Info
x
info

OK

Info
x
info

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

Discutii pe Forum

healthy011510
    2 mesaje
    Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 20:06

Am un prieten de 5 ani si de curand mi-au aparut in zona genitala ,,negi vaginali,, ..M-am documentat foarte mult despre acesti negi si se spun ca nu ii poti lua decat prin transmitere sexuala ..Nu l-am inselat niciodata si el spune ca nici atat ..Nu exista nici o posibilitate prin care sa ii fi luat ?..ast raspundsul dvs ..
    eleain
    583 mesaje
    Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 20:11 Raporteaza abuz de limbaj

cred ca este mai putin important cum i-ai luat: virusul il poti avea in sange (luat mai demult) si se poate activa cand ai sistemul imunitar scazut. important e sa mergi la doctor.
    cmonikdulcik
    37 mesaje
    Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:55 Raporteaza abuz de limbaj

Femeile au oarecum simptome mult mai alarmante decat barbatii.La ei nu prea se manifesta o serie de boli cu transmitere sexuala,iar daca se manifesta simptomele sunt neglijabile.Imi este un pic cam greu sa cred ca daca el ar fi avut acest virus inainte de a incepe o relatie sexuala cu tine,tie ti-au aparut negii genitale abia dupa cinci ani.E absurd.Mergeti la un control si medicul ginecolog sau dermato-venerolog si o sa va explice cum stau lucrurile.Indicat este sa mergi singura prima oara.Pana atunci intra pe internet unde milioane de articole iti pot imbunatati viziunea asupra negilor genitale.Pana atunci ia in serios problema asta si ai grija de tine.Multa sanatate!

Mergi la:

Inchide Setari

off