Setari Cookie-uri

ASLO tratament

Buna ziua!
Este prima data cand scriu pe un astfel de forum. Am vazut de f multe ori se primesc raspunsurile dorite.
Astfel, va intreb si eu STIE CINEVA UN TRATAMENT PENTRU ASLO MARIT, ALTCEVA DECAT MOLDAMIN SAU RETARPEN?
Acum 5 ani am descoperit ca aveam ASLO 1400, desi valoarea normala este de 200. Am facut injectii cu moldamin 3 luni, saptamanal, si imi scazuse doar 100. Dupa calculele mele trebuia sa fac moldanim vreo 5 ani, ceea ce mi s-a parut o tortura. Am facut rost si de retarpen din Austria, care e fratele Moldaminului. La el am reactionat mai bine. Am facut perfuzii cu penicilina la sfatul unei doctorite (ulterior mi s-a spus ca puteam sa fac alergie la penicilina), si in cele din urma mi-a scazut la 500. Insa dupa un an am descoperit ca iar mi-a crescut la 1000.
Stie cineva vreun remediu naturist? Sau un nume de doctor f bun care sa ma scape de asa ceva? Daca se poate doctor homeopat. Dupa cate m-am documentat pot face reumatism (ceea ce cred ca am deja la varsta de 25 de ani) si chiar boli de inima care ar putea duce la operatii.
Si daca aveti de adaugat ceva la subiectul acesta astept cu nerabdare.
georgiana_nc
Postat pe 21 Iulie 2009 13:01
Am fost in aceiasi situatie cu a ta, am avut ASLO marit de la 17 ani pana anul trecut cand si-a revenit la normal fara o medicatie speciala, am tot 25 ani. Eu duceam infectia in gat, faceam foarte des diversi stafilococi. Acum am facut o infectie urinara si mi-a spus doctorul s-ar putea sa fie de la acest antecedent cu ASLO. Am facut si eu moldamin, stiu cum este, dar nu stiu sa-ti spun exact ce m-a ajutat si daca nu cumva infectia a migrat in alta parte. Mi-am schimbat regimul alimentar si vechile obiceiuri (fumat, fastfood) pentru ca am inceput sa am diverse probleme de sanatate, incearca o dezintoxicare a organismului si apoi o intarire a sistemului imunitar. Actioneaza asupra corpului in general, nu doar asupra efectului.
Sanatate si sper din tot sufletul sa scapi desi am inteles ca nu scapi niciodata definitiv desi nu mai apare ASLo marit.
vrijaya
Postat pe 21 Iulie 2009 16:52

Buna ziua,
Asa cum scrie d-ra Vrijaya, trebuie sa-ti schimbi stilul de viata.
Actioneaza mai intai la o detoxifiere a organismului si apoi mergi pe diagnostic.
In primul rind este cazul sa reduci regimul salin consumat de obicei. Sarea retine apa in tesut si nu se mai produce detoxifierea.
Pentru detalii : alexxaclnsc@yahoo.com
healthy001662
Postat pe 21 Iulie 2009 17:10
nu are nicio treaba detoxifierea cu valorile ASLO !

"O reactie pozitiva cu valori de peste 300 U/ml arata ca in trecutul apropiat la bolnavului a fost o infectie cu streptococ, fie in gat, nas fie in alta parte a corpului, chiar daca in prezent microbul nu se mai gaseste in organism. In unele cazuri reactia iese pozitiva si la persoanele care poarta streptococul in gat, fara sa prezinte semne de infectie streptococica.

Analiza ASLO se recomana atat pentru depistarea infectiilor streptococice (faringita, amigdalita, scarlatina) cat si pentru urmarirea evolutiei in timp a acestori boli spre vindecare.





