Setari Cookie-uri

Coxartroza

Proteza de sold
karlla57
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:51
Tatal meu avea coxartroza la ambele picioare si ca urmare am mers la spitalul Colentina ,la dr.Mihai Popa ( ghinionul nostru).Aici i s-a pus proteza completa la soldul drept..asta fiind prin 1999..apoi in decurs de 2 ani a facut inca vreo 3 operatii pentru a inlatura abcesul care se forma la locul operatiei...dr. ridica din umeri si ne spunea ca nici el nu stie ce se intampla, dar am inteles mai tarziu ca era vb de stafilococ auriu .Apoi am schimbat dr. si am fost la prof.dr.Firica ,tot Colentina ,si i-a scos proteza ..operatii (2) grele si a stat multe luni in spital si ar mai fi trebuit sa stea sub tratament cu antibiotic cateva luni dar n-a mai vrut. De atunci locul supureaza in continuare , se panseaza zilnic are dureri mari si la celalalt picior . Stie cineva vreun caz asemanator si daca mai exista rezolvare sau ameliorare ? Multumesc mult!
haraboraurica
Postat pe 25 Aprilie 2009 21:28
Incearca sa mergi la consultatii si la alti doctori...infectia postoperatorie e foarte serioasa si poate periclita stabilitatea protezei. Si eu m-am operat acum cateva luni, totul merge bine, dar inainte de operatie am fost la multi doctori pana sa ma hotarasc in cine voi avea incredere sa ma opereze.
daia
Postat pe 15 Mai 2009 17:53
Când oamenii suferã de artritã, colagenul de tip II se autodistruge selectiv. Oamenii de stiintã stiu cã aceastã componentã din cartilaj este atacatã de celulele albe si cumva aceasta activeazã sistemul imun al pacientului bolnav de artritã reumatoidã care dezvoltã anticorpi ce distrug colagenul de tipul II. Dupã care se initiazã un rãspuns imun cãtre toate cartilajele care se degradeazã. Astfel încât dor încheieturile mâinii, genunchii, soldurile, spatele etc. În osteoartritã se distruge cartilajul prin uzurã normalã pierzându-se colagenul solubil de tip II, dar fãrã rãspuns imun. La final rezultatul este acelasi. Dureri foarte mari si pierdere a calitãtii vietii. Întrebarea este: cum opreste colagenul de tipul II sistemul imun în artrita reumaticã? Rãspunsul e cã eficienta colagenului de tipul II este realizatã prin ”tolerantã oralã”. Câtiva ani în urmã, Dr. Howard Weiner din Brigham, a descoperit cã existã o parte a intestinului numitã GALT (țesut limfatic activat) ce face parte din sistemul nostru imun. În esentã, celulele albe din GALT ne permit sã mâncãm diferite feluri de proteine fãrã a deveni alergic sau sensibil la acestea. Sistemul tolerantei orale a fost descoperit cu multi ani în urmã de cercetãtorii germani care dãdeau iederã toxicã pacientilor puternic alergici si astfel le eliminau alergiile. Se ajunge la principiul homeopatic ”cui pe cui se scoate”.
Dr. Weiner a început sã le dea mielinã de vacã la multi pacienti cu sclerozã si a observat îmbunãtãtiri ale simptomelor. Dr. David Trentham, de la Universitatea Harvard, a format o echipã cu Dr. Weiner pentru a investiga efectele adverse ale colagenului de tipul II din sternul de pui, investigatii fãcute pe soarecii cu artritã. Ceea ce au descoperit a fost destul de remarcabil. Dupã a doua sau a treia lunã, soarecii nu mai manifestau simptome ale artritei. A fost o ameliorare a bolii.
Urmãtorul pas a fost testarea tolerantei orale a colagenului de tipul II pe pacienti umani. Doctorii Trentham si Weiner au fãcut studii pe zece persoane cu artrite reumatice severe. Acestia au eliminat terapiile standard cum ar fi NSAIDS si metotrexat si le-au dat pacientilor colagen de tipul II din cartilajul sternului de pui. La sfârsitul celei de-a doua luni, sase din cei zece pacienti au prezentat îmbunãtãtiri substantiale, iar unul dintre ei a prezentat o remisie completã a bolii care a durat 26 de luni fãrã efecte secundare. Rãspunsul clinic al acestui studiu a fost definit ca o reducere cu aproximativ 50% si mai mult a inflamatiilor si a sensibilitãtii, o îmbunãtãtire cu 50% a rigiditãtii simtite dimineata, cât si îmbunãtãtirea mersului pe jos cu 15 minute. Astfel, au fost câteva criterii obiective si subiective pentru a mãsura succesul. De fapt, acest studiu demonstreazã cã o ratã de rãspuns de 70% în unele din cele mai severe cazuri fãrã efecte secundare la acesti pacienti au fost complet reduse fãrã medicatie standard. Chiar dacã restul de 30% nu au prezentat îmbunãtãtiri. si datoritã acestei încercãri, aceeiasi doctori au fãcut un nou studiu pe 59 de pacienti cu artrite reumatice severe active. 