Setari Cookie-uri

tatuaj sprincene

Buna ! A facut cineva tatuaj semipermanent fir cu fir la salonul Blooms din Bucuresti ? Sunt si eu interesata sa-mi fac dar inca mai caut referinte . Merci anticipat !
healthy015447
Postat pe 25 Aprilie 2010 16:38
eu mi-am facut make-up semipermanent la buze si sprancene la salonul mariei pauna si sunt foarte multumita de rezultat. recomand cu incredere
healthy015596
Postat pe 29 Aprilie 2010 03:46
De la: , la data 2009-05-29 04:33:58Buna fetelor
As dori si eu sa imi tatuez sprancenele m am gandit sa ma duc la Maria Pauna ce parere aveti despre ea se pricepe pt ca as dori sa imi fac la cineva sa stiu ca nu imi iese rau sa fiu sigura de rezultat astept raspuns multumesc mult


iti recomand salonul mariei pauna,eu mi-am facut si sprancenele si buzele si sunt foarte multumita. preturile sunt rezonabile. intra pe site-ul,acolo vei gasii nr de tel.
healthy015596
Postat pe 29 Aprilie 2010 03:49
eu mi-am tatuat sprancenele la Maria Pauna si sunt foarte multumita.Tipa chiar isi face treaba bine si e o profesionista.
adinna2010
Postat pe 27 Mai 2010 13:33
oare exista tampenie mai mare precum tatuajul de sprancene?din prea multa cochetarie m-am decis sa-mi fac tatoo cosmetic ..Rezultatul o catastrofa! acum stau si astept marele retus cu pigment de culoarea pielii! :sml-jumpFing0 Fetelor nuuuuuuu si nuu.!!!!!poate sa zicem in cazul in care esti "cheala in sprancene"!!!!..Aveam niste sparncene foarte frumoase,poate putin mai rarute..dar frumoase!!!!!acum la 4 saptamani de la tatuaj...am doua tampenii deasupra ochilor..zici ca-s "bau_bau"!am plans,am bocit si iar am plans...dar o prostie odata facuta nu se mai repara asa usor!
healthy017280
Postat pe 17 Iunie 2010 11:27
Mi-a fost recomandata Maria Pauna pentru pensat si haideti sa va povestesc ce am patit ca sa nu mai treaca nimeni prin asta.

Intr-o luna de zile am nunta si cum nu m-am mai pensat nicioadata la un specialist, am zis sa merg acum sa vad cum iese si inca o data inainte de nunta la aceeasi persoana.

Am facut de ieri programare pentru astazi la ora 11:00 madame mai sus mentionata. Dupa ce ca diva a intarziat vreun sfert de ora, cand a ajuns era foarte sictirita si se uita continuu la ceas. Draguta, incercand sa mai destind atmosfera, am spus " asa de proba inainte de marele eveniment". In acel moment s-a schimbat la fata si a inceput "eu (mare artista) nu pensez de proba. Eu fac asta de 17 ani". Am ramas uimita si muta. Dar bineinteles ca ei nu i-a ajuns "cu asta ma faci tu sa pierd timpul?". Tin sa mentionez ca acea jumatate de ora "pierduta "cu mine, de proba sau nu, valora minim 70 lei (o suma infima pentru o diva ca ea). Lasa jos ustensilele si zice "ne vedem intr-o luna" si nu va imaginati ca ar fi zis vreo una din frazele astea cu zambetul pe buze sau ca m-ar fi tratat vreun moment ca pe un client. Si totul a culminat cu "Hai pa" moment in care m-am ridicat si am plecat. Nu as fi putut sa stau sa ma cert cu tiganca asta ca la usa cortului pentru ca eu cu siguranta nu as fi reusit sa-i scot fumurile din cap.
Asa ca fetelor va recomand sa mergeti la cineva cu adevarat profesionist..nu doar ca penseaza bine ci sa si stie diferenta dintre un client si un gunoi mai ales cand are niste tarife foarteee mari (ai zice ca serviciile sunt pe masura).

Si daca totusi mergeti la ea aveti grija ce spuneti sa nu ii dati impresia ca nu credeti in talentul ei nemasurabil si ca poate aveti nevoie de o proba inainte de un eveniment atat de important pentru voi. Concluzia si solutia, daca aveti atata inceredere mergeti in ziua nuntii la ea si rugati-va sa nu o enerveze ceva ca va da afara "marea artista".

