Setari Cookie-uri

Despre embolizarea fibromului uterin si tratamente naturiste ale acestuia

salut ,si eu am facut embolizarea acum an la tg mures pt un fibrom subseros tot de 7 cm acum sa revascularizat dupa un an si are 9 cm.si ma dor si ovarele ,ai facut interventia din nou?cum a reusit cica nu se mai recomanda o noua reembolizare si cele subseroase nu se embolizeaza
kudika970
Postat pe 5 August 2013 23:00
salut,si eu am facut embolizarea la tg mures la dr marginean ,pentru un fibrom de 7 cm ,acum sa marit la un an sa revascularizat ,are 0 cm.am vb cu dinsul si a zis ca a mai avut un singur caz poate ai fost tu aceea.cred ca nu a facut bine embolizarea.tu ce ai facut pana la urma ?ai facut o reembolizare sau te-ai operat ,ma gandesc sa ma duc la bucuresti ,dar deja ma programase la reembolizare in 29 august.
te rog scrie-mi la adresa alsena2007@yahoo.com
multumesc
kudika970
Postat pe 13 August 2013 21:57
Embolizare se poate face la Suceava, la dr Creteanu.
kudika_932123
Postat pe 26 August 2013 14:29
sal ai facut reembolizare?
cum a fost
?
eu am facut embolizare in februarie
VINGA_S
Postat pe 7 Septembrie 2013 17:18
Buna ,fetelor ,am facut reembolizarea ,la tg mures dr mi-a zis ca sursa de revascularizare a fost din spatele uterului de la o vena foarte subtire.aacum a fost si aceasta astupata si sper sa fie totul ok.Oricum a fost cea mai oribila experienta pe care am avut-o fata de prima embolizare cand fibronul era mai mic acum am avut dureri cumplite,sunt la a 5 a zi si inca nu sunt bine.mai am frisoane.si va recomand sa mergeti la Bucuresti la dr.Nechifor e un domn ,eu m-am simtit foarte rau dupa si l-am sunat pe medic si i-am dat msg si nu am putut lua legatura cu d-sul.Am reusit in schimb sa i-au legatura cu d-nul dr Nechifor ,care mi-a zis ce medicatia sa iau si ce sa fac.E ok si medicul de la Tg mures dar nu mi se pare sa nu mai poti da de el.
kudika970
Postat pe 16 Septembrie 2013 11:55
Buna,

Te rog frumos sa-mi spui cum ajung la d-na doctor, un telefon al asistentei sau al dansei.
Alina_Dumitru_1
Postat pe 15 Octombrie 2013 12:26
as vrea si eu mai multe informatii la adresa aura_ghiculescu@yahoo.es

multumesc frumos!
kudika_938853
Postat pe 22 Octombrie 2013 22:08
Intr-adevar, doctorul Nechifor e un doctor si un om cum rar intalnesti! Ajuta toti pacientii care ajung la el, daca nu poate face nimic pentru ei ii indruma catre alti medici, raspunde mereu la telefon si ofera sfaturi. Si pe langa asta, este un profesionist, cel mai experimentat radiolog interventionist din tara. Asa ca il recomand tuturor femeilor cu fibrom, desi dansul trateaza mult mai multe boli. Asa ca daca nu v ati decis unde sa mergeti, cautati-l sau vorbiti cu asistenta dumnealui, si o sa va convingeti singure
kudika_932123
Postat pe 5 Noiembrie 2013 13:15
Buna ziua ! Va rog frumos, imi puteti spune ce analize ati facut ca sa va dea acceptul la embolizare ?
Andreea_Evelynne_1
Postat pe 24 Martie 2014 15:03
Ai nevoie de un ecograf, un test papanicolau, un frontiu de secretie vaginala si o homoleucigrama.
A facut cineva embolizare la Suceava cudoctorul Creteanu?
Roxiciui
Postat pe 1 Aprilie 2014 12:23
Buna fetelor/ Roxiciu

