Setari Cookie-uri

Despre embolizarea fibromului uterin si tratamente naturiste ale acestuia

BUNA SEARA,TUTUROR. SUNT DIANA DIN ROMAN SI AM FACUT EMBOLIZARE UTERINA ACUM 3 ZILE LA TG. MURE LA SPITALUL NOVA VITA ,LA DL. DOCTOR LUCIAN MARGINEAN, UN OM EXTRAORDINAR. INTERVENTIA A FOST FACUTA MARTI PE LA ORA 16 SI S-A TERMINAT IN APROX. O ORA. DURERI AU FOST INCA DE PE MASA DE EMBOLIZARE SI AU CRESCUT IN INTENSITATE PANA DUPA MIEZUL NOPTII. A FOST DESTUL DE GREU CU TOATE CA MI-AU FACUT MAI MULTE CALMANTE. PANA LA URMA AM ADORMIT PT. CA MI-AU DAT DI O PASTILA DE SOMN. PE LA 4 DIMIN. M-AM TREZIT CACI AVEAM DIN NOU DURERI CARE ERAU SUPORTABILE DE DATA ASTA.ACUM SUT ACASA,MA SIMT BINE SI ASTAEP SA VAD REZULTATE CAT MAI CURAND. MA BUCUR CA AM FACUT ACEASTA INTERVENTIE CARE CRED CA IMI VA FI DE FOLOS. DACA VRETI VA POT POVESTI SI ALTE LUCRURI DESPRE EXPERIENTA MEA. VA SALUT,DIANA.
kudika318710
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:23
Am fost si eu embolizata uterin pe 29 martie 2010.Da!Exact cum scrieti mai sus,asa s-a intamplat si in cazul meu!De la profesionalismul cadrelor medicale,care s-au purtat impecabil ,pana la conditiile foarte bune de cazare si tratament oferite la Hemodinamic!Recomand cu incredere si altor femei sa mearga aici!Va simtiti foarte bine si inclusiv clinica este primitoare,nu-ti face frica!Vreau sa multumesc, inca o data doctorului Nechifor si cadrelor medicale, care au avut grija de mine!
lumypis
Postat pe 1 Octombrie 2010 20:02
Buna Diana si felicitari pentru reusita interventiei. Te rog mult sa ne spui TOTUL , incepand cu varsta ta, daca ai copii si daca iti mai doresti, cum ai aflat despre fibrom si ce fel era, cum a decurs toata operatiunea si cum te simti acum. Iti doresc sa fii bine si iti multumesc.
kudika229860
Postat pe 2 Octombrie 2010 15:49
Diana, te rog sa ne spui si cat a costat interventia.
Crina_C
Postat pe 3 Octombrie 2010 13:40
MA bucur tare mult ca pot sa va fiu de folos cu informatii despre experienta mea privind embolizarea uterina. Am sa incep spunandu-va ca am descop. 2 noduli fibromatosi la inceputul lui 2009 in urma unui control
kudika318710
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:05
Reiau povestea mea.... in urma unui control de rutina. Am 2 copii si varsta de 35 de ani. Anul trecut ei [nodulii] aveau 1,23cm si 1,43cm erau intramurali posterior si anterior. Dupa tratament cu duphaston de 3 luni au crescut asa cum cresc toti nodulii fara nici un rezultat si in luna mai 2009 am pus sterilet MIRENA care m-a costat 7 miliooane [700 lei]care este pt. stoparea fibroamelor din evolutie. cand am pus steril. aveau deja 23cm si 3/4 cm .Anul acesta in luna mai am fost la control la un an de sterilet sa vad rezultatele... Fibroamele au crescut in continuare si nu