28 dintre pacienti au primit colagen de tipul II iar 31 au primit pilule placebo. Ceea ce este interesant este faptul cã cei care au luat colagen au arãtat o stabilizare semnificativã si o îmbunãtãtire pe când cei cu placebo au continuat sã se deterioreze. De fapt, patru dintre pacientii ce au luat colagen au prezentat o remisie completã a bolii, pe când nici un pacient din grupul placebo nu au prezentat nici o remisie a bolii. Din nou, nu s-au descoperit efecte secundare. Observãm cã ingerarea oralã a colagenului de tipul II poate dovedi a fi una dintre cãile eficiente de controlare a artritei indiferent de forma de artritã. Întrebarea care apare acum este: cum lucreazã, mai exact colagenul de tipul II pentru a produce aceste rezultate incredibile. Apare mecanismul suprimãrii imune prin celulele albe localizate în GALT. Aceste celule albe devoreaza o parte din colagenul de tip II si dupã aceea învatã sistemul imun sã nu mai atace colagenul de tip II, deoarece aceste celule albe îl identificã ca fiind prieten si nu inamic. O datã ce sistemul imun este alertat sã nu mai atace colagenul se pare cã apare o înmultire a celulelor de blocaj-T. Sunt cunoscute si ca celule T8. În cele in urmã, acesta reduce numãrul de citocine (cytokines) inflamatorii care sunt, în parte, responsabile de reactia inflamatorie din artritele reumatice. Celãlalt motiv, si anume de ce existã rezultate în osteoartritã , este faptul cã acest colagen de tipul II are o concentratie ridicatã de glucozaminã si condroitinã care întãreste cartilajul, însã creste, de asemenea, producerea celulelor din cartilaj. Aceste ingrediente au de asemenea proprietãti antiinflamatorii care se comportã ca o pernã în conditii normare de activitate fizicã.
Colagenul de tipul II mai contine si proteoglicani care inhibã formarea de vase de sânge în articulatii si reduce atacul enzimelor asupra cartilajului. Asadar, existã o refacere a celulelor ce produc cartilaj si o reducere a biochimiei destructive a articulatiei. În plus, multi dintre acesti proteoglycani gãsesc în colagenul de tip II suport pentru fluidul lubrifiant al articulatiei numit fluid sinovial. Acesti proteoglycani cresc efectiv consistenta si puterea de lubrifiere ale acestui fluid.
healthy001487
Postat pe 16 Mai 2009 09:34
D-le 1487, ne-ai dat informatii interesante, dar m-ar mai interesa daca exista medicament cu acest colagen II si daca astfel de tratament se aplica si bolilor mai putin severe.
parker
Postat pe 7 Iunie 2009 09:37
exact te rugam spune ne dc exista medicamente sau ce anume din alimentatie trebuie sa mancam
awa_healthy
Postat pe 9 Iunie 2009 13:30
Exista un Supliment alimentar "100% PUR COLLAGEN Capsule", produs de ENCORE COLLAGEN PRODUCT Ich USA, extras din stern de pui care este realizat tocmai pentru rezolvarea acestor probleme.
Pe linga alimentatia cu multa carne de pui, acesta reface necesarul de collagen al organismului.
Transmiteti adresele de mail pentru documentatie la tema.
healthy001487
Postat pe 9 Iunie 2009 18:25
De la: healthy001487, la data 2009-06-09 18:25:21Exista un Supliment alimentar "100% PUR COLLAGEN Capsule", produs de ENCORE COLLAGEN PRODUCT Ich USA, extras din stern de pui care este realizat tocmai pentru rezolvarea acestor probleme.
Pe linga alimentatia cu multa carne de pui, acesta reface necesarul de collagen al organismului.
Transmiteti adresele de mail pentru documentatie la tema.