Anul trecut in octombrie am avut o embolizare la Suceava, la domnul doctor Creteanu Jr. Dimensiunea fibroamelor mele era de 6.5 si 5.
Dupa ce am facut analizele corespunzatoare (test pap, secretie vaginala, hemoleucograma, si eco binenteles)m-am prezentat la centru cu emotii, si in aceasi zi dupa ce am completat partea administrativa, la scurt timp am intrat in sala. Domnul doctor, foarte sociabil si dragut, mi-a alungat din emotii povestindu-mi pas cu pas ce avea sa urmeze (intepatura in brat, adica anestezia, introducerea cateterului, si introducerea celulelor Embozene, pentru stoparea vascularizarii fibromului). Imi spunea, in timpul procedurii sa=mi imaginez fibromul o floare careia ii tai tulpina si astfel in timp se ofileste si se usuca.
Dupa interventia care a durat in jur de 45 de min, am fost dusa in salon, unde mi s-au administrat calmante,Organismul meu, a reactionat foarte bine, nu am avut decat foarte putine stari de greata si cateva ameteli spre seara.
A doua zi am plecat acasa, unde intradevar am resimtit mai tare starile de rau, dar nu pot spune ca sunt insuportabile. Am avut de luat o reteta timp de 3respectiv 5 zile, iar acum astept cu interes eco la 6 luni pentru a vedea cat au scazut fibroamele in dimensiuni si pentru a incepe demersurile in vederea unei sarcini.
jajaa4uu
Postat pe 15 Aprilie 2014 18:16
Buna ziua! Sunt din Suceava si m ar interesa mai multe detalii despre embolizarea fibromului uterin.Unde se poate face,cat costa!Multumesc!
Pansela_Birsan_1
Postat pe 4 Mai 2014 19:59
Buna, eu am facut embolizarea fibromului in luna decembrie, s a facut in centrul de excelenta in cardiologie si radioologie interventionala la suceava de catre dr creteanu jr, iar costul embolizarii a fost de 4500 lei intrucat nu am avut nevoie de flacomul suplimentar care ar mai fi costat inca 500 lei. Am avut ca docomente secretie vaginala, pap (nu mai vechi de 3 luni), hemoleucograma, cretinina. Am ajuns la Spitalul Judetean la ora 9 iar dupa ce mi a fost adminitrata medicatia , in jur de ora 11 am intrat in sala de interventie pentru a incepe procedura.
In sala am stat in jur de 30 - 40 minute,dl dr mi a explicat fiecare pas care urma sa il faca, dupa 45 minute am urcat pe sectie unde mi s au adminitrat calmante. La mine, durerile nu au fost atat de puternice dar o doamna dupa ce a fost embolizata dupa mine a avut dureri mai puternice. Cred ca durerile post embolizare sunt in fuctie de organismul fiecareia.
A doua zi pe la panz am plecat acasa si mi am luat retata cu antibiotoce si calmante pe care mi a dat - o dl Dr din spital.
Pe parcursul internarii dl dr a fost foarte amabil si intersant de starea mea, mi a facut vizite la salon. Nu este ca alti medici dezimterasat de paciente. Recomndat cu incredere si caldura embolizare la suceava la Dr Creteanu Jr.Tin sa precizez ca si personalul administrativ dna Marta m a ajutat cu internarea si mi a raspuns la toate intrebarile care le aveam referitor la embolizare, daca aveti nevoie va pot da nr dansei sa aflati toate detaliile legate de embolizare 0744633424. Multa sanatate si curaj!
jajaa4uu
Postat pe 7 Mai 2014 14:39
0742 633424 Marta Croitor
jajaa4uu
Postat pe 7 Mai 2014 14:41
Buna seara! Sunt noua inregistrata, ce-i drept pana acum o luna nu stiam de embolizare. Faptul ca medicul ginecolog mi-a dat trimitere catre d-na dr. Tomescu Luminita, am indraznit sa va scriu. Va rog sa ma ajutati, sa-mi spuneti cum e. Interventia, doare? Dupa, am inteles, dar in timpul...
Multumesc anticipat!
kudika_969966
Postat pe 1 Iulie 2014 21:08
Buna ziua. Am facut o embolizare in luna iunie, la Doctor Dorobat in cadrul clinicii Hemodinamic. Interventia a durat 40 de minute, deoarece fibromul era destul de mare 11,5/10 cm. S-au folosit 2 flacoane de solutie pentru ca era puternic vascularizat. Am avut dureri f mari in jur de 2-3 ore de la interventie, dupa aceea durerile au inceput sa scada in intensitate. A doua zi m-am externat. Am avut stari febrile, greata veo 2 zile, dupa aceea am inceput sa-mi revin la normal ( am luat antibiotice, ovule si antiinflamatoare). Ciclul menstrual vine regulat, al 28 de zile si pot spune ca embolizarea a fost f eficienta in cazul meu. Nu mai am hemoragii la ciclu si nu ma mai anemiez. La controlul de 1 luna s-a micsorat la 9.5/8,5 cm iar abdomenul mi s-a micsorat si nu mai simt presiune. Eu sfatuiesc toate femeile sa recurga la aceasta procedura. Puteti sa ramaneti insarcinate si dupa, depinde de organismul fiecarei femei. Daca sunteti sanatoasa puteti sa faceti bebe, fara probleme. Nu mai stati pe ganduri si faceti embolizare!!! Va pup si multa sanatate!!!