am avut nici asa rezultate. IN august am avut CM 16 zile si nu se mai oprea semn ca trebuia facut ceva repede... AM consultat 2 medici din orasul meu,Roman care mi-au recomandat HISTERECTOMIE pt. ca am epuizat toate tratamentele hormonale ce se puteau face. NU am statpe ganduri si am plecat la IASI in speranta ca acolo voi gasi o rezolvare .ALT medic,aceeasi parere; OPERATIE. Nu am vrut in nici un caz sa fac acest lucru si am inceput sa caut mai multe informatii despre embolizare si despre locul unde as putea sa o fac cat mai repede pt. ca unul dintre fibroame ajunsese la 6cm si aveam menoragii care ma terminau fizic si psihic. Va spun ca 2 luni[august si sept]am sta cu vit,k in geanta cu alchemilla,ergomet ,clorocalcin si artrothec pt. a reusi sa opresc cheagurile si sangerarea pe care o aveam. Eu am gasit 3 centre unde se poate face interv. si o sa va povestesc; la HEMODINAMIC in Bucuresti {costurile se ridica la peste 5300 lei} La CRAIOVA in Spit. de urgenta dar trebuie sa astepti pt. ca nu au tot timpul mater. necesare interv. si la TG> MURES la SPITALUL PRIVAT NOVA VITA unde am facut eu si unde trebuie sa mergi cu bilet de trimitere de la medicul de fam. pt. ginecologie +adeverinta de salariat + 2500 ron.
kudika318710
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:26
Exista la TG.MURES un OM care mi-a raspuns la e-mail in 2 zile si care in sapt. urmatoare mi-a facut interventia. ESTE DR.LUCIAN MARGINEAN din SPITALUL NOVA VITA caruia ii multumesc ca m-a ajutat si m-a inteles . Azi sunt bine,fac tratament cu Augumentin 7 zile si Ketoprofen nu mai iau nimic pt. durere mi-a vaenit si ciclul si astept sa vad evolutia lucrurilor AM convingerea ca a fost o alegere buna si va mai povestesc si alta data cu drag,tot ce vreti sa mai aflati despre mine si despre cum decurg lucrurile. VA multumesc pt. urarile de bine si va doressc mult curaj sa faceti aceasta interventie care nu este ca HISTERECTOMIA una mutilanta. Dimpotriva ,ramanem cu uterul si salvam situatia intr-un mod elegant as putea spune. Va salut pe toate, cu drag,DIANA>
kudika318710
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:39
De la: kabbalist, la data 2010-10-01 09:01:20
De la: diana_bacau, la data 2010-09-30 21:01:22
Ceea ce ma ingrijoreaza e ca inceput sa am dureri destul de intense dupa 2 saptamani si inca mai am drept pt care in fiecare zi si in special seara trebuie sa iau un calmant altfel sigur nu dorm. Astept sa merg la consultatie sa vad ce imi poate spune medicul de aici in aceasta privinta. Mi-e teama ca organismul meu sa nu aiba vreo reactie ciudata la interventie sau nu stiu...sunt ingrijorata.
ce fel este durerea?
cum a fost durerea dupa embolizare?
cat de mari au fost nodulii?
in ce zi a ciclului menstrual a fost facuta interventia?

