Setari Cookie-uri

liposuctie "aripioare"

buna! este cineva care si-a facut liposuctie la aripioare,coapse sau fese? de preferinta in zona Ardealului,mai ales...eu sunt slabuta,am 162 si 43 de kg , 86-60-87,o conformatie normala si echilibrata dar am o mica problema in zona aripioarelor ,unde am putina grasime si oricat am inecrcat sa scap de ea nu prea ma reusit rezulatate foarte clare. fac sport de ani de zile, am facut si masaj anticelulitic precum si 12 sedinte de electrostimulare;au fost rezultate dar nu cum as fi dorit...se mai observa un pic de grasimuta pe aripioare ...daca aveti idee cum as putea scapa de ea va rog sa-mi spuneti.
eu ma gandeam la o microliposuctie..
mersi mult si astept vesti

Postat pe 14 Aprilie 2009 18:46
revin cu o completare la mesajul meu legat de liposuctia la aripioare, intrebandu=va daca este cineva fara kg in plus (greutate normala) care sa fi recurs la VACUUM ...dar nu pentru a slabi ci pentru tonifierea musculaturii coapselor si feselor,pentru fermitate...caci asta imi doresc eu, o fermitate si tonifiere a zonei coapse -fese-aripioare.
sau poate stiti voi o alta metoda care sa aiba aceste rezultate...raman deschisa ideilor si experientelor voastre
3041977
Postat pe 15 Aprilie 2009 16:39
nu si-a facut nimeni lipoabsortie la aripioare?!
nu aveti deloc probleme estetice in aceasta zona? cum se poate scapa de de aripioare...ce procedee dau intradevar rezultate?!
eu am greutate normala,de fapt un pic sunt cam slaba dar zonele mele cu probleme sunt coapsele si aripioarele zone in care tesutul muscular este mai putin tonic si raspund mai greu la exercitii fizice .
as vrea sa obtin o tonifiere vizibila pentru coapse si aripioare.
daca este cineva care a avut probleme de acest gen si ma poate ajuta ...
mersi.
3041977
Postat pe 21 Aprilie 2009 09:19
Am facut o liposuctie si cred ca este f important sa dicuti cu medicul....NU va recomand clinica Cristalyc din Brasov se poate face si la Spitalul Judetean sau in Bucureste.....nu prea se merita daca nu ai exces f mare
fifi_healthy
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:29
mersi mult pt raspuns.intradevar am putina grasime pe aripioare iar in rest sunt chiar slaba (162cm,43 kg) ...cam asta mi-e si conformatia,daca as pune mai mult de 3kg pe mine se observa in primul rand pe aripioare .poate mai indicata ar fi o procedura de tonifiere a lor dar nu stiu ce ar da rezultate.am facut 12 sedinte in 4 saptamani de electrostimulare plus inca un aparat (pe baza de caldura combinata cu vibratii )si s-a observat diferenta binisor in sensul ca fesele sunt mai ridicate ,pielea mai intinsa si mai elaztica (am si putina celulita ,care s-a mai diminuat) dar am si dat jos din circumferinta ,cm ceea nu prea imi doream.scopul meu e tonifierea muschilor, a tesutului in partea inferioara a corpului (prea putin s-a realizat acest lucru ...)cat despre aripioare au mai scazut si ele putin desi eu doream doar o fermitate .
daca stiti cumva vreo solutie viabila ...astept si sfaturi legate de sport pt ca desi fac sport de intretinere de ani de zile ,partea inferioara a copului rasppunde mai greu la exercitii comparativ cu partea superioara...
sa aveti o saptamana frumoasa!
3041977
Postat pe 27 Aprilie 2009 08:48
Consuela, pentru fermitate ar fi bine sa folosesti un gel anticelulitic zilnic. Ar trebui sa fi bucuroasa ca nu ai decat aceasta mica problemuta. Inseamna ca esti un pic mai lata in zona aia, de asta nu ai dat jos. O silueta feminina inseamna talie mica si solduri si coapse mai late.Eu am facut vacuum si e bun pentru fermitate, nu pierzi nimic daca incerci. liposuctie nu cred ca ai de ce sa faci. Eu din pacate am aceeasi problema in zona abdomenului...:(
beatricea
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:03
michelle_venus_21 si lavis nu inteleg ce va este asa greu sa pricepeti k exista si persoane slabe care au complexe.informati-va si o sa vedeti ca si persoanele slabe pot avea burtica, aripioare, celulita. nu mai sariti asa ca arse.cat despre celulita vorbesc din experienta proprie.si eu sunt slaba si tot am.so calmati-va!!!!!
sunshine24ro
Postat pe 27 Aprilie 2009 14:45
cred ca esti mana cereasca pt cei care vand produse de slabit si pt. cabinete cu aparatura de slabit. " aripioare " la 43kg ?? cred mai degraba ca suferi de anorexie. trateaza-te cat mai ai timp
kudika186861
Postat pe 27 Aprilie 2009 15:14