Colagenul nu este singurul si cel mai important element compozitional al articulatiilor.Mai studiaza.
enemgabriel
Postat pe 9 Iunie 2009 21:26
De la: healthy001487, la data 2009-06-09 18:25:21Exista un Supliment alimentar "100% PUR COLLAGEN Capsule", produs de ENCORE COLLAGEN PRODUCT Ich USA, extras din stern de pui care este realizat tocmai pentru rezolvarea acestor probleme.
Pe linga alimentatia cu multa carne de pui, acesta reface necesarul de collagen al organismului.
Transmiteti adresele de mail pentru documentatie la tema.

Domnu' fara nume,nu imi trimiteti mesaje pe privat,postati aici pe forum ceea ce aveti de spus,eu nu am nimic de ascuns.Numai ca dumneavoastra nu oferiti detalii complete la aceasta problema de sanatate si ne aruncati un ingredient ca fiind cel ce rezolva aceasta problema.
enemgabriel
Postat pe 10 Iunie 2009 20:27
Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?
healthy001487
Postat pe 13 Iunie 2009 12:46
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
enemgabriel
Postat pe 13 Iunie 2009 14:49
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
cum le stii tu pe toate precum un electrician mare...ia zi-ne cum ne ajuta astea sa ne mentinem starea de sanatate in cazul unei ARTRITE REUMATOIDE ?? sa te vad acum cat de destept esti...ai grija sa nu te curentezi,electricianule !!!!
4Life
Postat pe 13 Iunie 2009 15:11
De la: TF_, la data 2009-06-13 15:11:29
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
cum le stii tu pe toate precum un electrician mare...ia zi-ne cum ne ajuta astea sa ne mentinem starea de sanatate in cazul unei ARTRITE REUMATOIDE ?? sa te vad acum cat de destept esti...ai grija sa nu te curentezi,electricianule !!!!

Pai mai ceferistule,eu cel putin fata de tine stiu sa citesc.Am spus ca mentine sanatatea articulatiilor,dar tu interpretezi ca un medic cu 3 clase si diploma obtinuta pe 3 galeti de branza.Nu am spus cum spui tu despre colastra ,ca vindeca toate bolile,am spus ca o alimentatie si un regim de viata corespunzator impreuna cu suplimente nutritive de calitate precum cele de la forever pot mentine sanatatea articulatiilor,e clar?Si mentinerea greutatii corporale este un factor important.In plus domnule ,artrita reumatida este deja o boala si nu o stare de sanatate asa cum susti dumneata.
enemgabriel
Postat pe 13 Iunie 2009 19:05
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 19:05:48
De la: TF_, la data 2009-06-13 15:11:29
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
cum le stii tu pe toate precum un electrician mare...ia zi-ne cum ne ajuta astea sa ne mentinem starea de sanatate in cazul unei ARTRITE REUMATOIDE ?? sa te vad acum cat de destept esti...ai grija sa nu te curentezi,electricianule !!!!

Pai mai ceferistule,eu cel putin fata de tine stiu sa citesc.Am spus ca mentine sanatatea articulatiilor,dar tu interpretezi ca un medic cu 3 clase si diploma obtinuta pe 3 galeti de branza.Nu am spus cum spui tu despre colastra ,ca vindeca toate bolile,am spus ca o alimentatie si un regim de viata corespunzator impreuna cu suplimente nutritive de calitate precum cele de la forever pot mentine sanatatea articulatiilor,e clar?Si mentinerea greutatii corporale este un factor important.In plus domnule ,artrita reumatida este deja o boala si nu o stare de sanatate asa cum susti dumneata.
tu sustii ca colastra vindeva toate bolile...eu sustin ca sistemul imunitar poate vindeca toate bolile...este o mare diferenta...asta nu intelegi tu din pacate...NU STII SI NICI NU INTELEGI CE INSEAMNA SISTEMUL IMUNITAR PENTRU UN ORGANISM VIU !!!!

si o ultima intrebare am pentru tine elecriciene:

DE CE TE LEGI DE ORICUNE POSTEAZA INFORMATII DESPRE PRODUSE ALTELE DECAT CELE ALE fOREVER ??? ca asta o faci nu numai pe acest forum,ci si pe altele...esti un maaaare GICA CONTRA !!!
4Life
Postat pe 13 Iunie 2009 19:17
De la: TF_, la data 2009-06-13 19:17:58
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 19:05:48
De la: TF_, la data 2009-06-13 15:11:29
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
cum le stii tu pe toate precum un electrician mare...ia zi-ne cum ne ajuta astea sa ne mentinem starea de sanatate in cazul unei ARTRITE REUMATOIDE ?? sa te vad acum cat de destept esti...ai grija sa nu te curentezi,electricianule !!!!