eu am avut dureri doar o noapte (fooorte mari dureri!)
in urmatoarele trei-patru zile mai simteam din cand ceva ca o durere, dar poate sa fi fost doar un ecou al durerilor din noapte aceea...


Durerea de acum este ca cea de dupa embolizare, poate nu chiar atat de intensa dar destul, sa zicem ca e cam ca cea de la menstruatie dar mai puternica, deci nu e de suportat oricum pt ca ea creste in intensitate daca nu fac ceva, asa ca folosesc supozitoare, evit pastilele calmante ca sa nu-mi stric stomacul.
Am avut un singur fibrom de 4 cm si am facut interventia cam cu 4-5 zile inainte de menstruatie.
Din cate am citit pe aici cam la toata lumea au trecut durerile intr-o saptamana sau doua. Si la mine parea sa fie la fel dar dupa 2 sapt si ceva au revenit ca si cum as fi in prima saptamana de la embolizare. mi se pare ciudat, in fine daca stie cineva ceva va rog sa scrieti.
Multumesc anticipat!
diana_bacau
Postat pe 3 Octombrie 2010 20:39
Produse naturiste de la Calivita-tratament pt fibron uterin
Pt mai multe detalii delyiutza_p@yahoo.com
delyiutza_p
Postat pe 4 Octombrie 2010 00:50
Apa de ploaie....
kudika226898
Postat pe 4 Octombrie 2010 08:06
Buna fetelor, eu am facut embolizarea acum doi ani.Nu numai ca am avut un fibrom dar am si pierdut o sarcina la cinci luni si jumatate din cauza fibromului.Am fost devastata, dar noroc de doct ginecolog care a stiut de embolizare si m-a trimis la Bucuresti.E adevarat ca am avut dureri f mari dupa embolizare in aceea noapte, dar m-am bucurat ca voi scapa de ceea ce mi-a omorat primul copil.Dupa embolizare fibromul s-a retras si dupa 6 luni am ramas insarcinata si acum am un baietel care peste 2 saptamani implineste un anisor.Sunt sigura ca fara embolizare nu as fi putut avea copilasul, am avut prima sarcina la 37 ani, ca asa a fost sa fie.De aceea recomand tuturor celor cu fibrom sa faca embolizarea chiar daca apar dureri dupa aceea, macar scapi cu uterul intreg si mai poti avea copii, daca cineva vrea amanunte despre experienta mea le ofer cu placere
kudika324331
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:30
Tratamentul nu il fac eu, ci medicul Calivita, in functie de simptome de organism
delyiutza_p
Postat pe 4 Octombrie 2010 14:11
Iar minciunica MLM...
kudika226898
Postat pe 4 Octombrie 2010 19:29
Poate cineva sa imi scrie nr. de telefon de la Spitalul Universitar sau vreo adresa de mail? Banuiesc ca trebuie sa iau legatura cu cineva inainte de a pleca spre Bucuresti. Sunt din jud. Hunedoara. Probabil trebuie o programare, nu? Sunt destul de ingrijorata si speriata.
kudika324411
Postat pe 4 Octombrie 2010 21:46
De la: kudika324411, la data 2010-10-04 21:46:17 Poate cineva sa imi scrie nr. de telefon de la Spitalul Universitar sau vreo adresa de mail? Banuiesc ca trebuie sa iau legatura cu cineva inainte de a pleca spre Bucuresti. Sunt din jud. Hunedoara. Probabil trebuie o programare, nu? Sunt destul de ingrijorata si speriata.
eu am facut embolizarea cu doctorita Tomescu (tel. 0729199987)
poti sa o suni sa intrebi amanunte legate de internare, doctorul ginecolog cu care sa vorbesti...
ai nevoie de adeverinta de salariat
kabbalist
Postat pe 5 Octombrie 2010 10:37
Poate cineva sa imi scrie nr. de telefon de la Spitalul Universitar sau vreo adresa de mail? Banuiesc ca trebuie sa iau legatura cu cineva inainte de a pleca spre Bucuresti. Sunt din jud. Hunedoara. Probabil trebuie o programare, nu? Sunt destul de ingrijorata si speriata. [/quote]
kudika229860