le multumesc celor care mi-au dat sfaturi utile ...
cele care au sarit cu gura ...poate au avut o zi proasta.eu insa am vorbit politicos si frumos .
si nici nu am sustinut ca as avea probleme sau complexe cu greutatea mea de 43 de kg ,evident . am apelat la opiniile voastre si nu la sarcasm.
cu atat mai putin am intentionat sa dau peste nas cuiva .
3041977
Postat pe 27 Aprilie 2009 17:20
BUNA, acum am vazut intrebarea ta in legatura cu liposuctia la aripioare. Eu mi-am facut acum 5 ani la spitalul Militai pt ca aveam aripioare proeminente si pot spune ca sunt fericita ca am facut. La d-na dr. Marinescu care este o profesionista. Mai am 2 nr. de tel ale dansei 0788409000 si 0722308099 sper sa mai fie bune... precizez ca e vorba de spitalul Militari Bucuresti. Iti spun k merita... si in plus nici nu mai depui grasime acolo, incepe sa se depuna in alte zone pe unde duceai lipsa. Deci sfatulmeu e sa te duci si da vb cu d-na dr si mai ales ascult-o ce te sfatuieste ca are dreptate. Mult succes iti doresc
MirelaProud
Postat pe 27 Aprilie 2009 18:42
dar totusi spuneti-mi si mie cat costa liposuctiunea la zona aripioarelor am si eu de cand ma stiu si tot asa cand ma ingras 2 kg acolo se duc si nu mai pleaca aproape deloc.ms mult.
maria1931
Postat pe 27 Aprilie 2009 20:42
cam cat costa liposuctia la aripioare?
healthy001488
Postat pe 27 Aprilie 2009 21:17
Buna, apropos de subiect si eu pot sa spun ca as fi foarte interesata de liposuctie in zona aripioarelor.
Cam la ce pret s-a ridicat aceasta operatiune? As fi recunoscatoare pt raspuns. Multumesc
chicgabriela
Postat pe 27 Aprilie 2009 21:38
mersi mult fetelor.chiar apreciez raspunsurile voastre.
intradevar nu trebuie sa ai un exces de greutate ca sa ai unele complexe.eu recunosc ca am.asta e.
si nici nu zic ca nu sunt fete cu probleme mult mai serioase, .evident ca exista.dar noi postam aici ceea ce ma preocupa pe fiecare in parte ,de la caz la caz ,si cu toate ne-am dori sfaturi utile in directia ceruta.
multumesc si pt nr de telefon ,insa sincer nu as merge tocmai la bucuresti...e cam departe, eu fiind din bistrita.mai degraba la cluj sau mures .sunt mult mai aproape ....
cat despre preturi pt o liposuctie la aripioare ,as fi si eu curioasa .o clinica din cluj mi-a dat odata un raspuns ,email, ca ar fi undeva la maxim 1000 euro in cazul meu.cred ca depinde mult cat de complexa este interventia si cat trebuie extras...oricum undeva la 1500 ar fi o medie...repet pt aripioare.
numai bine la toata lumea!
3041977
Postat pe 27 Aprilie 2009 21:44
Buna!La ce Spital Judetean se poate face liposuctie?Pe mine ma intereseaza ca am probleme vizibile.Te rog mult sa imi raspunzi.Si daca stii si cam cat costa...Merci
ramo_sheffa
Postat pe 27 Aprilie 2009 23:22
1oo% PUR COLLAGEN tip II-Supliment alimentar(capsule)
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita , da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, admistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
Pentru detalii contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
healthy001487
Postat pe 28 Aprilie 2009 00:08
buna,andrei.am vazut informatia ta referitoare la beneficiile colagenului .am citit si eu putin despre acesta si as fi interesata .la farmacie nu au asa ceva. pe net am gasit un produs dar putin cam scump...
care e diferenta intre colagenul tip 1 si tip 2.citisem ca tipul 1 ar fi cel mai indicat...te ocupi cu vanzarea ?!se poate sa-mi spui cum se numeste produsul ? cat despre contraindicatii sua reactii adverse...ce ar fi de stiut? eu iau anticonceptionale ...
mersi mult si astept raspunsul tau.
o zi super!
3041977
Postat pe 28 Aprilie 2009 08:58
Pretul era 1500 de euro daca aveai mult de scos... Ce sa va spun, mai bine intrebati un medic pt ca este in functie de cate kg iti scoate. 1500 de euro era pretul maxim. Succes :)
MirelaProud
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:10
Hmmm cam multisor pentru buzunarul meu.Dar voi de capsula de slabit ati auzit? Unele forumuri spun ca e foarte eficienta si ca se duc chiar si depozitele mai vechi de grasime sa fie oare adevarat? Ar fi o alternativa accesibila si mai putin invaziva.Voi ce spuneti?
maria1931
Postat pe 28 Aprilie 2009 17:04
va recomad sa incercati inainte liposuctie virtuala cu Eximia ... este un aparat care realizeaza acest lucru fara sa fie nevoie de interventie chirurgicala sau spitalizare .