Revenirea la normal a valorilor ASLO indica o vindecare a infectiei streptococice pe cand cresterea acestora sugereaza o noua infectie cu streptococ. De aceea repetarea acestei analize este importanta nu numai pentru tratamentul cu penicilina a infectiei, dar si pentru prevenirea complicatiilor ce pot surveni dupa infectia cu streptococ mai ales la copii si tineri: reumatism articular acut, boli de inima, boli de rinichi (glomerulornefrita). "

asadar mergi si fa-ti niste analize complete sa vezi daca nu cumva esti din nou infectata cu streptococ...apoi ti se poate da si un tratament,fie el de sinteza sau natural...In cazul in care optezo pentru tratament natural,poti folosi TRANSFER FACTOR PLUS, stimuleaza activitatea sistemului imunitar cu pana la 437%...detalii despre ingredientele produsului ti le pot da pe mail

http://4life-romania.blogspot.com
4Life
Postat pe 21 Iulie 2009 17:37
Va multumesc pentru raspunsuri.
Stiu ca un organism "curat" lupta mai bine cu bolile. Eu merg la sala, am inceput sa mai renunt la sucuri si fast-food-uri si iau destul de des si pastile de echinaceea sau altele pentru cresterea imunitatii. Pot sa zic ca am o viata echilibrata d.p.asta d.v.
Am deschis acest topic in speranta ca cineva imi va impartasi din experientele sale. Spun asta aducandu-mi aminte pe la cati doctori am trecut cat timp am stat in orasul meu natal, Ploiesti. Si niciunul nu pot sa zic ca si-a dat interesul sa ma scape de aceasta boala, care am inteles ca poate avea urmari f grave daca nu este tratata. Acum, in Bucuresti, sper sa am alt noroc.
Daca cineva mai poate adauga ceva, experiente, nume de doctori, tratamente, astept cu nerabdare. Multumesc.
georgiana_nc
Postat pe 22 Iulie 2009 16:47
Salutare.
La analizele pe care le`am facut ieri mi`a iesit ASLO 626. Am mai facut Moldamin la 14 ani vreo 3 luni dupa care nu am mai avut probleme pana acum 1 an cand am rezolvat`o cu niste pastile dupa ce am fost gasit cu ASLO 400.
Si de cateva zile simt niste intepaturi in dreptul inimii si o slaba durere a articulatiilor dupa antrenament. A articulatiilor solicitate in timpul antrenamentului. Gen lombari, inchietura mainii, ceea ce nu mi s`a mai intamplat pana acum.

Eu practic culturismul. Credeti ca acest sport mi`ar putea afecta nivelul ASLO ?
razvan91
Postat pe 19 August 2009 21:12
Sportul nu are legatura cu ASLO crescut.ASLO creste de regula cand corpul prezinta o infectie coccica-streptococc sau stafilococc,dacaai amigdale carepuroiaza frecvent in timp infectia coboara si se stabileste pe miocard muschiul inimii,pe urma coboara in articulatii,genunchi,incheieturi,coloana vertebrala.Daca nu tratezi cauza vei ajunge la complicatii.Fa-ti analize pt depistarea factorilor reumatismali..RAA,ASLO,proteina C reactiva(PCR)VSH,teste virale, si imunologice.
Acum paertea cu sportul,genunchii te pot durea si daca nu faci incalzire buna inainte de efort,strechingul dupa efort este foarte important pt prevenirea rupturilor musculoligamentare,si dacalucrezi cu incarcaturi mari creste incarcatura treptat nu dintr-o data ca iti distrugi spatele( zona lombara) foloseste centura de brauy si ia-ti un antrenor personal care sa iti corecteze pozitia de ridicare a greutatilor s-art putea sa lucrezi incorect si din aceasta cauza te dor articulatiile caci suprasoliciti ligamentele,pe urma e important cat de mult indoi genunchii niciodata nu fa genuflexiuni complete,pune-ti un scaunel sub fund si coboara pana la nivelul catsa atingi cu fundul scaunul,pt ca nu mai ai 20 ani,articulatiile ligamentele imbatranesc ai nevoie de protectii,pt genunchi,maini,glezne si mai ales suplimente pt articulatii pe care le gasesti in magazinele cu profil nutritiv.