Pai mai ceferistule,eu cel putin fata de tine stiu sa citesc.Am spus ca mentine sanatatea articulatiilor,dar tu interpretezi ca un medic cu 3 clase si diploma obtinuta pe 3 galeti de branza.Nu am spus cum spui tu despre colastra ,ca vindeca toate bolile,am spus ca o alimentatie si un regim de viata corespunzator impreuna cu suplimente nutritive de calitate precum cele de la forever pot mentine sanatatea articulatiilor,e clar?Si mentinerea greutatii corporale este un factor important.In plus domnule ,artrita reumatida este deja o boala si nu o stare de sanatate asa cum susti dumneata.
tu sustii ca colastra vindeva toate bolile...eu sustin ca sistemul imunitar poate vindeca toate bolile...este o mare diferenta...asta nu intelegi tu din pacate...NU STII SI NICI NU INTELEGI CE INSEAMNA SISTEMUL IMUNITAR PENTRU UN ORGANISM VIU !!!!

Ba stiu,tocmai asta a fost un motiv pentru a intreba care sunt cei 44 de aminoacizi?Din pacate pentru tine,pot sa-ti spun ca nu sunt un specialist dar nici fraier nu sunt si asta incec sa demonstrez,prin intrebari pertinente si argumente.
enemgabriel
Postat pe 13 Iunie 2009 19:20
Buna ziua. Sotul meu sufera de 10 ani de spondilita anchilopoietica,in prezent urmeaza tratament biologic cu enbrel, dar s-a descoperit ca are o leucocitoza, urmeaza tratament cu antibiotic, oprind administrarea enbrelului, durerile sunt foarte mari de 10 ani. Va rog dati-mi reletii despre medicamentul cu colagen. Va multumim!
healthy006566
Postat pe 18 Septembrie 2009 12:09
Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg
BioCell Collagen II 1000 mg
Hyaluronic Acid 100 mg
Chondroitin Sulfate200 mg
Hydrolyzed Collagen Type II 600 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.
In 2-3 luni uiti de cosuri, puncte negre, riduri,artrita,coxartroza,dureri de articulatii, etc...

