Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Healthy » Enciclopedie medicala »

Pupila unui ochi marita

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

Discutii pe Forum

fairdealing
    25 mesaje
    Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 12:00 Raporteaza abuz de limbaj

se confrunta cineva cu o astfel de probl.?e aproape dubla ca si dimensiune,nu reactioneaza la lumina,la control oftalmologic nu s-a stabilit nimic
    ___Anna___
    37 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 10:33 Raporteaza abuz de limbaj

Buna! Cel mai sigur ar fi sa va duceti la un medic...nu este de stat cu o astfel de problema...SANATATE
    Anna
    puisor1
    2 mesaje
    Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 01:14 Raporteaza abuz de limbaj

Nu vreau sa te speriu, dar din cate stiu eu poate fii un semn ca o parte din creier e afectata. De exemplu pupila se verifica daca reactioneaza la persoanele care au avut atac cerebral, si am vazut un caz de o persoana care a ramas paralizata pe partea stanga iar pupila ochiului stang nu reactiona deloc. Nu stiu foarte multe,nu vreau sa dau informatii eronate, mai bine intreaba un doctor.
    eleain
    583 mesaje
    Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:55 Raporteaza abuz de limbaj

poate fi semn al unei probleme interne. nu tine neaparat de ochi sau de creier. sa faci analize de sange si in special endocrinologice.
    sarpele
    149 mesaje
    Oras: Timisoara
    Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:35 Raporteaza abuz de limbaj

De la: eleain, la data 2010-02-07 17:55:55poate fi semn al unei probleme interne. nu tine neaparat de ochi sau de creier. sa faci analize de sange si in special endocrinologice.

De obicei pupila marita corespunde cu nara pe care o utilizezi:)))))) la linia de faina si cu cat e mai dilatata arata cantitatea utilizata si calitatea marfii:))))
    fairdealing
    25 mesaje
    Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:19 Raporteaza abuz de limbaj

nu am intzeles nimic,cu faina&calitatea marfii, am facut tot felul de analize, doar nu credeti k ma tratez dupa ureche(ochi,sange, CAT(tomograf computer)cre k o sa fac si RMN), am intrebat numa'in sensu'k neavand ink un diagnostic precis, sa vad dak s-a mai confruntat cineva cu probl.i.e.10x :
    Publicitate
    Postat foarte recent

Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici.

Mergi la:

Inchide Setari

off