andreaV
Postat pe 2 Septembrie 2009 10:03
buna
am avut aceeasi problema cu fetita mea.
de la 3-10 ani a facut saracuta in fiecare an retarpen si penicilina. Intr-un final am ajuns la dr. Maria Cristescu la Policlinca Med Life( acum se afla pe calea Grivitei ) si acolo am descoperit in urma unei antibiograme ca streptococul care il avea si in nas si gat era rezistent la penicilina. Asadar in urma analizelor facut dr. Cristescu mi-aa recomandat 7 fiole de AERODIN de la Institutul Cantacuzino cate 1 fiola pusa in nas de 3 ori pe zi.Am dat foarte multi bani pe analize atunci , dar iti recomand cu placere sa-ti iei trimitere de la med. de familie si sa-ti faci exudatul faringian si nazal chiar la Institutul Cantacuzino de pe cheiul Dambovitei( statia de metrou IZVOR ). Dr. de la laborator se numea SOARE. La noi a fost o problema numele nostru fiind confundat de cele mai multe ori cu IONESCU in loc de IOVESCU si in momentul aflari rezultatului negativ dupa 7 ani de chin am intrebat daca nu cumva este o greseala de nume.
De atunci au trecut aproape 10 ani si in acest timp nu a mai luat nici macar odata antibiotic.Iti doresc sanatate si incearca.
iiovescu
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:26
Multumesc mutl pentru sugetii! o sa incerc sa ajung la acest medic Cristescu. Presupun ca e medic ORL-ist, nu? Sper ca o mai pot gasi, tinand cont ca de atunci au trecut 10 ani,nu? Am mai auzit si eu de acest test, antibiograma, si o sa incerc. Mi-ai facut ziua mai buna afland ca pot sa ma tratez si altfel decat cu injectii. Sper ca si la mine sa se poata rezolva problema asa.
Cine a mai trecut prin astfel de probleme cu aslo, astept cu nerabdare sa va impartasiti experientele.
Toate bune
georgiana_nc
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:12
Care aveti analiza de ASLO marita cautati un medic ORL bun si scoateti-va amigdalele afara k sunt sursa de infectie.Eu am fost in situatia asta cu fiik mea si acum este ok.Succes!
healthy006909
Postat pe 28 Septembrie 2009 11:49
Care aveti analiza de ASLO marita cautati un medic ORL bun si scoateti-va amigdalele afara k sunt sursa de infectie.Eu am fost in situatia asta cu fiik mea si acum este ok.Succes!
healthy006909
Postat pe 28 Septembrie 2009 11:51
buna!!!in aceeasi situatie am fost si eu cu ASLO-ul....de cand aveam 5 ani faceam infectie in gat...cativa ani am facut tratament saptamanal cu Moldamin..si apoi cu Retarpen...insa nu mi-a folosit...valorile Aslo au revenit la normal,insa mie infectia mi-a ajuns la articulatii acum...datorita unor doctori incompetenti care mi-au dat ca tratament dupa o internare in spital aspirina cu diclofenac!!!!!si iata ca azi,la 20 de ani,am simptomele unei batranele:mi se umfla genunchii...coatele...nu pot merge mai mult d 2 ore pe jos...sport cu greu fac...ASA K TRATATI-VA SI NU VA LASATI PE MANA ORICUI!!!
kudika070990
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:10
Eu am 57 de ani. DE la varsta de 19 ani am ASLO 2560. Am, facut multa vreme tratament cu moldamina si penicilina. Nici un rezultat. Asa ca am sa mor cu acest aslo. Adina
adriana_2006
Postat pe 10 Octombrie 2009 08:40
Imi pare rau ptr tine. Chiar nu ai gasit niciun remediu in atatia ani?
