Setari Cookie-uri

Tratament naturist pentru chisturi la sani

de unde ai procurat gydrelle phyto?
kudika099492
Postat pe 26 August 2009 08:19
ATENTIE LA TRATAMENTUL PT CHISTURI LA SAN. Mai intai faceti analizele hormonale.Daca aveti exces de estrogen aveti grija, produce si alte nereguli mai jos, pe langa chisturile la sani.Eu iau FEMALE HORMONE (homeopat) de la SOLARAY, ma simt ok, trebuie sa repet eco la sani sa vad rezultatul.Oricum, nu ma mai dor sanii...aveam dureri asa mari ca trebuia sa stau culcata ceva timp, nici nu mai puteam respira.Si nu in ultimul rand...mai mult sex doamnelor, ....regleaza muuulte.
ileanacamelia
Postat pe 30 August 2009 18:18
De la: valyvyl, la data 2009-07-15 16:38:38 Ela ,am aceeasi problema ca si tine.Iti vorbesc din tot sufletul si dezinteresat.
Problema mea exista de cel putin 10 ani.Chisturile nu snt .periculoase(nu sunt noduli!),dar revin acele dureri ,care te sperie .Am incercat multe tratamente.(si uleiul de primula si gemoderivatele si mastodynonul,etc)Nu am rezolvat problema decat temporar.Stii ce fac acum-aplicatii locale cu bitter suedez dupa o ungere prealabila cu alifie de galbenele.Doctorita mi-a povestit ca a avut doua cazuri spectaculoase rezolvate cu aloe...imi vine sa incerc si eu,deoarece mi-e ffffff frica de operatie .


Cum folosesti bitterul suedez ? pui compresa sau cum ? decate ori pe zi ? au mai scazut chisturile dupa tratamentul cu bitter ?
el_
Postat pe 3 Septembrie 2009 11:32
De la: carmen_2005_ro, la data 2009-07-16 16:32:50verificat: compresele cu argila au efect in 3 zile, sinii se dezumfla chisturile se inmoaie ..din pacate nu dispar doar nu mai sunt palpabile...asta in cazul mastozei fibrochistice pe care o am eu...si compresele cu frunze de varza sunt miraculoase ..incearca-le pe amandou a, sera la culcare ...si se mentin toata noaptea, a doua zi se spala sinul si se unge cu alifie de galbenele...multa sanatate


as vrea sa stiu si eu cum ai procedat exact cu compresele de argila, de care argila, de cate ori pe zi si daca ai uns sanii cu ceva inainte sau dupa, multumesc
el_
Postat pe 3 Septembrie 2009 11:38
De la: dobrita1, la data 2009-08-26 07:18:08Buna, eu am avut mastoza fibrochistica.Am gasit pe google un articol despre gydrelle phyto.Am facut tratament cu gydrelle phyto in paralel cu novothyral recomandat de doctorul endocrinolog. Dar acum am doar congestie mamara.Dupa 8 luni de tratament au disparut chisturile.
cam de durata 8 luni...cu TRANSFER FACTOR BELLE VIE DISPAR IN MAXIM 4-5 luni !!! si toate ingredientele sunt naturale !!!
4Life
Postat pe 19 Septembrie 2009 17:11
cata dreptate ai ileanacamelia in privinta sexului.multe suntem prea preocupate de vartejul asta al vietii si uitam esentialul.sa mai traim, sa mai iubim, sa facem sex asa cum e normal.nu o data la cateva luni si atunci stresate si cu gandul sa terminam si "treaba asta" mai repede ca..de.. ne asteapta o zi grea maine.daca am face un sondaj, majoritatea celor care vizitam acest site suntem cu probleme mari la capitolul asta.dar cum la aceasta treaba e nevoie de doi si de muuuulta liniste sufleteasca ne chinuim cu suplimente alimentare.scuze pentru cei care nu imi dau dreptate.nu ma calculati prea dur; si eu am aceleasi probleme cu sanii si cu durerile lor.
dana_alecuta
Postat pe 20 Septembrie 2009 15:51
Buna feteleor!si eu am aceeasi problema cu durerea sanilor.Eu am 18 ani si la 15 ani am fost operata la san pt ca aveam un fibroadenom.am incercat mai multe tratamente printre care si progestogel pt a se diminua dar in final doar metoda chirurgicala a fost de folos.apoi pe la 16-17 ani am aflat ca am si mastoza chistica si mi-au dat tratament cu yasmin,fiindca mi-au iesit la analize dereglari de hormoni.de vreo luna au inceput sa ma doara f tare sanii si se extinde durerea pana la subrat,si in piept intre sani,chiar si in spate in dreptul lor,de obicei seara inainte de culcare ma dor mai tare si uneori ajung sa respir greoi din cauza durereii.am inceput sa ma ingrijorez destul de tare.saptamana asta as vrea sa ma duc la doctor pt control.sincer n-as mai vrea sa continui cu anticonceptionale.sunt putin speriata.sper sa fie doar din cauza mastozei sau a dereglarilor si nu mai grav.oricum imi pare bne ca am gasit topicul asta chiar daca nu s-a mai postat din septembrie,pt ca ma ajuta moral sa stiu ca nu sunt singura cu problema asta.va urez tratamente cat mai folositoare si efecte cat mai bune !
andrushkaya
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:39
buna
sunt simona din vatra dornei si mar interesa si pe mine nr de tel unde as putea comanda aceasta crema.
iti multumesc
simona82
Postat pe 26 Ianuarie 2010 16:28
Dragelor,