nu stiu in ardeal eu am facut in Bucuresti . se realizeaza in saloane de infrumusetare . daca vreti intreb la centrul din Buc unde imi fac eu daca stiu saloane in ardeal si va spun .

pupici!
kudika013154
Postat pe 28 Aprilie 2009 20:57
si nici nu e atat de scump ca operatia
kudika013154
Postat pe 28 Aprilie 2009 20:58
Produsul este 100% PUR COLLAGEN tip II, este din stern de pui 6-8 saptamini, realizat (produs) de ENCORE COLLAGEN USA, este Notificat in martie 2009 in Romania de catre firma mea, SC ANDREI COLLAGEN SRL.
Pretul este 195,00 RON/ 1 flacon/90 capsule=1 luna de cura si necesita 3-6 luni de cura pentru a nu mai avea probleme 26-28 luni.
Collagenul tip II este predominant in organismul uman si prin reactii la nivelul ficatului si sistemului endocrin se modifica si este dirijat conform necesitatilor organismului.
La prima vedere este scump dar beneficiile sint singulare de nerealizat cu alte suplimente alimentare. Contraindicatii: femeile insarcinate, mamele care alapteaza, tinerii sub 18 ani fara acordul medicului.
healthy001487
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:21
Exact cum a zis si FLORENTINA :esti mana cereasca pt cei care vand fel de fel de "minuni"...ai si sarit imediat.

Nu a sarit nimeni cu gura, toate suntem calme (Sunshine24:apropo, daca nu stii sa vorbesti corect limba romana, poate pui mana s-o inveti si sa o scrii corect si lasi la o parte englezismele acestea de 2 bani) si toate stim, de fapt constientizam, ca si daca esti slab poti avea anumite probleme.Dar sa vina o persoana (care probabil nu are prea multi anisori) sa ne spuna ca are probleme cu aripioarele la 43kg si 1,62...Hahahaaaa!!