Multa sanatate
georgiana_nc
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:51
Adriana ! O Fiinta Umana care Ignora adevarata lui PUTERE Divina, daruita din momentul in care ai coborat pe Planeta Pamant de Creeatorul nostru , E GRAV
Se pare ca esti Indragostita la maxim de acel Blocaj Energetic,,, si Sinea Falsa se bucura fanatastic de mult ca a reusit si inca RESUSETE sa SUBJUGE, sa Domine acel SUFLET frumos si Iubitor pe care il ai in tine, care lupta pe toate caile sa te trezeasca din somnul adanc in care sunte-ti de MII de ani,,,
ADRIANA !!! Cu ajutorul Creatorului Nostru Divin, dupa Voia Lui si a TA, In Numele Mantuitorului noistru Iisus Christos ACUM TREZESTE-TE !!!!
Schimba-ti stilul de viata, schimba stilul de gandire, FII POZITIVA in Gandire SI VORBE, lasa BARFA ( judecata ),,,Creeaza mai multa IUBIRE in jurul tau, alimenteaza-te cu produse alimentare dupa Grupa Sanguina, consuma apa plata din lucul in care te-ei nascut ( 3 litri /zi), fa miscare in aer liber ca Celula si Molecula din trupul tau fizic sa se autoregenereze,,,,,Renunta o perioada la produsele animale, cel putin 12 luni , chiar si Unt, Lapte, Branza, acrituri, Cafea, Mediu toxic ( fum TIGARA etc)
Intra pe Informatiile care le-am pus in FORUM si pune-le in aplicare, dupa aceea mai stam de vorba.
Atibiotice sau alte medicamente care creeaza dependenta in decursul VIETII, reprezinta ca aceea fiinta sa saturat de viata pe Planeta Pamant, ceea ce e foarte grav, acel Suflet plange ca REFUZATI sa cereti ajutorul de la El.
Noi suntem inconjurati non-stop de ingerii nostrii protectori, care cu o simpla RUGACIUNE de multumire se rezolva orice problema delicata pe care o avem.
Asa ca,,,ITI aduc AMINTE cu TOATA Dragostea esti un DUMNEZEU, cum iti asterni asa dormi , ceea ce mananci aia esti = SIMPLU
Asa ca intra pe FORUM - Citeste, invata si PUNE in APLICARE ca sa-ti revendici Adevarata Putere Divina a Omului , elibereaza acea sine falsa care te tine in lanturi,,,
Dumnezeul nostru Creator , dupa voi lui si vointa ta sa te ilumineze, sa te protejeze si sa-ti daruiasca acea Iubire si Pace Sufleteasca, Infinita, alaturi de cei dragi.
Pacea, Iubirea si Lumina Christica pura 100% Dumnezeiasca sa fie cu cu tine si cu voi,,,,
healthy000378
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:30
Hy all,
se pare ca sunt f multe persoane care se lovesc de acest ASLO marit;din cate am observat singura solutie oferita de catre medici, este doar schema de moldaminizare;in urma cu 2 -3 luni am facut toate analizele posibile ASLO,VSH,exudat nazal&faringian etc;toate in limite normale, exudatul a iesit negativ, iar aslo 290;mi s-a spus ca este o infectie in corp- deci am facut moldamin 1 luna a cate 1/sapt;in prezent ma lovesc de aceeasi problema-ASLO 320;nici mie nu imi convine sa fiu ciuruit timp de 3 luni cu moldamin saptamnal;Am fost deja la un medic ORL-ist,care m-a diagnosticat cu un sindrom poststreptococic (precizez faptul ca amigdalele imi sunt scoase de la varsta de 2-3 ani).Eu unul am fierea lenesa, iar dupa ce i-am precizat doctorului acest aspect mi-a recomandat sa imi fac si o ecografie abdominala, spunandu-mi ca este posibil sa mi se traga de la fiere sau rinichi, sau e pe baza nervoasa-stres (???)