Ce parere aveti? Vi se pare normal?
mielutza86
Postat pe 25 August 2010 17:01
De la: healthy015447, la data 2010-04-25 16:38:50Buna ! A facut cineva tatuaj semipermanent fir cu fir la salonul Blooms din Bucuresti ? Sunt si eu interesata sa-mi fac dar inca mai caut referinte . Merci anticipat !


mi-am tatuat sprancenele in Februarie anul acesta la blooms si au iesit foarte bine si diferite fata de ce am vazut eu pe la altii, la inceput m-am speriat ca erau foarte inchise la culoare dar dupa cateva zile au revenit la maroul care l-am ales, fetele sunt prietenoase si iti explica de la inceput ce urmeaza, cum se face, si toate alea ca sa intelegi exact cum sta treaba si ti le deseneaza prima oara cu creionul si dupa ce zici tu ca esti multumita se apuca de tatuat si sa te pregatesti sa te doara un piculet
roxana_moon
Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:48
NU VA DUCETI LA MARIA PAUNA,VA NENOROCESTE.ASTAZI AVEAM PROGRAMARE LA MARIA PAUNA PT.REPIGMENTARE LA ORA 13.00 SI INAINTE CU 10MIN.,CAND ERAM IN DRUM SPRE SALON,M-A SUNAT ASISTENTA EI SI MI-A SPUS CA MARIA PAUNA NU POATE SA AJUNGA LA SALON SI CA O SA MA FACA ALTCINEVA,IN CONDITIILE IN CARE MAI FUSESEM LA 2 SEDINTE INAINTE CA SA-MI SCOATA TATUAJUL VECHI SI MI-A SPUS "AI INCREDERE IN MINE O SA-TI FAC NISTE SPRANCENE SUPERBE".ESTE O MINCINOASA CARE SE OCUPA NUMAI DE EA SI IN REST VREA BANI MULTI, SE GRABESTE,ESTE ISTERICA SI VB.URAT CU ANGAJATELE.PE MINE, 2SEDINTE DE SCOS TATUAJUL VECHI,DIN CARE UNA A DURAT 10MIN.PLUS SEDINTA DE AZI FACUTA DE O FATA DE ACOLO CARE NU ARE NICI O TREABA CU REPIGMENTAREA(M-AM SPERIAT CAND M-AM UITAT IN OGLINDA) M-AU COSTAT 500EURO.VA ROG,OFICIUL PT.PROTECTIA CONSUMATORULUI SA MERGETI LA ACEST SALON,ESTE UN HAOS TOTAL.
kudika511048
Postat pe 22 Februarie 2012 20:33
Sprancenele tatuate sunt cele mai frumoase si comode.Ti le faci ce forma vrei si nu doare .pt ca aparatura asta noua este speciala pt tatuajul cosmetic.Eu le-am facut in Cta la o super profesionista.Lucreaza igienic,totul steril,cu pigmenti naturali ,ace sterile ,varfuri de ace si le face perfect si are un look impecabil tipa..E chestie de indemanare si arta pana la urma pt ca desenul care s eface la inceput oricum se sterge.
Sirena_me
Postat pe 23 Februarie 2012 22:51
Sirena_me imi poti spune unde in Constanta? sunt interesata..ms:)
Simona_SB_1
Postat pe 4 Martie 2013 21:35
Ganditi-va cum se vor cunoste aceste sprancene in momentul in care vor mai trece anii peste voi
kudika_32804
Postat pe 1 Aprilie 2013 15:53
Sprancenele tatuate mi se par pur si simplu oribile. Sunt de-a dreptul hidoase. Nu inteleg cum unele femei accepta sa-si distruga sprancenele cu asa ceva.
kudika_32792
Postat pe 23 Aprilie 2013 06:47
Buna tuturor,

Sunt studenta la Masterat , Laura este numele meu si realizez pentru tema de disertatie un scurt sondaj adresat fetelor, dureaza un minut si promit ca iti va face placere sa il completezi! acceseaza http://laurajiga.polldaddy.com/s/sanatate-si-frumusete

O zi productiva sa aveti!