Si pun pariu ca,fetele care sunt si ele interesate de liposuctie, nu au 43kg, cred ca nici 45kg nu au...poate nici 48!
michelle_venus_21
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:25
draga michelle_venus, nota 10, si daca vrea sa vada celulita , o sa-i arat eu ce inseamna 1,62m si cca 70kg ( din care ~10kg numai celulita pe aripioare)
kudika186861
Postat pe 29 Aprilie 2009 12:32
sunteti "supertari" fetelor((sunhine si florentina ) ...vorbe din astea "dulci" ati putea sa le folositi pe ...mess de ex.,la piata sau pe mobil intre voi doua.
se pare ca aveti un real talent sa cautati nod in papura pe un forum unde oamenii isi expun parerea strict la obiect, si cu o evidenta satisfactie faceti comentarii jicnitoare ...legandu-va de greseli gramaticale ,de limba folosita etc
insa,daca asta va face voua placere si chiar nu va puteti abtine ...go for it.

p.s. mersi pt raspuns andrei .
3041977
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:06
IMI CER ZCUZE SUNHINE ,AM FACUT O GRESEALA . NU DE TINE ERA VORBA ...ERA VORBA DE MICHELLE ...
3041977
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:10
consuela, daca sti engeza, poate inveti si romana (se scrie jignesc), si daca la tine la piata se vorbeste despre celulita, scuza-ma te rog.
kudika186861
Postat pe 30 Aprilie 2009 13:19
Hahahaaaa...penibila!

Fetito, te-ai cam dat in petic si ai spus fooarte multe despre tine in mesajele tale.Stai linistia, ne-am dat seama, tu ai incercat.Ca nu ti-a iesit...
Deci, nu avem cu cine discuta, fiecare cu nivelul sau de cultura ...sau incultura.

Ai tupeul sa imi faci tu mie observatie???Hai, pleaca la plimbare si intreaba lumea ce parere are de aripioarele tale la cele 43 de kg pe care le ai...o sa vezi ca o sa rada de tine.
Mai intreaba si de verbul "a jicni" si o sa vezi ca iar o sa rada de tine.

Si mai intreaba si de vorbe "dulci", de "expresii jicnitoare", de "go for it"-ul folosit in expresiii (citeste-l pe Caragiale ca sa iti dai seama-stiu, cer cam mult pentru inteligenta ta) si sa vezi ca or sa rada toti toata ziua.


Hai sa lasam pustoaica sa-si spuna "parerea strict la obiect" ca noi avem lucruri serioase de facut si nu-i vom mai citi ineptiile.

Vai ce m-am amuzat...copilele astea.

michelle_venus_21
Postat pe 30 Aprilie 2009 15:23
consuela draga, la 1.62 ai 43 de kg, cu 86 de cm la bust,mai degraba m-as gandi la o marire de sani (ca sa se vada ceva in decolteul meu) decat la o liposuctie aripioare. si atunci as intelege complexele tale. dar altfel, sunt mofturi de fetita rasfatata.
kudika040895
Postat pe 30 Aprilie 2009 16:39
Raspuns pentru Florentia: daca tot facem corectii gramaticale pe aici stii se scrie cu 2 "i" nu cu un " i". In fine, nu asta e ideea, sfatul meu fetelor este sa nu mai fiti rautacioase pentru ca asta nu e un forum gramatical !
Pur si simplu eu am nimerit din intamplare pe acest forum pentru ca ma interesa subiectul si nu imi face placere cand citesc tot felul de atacuri verbale acide cand ar trebui sa gasim aici niste raspunsuri care ne intereseaza si care sa ne ajute.
Consuela nu este decat o persoana care a apelat la acest forum pentru a fi sfatuita si pentru a gasi de asemenea niste raspunsuri.
Asa ca haideti sa incercam sa vorbim civilizat si la subiect !

Multumesc !
chicgabriela
Postat pe 30 Aprilie 2009 17:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut un dermatolog care imi poate gasi un remediu 2 De la: MissRainbow 22 Februarie 2012 15:34
Premii dragute pentru cele care stiu cum sa se protejeze de soare 6 De la: carmen_natural 5 Iulie 2011 00:38
indesirea parului ..tratamente farmaceutice sau naturiste 1 De la: ralu_23 23 August 2010 22:07
Vopseaua de par si menstruatia 84 De la: arhanghel 21 August 2010 20:31
vreti sa fiti frumoase? 1 De la: SILVORA29 19 Mai 2011 08:58