La recomandare doctorului trebuie sa mai fac urmatoarele analize:
-Exudat faringian, VSH, test de urina si inca o data ASLO;
-electrocardiograma & ecografia cardiaca
-ecografie abdominala

Precizez faptul ca am 23 de ani -mananc cat se poate de sanatos si nu sunt supraponderal
daca ati avut cazuri asemantoare, astept pareri
merci & multa sanatate
Serj_healthy
Postat pe 21 Octombrie 2009 22:12
buna. faptul ca ai amigdalele scoase, iar tie tot iti creste ASLO, nu pot intelege nici eu. moldaminul este groaznic. am facut si eu destul, si la fel, imi crestea ASLO la loc. insa eu inca mai am amigdalele, iar cand eram mica mi se umflau des. cred ca ar trebui sa o ascultam pe doamna care mi-a scris mai sus, si sa mergem la doctoritza Cristescu, sau la un alt medic si sa facem ceva asemanator.
Iti doresc numai bine.
georgiana_nc
Postat pe 22 Octombrie 2009 19:29
buna ziua. ma numesc iordache ionut si de curand la o analiza de rutina a sangelui mia iesit aslo 700. pana acum nu stiam nimic de acest aslo dar in ultimele 2 zile am aflat cam tot. am facut un test exodat faringian+AB si peste 2 zile am rezultatul. dar oricum am inteles ca intru pe injectii cu moldamin. multe persoane spun ca acest moldamin doare. in definitiv ptr mine nu e o mare problema dar si mai multe persoane spun ca desi au urmat tratament de cel putin 6 luni si unii de 3 ani aslo a scazut dar la putin timp a crescut iar. daca se poate o parere despre asta?
depinde de persoana de cat timp este acest microb in mine? eu la gat nu am sesizat nimic in ultima vreme in schimb genunchii mei de 2 ani trosnesc aproape la fiecare miscare. daca indoi piciorul la revenire trosneste genunchiul.si nu usor e un trosnit groaznic. o sa duca la reumatism?
VA ROG DATIMI O PARERE
MULTUMESC


xifo55555
Postat pe 28 Octombrie 2009 10:23
buna. referitor la intrebarile tale... desi nu sunt doctor, stiu ca aslo creste atunci cand in corp exista inca sursa de infectie. eu cel putin sunt in situatia de a avea inca amigdalele, iar aslo mi-a crescut de fiecare data dupa ce am urmat un tratament. mi-a fost frica sa-mi scot amigdalele, auzind tot felul de pareri despre asta, si mai ales nu mi s-a precizat acest lucru de catre un doctor.
cu privire la genunchii tai... e posibil sa trosneasca ptr ca ai aslo marit. eu am aslo aproximativ 1000 si ma dor degetele si incheieturile mainilor destul de des. am auzit ca acest aslo duce la reumatism si in cel mai rau caz la miocardita, adica ceva legat de inima, ceva nasol oricum. tine-te de tratament, poate tu o sa fii un caz fericit unde nu o sa mai creasca. bafta
georgiana_nc
Postat pe 28 Octombrie 2009 15:10
Dragii mei hai sa clarificam situatia. Streptococul este bacteria raspunzatoare de aceste probleme. Amigdalele reprezinta prima bariera impotriva infectiilo";asadar daca venim in contact cu orice microb cu cale de patrundere aeriana si organismul este slabit, tarat sau imunitatea scazuta apare ANGINA PULTACEE cu tot felul de alte manifestari. Daca facem in aceasta perioada a bolii exudatul si avem streptococ beta hemolitic de grup B, facem tratament. Dupa aprox o luna facem determinarea titrului ASLO=anticorpiantistreptolisin O care ne arata ca organismul a venit in contact cu microbul si organismul nu a putut impiedica replicarea asa ca el a deversat in organism. Asa ca acum ati facut cunostinta cu ASLO. Chiar daca scoateti amigdalele(eu nu va recomand pt ca au un rol ft important si ele) nu puteti scapa de ASLO. BAFTA si astept comentarii .