Postat pe 5 Octombrie 2010 19:01
Nu trebuie sa fii speriata. Trebuie sa fii INFORMATA. Vad ca exista si la Tg. Mures posibilitatea sa faci embolizare si ar fi mai aproape de tine. Sper ca nu este o situatie foarte grava care sa te sperie atat de mult. Cred ca trebuie sa fii bine informata despre ceea ce vrei sa faci si apoi sa iei o hotarare. BAFTA!
kudika229860
Postat pe 5 Octombrie 2010 19:05
Sigur ca trebuie sa iei legatura cu cineva de la spital inainte, ca sa te programezi pentru interventie si pentru internare. Pentru interventie stabilesti cu dr. Nechifor iar pentru internare o sa te indrume dumnealui, cel putin asa s-a intamplat in cazul meu. Adresa de email a dr. Nechifor este nechifor_rares@hotmail.com
Daca ii scrii, cu siguranta iti va raspunde si veti discuta impreuna detaliile. Indiferent daca vrei sa mergi la spital sau la centrul Hemodinamic, iti va spune tot ce trebuie sa faci. Daca ai ecografii scanate poti sa i le trimiti prin email. Eu asa am procedat.
comun_2010
Postat pe 5 Octombrie 2010 19:27
De la: kudika229860, la data 2010-10-05 19:01:48Poate cineva sa imi scrie nr. de telefon de la Spitalul Universitar sau vreo adresa de mail? Banuiesc ca trebuie sa iau legatura cu cineva inainte de a pleca spre Bucuresti. Sunt din jud. Hunedoara. Probabil trebuie o programare, nu? Sunt destul de ingrijorata si speriata.
[/quote]
Nu te ajuta cu nimic daca esti speriata, dimpotriva. Iti recomand sa te inarmezi cu multa rabdare, in prima faza. Eu am intrat in sala la ora 16, dupa ce am stat intr-o asteptare continua de la prima ora a diminetii. Iar in afara de rabdare, ti-as sugera sa cumperi si calmante, chiar daca ti se vor da asigurari ca nu ai nevoie, pe motiv ca exista si in spital. Exista, dar la farmacia spitalului, asa ca va trebui sa le cumperi tu. Cel putin asa s-a intamplat la mine.
Daca mai ai nelamuriri, acum e momentul sa le clarifici. Chiar daca experientele sunt personale si e foarte posibil sa nu ti se intample la fel.
comun_2010
Postat pe 5 Octombrie 2010 19:40
Buna tuturor,
revin si eu cu noutati despre evolutia de dupa intervenite. Care a avut loc pe 12 august.
Initial m-am bucurat ca nu paream sa am vreo reactie adversa in urma embolizarii, dar inevitabilul s-a produs. Mai intai, absenta ciclului timp de 6 saptamani. E-adevarat ca nu am mai avut nici o durere, de nici un fel. Dar la ecografia pe care am facut-o la 6 saptamani a reiesit ca in urma dezechilibrului hormonal cauzat de absenta ciclului mi-a aparut brusc un chist ovarian de vreo 4,3cm. Iar endometrul abia daca avea 2 mm... Deci, avantaje si dezavantaje. Dar, trebuie sa fim optimiste.
Multa sanatate tuturor!
comun_2010
Postat pe 5 Octombrie 2010 20:10
De la: comun_2010, la data 2010-10-05 20:10:30Buna tuturor,
revin si eu cu noutati despre evolutia de dupa intervenite. Care a avut loc pe 12 august.
Initial m-am bucurat ca nu paream sa am vreo reactie adversa in urma embolizarii, dar inevitabilul s-a produs. Mai intai, absenta ciclului timp de 6 saptamani. E-adevarat ca nu am mai avut nici o durere, de nici un fel. Dar la ecografia pe care am facut-o la 6 saptamani a reiesit ca in urma dezechilibrului hormonal cauzat de absenta ciclului mi-a aparut brusc un chist ovarian de vreo 4,3cm. Iar endometrul abia daca avea 2 mm... Deci, avantaje si dezavantaje. Dar, trebuie sa fim optimiste.
Multa sanatate tuturor!
absenta menstruatiei nu are legatura cu embolizare
dezechilibrul hormonal determina fibroame, absenta menstruatiei, chisturi ovariene...

