Setari Cookie-uri

cum putem scapa de oxiuri si lambri?

copii mei de mici au fost diagnosticati cu acesti paraziti .daca stie cineva cum se scapa de ei ,va rog sa ma ajutati ,poate exista metode naturiste ,as merge mai mult pe acest fel de tratament
va ,multumesc
tasa
Postat pe 21 August 2009 12:17
De la: tasa, la data 2009-08-22 11:34:08am pus o intrebare.dar am abservat k nimeni de pe forum nu mi- raspuns .Ce se intampla pe mine chiar ma-r interesa un raspuns ptr k este o problema cu care se confrunta multi parinti .si care da si multe complicati!
GARLIC THYME
Numãrul de cod al produsului: 65.
Mod de prezentare: 100 capsule gelatinoase, ambalate în doze de masã plasticã inscripþionatã.
Termen de garanþie inscripþionat pe cutie: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: Extract de usturoi ºi cimbriºor, ulei de canola, lecitinã, gelatinã, glicerinã, apã deionizatã, extract de roºcovã ºi cearã de albine.
Usturoiul conþine: glucide (glucozã, fructozã, maltozã, rafinozã), protide, lipide, ulei eteric format din 67 de compuºi (dintre care: disulfura de alilpropil, trisulfura de alil), tetrasulfura de alil, acizi organici neazotaþi (acid citric, malic, piruvic, succinic, oxalic, glucuronic), vita¬minele C, B1, B2, PP, E, fitohormoni (gibereline), enzime (ribonucleazã, invertazã, polifructozidazã), substanþe anorganice: Potasiu, Fier, Magneziu, Calciu, Sodiu, Clor, Fier, Mangan, Cupru, Siliciu, Cadmiu, Sulf.
Alicina si qarlicina sunt douã fitoncide cu puternicã acþiune bactericidã.
Sulful este prezent în toate celulele organismului în special în fanere (unghii ºi pãr). Intrã în compoziþia proteinelor de rezistenþã (în tendoane), a unor mucopolizaharide care intrã în compoziþia cartilajelor articulare.
Participã la metabolismul intermediar ºi la respiraþia celularã.
Scade sensibilitatea la alergii.
Creºte rezistenþa organismului la infecþii.
Seleniul: Intrã în structura unor enzime cu rol de scavenger. Are rol protector asupra antioxidanþilor, rol protector faþã de acþiunile toxice ºi degenerative în special ale neuronilor.
Are rol în neutralizarea metalelor grele din aportul alimentar.
Stimuleazã sinteza de imunoglobuline.
Un studiu efectuat în China a demonstrat cã bolile cardiovascu¬lare se asociazã în mod frecvent cu un deficit al seleniului în organism.
Altfel spus, seleniul este un protector al aparatului cardiovas¬cular ºi al sistemului imunitar.
Lecitina: este un complex fosfolipidic care creºte performanþele intelectuale.
Scade colesterolul, previne formarea plãcilor de aterom.
Colina: are funcþie importantã de detoxifiere la nivelul ficatului contribuind la descompunerea ºi arderea grãsimilor.
Usturoiul are urmãtoarele proprietãþi: este antiseptic, bacteriostatic ºi bactericid, vermifug, expectorant. Are efect anti-agregant plachetar, are un efect tonic asupra capilarelor ºi este hipotensor în cazul tensiunii arteriale cu valori foarte ridicate. În acest caz, trebuie consumat în cantitãþi mari.
Nu s-au observat efecte hipotensoare la normotensivi.
Cimbriºorul: Principiile sale active sunt uleiul volatil (carvacrol, cineol), acid ursolic, acid cafeic, tanin, derivaþi flavonici, principiu amar (serpilina), acid malic ºi sãruri minerale.
Are proprietãþi diaforetice (creºte secreþia glandelor sudoripare), diuretice, colagoge (determinã golirea vezicii biliare), coleretice (creºte secreþia biliarã a ficatului), antiseptice intestinale, vermifuge.
Este un bun tonic nervos, adjuvant în afecþiuni neurologice (scleroza în plãci, atrofii musculare, epilepsie).
Este eficient în alcoolismul cronic.
Produsul Garlic Thyme îºi gãseºte utilizarea în: hipertensiune arterialã cu valori foarte mari, hipotiroidie, anginã pectoralã, hipercolesterolemie, hepatitã cronicã, steatozã hepaticã, pancreatitã cronicã, arteritã obliterantã, sindrom vertebrobazilar, previne formarea trombilor (trombozelor).
Are un efect puternic antioxidant, neutralizeazã efectele polu¬ante ale mediului.
enemgabriel
Postat pe 22 August 2009 11:40
TASA, eu cred ca ar trebui sa fie vazuti de medic, mi se pare foarte grav ca de mic au fost diagnosticati si inca mai au. ce tratamente au urmat? sa nu bea apa de la retea sau de la fantana din curte, ci apa minerala plata. va recomand forumul kidz, e un forum despre copii si parinti.