haralambie
Postat pe 29 Octombrie 2009 11:09
De la: haralambie, la data 2009-10-29 11:09:55Dragii mei hai sa clarificam situatia. Streptococul este bacteria raspunzatoare de aceste probleme. Amigdalele reprezinta prima bariera impotriva infectiilo";asadar daca venim in contact cu orice microb cu cale de patrundere aeriana si organismul este slabit, tarat sau imunitatea scazuta apare ANGINA PULTACEE cu tot felul de alte manifestari. Daca facem in aceasta perioada a bolii exudatul si avem streptococ beta hemolitic de grup B, facem tratament. Dupa aprox o luna facem determinarea titrului ASLO=anticorpiantistreptolisin O care ne arata ca organismul a venit in contact cu microbul si organismul nu a putut impiedica replicarea asa ca el a deversat in organism. Asa ca acum ati facut cunostinta cu ASLO. Chiar daca scoateti amigdalele(eu nu va recomand pt ca au un rol ft important si ele) nu puteti scapa de ASLO. BAFTA si astept comentarii .
FELICITARI !!!!! cel mai explicit comentariu de pe aici !!!!! te mai asteptam cu astfel de comentarii lamuritaore !!!!
4Life
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:23
Buna! Eu am 12 ani si am Aslo 848 am fost la mai multi medici..doctorul de fam mia da Augumentin dupa ce am term tratamentul am fost la un orl-ist si mia dat moldamin a spus ca dak nu urmez tratament o sa fac reumatism..mia spus sa imi fac testul sa vad daca sunt alergica ca moldamin..testul a iesit negativ asa k miam fakt prima injectiee.A fost groaznicccccccccc cea mai mare durere pe kre am avuto..injectia fost gata in 3 secunde..A doua zi am fost la un medic mult mai bun conf. el a spus sa continui cu Moldamin..dar dupa mia dat Ospen timp de o luna jumate iar dupa u luna jumate sa stau fara tratament si sa mi repet ASLO ..Asistenta a spus k au fost pers kre au facut moldamin timp de 5 ani si leau scazut doar 100..si k singura metoda ar fi si imi scoata amigdalitele..Acum urmez tratamentul cu Ospen..sa vedem dupa acea..Mult succes!
elysa001
Postat pe 31 Octombrie 2009 13:57
buna.povestea mea suna cam asa. am 24 de ani si de de cand eram mica, mica, pana pe la 7 ani raceam la plamani primavara/toamna si faceam tratament cu penicilina (probabil eram rezistenta la penicilina?). dupa varsta de 7 ani parca s-a intamplat o minune(cel putin asa am crezut cu totii) si n-am mai racit deloc si n-am luat antibiotice. la 16 ani insa m-am simtit rau si mergand la medic am constatat ca pe langa faptul ca aveam anemie si toate cele, aveam aslo 900. reumatism deja aveam dar inima nu-mi fusese inca afectata. am facut tratament cu moldamin un an pana cand am avut o reactie alergica sau ceva de genul. am trecut iara prin setul de analize si mi-a iesit aslo 250(normal e sub 200). doctorul a zis ca nu mai scade pentru ca am deja reumatism (acum din cele citite posibil sa nu fi avut dreptate)si mi-a recomandat scoaterea amigdalelor. am fost la un specialist si mi-a zis ca nu poate sa faca asta pentru ca am un gat foarte larg si ca asta mi-ar cauza mult mai multe probleme decat un aslo marit(probabil e treaba aia cu amigdalele= bariera, etc). asa ca am ramas cu ele. de racit nu am racit, nu am luat pastile cu anii, dar ma dor articulatiile si sunt o mica babuta cand se schimba vremea, etc. acum am iara aslo 450 depistat la un control de rutina si iau ospen 1000. la insistenta mea s-a dus si sotul meu sa-si faca aslo(la alt medic) si iesindu-i marit(dar mai mic decat al meu) i-a dat moldamin plus ospen.la nici unul nu a iesit pozitiv exudatul.care de la cine a luat?cum?e contagios?nici un raspuns. greu cu medicii, greu cu interesul:(. sper sa treaca dupa ce facem tratamentul si analiza iara. ideea e ca nu mai stiu ce e bine si ce e rau. crezi ca ai scapat de ceva cand de fapt se localizeaza in alta parte, bombardezi organismul cu antibiotice cand de fapt esti rezistent la ele,scoti/lasi amigdalele crezand ca faci ceva bun si gresesti sau invers.... o mie de doctori - o mie de pareri:(...am sa retin totusi numele respectivului doctor si am sa incerc si eu la el. multam pentru sfaturi.