Si eu am probleme de vreo 10 ani cu sanii, fibroadenoame, chisturi si noduli solizi, insa nu am ajuns la nici o operatie... pentru ca ii supraveghez de aproape si am reusit sa ii tin in frau.

Pe primul loc ca leac suprem este sportul, ceea ce va sugerez si voua, sport, sport si iar sport. Si cand spun sport, ma refer la innot, mers la sala, ridicari de greutati nu foarte grele, miscari cu bratele pe langa corp, asta ajuta enorm, ajuta limfa sa circule prin centrii limfatici din vecinatatea sanului, si astfel nu se mai acumuleaza hormonii sau alte toxine la nivelul sanului sau axilei.

Pe locul doi este regimul alimentar, trebuie eliminat sau redus considerabil laptele, cafeau, ciocolata, zaharul, berea, grasimile animale. Tot aici adica pe locul 2 va sugerez, pt. cele care folositi apa din sistemul urban (adica cu clor), sa va montati un filtru de dus pt. reducerea clorului.

Pe locul trei sunt suplimentele naturale:
1) trebuie ajutat ficatul in primul rand sa elimine hormonii in excess din corp (deci trebuie urmarit detoxificarea ficatului),
2) ceaiuri antioxidante gen ceai verde japonez (marcile cele mai indicate sunt Sencha, Matcha sau Gyokuro), ceai de napraznic
3) Vit. B6, Magneziu, Zinc si Ca luate in special in a doua jumatate a CM
4) Uleiul de primrose (primula), sau Vit. E, sau Omega-3, uleiul de in

Precizare daca nodulii la sani sunt solizi, nu mai trec cu nimic, doar operatia, numai cei lichizi mai dispar, insa inainte de a urma orice tratament naturist, mergeti la medic sa vedeti de ce natura este nodulul.
Loma
Postat pe 8 Februarie 2010 19:25
Imi dai voie sa nu fiu de acord cu tine ?
1) Ceaiul verde nu se poate administra tuturor femeilor, multe dintre ele au intoleranta la methylxantina (trebuie testat inainte !)
2) Exista 3 metode prin care se pot elimina/reduce nodulii la sani IN AFARA OPERATIEI, numai ca trebuie MULTA RABDARE si DISCIPLINA ...
dusa
Postat pe 9 Februarie 2010 15:52
De la: simona82, la data 2010-01-26 16:28:14buna
sunt simona din vatra dornei si mar interesa si pe mine nr de tel unde as putea comanda aceasta crema.
iti multumesc
chisturile mamare nu trec cu creme, ci cu produse ce ajuta la refacerea echil;ibrului hormonal in organism....!!!

unul din ele este TRANSFER FACTOR BELLE VIE
4Life
Postat pe 10 Februarie 2010 09:33
Dusa, te referi la cofeina, da sunt de acord, dar este si ceai verde fara cofeina, beneficiile ceaiului verde sunt f. mari anyway.
Loma
Postat pe 11 Februarie 2010 04:22
Si Dusa de ce nu ne spui care sunt cele 3 metode, ca probabil toate fetele de la topicul asta sunt in cautari de remedii, ceea ce asta fac si eu de mult timp, am citit tone de carti, si am adoptat un stil de viata care am vazut ca imi prieste, insa totusi nu am reusit sa scap ne nodulii solizi.
Loma
Postat pe 11 Februarie 2010 04:33
De la: Loma, la data 2010-02-11 04:33:24Si Dusa de ce nu ne spui care sunt cele 3 metode, ca probabil toate fetele de la topicul asta sunt in cautari de remedii, ceea ce asta fac si eu de mult timp, am citit tone de carti, si am adoptat un stil de viata care am vazut ca imi prieste, insa totusi nu am reusit sa scap ne nodulii solizi.
de ce nu iti iei si niste informatii despre TRANSFER FACTOR BELLE VIE ?? este un produs super eficient in asemenea cazuri...
4Life
Postat pe 11 Februarie 2010 15:50
De la: 4Life, la data 2010-02-11 15:50:14
De la: Loma, la data 2010-02-11 04:33:24Si Dusa de ce nu ne spui care sunt cele 3 metode, ca probabil toate fetele de la topicul asta sunt in cautari de remedii, ceea ce asta fac si eu de mult timp, am citit tone de carti, si am adoptat un stil de viata care am vazut ca imi prieste, insa totusi nu am reusit sa scap ne nodulii solizi.
de ce nu iti iei si niste informatii despre TRANSFER FACTOR BELLE VIE ?? este un produs super eficient in asemenea cazuri...