kudika_971561
Postat pe 25 Iulie 2014 14:26
De la: kudika_969966, la data 2014-07-01 21:08:06Buna seara! Sunt noua inregistrata, ce-i drept pana acum o luna nu stiam de embolizare. Faptul ca medicul ginecolog mi-a dat trimitere catre d-na dr. Tomescu Luminita, am indraznit sa va scriu. Va rog sa ma ajutati, sa-mi spuneti cum e. Interventia, doare? Dupa, am inteles, dar in timpul...
Multumesc anticipat!
kudika_969966
Postat pe 24 Octombrie 2014 13:34
Buna!
Stie cineva daca exista o clinica in Cluj-Napoca unde se practica embolizarea?
Va multumesc! Multa sanatate!
kudika_975687
Postat pe 29 Octombrie 2014 22:30
In Tg. Mures este o clinica, intrati pe urmatoarea adresa:
http://www.nova-vita.ro/testtt/angiografie.html

Crina_C
Postat pe 30 Octombrie 2014 16:40
Multumesc pentru informatie, Crina!
kudika_975687
Postat pe 31 Octombrie 2014 20:40
Buna seara numele meu este Luminițã Sciara eu am fibrom uterin de acum 6 ani prin hemoragii cheakuri cam nu îți exagerez cum șanț la ficatul de porc .Dr foarte bun si cunoscut in Municipal si la spitalului Panduri a mers pe duphaston timp de 2 ani nodul nu mai era pe uter fibrom scãzuse de la 4la 2 acum iau orgametril este de 6 cm 6luni pauza 6luni urmez mediu*amenți 2pe zi am fãcut si un chist hepatic de la medicamentele astea sint puternice șanț la plafar niste ceaiuri naturiste coacãz negru întreabã si îți va da daca nu ai copii nu face operația e cu dus si cu întors
kudika345169
Postat pe 6 Decembrie 2014 22:26
De la: kudika345169, la data 2014-12-06 22:26:45Buna seara numele meu este Luminițã Sciara eu am fibrom uterin de acum 6 ani prin hemoragii cheakuri cam nu îți exagerez cum șanț la ficatul de porc .Dr foarte bun si cunoscut in Municipal si la spitalului Panduri a mers pe duphaston timp de 2 ani nodul nu mai era pe uter fibrom scãzuse de la 4la 2 acum iau orgametril este de 6 cm 6luni pauza 6luni urmez mediu*amenți 2pe zi am fãcut si un chist hepatic de la medicamentele astea sint puternice șanț la plafar niste ceaiuri naturiste coacãz negru întreabã si îți va da daca nu ai copii nu face operația e cu dus si cu întors



Buna ziua, Luminita! Eu personal nu am inteles ce ai vrut sa afli postand pe acest forum, de fapt nu inteleg ce inseamna "mediu amenti..." si tot ce ai scris e asa o insiruire de cuvinte.
Deci, daca ai fibrom ai urmatoarele variante: faci embolizare si sunt multe persoane pe acest forum care apoi au ramas insarcinate si au copii frumosi si sanatosi sau faci operatia clasica.
Numai cu ceaiuri si tincturi nu vei scapa de fibrom.

Crina_C
Postat pe 11 Decembrie 2014 14:23
Buna ziua! As vrea sa iau legatura cu tine personal,daca se poate. Sunt din Valcea si am un fibron intracavitar de 2cm descoperit in urma cu doua luni.
kudika_978733
Postat pe 2 Ianuarie 2015 16:11
Buna ziua.Am facut embolizare in data de 3decembrie 2014 in cadrul clinicii Hemodinamic,la domnul doctor Bogdan Dorobat.A fost cea mai inteleapta hotarare dupa ce 6 ginecologi renumiti din Rm -Valcea imi spuneau ca embolizarea este o prostie.....PROSTI sunt ei ca vor sa ne mutileze si nu ne ofera alternativa moderne,pur si simplu sunt depasiti .daca doriti informatii despre embolizare puteti sa-mi scrieti la adresa maytreyi.eliade@yahoo.com.Va impartasesc cu mult drag experienta mea.
kudika_978976
Postat pe 6 Ianuarie 2015 13:25
Embolizarea este o metoda buna, pentru cele care nu isi doresc o sarcina. Eu am facut embolizarea in 2012, la Spitalul Universitar, la dr Dorobat(nota 10 pt profesionalismul lui). Dr care mi-a recomandat sa fac embolizarea mi-a spus ca unul din motivele pt care pierd sarcinile sunt fibroamele care se inmulteau si se mareau....Acum am un unter curat, dar cu peretii subtiati-nu se stie daca voi putea duce o sarcina la capat, si un endometru foarte subtire. La toti doctori la care am fost ulterior mi-au spus ca am facut o mare greseala facand embolizarea inainte de a avea o sarcina. Eu va spun prin ceea ce am trecut, si prin ceea ce trec...voi luati decizia care vi se pare mai avantajoasa!
p.s. eu am avut dureri groaznice dupa embolizare, care nu treceau cu nimic...
c_ella99
Postat pe 6 Ianuarie 2015 16:06
Buna
As dori sa stiu cat mai multe despre embolizarea pe care ai suferit-o la Nova Vita....costuri,tratament,cum te-ai simtit si cum te simti,etc.....adresa mea de email este dayela_fufy@yahoo.com.Mersi muuult.:)
kudika160847
Postat pe 27 Ianuarie 2015 15:46
Buna!