93 lei/cut cu 60 caps/1 luna

Alte informatii si detalii despre produs 0751209820
semaka_boy
Postat pe 22 Septembrie 2009 03:03
sotul meu are uneori dureri foarte mari de sold iar medicul i-a spus ca are inceput de coxartroza.M-ar interesa daca medicamentul mentionat poate fi luat si in acest caz si daca exista reactii adverse.Va multumesc
dachi_flori
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:47
Sunt interesata ! adresa mea de E-mail este:ioana.bobocea@yahoo.com
VA MULTUMESC!
IOANA1947
Postat pe 6 Octombrie 2009 22:59
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
bueyyyyy tu te lauzi ca mergi in concediu pe bani firmei , pai beyy greato tu vinzi niste aiureli de produse pe care alti naivi le cumpara cu bani grei, ca sa iti faci tu mendrele cine stie pe unde, asa ceva numai in amarata de romania se poate intampla,tu esti un pericol pentru siguranta publica, nu as cumpara chimicalele de la forever niciodata
mihaelatrincu
Postat pe 6 Octombrie 2009 23:06
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-06 23:06:22
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
bueyyyyy tu te lauzi ca mergi in concediu pe bani firmei , pai beyy greato tu vinzi niste aiureli de produse pe care alti naivi le cumpara cu bani grei, ca sa iti faci tu mendrele cine stie pe unde, asa ceva numai in amarata de romania se poate intampla,tu esti un pericol pentru siguranta publica, nu as cumpara chimicalele de la forever niciodata
A,sa inteleg ca ai si tu habar de biologie si bio-chimie cum are nenea cu colastra.Mai studiaza bai repetento,chimicale ai tu in cap de la porcariile pe care le folosesti imbogatind firmele de publicitate,ei uite ca eu sunt mai prost si ma imbogatesc singur cumparand din afacerea mea.Eu ma distrez pe banii firmei ca oamenii folosesc de 31 de ani produse de calitate iar tu inca mai cauti o pasta de dinti care sa-ti spele gura aia imputita .Pot sa-ti recomand o pasta de dinti precum colgate si o sa te distrezi pe banii tai la cules de porumb.
ene_m_gabriel
Postat pe 7 Octombrie 2009 09:03
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 09:03:13
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-06 23:06:22
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
bueyyyyy tu te lauzi ca mergi in concediu pe bani firmei , pai beyy greato tu vinzi niste aiureli de produse pe care alti naivi le cumpara cu bani grei, ca sa iti faci tu mendrele cine stie pe unde, asa ceva numai in amarata de romania se poate intampla,tu esti un pericol pentru siguranta publica, nu as cumpara chimicalele de la forever niciodata
A,sa inteleg ca ai si tu habar de biologie si bio-chimie cum are nenea cu colastra.Mai studiaza bai repetento,chimicale ai tu in cap de la porcariile pe care le folosesti imbogatind firmele de publicitate,ei uite ca eu sunt mai prost si ma imbogatesc singur cumparand din afacerea mea.Eu ma distrez pe banii firmei ca oamenii folosesc de 31 de ani produse de calitate iar tu inca mai cauti o pasta de dinti care sa-ti spele gura aia imputita .Pot sa-ti recomand o pasta de dinti precum colgate si o sa te distrezi pe banii tai la cules de porumb.
stii ce am ajuns la concluzia ca furi omul pe fata cu asa zisele produse naturale ...care defapt sunt cu chimicale ...asa ca hai pa merdule, casse-toi
mihaelatrincu
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:55
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-07 12:55:33
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 09:03:13
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-06 23:06:22
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
bueyyyyy tu te lauzi ca mergi in concediu pe bani firmei , pai beyy greato tu vinzi niste aiureli de produse pe care alti naivi le cumpara cu bani grei, ca sa iti faci tu mendrele cine stie pe unde, asa ceva numai in amarata de romania se poate intampla,tu esti un pericol pentru siguranta publica, nu as cumpara chimicalele de la forever niciodata
A,sa inteleg ca ai si tu habar de biologie si bio-chimie cum are nenea cu colastra.Mai studiaza bai repetento,chimicale ai tu in cap de la porcariile pe care le folosesti imbogatind firmele de publicitate,ei uite ca eu sunt mai prost si ma imbogatesc singur cumparand din afacerea mea.Eu ma distrez pe banii firmei ca oamenii folosesc de 31 de ani produse de calitate iar tu inca mai cauti o pasta de dinti care sa-ti spele gura aia imputita .Pot sa-ti recomand o pasta de dinti precum colgate si o sa te distrezi pe banii tai la cules de porumb.
stii ce am ajuns la concluzia ca furi omul pe fata cu asa zisele produse naturale ...care defapt sunt cu chimicale ...asa ca hai pa merdule, casse-toi
Serios?Si cine spune ca au in compozitie chimicale de sinteza?Si cu ce am furat pe cine?Ai si tu un dialog argumentativ si decent,sti sa citesti si sa te informezi sau te rezumi la a jigni un produs o firma un om?
ene_m_gabriel
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:58
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 12:58:37
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-07 12:55:33
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 09:03:13
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-06 23:06:22
De la: enemgabriel, la data 2009-06-13 14:49:44
De la: healthy001487, la data 2009-06-13 12:46:20 Stimate ..."FOREVER", nimeni nu are nimic de ascuns, Dv. spuniti ca exista si altele in articulatii care se fac vinovate de starea de disconfort, artrite,oteoartrite,cocsartroze... de ce nu numiti ceea ce presupuneti a fi. Praful stelar influienteaza si el cite ceva depinde de gradul de influienta si ce parte a corpului ataca, capul in general sau numai creierul.
Sa fiti convins ca am un nume si am curajul raspunderi afirmatiilor mele, d-ta ai?