4Life, am cautat reviews despre asta dar nu am gasit.... poate ma ajuti tu.
Loma
Postat pe 11 Februarie 2010 17:41
Cele trei metode de reducere/eliminare ar fi:
1) terapia saruri Schuessler
2) o combinatie speciala de enzime
3) electroterapie
dusa
Postat pe 11 Februarie 2010 21:24
De la: dusa, la data 2010-02-11 21:24:20Cele trei metode de reducere/eliminare ar fi:
1) terapia saruri Schuessler
2) o combinatie speciala de enzime
3) electroterapie


Dusa detaliaza un pic te rog. Macar da trimitere la niste site-uri ceva, daca nu ai tu timp. Cunosti pe cineva care a reusit cu metodele spuse de tine?

Merci.
Loma
Postat pe 11 Februarie 2010 22:26
Eu am raspuns STRICT la intrebarea "Cum scapam de noduli (solizi)?" (mentionez ca pentru chisturi este ceva mai usor).
Metodele enumerate sunt parte dintr-un protocol mult mai amplu care vizeaza eliminarea/reducerea cauzelor bolii. Care cauze pot fi de ordin fizic sau emotional. Un protocol adevarat contine peste 10 etape de parcurs. Spun asta pentru fetele care vor sa se VINDECE cu adevarat si trebuie sa inteleaga ca bolile sunt deosebit de complexe (in acest timp/moment) si nu te mai poti vindeca band un ceai - ca pe vremea Mariei Treuben. (asta nu inseamna ca ceaiul nu este bun, doar ca nu mai este suficient).Peste vreo 2-3 saptamani sper sa va dau un link la un articol care va va explica ce inseamna nodulul la san d.p.d.v. electric.
dusa
Postat pe 15 Februarie 2010 08:25
Problema nodulilor la sani e mai veche si cu multi ani in urma,se putea trata mai usor.Cum pe zi ce trece poluarea este mai mare,mancarea mai nesanatoasa,aerul mai putin respirabil,iar tratamentele chimice introduc in organismul nostru tot poluanti,nu ne mira faptul ca nu mai scapam de nodulii indiferent unde s-au format....Un tratament chimic nu rezolva problema,ci o acutizeaza si cel mult o transfera in alta parte,asa incat,e neaparata nevoie de tratament naturist!!!Acum avem la indemana cele mai noi tratamente pe baza de microalge,care previn,vindeca si reconstruiesc celulele bolnave.Ati mai auzit pana acum de asa ceva? NU cred!!!Elimina pana si metalele pe care vrand ,nevrand le inhalam din aer...Stiati ca amlgamul stomatologic e toxic?In mica masura bineinteles,dar adunate toate,duc la distrugerea organismului nostru...Vreti sa stiti cum sa va protejati de imbolnaviri si cum sa scapati de toate acestea?Contactati-ma va rog,pe lidia130551@yahoo.comsi va pot da si cele mai mici detalii in ceea ce priveste minunea pe care o fac aceste produse!
scootsie
Postat pe 15 Februarie 2010 09:19
Dusa,

As vrea sa tin legatura cu tine, nu stiu cum sa te contactez pe private.
Daca vrei tu sa imi scrii prima, adresa mea este floarealbastra04@yahoo.com.