Va multumesc anticipat

ramaifrumoasa_forum
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:45
De la: ramaifrumoasa_forum, la data 2013-04-25 10:45:57 Buna tuturor,

Sunt studenta la Masterat , Laura este numele meu si realizez pentru tema de disertatie un scurt sondaj adresat fetelor, dureaza un minut si promit ca iti va face placere sa il completezi! acceseaza http://laurajiga.polldaddy.com/s/sanatate-si-frumusete

O zi productiva sa aveti!

Va multumesc anticipat



Vezi ca sondajul tau, din cate am observat, contine si fraze sau cuvinte in engleza, si, din aceasta cauza, nu poate fi accesibil de raspuns oricui. Eu stiu ca intrebarile dintr-un sondaj trebuie sa fie in asa fel formulate, incat sa fie intelese de oricine. Sau ai un anumit criteriu, dupa care vrei sa-ti selectezi respondentii, in afara de faptul ca-i alegi pe cei din mediul online?
kudika_32792
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:55
Bunã dragele mele. Va anunt ca am fost sa-mi repigmentez sprâncenele la asa zisa specialista Maria Pauna si am platit 10 mil plus retusul ea nici nu m-a bagat in seama, precizez ca vb cu ea la tel si mi-a garantat ca ea ma v-a tatua. Acolo m-a luat o asistenta a ei si ea m-a facut de la A-Z . M-a durut si am mai cerut sa ma mai dea cu anestezie la care Maria Pauna zice anestezia aia este pe bani de parca eu ma ducean cu vauchere sãu la practica. In acest timp mai discutam cu asistenta iar nervoasa vine iar Maria si spune aici nu este cafenea dc vreți sa vb va poftesc afara. Degustator!!! Calitatea nu eate extraordinara dar sincer data viitoare voi alege alt studio de tatuaj al sprâncenelor. Dezamãgitor! !!!
andratkd
Postat pe 30 Aprilie 2013 22:05
De la: andratkd, la data 2013-04-30 22:05:13Bunã dragele mele. Va anunt ca am fost sa-mi repigmentez sprâncenele la asa zisa specialista Maria Pauna si am platit 10 mil plus retusul ea nici nu m-a bagat in seama, precizez ca vb cu ea la tel si mi-a garantat ca ea ma v-a tatua. Acolo m-a luat o asistenta a ei si ea m-a facut de la A-Z . M-a durut si am mai cerut sa ma mai dea cu anestezie la care Maria Pauna zice anestezia aia este pe bani de parca eu ma ducean cu vauchere sãu la practica. In acest timp mai discutam cu asistenta iar nervoasa vine iar Maria si spune aici nu este cafenea dc vreți sa vb va poftesc afara. Degustator!!! Calitatea nu eate extraordinara dar sincer data viitoare voi alege alt studio de tatuaj al sprâncenelor. Dezamãgitor! !!!


Se si spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.

Iar atitudinei acelei patroane, total lipsita de profesionalism, sa apostrofezi asa clientii si angajatii, mi se pare deplasat.
kudika_32792
Postat pe 1 Mai 2013 09:27
Nu as avea curajul asta, de a-mi tatua sprancenele...
rondina
Postat pe 1 Mai 2013 12:28
eu mi-a repigmentat genele sibuzele si sunt fericita!!!
Marina_Daniliuc_1
Postat pe 9 Octombrie 2013 18:33
Buna, am auzit si eu de tipa din Oradea si vroiam sa te rog daca poti sa mi dai cateva poze cu "rezultatul final" in cazul tau( daca ai si daca vrei).
In plus, vroiam sa te intreb daca tipa asta mai lucreaza si in perioada asta(msg am vaz ca sunt din 2010)?
Tu la cat timp iti refaci tatuajul?
Merci si astept cu mare curiozitate msg tau :
Postolea_Oana_1
Postat pe 6 Martie 2014 08:26
De la: Sirena_me, la data 2012-02-23 22:51:12Sprancenele tatuate sunt cele mai frumoase si comode.Ti le faci ce forma vrei si nu doare .pt ca aparatura asta noua este speciala pt tatuajul cosmetic.Eu le-am facut in Cta la o super profesionista.Lucreaza igienic,totul steril,cu pigmenti naturali ,ace sterile ,varfuri de ace si le face perfect si are un look impecabil tipa..E chestie de indemanare si arta pana la urma pt ca desenul care s eface la inceput oricum se sterge.