embolizarea nu determina dezechilibre hormonale dupa cum plombarea unei masele nu determina dezechilibrul glandelor salivare
kabbalist
Postat pe 6 Octombrie 2010 09:05
De la: kabbalist, la data 2010-10-06 09:05:16
absenta menstruatiei nu are legatura cu embolizare
dezechilibrul hormonal determina fibroame, absenta menstruatiei, chisturi ovariene...

embolizarea nu determina dezechilibre hormonale dupa cum plombarea unei masele nu determina dezechilibrul glandelor salivare

Recunosc ca nu sunt specialista in materie, dar dr. Nechifor a fost cat se poate de explicit: prin embolizare sunt obturate cele doua artere care, in mod normal vascularizeaza uterul. Cele doua artere nemaifiind "functionale" o perioada in urma embolizarii, organismul va "deschide" altele cu ajutorul carora sa fie vascularizat uterul, lucru care la mine nu s-a intamplat de la sine. Concluzia logica este ca lipsa ciclului are legatura cu embolizarea. Difera doar manifestarile post-interventie. Iar unele organisme pot reintra in normal fara sa observe vreo schimbare.

Cat priveste dezechilibrul hormonal, nu eu am pus diagnosticul :) Cert este ca absenta ciclului a cauzat aparitia brusca a unui chist destul de mare, care in urma cu 7 saptamani nu exista.

In nici un caz nu incriminez embolizarea! Sunt cel mai fericit om ca am scapat de durerile crunte din fiecare luna si asta doar datorita acestei interventii.

Multa sanatate tuturor!
comun_2010
Postat pe 6 Octombrie 2010 10:11
Multumesc mult!! Incerc sa sun. Sper sa o pot contacta. Stiu ca medicii din spitalele de acest nivel sunt foarte ocupati.
kudika324411
Postat pe 6 Octombrie 2010 22:33
De la: comun_2010, la data 2010-10-06 10:11:20
De la: kabbalist, la data 2010-10-06 09:05:16
absenta menstruatiei nu are legatura cu embolizare
dezechilibrul hormonal determina fibroame, absenta menstruatiei, chisturi ovariene...

embolizarea nu determina dezechilibre hormonale dupa cum plombarea unei masele nu determina dezechilibrul glandelor salivare

Recunosc ca nu sunt specialista in materie, dar dr. Nechifor a fost cat se poate de explicit: prin embolizare sunt obturate cele doua artere care, in mod normal vascularizeaza uterul. Cele doua artere nemaifiind "functionale" o perioada in urma embolizarii, organismul va "deschide" altele cu ajutorul carora sa fie vascularizat uterul, lucru care la mine nu s-a intamplat de la sine. Concluzia logica este ca lipsa ciclului are legatura cu embolizarea. Difera doar manifestarile post-interventie. Iar unele organisme pot reintra in normal fara sa observe vreo schimbare.

Cat priveste dezechilibrul hormonal, nu eu am pus diagnosticul :) Cert este ca absenta ciclului a cauzat aparitia brusca a unui chist destul de mare, care in urma cu 7 saptamani nu exista.

In nici un caz nu incriminez embolizarea! Sunt cel mai fericit om ca am scapat de durerile crunte din fiecare luna si asta doar datorita acestei interventii.

Multa sanatate tuturor!

prin embolizare nu prea scapi de dureri, ci doar de hemoragiile abundente determinate de nodulii fibromatosi
eu am avut nodulul cel mai mare de 6,5 cm, aveam hemoragii puternice, dar nicio durere!
nodulii nu dor decat cand se formeaza (cel mai adesea la pubertate) sau cand li se inchid arterele (la embolizare)
deci, daca au disparut durerile pe care le aveai inainte, e semn ca organismul tau, in acelasi timp cu embolizarea, a mai trecut printr-o modificare
aceasta este concluzia logica!

dupa cum spuneai, prin embolizare, se inchid arterele, iar uterul se vascularizeaza pe "cealalta" cale - care nu este implicata in embolizare
si anume calea naturala prin care uterul este vascularizat suplimentar in timpul sarcinii
kabbalist
Postat pe 7 Octombrie 2010 09:40
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 19:01 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde
Poate cineva sa imi scrie nr. de telefon de la Spitalul Universitar sau vreo adresa de mail? Banuiesc ca trebuie sa iau legatura cu cineva inainte de a pleca spre Bucuresti. Sunt din jud. Hunedoara. Probabil trebuie o programare, nu? Sunt destul de ingrijorata si speriata.