si care este numele?Si da,am raspunderea si responabilitatea afirmatiilor pe care le fac.Ai auzit de :acid hialuronic,condroitina,glucozamina?Eu da.A,apropoceea ce am enumerat eu nu am zis ca ar fii responabile pentru aparitia bolilor descrise de dumneata,ba din contra, aceste elemente mentin sanatatea articulatiilor si nu lipsa lor asa cum dai dumneata de inteles ca am afirmat eu.Si ti-am mai spus odata,nu ma intereseaza mesajele private,asa ca te rog....
bueyyyyy tu te lauzi ca mergi in concediu pe bani firmei , pai beyy greato tu vinzi niste aiureli de produse pe care alti naivi le cumpara cu bani grei, ca sa iti faci tu mendrele cine stie pe unde, asa ceva numai in amarata de romania se poate intampla,tu esti un pericol pentru siguranta publica, nu as cumpara chimicalele de la forever niciodata
A,sa inteleg ca ai si tu habar de biologie si bio-chimie cum are nenea cu colastra.Mai studiaza bai repetento,chimicale ai tu in cap de la porcariile pe care le folosesti imbogatind firmele de publicitate,ei uite ca eu sunt mai prost si ma imbogatesc singur cumparand din afacerea mea.Eu ma distrez pe banii firmei ca oamenii folosesc de 31 de ani produse de calitate iar tu inca mai cauti o pasta de dinti care sa-ti spele gura aia imputita .Pot sa-ti recomand o pasta de dinti precum colgate si o sa te distrezi pe banii tai la cules de porumb.
stii ce am ajuns la concluzia ca furi omul pe fata cu asa zisele produse naturale ...care defapt sunt cu chimicale ...asa ca hai pa merdule, casse-toi
Serios?Si cine spune ca au in compozitie chimicale de sinteza?Si cu ce am furat pe cine?Ai si tu un dialog argumentativ si decent,sti sa citesti si sa te informezi sau te rezumi la a jigni un produs o firma un om?
nu te mai KK pe tine ene in izmene,ca in produsele forever sunt la greu metilparaben si propilparaben care sunt compusi chimici de sinteza. !!!! hotilor !!!!
4Life
Postat pe 7 Octombrie 2009 14:20
Serios?Nu stiam?Si scrie asa:metilparaben de sinteza obtinut in laborator?Ia uite domne,nici macar nu stiam,se pare ca cineva minte,cine sa fie oare?Ne poti spune sigur ca sunt de sinteza?Poate de asta sunt avizate de ministerul agriculturii,stiu si eu.MARE ESTE GRADINA DOMNULUI SI MULTI SE BAT SA AJUNGA IN EA.Limbajul tau demn de cocina ne spne cata dreptate ai.
ene_m_gabriel
Postat pe 7 Octombrie 2009 15:42
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 15:42:55Serios?Nu stiam?Si scrie asa:metilparaben de sinteza obtinut in laborator?Ia uite domne,nici macar nu stiam,se pare ca cineva minte,cine sa fie oare?Ne poti spune sigur ca sunt de sinteza?Poate de asta sunt avizate de ministerul agriculturii,stiu si eu.MARE ESTE GRADINA DOMNULUI SI MULTI SE BAT SA AJUNGA IN EA.Limbajul tau demn de cocina ne spne cata dreptate ai.
limbajult tau e de cocina bey merdule, ca te dai tare destept dar defapt tu ai invatat niste versuri pe de rost si acu ni le spui noua aici pe forum, iar partea ca eu am mers la cules de porumb e treaba mea, ca nu fug de munca cinstita, dar nu ca tine sa fur omul si apoi sa ma distrez pz bani lui, esti un kkt de securit imputit si fara pic de minte
mihaelatrincu
Postat pe 7 Octombrie 2009 19:09
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-07 19:09:55
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 15:42:55Serios?Nu stiam?Si scrie asa:metilparaben de sinteza obtinut in laborator?Ia uite domne,nici macar nu stiam,se pare ca cineva minte,cine sa fie oare?Ne poti spune sigur ca sunt de sinteza?Poate de asta sunt avizate de ministerul agriculturii,stiu si eu.MARE ESTE GRADINA DOMNULUI SI MULTI SE BAT SA AJUNGA IN EA.Limbajul tau demn de cocina ne spne cata dreptate ai.
limbajult tau e de cocina bey merdule, ca te dai tare destept dar defapt tu ai invatat niste versuri pe de rost si acu ni le spui noua aici pe forum, iar partea ca eu am mers la cules de porumb e treaba mea, ca nu fug de munca cinstita, dar nu ca tine sa fur omul si apoi sa ma distrez pz bani lui, esti un kkt de securit imputit si fara pic de minte
Ce rost are sa te certi cuprostii,niciodata nu-i poti constientiza de starea lor,te las bre leano sa fierbi in mocirla.
ene_m_gabriel
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 15:42:55Serios?Nu stiam?Si scrie asa:metilparaben de sinteza obtinut in laborator?Ia uite domne,nici macar nu stiam,se pare ca cineva minte,cine sa fie oare?Ne poti spune sigur ca sunt de sinteza?Poate de asta sunt avizate de ministerul agriculturii,stiu si eu.MARE ESTE GRADINA DOMNULUI SI MULTI SE BAT SA AJUNGA IN EA.Limbajul tau demn de cocina ne spne cata dreptate ai.
stimate Ene uite ce cumpara fraieri de categoria ta si cum incearca un excroc ca si tine sa ne convinga de ceva ce nu este adevarat !!!