healthy008340
Postat pe 6 Noiembrie 2009 10:10
Multumim ptr ca ne-ai impartasit experienta ta. Sa auzim numai de bine!
georgiana_nc
Postat pe 6 Noiembrie 2009 15:16
Buna!Am si eu o problema asemanatoare.Saptamana trecuta am fost sa imi fac analizele, neavand decat o stare permanenta de oboseala si cearcane imense Tin sa precizez ca si mama mea avea cearcane fff mari si ma gandesc ca pot fi mostenite.
Buna sa revenim.Am crezut initial ca aveam probleme cu ficatul sau pur si simplu lipsa de Ca.Dar, surpriza, cand am fost sa iau rezultatul, Ca era perfect,la ficat nici cea mai mica problema, dar in schimb mi-a iesit ASLO 501.La inceput nu am stiut eu cu ce se "mananca" asta dar am mers la medic si mi-a spus ca am o infectie in corp.M-a intrtebat daca ma dor articulatiile, i-am spus ca nu,m-a intrebat daca am probleme cu amigdalele, i-am rsp ca nu.In final s-a uitat in gatul meu si a zis ca am amigdalele fff mici, deci nici o problema.
Atunci am trtecut mai jos.M-a intrebat daca am avut vreodata anexita.Si de aici se trage.Am fost asta ioarna la ginecologie si mi s-a spus ca am anexita cronica.Am tratat-o, dar am inteles de curand ca si partenerul trebuie sa urmeze acelas tratament.Mi s-a dat moldamin si sper sa imi treaca.
Nu stiu de ce toata lumea spune ca doare, ca pe mine nu m-a durut deloc.Sincer.!
ALEJANDRA_healthy
Postat pe 8 Noiembrie 2009 20:29
Am avut si eu acum un an probleme incredibile cu genunchii am crezut ca sunt singurul desi aveam ASLO doar 300 ! Deci in primul rand va recomand pe propia mea piele am facut moldamine si nu mia trecut pana cand am declansat o infectie pulmonara si a trebuit sa fac penicilina dupa care mia scazut aslo sub 200 si asa il am si in prezent. In schimb coca cola numai beau de 2 ani si 3-4 luni ( am 16 ani ) deastfel si alte sucuri , mananc multe fructe, sunt sportiv , lactate iaurt lapte si iau deastfel spirulina ma ajuta la sport si deasemena intareste sistemul imunitar. Ce sa va spun despre aslo lasati fornetti , fast food , snackuri si tt prostiile . Deasemeni vreau sa precizez caci doctorul mia interzis consumul de sare deci am tinut regim incercati si voi. Ce sa zic de 3 ori pe sapt macar un mix de fructe si sa va simtiti mai bine. ASLO nu e numai de infectiile pe care le ai in corp ele pot fi si vindecate stati linistiti depinde de vitaminele pe care le are corpul si imunitatea acestuia. Nu disperati niciodata intodeauna exista solutii si oricand te poti intoarce la un mod de viata sanatos. Sanatate multa beti o bere in loc de suc ( nu exagerati insa )
Vlad_healthy
Postat pe 11 Noiembrie 2009 17:45
Am avut reumatism articular acum 10 ani. La analiza ASLO mi-au iesit analizele peste 600 si mai aveam putin si ajungeam la reumatism la inima. Am fost diagnosticata ca fiind alergica la penicilina si mi-au fost administrate pastile Eritromicina timp de 2 saptamani si apoi totul a revenit la normal (si nu mi-am scos amigdalele). Pana acum cativa ani ma mai durea articulatiile la schimbari de temperatura dar acum a trecut totul.