Imi poti spune te rog la ce salon din CTA ti-ai facut tatuajul, m-am decis si eu sa imi tatuez sprancenele si buzele si sunt in cautarea unei cosmeticiene de incredere.
mikaella_miky
Postat pe 13 Iulie 2014 23:44
Mi-am facut machiaj semipermanent la ochi si tatuaj sprancene la Slimart si cateva repigmentari deoarece n-a prins. Dupa cateva incercari nereusite m-au reprogramat la make-up artistul lor, Zarescu Dan. Cum i-a iesit machiajul din prima fara corectari, nu stiu. Cert e ca sunt extrem de multumita de data asta. Felicitari Slimart pentru artistul vostru pe care il recomand din toata inima !!!
kudika_986844
Postat pe 7 Mai 2015 11:51
Nu la Blooms, dar mi-am facut machiaj semipermanent la ochi si tatuaj sprancene la Slimart si cateva repigmentari deoarece n-a prins. Dupa cateva incercari nereusite m-au reprogramat la make-up artistul lor, Zarescu Dan. Cum i-a iesit machiajul din prima fara corectari, nu stiu. Cert e ca sunt extrem de multumita de data asta. Felicitari Slimart pentru artistul vostru pe care il recomand din toata inima !!!
kudika_986844
Postat pe 7 Mai 2015 11:55
Cum se numește fata la care te-ai tatuat?
Elena_Cioroianu_1
Postat pe 11 Octombrie 2015 14:37
Am citit pareri despre blooms. Sunt buni, scumpi dar asta este! Chestia asta cu fir cu fir la tatuarea sprancenelor e de cativa ani si merita daca nu mai ai sprancene si nu merge cu ulei de ricin.
kudika_997832
Postat pe 15 Decembrie 2015 15:36
De la: mikaella_miky, la data 2014-07-13 23:44:39
De la: Sirena_me, la data 2012-02-23 22:51:12Sprancenele tatuate sunt cele mai frumoase si comode.Ti le faci ce forma vrei si nu doare .pt ca aparatura asta noua este speciala pt tatuajul cosmetic.Eu le-am facut in Cta la o super profesionista.Lucreaza igienic,totul steril,cu pigmenti naturali ,ace sterile ,varfuri de ace si le face perfect si are un look impecabil tipa..E chestie de indemanare si arta pana la urma pt ca desenul care s eface la inceput oricum se sterge.


Imi poti spune te rog la ce salon din CTA ti-ai facut tatuajul, m-am decis si eu sa imi tatuez sprancenele si buzele si sunt in cautarea unei cosmeticiene de incredere.
kudika_997869
Postat pe 16 Decembrie 2015 00:48
La o tipa, Daniela Slav. O amica de-a mea s-a facut acolo foarte frumos!
kudika_997869
Postat pe 16 Decembrie 2015 00:49
Fetelor, daca vreti sa aruncati banii pe fereastra, mergeti in acel salon. Fata de acolo cred ca facea practica, altfel nu-mi explic "capodopera" de la final. Imi venea sa urlu cand am vazut conturul a ceea ce numesc ei dermopigmentare, care e o nascocire de-a lor prin care sa ia banii naivilor.
Le-am cerut banii inapoi si nu au vrut sa mi-i returneze si mi-au spus ca ma dau in judecata pe nu stiu ce motiv inventat de doamna Maria Pauna. Ulterior, am aflat ca si altii au patit la fel, clienti, furnizori s.a. Sfatul meu, mergeti in alt salon pentru a evita astfel de neplaceri.
Florentina_Stele
Postat pe 11 Octombrie 2016 13:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nail Art Decals 1 De la: kudika373827 5 Martie 2011 11:56
produse de par antiage 2 De la: kudika327086 5 Noiembrie 2010 15:19
vopsit syoss 6 De la: sysylysy 25 Septembrie 2013 17:40
doresc ajutor de la un profesionist in vopselele ptr, par 1 De la: MemoMarcela 4 Februarie 2012 21:25
tenul uscat 82 De la: kdoi_38 20 Iunie 2009 20:17