Multumesc.
Loma
Postat pe 15 Februarie 2010 23:08
Toate fetele care doresc sa comunice cu mine, o pot face pe adresa euvita_mspa@yahoo.com.
dusa
Postat pe 16 Februarie 2010 09:25
Dusa, multumim, eu ti-am trimis un mesaj deja.
Loma
Postat pe 16 Februarie 2010 20:37
http://www.agentiasmile.ro/index.php?pag_index=2&id_oferta=572&title_pag=OFERTA+PASTE+2009
STATIUNEA SINAIA

PENSIUNEA BOEMA 3*

CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN SI CINA + MASA TRADITIONALA DE PASTE
TARIF 549 LEI / PERSOANA / PACHET.


cornel_sabin
Postat pe 27 Februarie 2010 00:22
incercati la CERAGEM
kudika118005
Postat pe 4 Martie 2010 00:02
uleiul de in este f bun pt noduli la sani, cauta la plafar ulei de in presat la rece, inainte de micul dejun ia cite 2 linguri cu putin suc sau apa, sunt f bune deasemenea cataplasmele cu carbune vegetal aplicate local. cauta pe internet CENTRUL DE SANATATE HERGHELIA ei fac tratamente naturiste si pt aceste probleme. succes...
kudika319907
Postat pe 5 Septembrie 2010 21:48
Vezi sa nu...
kudika226898
Postat pe 5 Septembrie 2010 22:47
Pai vezi ce-au mai scris si alte doamne, cum a fost aceea cu exprimarea atat de plastica, scurt si la obiect...
kudika226898
Postat pe 6 Septembrie 2010 20:30
De la: kudika226898, la data 2010-09-06 20:30:15Pai vezi ce-au mai scris si alte doamne, cum a fost aceea cu exprimarea atat de plastica, scurt si la obiect...
doamnele au scris fiind neinformate corect!!!

http://www.4vidas.com/Transfer_Factor_BelleVie_Brochure.pdf
4Life
Postat pe 7 Septembrie 2010 18:38
De la: 4Life, la data 2010-09-07 18:38:31
De la: kudika226898, la data 2010-09-06 20:30:15Pai vezi ce-au mai scris si alte doamne, cum a fost aceea cu exprimarea atat de plastica, scurt si la obiect...
doamnele au scris fiind neinformate corect!!!

http://www.4vidas.com/Transfer_Factor_BelleVie_Brochure.pdf


Ce te-au setat aia cu "neinformarea"...ce sa se mai informeze, ca s-au tapit...de-aia au scris...ca sa vada si altii ce "rahat" va chinuiti sa plasati...
kudika226898
Postat pe 7 Septembrie 2010 18:41
De la: silviu_m74, la data 2010-09-07 23:49:42
De la: kudika226898, la data 2010-09-07 18:41:11
De la: 4Life, la data 2010-09-07 18:38:31
De la: kudika226898, la data 2010-09-06 20:30:15Pai vezi ce-au mai scris si alte doamne, cum a fost aceea cu exprimarea atat de plastica, scurt si la obiect...
doamnele au scris fiind neinformate corect!!!

http://www.4vidas.com/Transfer_Factor_BelleVie_Brochure.pdf


Ce te-au setat aia cu "neinformarea"...ce sa se mai informeze, ca s-au tapit...de-aia au scris...ca sa vada si altii ce "rahat" va chinuiti sa plasati...
cu ce s-au tapit pacaliciule ???? sa-mi demonstreze mie ca cineva din romania a luat teapa cu vre-un produs de la 4 Life si eu dau banii omului din buzunarul meu...dar nu se va intampla asa ceva, fiindca astfel de cazuri , NU EXISTA !!!!

in conditiile in care sunt oameni care au scapat de cancer, hepatita, prostatita cronica, noduli la sani, chisturi ovariene, diverse forrme de alergie, artrita reumatoida...sa numai punem la socoteala simple raceli care trec in 36 ore....cu aceste produse de la 4 Life...tu vii si incerci sa vinzi castraveti gradinarului ???

mai bine tai frunza la caini,sau mai bine te duci in padure !!!








... beiii ... gogoasa ... daca era asa cum zici tu atunci erau in toate manualele de medicina ... se bateau spionii pe retetele lor ... ... cum naiba sintem noi cei ''alesi'' sa ne fie prezentate ''minunatiile'' astea de un neica NIMENI ca tine ... pai tu nu esti nici macar un castravete daramite gradinar ...

... zi mersi ca nu crede nimeni ce spui ca altfel te lasai de mult de gogosile astea ...
marco918
Postat pe 7 Septembrie 2010 23:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tiroida 8 De la: kudika_15604 9 Iulie 2014 15:30
ciao 2 De la: kudika421339 3 Septembrie 2011 21:03
HOROSCOP RAUTACIOS (dar simpatic) 25 De la: mala84 12 Ianuarie 2010 03:38
Cel mai tare antioxidant – RESVERATROL – acum la indemana dumneavoastra – la un telefon distanta: 0769449978! 6 De la: kudika226898 12 August 2010 18:24
amortirea mainilor si picioarelor??? 3 De la: chipden 7 Iunie 2010 06:26