Dr Dorobat Bogdan, dai un simplu telefon si te programeaza direct. Eu am aranjat programarea din Irlanda, unde sunt si acum. Este un dr. foarte eficient si dragut. O adeverinta de sallariat sau plata CASMB pe ultimele 6 luni. In febriarie era 32 roni lunar. Tel lui este 0723.220.220, Spital Universitar de Urgenta. http://www.doctorbun.ro/doctor-bogdan-dorobat_19414.html , aici sunt toate informatiile specialitatilor lui, un dr. f bun.
Alis_Flo
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:36
De la: kabbalist, la data 2010-10-07 09:40:05 prin embolizare nu prea scapi de dureri, ci doar de hemoragiile abundente determinate de nodulii fibromatosi
eu am avut nodulul cel mai mare de 6,5 cm, aveam hemoragii puternice, dar nicio durere!

Esti o norocoasa!
Dar cred ca esti de acord ca, daca tu nu ai avut nici o durere, asta nu garanteaza nimanui, ca intr-o situatie similara, va reactiona la fel. Poate esti exceptia care confirma regula. Poate exceptie am fost eu, care, avand un fibrom de numai 2,1 cm am avut cicluri care ajunsesera sa dureze si 28 de zile, desi nu erau tot timpul abundente, iar durerile erau insuportabile in toata perioada asta. Cine poate sti? Medicii si-au exprimat si ei punctul de vedere...

Scriind aici, nu am facut decat sa povestesc experienta pe care am trait-o eu, fara pretentia ca toate femeile ar trebui sa treaca prin aceleasi stari. Cu speranta ca poate, la un moment dat, un detaliu aparent nesemnificativ, va fi de folos cuiva care se confrunta cu aceeasi problema.
comun_2010
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:40
citesc si ma minunez toate a-ti avut dureri dupa embolizare eu sunt o exceptie ? povestea mea este total diferita va rog din suflet sa ma credeti am actele interventiei in fata .Pe 02.09.2009 am facut embolizare la clinica hemodinamic ma costat 5150 ron.nu regret nimic am facut cea mai buna alegere din viata mea .cu o zi inainte ma consultase un medic ginecolog de la spitalul oncologic de la fundeni ( sper ca asa ii zice ) nu a fost de acord sa ma opereze ca fibromul era mare si eu am si o malformatie congenitala de cord care spunea el complica luclurile .Am plecat la spitalul universitar si l-am cautat pe minunatul DR.BOGDAN DOROBAT, citisem despre dansul pe internet in 10 minute de intrebari si raspunsuri concrete mi-a inspirat o incredere fantastica .A doua zi la ora 11 m-am internat la clinica hemodinamic la ora 14 eram pe masa nu am avut nici un fel de complicatii asistentele profesioniste adevarete veneau tot timpul si ma intrebau daca am dureri , pe o scara de la 1 la 10 ce intensitate are durerea .Pe la ora 22 am avut derere de intensitate 1(unu) mi-a facut un calmant si asta a fost toata embolizarea a doua zi la 11 am plecat am stat la pat 4 zile nu ma durut nimic doar nu am putut sa mananc aveam greata si eram fara putere. Fibromul meu a avut inainte de embolizare 97/112/82 mm acum dupa un an are 92/75/72 mm
kudika328166
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:45
De la: kudika328166, la data 2010-11-01 16:45:04citesc si ma minunez toate a-ti avut dureri dupa embolizare eu sunt o exceptie ? povestea mea este total diferita va rog din suflet sa ma credeti am actele interventiei in fata .Pe 02.09.2009 am facut embolizare la clinica hemodinamic ma costat 5150 ron.nu regret nimic am facut cea mai buna alegere din viata mea .cu o zi inainte ma consultase un medic ginecolog de la spitalul oncologic de la fundeni ( sper ca asa ii zice ) nu a fost de acord sa ma opereze ca fibromul era mare si eu am si o malformatie congenitala de cord care spunea el complica luclurile .Am plecat la spitalul universitar si l-am cautat pe minunatul DR.BOGDAN DOROBAT, citisem despre dansul pe internet in 10 minute de intrebari si raspunsuri concrete mi-a inspirat o incredere fantastica .A doua zi la ora 11 m-am internat la clinica hemodinamic la ora 14 eram pe masa nu am avut nici un fel de complicatii asistentele profesioniste adevarete veneau tot timpul si ma intrebau daca am dureri , pe o scara de la 1 la 10 ce intensitate are durerea .Pe la ora 22 am avut derere de intensitate 1(unu) mi-a facut un calmant si asta a fost toata embolizarea a doua zi la 11 am plecat am stat la pat 4 zile nu ma durut nimic doar nu am putut sa mananc aveam greata si eram fara putere. Fibromul meu a avut inainte de embolizare 97/112/82 mm acum dupa un an are 92/75/72 mm
fibromul este inca foarte mare
cum este menstruatia?
dar ecografia ce spune?
s-a embolizat fibromul?
mie nu mi-a reusit embilizare noduluil mare (6,5 cm), dar a reusit la ceilalti noduli