"Ingrediente Aloe First 78% gel de Aloe vera stabilizat 100%, apa deionizata, alantoina, propil englicol, tocoferol vit. E naturala, polisorbat 20, imidazolidiniluree, metilparaben, citrat de sodiu, propolis de albine si extracte din galbenele, coada soricelului, cimbrisor, musetel, papadie, eucalipt, floarea patimilor, jales, ghimbir, limba mielului, santal"

si acum sa ne oprim atentia numai asupra a 2 ingrediente:

POLISORBAT 20 sau E-432

"E432 sau monolauratul de poliooxietilena sorbitan este un emulgator artificial, format din sorbitol partial esterificat si mono- si dianhidridele sale cu acidul lauric condensat cu 20 moli de oxid de etilena si anhidrele sale. Determina asimilarea substantelor toxice liposolubile din tractusul digestiv, fiind potential cancerigen. Scade absorbtia unor nutrienti. Nu se recomanda consumul frecvent."

METILPARABEN

"Parabenii sunt agenþi de conservare. Au un cost redus ºi se regãsesc în alimente ºi în majoritatea produselor care le utilizãm frecvent (ºampoane, loþiuni, creme, geluri, spray-uri, deodorante). Cele mai utilizate sunt metilparaben (E218), etilparaben (E214), propilparaben (E216) ºi butilparaben.
Cercetãtorii britanici au gãsit urme din aceste substanþe în þesuturile prelevate de la femei cu cancer mamar. Din 20 de tumori, 18 conþineau paraben în proporþie ridicatã. O ipotezã ar fi cã el ar proveni din utilizarea deodorantelor antiperspirante. Se presupune cã parabenii ar imita acþiunea hormonului estrogen, acþiune doveditã prin experimente de laborator ºi ar avea efect favorabil în dezvoltarea tumorilor canceroase. Deºi nu s-a demonstrat cã parabenii ar induce direct dezvoltarea de celule canceroase totuºi existã o corelaþie între dezvoltarea acestor celule ºi prezenþa parabenilor în þesuturi. Pielea noastrã nu reprezintã o barierã pentru aceste substanþe ºi acestea sunt absorbite direct în organismul nostru. Absorbþia lor diferã de la un grup la altul. Astfel, un studiu a arãtat cã dupã 8 ore de la aplicare se regãsesc pe piele metilparaben 60%, etilparaben 40%, propilbaraben 20%. Însã absorbþia lor prin piele depinde ºi de solubilitatea lor în apã ºi de compoziþia emulsiei utilizate."

ce mai zici acum prietene de produsele minune ??? alea de le lauzi tu asa de tare ca fiind naturale !!!

MAAAARE MINCINOS MAI ESTI EXCROCULE !!!!!!
4Life
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:31
De la: TF_, la data 2009-10-07 21:31:57
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-07 15:42:55Serios?Nu stiam?Si scrie asa:metilparaben de sinteza obtinut in laborator?Ia uite domne,nici macar nu stiam,se pare ca cineva minte,cine sa fie oare?Ne poti spune sigur ca sunt de sinteza?Poate de asta sunt avizate de ministerul agriculturii,stiu si eu.MARE ESTE GRADINA DOMNULUI SI MULTI SE BAT SA AJUNGA IN EA.Limbajul tau demn de cocina ne spne cata dreptate ai.
stimate Ene uite ce cumpara fraieri de categoria ta si cum incearca un excroc ca si tine sa ne convinga de ceva ce nu este adevarat !!!

