in ziua a 21-a, unele dintre analize se fac intre zilele 3-5, altele in ziua a 14, altele in ziua 21. Am (avut) - nici nu mai stiu daca am sau am avut ptr ca la ultima eco a iesit ok:) - aceeasi problema ca si tine, numai ca unii medici spuneau ca sunt ovare polichistice, altii ca nu (dat fiind ca nu am niciunul din simptomele specifice: obezitate, pilozitate excesiva, lipsa ovulatiei, etc). Dupa zeci de de milioane plaatite la diversi medici din Constanta si Bucuresti pt investigatii, am ajuns la Parhon unde iti recomand ca medici pe dns Paun sau dna Trifanescu. Aici am facut analizele specifice (nu mai stiu clar care si in ce zi) si mi-a iesit prolactina ff marita (drept cauza a problemelor mele). Toate chisturile astea au la baza o deficienta hormonala care trebuie investigata si lamurita, ele nu apar singure. Asa ca iti sugerez sa consulti un alt medic pentru a identifica unde este problema, adica unde apare excesul sau deficitul de hormoni care sa genereze aparitia si cu ce surplus de hormoni trebuie sa vii tu ca sa contracarezi deficienta


Ai dreptate partial. Zilele in care se fac dozarile difera in functie de durata CM.
La un ciclu de 28 de zile se fac asa :
1) ziua 7 Estradiol, FSH, LH, Prolactina. Poti sa faci si Anticorpi Toxoplasma IGM< IGG< cat si Citomegalovirus IGG< IGM> .
2) ziua 14 Estradiol, FSH, LH, si se mai face si pe partea de microbiologie: Antigen mycoplasma, ureeaplasma.
3) ziua 21 Progesteron.
ASTEA SE FAC LA UN CM DE 28 DE ZILE.
DACA AI CM LA MAI MULTE SAU MAI PUTINE ZILE ATUNCI SE MODIFICA ZILELE.
CEL MAI BINE CALCULEZI ASA: ZIUA TA DE CM - 7 ZILE - 7 ZILE - 7 ZILE.
EX: ZIUA CM ESTE 25AUGUST -7= 18-7= 11-7= 4. Sper sa te fi ajutat putin. Nu stiu in ce oras locuiesti dar daca locuiesti in Bucuresti ti-l pot recomanda pe dr. Tutunaru de la Spitalul Elias. Este singurul care m-a putut ajuta.
Succes
intrigante
Postat pe 25 August 2009 10:48
AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96



IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 14:46
buna ! am i eu o nelemurire am fost l aginecolog si mi-a dat sa fac analize hormonale problema e ca nu am inteles in ce zi trebuie facute adica progesteronul in a 21 zi din data inceperii ciclului sau de cand se termina. Astept raspuns.
Multumesc
blume
Postat pe 29 Octombrie 2009 14:39
SOLUTIA ESTE SIMPLA: INVESTIGATIA NON-INVAZIVA CU APARATUL DE BIOREZONANTA SCIO

PENTRU A INVINGE CRIZA ,PART - TIME PENTRU ORICE PROFESIE SI CALIFICARE , din Bucuresti sau orice alta localitate din Romania sau strainatate.

O oportunitate deosebita pentru profesii cu multiple contacte umane (avocat,medicde familie sau bspecialist ,farmacist,receptioner hotel,manager hotel,magazin sau centru de sanatate si frumusete ,antrenor echipa sportiva,etc)

Daca vrei sa castigi minim 1.000 E/luna dintr-un job part-time ,noi iti oferim toate conditiile . Sediul este in BUCURESTI , zona UNIVERSITATII. Daca te-ai hotarat suna te rog la 021.312.41.17 sau 021.312.41.80 …COD 1332 . sau
e-mail: ioana.bobocea@yahoo.com
NOI TE ASTEPTAM !
si
Daca vrei sa afli mai multe detalii despre mine intra te rog pe site: "sanoo.ro" ,apoi in dreapta pe harta Romaniei ,click pe Bucuresti-Ilfov ,apoi sus pe Cabinete medicale si in sfarsit click pe Cabinet individual "POWER KI" .
INCEARCA !
si vei afla foarte multe informatii utile pentru sanatatea ta .

IOANA1947
Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
secretie vaginala branzoasa 153 De la: kudika227524 29 Ianuarie 2016 14:33
Puls marit 1 De la: cristinica27 18 Noiembrie 2009 17:52
Infectie HPV 30 De la: ffbianca85 4 Noiembrie 2010 11:58
astmul si sarcina 7 De la: tarot 3 Noiembrie 2009 05:33
Fostul ma vrea inapoi... 6 De la: healthy010392 12 Februarie 2010 20:53