Imi poti spune cat te-a costar torta "distractia"?

Multumesc si sanatate!

De la: kudika_971561, la data 2014-07-25 14:26:36Buna ziua. Am facut o embolizare in luna iunie, la Doctor Dorobat in cadrul clinicii Hemodinamic. Interventia a durat 40 de minute, deoarece fibromul era destul de mare 11,5/10 cm. S-au folosit 2 flacoane de solutie pentru ca era puternic vascularizat. Am avut dureri f mari in jur de 2-3 ore de la interventie, dupa aceea durerile au inceput sa scada in intensitate. A doua zi m-am externat. Am avut stari febrile, greata veo 2 zile, dupa aceea am inceput sa-mi revin la normal ( am luat antibiotice, ovule si antiinflamatoare). Ciclul menstrual vine regulat, al 28 de zile si pot spune ca embolizarea a fost f eficienta in cazul meu. Nu mai am hemoragii la ciclu si nu ma mai anemiez. La controlul de 1 luna s-a micsorat la 9.5/8,5 cm iar abdomenul mi s-a micsorat si nu mai simt presiune. Eu sfatuiesc toate femeile sa recurga la aceasta procedura. Puteti sa ramaneti insarcinate si dupa, depinde de organismul fiecarei femei. Daca sunteti sanatoasa puteti sa faceti bebe, fara probleme. Nu mai stati pe ganduri si faceti embolizare!!! Va pup si multa sanatate!!!

aikipy
Postat pe 22 Septembrie 2015 01:21
Buna tuturor. As vrea sa stiu daca dl. doctor Dorobat are o asistenta care sa ii programeze pacientele pentru embolizare la sp. Universitar? Fiind un doctor asa de solicitat este normal sa fie o lista de asteptare pentru embolizarea in spital de stat. Daca este cineva care a facut de curand operatia la universitar, o rog sa dea cateva informatii referitoare la modul in care a ajuns la dl. doctor.
Oana_74
Postat pe 15 Ianuarie 2016 22:06
Buna! Suna pe nr d-lui dr 0723220220 ptr embolizare iti trebuie si avizul medicului ginecolog, dansul te poate ajuta sau iti spune cum sa procedezi ,eu am facut embolizare in 2012 si atunci a fost mai greu cu obtinerea avizului de la seful de sectie ginegologie ,acum am inteles ca este mai simplu .
gyna_healthy
Postat pe 17 Ianuarie 2016 10:01
Buna, eu nu am ajuns la Universitar si ulterior am inteles ca bine am facut

Pentru probleme ginecologice si oportunitatea unei operatii sau nu (mai ales, sau nu!) eu recomand pe doamna doctor Murariu, Anca, parca, de la Spitalul Ponderas. (Se spune ca cel mai bun acolo este domnul doctor Turcu, dar eu prefer o femeie).
Iar Ponderas are contract cu CASMB. Pentru orice interventie ai nevoie de carte de identitate, bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si adeverinta de la locul de munca din care sa reiasa calitatea de asigurat al CASMB.
RalucaRalu
Postat pe 18 Aprilie 2016 12:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista vreun risc? 9 De la: Alexandra04 19 Iulie 2012 13:05
imi doresc foarte mult sa fiu mamica 38 De la: concursKudika 20 Iunie 2019 21:15
Card de sanatate la clinici private / pachete full ( nastere,investigatii,RMN etc) merita citit 4 De la: roz5blue6lila7 27 Octombrie 2010 15:36
vreau sa fiu mama surogat 80 De la: kudika_1042658 26 Septembrie 2022 11:52
intrebare ..... 1 De la: healthy013047 21 Februarie 2010 22:00