"Ingrediente Aloe First 78% gel de Aloe vera stabilizat 100%, apa deionizata, alantoina, propil englicol, tocoferol vit. E naturala, polisorbat 20, imidazolidiniluree, metilparaben, citrat de sodiu, propolis de albine si extracte din galbenele, coada soricelului, cimbrisor, musetel, papadie, eucalipt, floarea patimilor, jales, ghimbir, limba mielului, santal"

si acum sa ne oprim atentia numai asupra a 2 ingrediente:

POLISORBAT 20 sau E-432

"E432 sau monolauratul de poliooxietilena sorbitan este un emulgator artificial, format din sorbitol partial esterificat si mono- si dianhidridele sale cu acidul lauric condensat cu 20 moli de oxid de etilena si anhidrele sale. Determina asimilarea substantelor toxice liposolubile din tractusul digestiv, fiind potential cancerigen. Scade absorbtia unor nutrienti. Nu se recomanda consumul frecvent."

METILPARABEN

"Parabenii sunt agenþi de conservare. Au un cost redus ºi se regãsesc în alimente ºi în majoritatea produselor care le utilizãm frecvent (ºampoane, loþiuni, creme, geluri, spray-uri, deodorante). Cele mai utilizate sunt metilparaben (E218), etilparaben (E214), propilparaben (E216) ºi butilparaben.
Cercetãtorii britanici au gãsit urme din aceste substanþe în þesuturile prelevate de la femei cu cancer mamar. Din 20 de tumori, 18 conþineau paraben în proporþie ridicatã. O ipotezã ar fi cã el ar proveni din utilizarea deodorantelor antiperspirante. Se presupune cã parabenii ar imita acþiunea hormonului estrogen, acþiune doveditã prin experimente de laborator ºi ar avea efect favorabil în dezvoltarea tumorilor canceroase. Deºi nu s-a demonstrat cã parabenii ar induce direct dezvoltarea de celule canceroase totuºi existã o corelaþie între dezvoltarea acestor celule ºi prezenþa parabenilor în þesuturi. Pielea noastrã nu reprezintã o barierã pentru aceste substanþe ºi acestea sunt absorbite direct în organismul nostru. Absorbþia lor diferã de la un grup la altul. Astfel, un studiu a arãtat cã dupã 8 ore de la aplicare se regãsesc pe piele metilparaben 60%, etilparaben 40%, propilbaraben 20%. Însã absorbþia lor prin piele depinde ºi de solubilitatea lor în apã ºi de compoziþia emulsiei utilizate."

ce mai zici acum prietene de produsele minune ??? alea de le lauzi tu asa de tare ca fiind naturale !!!

MAAAARE MINCINOS MAI ESTI EXCROCULE !!!!!!
Stimate incult,ai primit raspunsul si nu mai incerc sa postez si aici ca oricum tot incult si gloaba ramai.Sa-ti spun un secret:poate ai auzit de Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi,ei afla ca este directorul institutului de cercetari alimentare din Bucuresti,o somitate,intreaba-l pe el despre e-urile din produsele forever.Este un om de nota 10 si iti va spune ca nu exista produse similare pe piata de-o asemenea calitate ca cele de la FOREVER LIVING.
ene_m_gabriel
Postat pe 8 Octombrie 2009 08:47
[stimate incult,ai primit raspunsul si nu mai incerc sa postez si aici ca oricum tot incult si gloaba ramai.Sa-ti spun un secret:poate ai auzit de Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi,ei afla ca este directorul institutului de cercetari alimentare din Bucuresti,o somitate,intreaba-l pe el despre e-urile din produsele forever.Este un om de nota 10 si iti va spune ca nu exista produse similare pe piata de-o asemenea calitate ca cele de la FOREVER LIVING.[/quote] ai vazut bai bulangiule ce de kkt esti te dai mare cu doctorul x si y, ai invatat si tu cate ceva pe derost ca sa spun asa un spici si gata de dai mare ca vezi doamne e marele nostru ENE MERDE, specialist in forever merde ene, casse-toi
mihaelatrincu
Postat pe 8 Octombrie 2009 17:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
menstruatie si alaptare 3 De la: alexandra25 17 Iulie 2009 18:30
hepatita c in sarcina 1 De la: healthy009706 26 Martie 2010 17:35
Din Paris 13 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 08:58
tratare psoriazis si zona zoster 4 De la: anna_healthy 29 Octombrie 2015 16:53
CUM SA SCAPI DE DURERILE DE SPATE? 86 De la: kudika_975304 13 Septembrie 2016 15:13