durerile au lipsit probabil pentru ca nu ai avut multi noduli fibromatosi, ci doar unul
si deci uterul a fost "afectat" de embolizare doar intr-o zona, a fibromului
iar fibromul nu doare!!!
kabbalist
Postat pe 3 Noiembrie 2010 09:33
De la: kudika324331, la data 2010-10-04 13:30:14Buna fetelor, eu am facut embolizarea acum doi ani.Nu numai ca am avut un fibrom dar am si pierdut o sarcina la cinci luni si jumatate din cauza fibromului.Am fost devastata, dar noroc de doct ginecolog care a stiut de embolizare si m-a trimis la Bucuresti.E adevarat ca am avut dureri f mari dupa embolizare in aceea noapte, dar m-am bucurat ca voi scapa de ceea ce mi-a omorat primul copil.Dupa embolizare fibromul s-a retras si dupa 6 luni am ramas insarcinata si acum am un baietel care peste 2 saptamani implineste un anisor.Sunt sigura ca fara embolizare nu as fi putut avea copilasul, am avut prima sarcina la 37 ani, ca asa a fost sa fie.De aceea recomand tuturor celor cu fibrom sa faca embolizarea chiar daca apar dureri dupa aceea, macar scapi cu uterul intreg si mai poti avea copii, daca cineva vrea amanunte despre experienta mea le ofer cu placere
INA_healthy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:52
Si eu am facut anul trecut embolizare la Bucuresti, dupa ce am pierdut o sarcina la 9 sapt.Eu am eliminat complet fibromul dupa 4 luni, nici dr. nu i-a venit sa creada si dupa un an am ramas insarcinata, iar acum am 22 de sapt.Vroiam sa te intreb kudika324331 cum a evoluat cea de-a doua sarcina a ta, cea dupa embolizare- dureri,sangerari, ai dus-o pana la termen, daca s-a modificat in dimensiuni dupa nastere fibromul embolizat.Eu pana acum nu am nici o problema si in martie voi naste o fetita.
INA_healthy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sedinta foto gratuita 1 De la: LauraPetru 4 Martie 2011 10:31
buna! 2 De la: office_salinasusesi_ro 3 Aprilie 2010 17:36
Calendare personalizate la super pret...cel mai frumos cadou 1 De la: rebecrysa 19 Septembrie 2009 00:26
Analize de laborator in presarcina, sarcina la debut si sarcina 4 De la: dyenutza_g 7 Aprilie 2010 09:37
Sarcina sau nu? AJUTOR ! 20 De la: kudika_23886 6 Februarie 2013 06:49