uitati, am gasit chiar ce cautati, copiati linkul de mai jos in browserul dvs:


http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/473/ce-stiti-despre-tratamentul-ptr-tenie.html

eleain
Postat pe 22 August 2009 12:56
De la: eleain, la data 2009-08-22 12:56:46TASA, eu cred ca ar trebui sa fie vazuti de medic, mi se pare foarte grav ca de mic au fost diagnosticati si inca mai au. ce tratamente au urmat? sa nu bea apa de la retea sau de la fantana din curte, ci apa minerala plata. va recomand forumul kidz, e un forum despre copii si parinti.

uitati, am gasit chiar ce cautati, copiati linkul de mai jos in browserul dvs:


http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/473/ce-stiti-despre-tratamentul-ptr-tenie.html

q1
MMULTUMESC F.MULT PENTRU RASP /EU CHIAR O SA INTRU PE LINK SI O SA MA INFORMEZ ,AM FOST CU EI LA MEDIC DAR ,ACESTI MICI ,,IMPOSTORII,, AU PERIOADE DE A APAREA DE OBICEI TOAMNA SI PRIMAVARA .MERSI CU RESPECT TASA
tasa
Postat pe 22 August 2009 20:02
d-le va multumesc dar de ude se poate cumpara acest produs ?si cat costa?as dori sa stiu dak nu are reacti adv mai ales dak e suta la suta natural?mersi si astep un rasp
tasa
Postat pe 22 August 2009 20:09
De la: tasa, la data 2009-08-22 20:09:15d-le va multumesc dar de ude se poate cumpara acest produs ?si cat costa?as dori sa stiu dak nu are reacti adv mai ales dak e suta la suta natural?mersi si astep un rasp
direct de la firma se poate cumpara,fara intermediari si cu pret de depozit toata viata,pretul este de 55 lei si are 100 de capsule pe flacon,nu are reactii adverse si nici contraindicatii.daca doriti ajutor in achizitionare va pot ajuta cu cea mai mare placere,idul de mesenger este : petreflp
enemgabriel
Postat pe 22 August 2009 20:42
Buna!Cel mai bun remediu impotriva acestor paraziti este USTUROIUL.(GARLIC,usturoi inseamna)
Dimineata pe stomacul gol 1-2 catei de usturoi timp de 6 zile,ceai de soc.Poti face mancaruri in care sa pui mai mult usturoi,la care sa folosesti mujdei de usturoi.Arabi folosesc in aceste situatii o zacusca din ardei iute,ardeiul iute are si el acest rol,sa ne scape de parazitii astia.O igene mai riguroasa a mainilor.Iti doresc o zi buna si ai incredere in usturo.
doinitaeda
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:36
Buna Tasa!
Ti-as recomanda sa incerci uleiul de dovleac se gaseste in farmacii si costa cam 23 Ron o sticluta de 250ml. Eu am o fetita de 5 ani si am avut probleme cu ea pe la 2 ani i-am facut analize la scaun si a avut oxiuri iar medicul la care ne tratam ne-a recomandat ulei de dovleac in loc de celelate tratament care sunt fff. toxice ptr. ficat. Uleiul il luam dimineata , la amiaza si seara timp de o saptamana, dupa care urmeaza o saptamana de pauza , dupa care iar o saptamana de tratament si tot asa pana la 3 saptamani de tratament cu ulei.Vreau sa-ti spun ca pana la 2 ani si 6 luni nu avea pofta de mancare si era slabuta si degeaba insitam cu mancare si vitamine ca nu punea pe ea nici un gram. Dupa tratament a inceput sa manace mai bine sa si ceara de mancare.Sper ca ti-am fost de ajutor . Multa sanatate!
mate_natalia@yahoo.com
Postat pe 15 Octombrie 2009 09:53
De la: tasa, la data 2009-08-22 11:34:08am pus o intrebare.dar am abservat k nimeni de pe forum nu mi- raspuns .Ce se intampla pe mine chiar ma-r interesa un raspuns ptr k este o problema cu care se confrunta multi parinti .si care da si multe complicati!

Ulei de dovleac.
mate_natalia@yahoo.com
Postat pe 15 Octombrie 2009 09:54
Si eu sunt convinsa ca produsele naturiste sunt cele mai bune. Am intrat pe internet si, dintre toate gamele de produse de la diferite firme producatoare, "ProVita Nutrition" http://www.tratamente.ca/ , consider ca este cea mai buna, vezi:

Pau D'Arco - LINK: http://www.tratamente.ca/darco-mg90-caps-anti-cancerigen-antifungal-antivi-p-118.html

Para Free - LINK: http://www.tratamente.ca/parafree-forte-deparazitare-zile-p-242.html

sau vezi protocoalele de deparazitare - LINK: http://www.tratamente.ca/protocoale-deparazitare-totala-candida-paraziti-p-261.html

totul, la categoria "DEPARAZITARE ORGANISM".