Tratamentul pentru aceasta boala este peniclina la adulti, moldamin la copii, iar in caz de alergii se trateaza cu eritromicina. Nu este nevoie sa schimbi stilul de viata pentru a nu face boala asta. Totul se trage de la streptococi (bacterii). In general persoanele care au avut astfel de probleme (cu streptococi) vor avea toata viata probleme cu amigdalele.
Alergiile la penicilina/moldabin se observa de la prima injectie - daca nu ai intrat in soc anafilactic inseamna ca nu esti alergica. Cu alergia la antibiotice te nasti nu o poti dobandi. Doar bacteriile dobandesc rezistenta la antibiotice.
Nu disperati. Mergeti la doctori si intrebati daca nu se poate sa incercati cu Eritromicina!!!
MiaD
Postat pe 7 Decembrie 2009 23:13
buna .. sunt noua pe aici eu am aslo peste 600 mi-au zis aia de acolo.. si mia zis ca trebuie sa fac moldamin.. nu mi-e frica de injectii vreau doar sa scap de el.. si cand am fost sa imi iau iar o trimitere ca vreau sa imi repet analizele ma speriat aia de acolo si mia zis sa ma apuc sa il fac mai rpd ca pot saa mor . recunosc ca ma speriat foarte tare .. dar acum stateam si ma uitam pe acest forum si vad ca sunt valori mai mari decat a mea... am fost si mi-am facut si o ecografie la inima si mia iesit ca am o valva ingrosata aia mia zis ca poate sa fie dion nastere acesta valva ingrosata (dar nu e sigur) in orece caz treb sa fac moldamim.. sper sa scap .. va doresc multa sanatatea>:D<
astept si eu o parere 2 :( va rog mult
alexandraf_healthy
Postat pe 14 Decembrie 2009 16:13
Buna!

Sunt fata am 14 ani...
eu am descoperit acum 3 ani(clasa a5a)ca am aslo 6000 U/ml(6 mii)si doctorii au spus ca am avut mare noroc ca am trait
si au spus sa fac moldamin tipm de 2 ani cate unul pe saptamana insa i s-a facut mila lui tata de mn si nu am facut decat 1o luni cu intrerupere:(deoarece am facut analizele si au iesit bune...si acum vreo 6 luni am fost la o doctritza si mi-a spus ca nu trb sa ma opresc si acum sa fac cate un moldamin pe luna pana la 18 ani...iar alta doctoritza mi-a spus ca sa nu mai fac daca au iesit bune insa dupa ce am mai facut analize au iesit cam tot asa de mari 5000 si cv:((
si de alta posibilitate nu mi-a zis nimeni nmk



Insanatosire cat mai rapida:X

:P
D33__healthy
Postat pe 3 Februarie 2010 17:10
aaa...mi s-a mai zis sa imi scot amigadalitele insa dupa mai multe vizite la diferiti doctori am constatat ca sunt mai bune pt ca apoi pot raci direct la plamani...si am lasat-o balta:D
D33__healthy
Postat pe 3 Februarie 2010 17:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curs reiki in Bucuresti 3 De la: andutza_con 3 Iulie 2011 11:35
HOROSCOP RAUTACIOS (dar simpatic) 25 De la: mala84 12 Ianuarie 2010 03:38
enurezis nocturn 9 De la: office_salinasusesi_ro 3 Aprilie 2010 09:38
TRATAMENTE COSMETICE PRIN ACUPUNCTURA 10 De la: ocaziebuna 7 Martie 2010 09:18
Produse BIO pt diverse afectiuni 7 De la: oxygenX 14 Decembrie 2010 00:30