Nu stiu ce varsta au copii tai, ai mei au 19, respectiv 21 ani, si de cand sunt mici, din dieta lor nu a lipsit usturoi, urzica si alte plante recomandate contra parazitiilor sau pentru curatirea sangelui. Toate au efect de moment. Si am ajuns la concluzia ca, toata viata trebuie sa lupti continuu. Iar daca n-o faci cum trebuie, doar te chinui sa "supravietuiesti". De aceea consider ca cei de la "ProVita Nutrition" dispun de o formula de deparazitare completa, curatire si repopulare a intestinelor. Iar aceasta aduce la refacerea sistemului imunitar.

De obicei nu intru pe forumuri, din greseala am deschis pagina asta, si ca mama, ti-am inteles ingrijorarea, si sper sa-ti fie de folos informatia mea.

Iuliana
IulianaD
Postat pe 8 Noiembrie 2009 19:32
asa e...USTUROIUL e cel mai sanatos...si eu am avut...si crede-ma nu am facut nici un tratament medicamentos...ci doar usturoi...in fiecare zi...doar atentie caci usturoiul in exces scade tensiunea...multa sanatate..
tzutzy29
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:01
Buna.Nu am reusit sa scap de paraziti decat cu un produsale din usturoi.Ambele fetite ale mele aveau si am incercat diverse tratamente fara rezultate.Dupa o saptamana cu pastilele pe baza de usturoi,am scapat.Daca te mai intereseaza, nr. meu este:0723567276.Sanatate!
gafarmerdan
Postat pe 29 Ianuarie 2010 07:54
De la: doinitaeda, la data 2009-10-12 16:36:32Buna!Cel mai bun remediu impotriva acestor paraziti este USTUROIUL.(GARLIC,usturoi inseamna)
Dimineata pe stomacul gol 1-2 catei de usturoi timp de 6 zile,ceai de soc.Poti face mancaruri in care sa pui mai mult usturoi,la care sa folosesti mujdei de usturoi.Arabi folosesc in aceste situatii o zacusca din ardei iute,ardeiul iute are si el acest rol,sa ne scape de parazitii astia.O igene mai riguroasa a mainilor.Iti doresc o zi buna si ai incredere in usturo.


subscriu, si nici nu dau o multime de parale..
camiflorea
Postat pe 27 Martie 2010 23:48
Am inteles de la parintii mei ca poti scapa cu :2kg miez de seminte albe date prDin masina de nuca si introduse la macerat intr-un borcan de miere de 800 gr.Dupa 2 sapt dati la copil de 3 ori pe zi cate o lingurita inainte de masa
still2oo7_yahoo_ro
Postat pe 27 Aprilie 2010 11:16
Pe langa tratamentul dat de medic care se repeta de 3 ori din trei in trei saptamani, neaparat si cel mai important lucru , lenjeria intima la toti din casa fiarta , si cand zic fiarta asa sa fie nu albita in clor, Asa am scapat eu si fata mea acum cativa ani.
protopa
Postat pe 14 Mai 2010 08:53
De la: tasa, la data 2009-08-21 12:17:11copii mei de mici au fost diagnosticati cu acesti paraziti .daca stie cineva cum se scapa de ei ,va rog sa ma ajutati ,poate exista metode naturiste ,as merge mai mult pe acest fel de tratament
va ,multumesc
se poate foarte bn cu usturoi
kudika373625
Postat pe 4 Martie 2011 14:53
Nu se scapa cu naturiste....
kudika226898
Postat pe 5 Martie 2011 22:32
Buna.
Am 2 fetite de 5 si 7 ani care au avut probleme cu parazitii intestinali.
D-na dr. homeopat Sorina Soescu mi-a recomandat tratament cu "formula 9b"-de la luna plina timp de 2 saptamani si "formula 9 a " de la luna plina -2 saptamani.Tratamentul se urmeaza 3 luni pentru o deparazitare completa.
Se iau 3 granule in fiecare seara.
0723567276
gafarmerdan
Postat pe 7 Martie 2011 10:15
Scuze, se incepe la luna noua-2 sapt-formula 9b
luna plina-2 sapt.-formula 9a
gafarmerdan
Postat pe 7 Martie 2011 10:17
va recomand cel mai bun tratament pentru lambri.Giardino Fug,copii peste 7 ani si adulti: 2cps x3/zi timp de zece zile 2saptamani pauza apoi se repete inca 10 zile tratamentul.pentru copii mai mici de 7 ani cereti Giardino Fug junior,cu acest tratament va puteti vindeca cu siguranta,si in timpul tratamentului sa tineti regim
nicusor_laisor
Postat pe 10 Aprilie 2013 22:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fibroadenom 12 De la: healthy005254 24 Octombrie 2009 19:51
Sangerare intermenstruala 5 De la: Shere 15 Septembrie 2013 19:01
anticonceptionale 6 De la: llydya18 25 Aprilie 2012 07:07
AM O MARE DILEMA!!!!! 18 De la: office_salinasusesi_ro 29 Aprilie 2010 11:34
HERPES GENITAL - TREBUIE SA NE SALVAM 2 De la: kudika_949007 24 Ianuarie 2014 12:19