Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Healthy » Enciclopedie medicala »

Cancer la san?

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

Discutii pe Forum

anaxor12
    13 mesaje
    Postat pe: 7 Martie 2010, ora 21:26 Raporteaza abuz de limbaj

Acum 2ani am fost la un control mamar din cauza unor dureri la ambii sani..mi s a spus ca nu e nimic grav ca sunt niste noduli..atunci aveau in jur de 11mm fiecare(la ambii sani)...am luat tratament..picaturi,pastile..si din pacate n am mai avut timp de un alt control..
    Acum insa nodulul de la sanul drept cred ca a ajuns la vreo 2cm..si am dureri mai ales in perioada premenstruala..Oare e ceva grav?cancer??
    healthy004061
    34 mesaje
    Postat pe: 14 Martie 2010, ora 16:23 Raporteaza abuz de limbaj

mergi de urgenta la un consult!!!!!! o eco mamara sau o mamografie te lamuresc nu un forum
    poate e doar o mastoza dar e mai bine sa stii

camiflorea
    867 mesaje
    Oras: Focsani
    Postat pe: 20 Martie 2010, ora 08:46 Raporteaza abuz de limbaj

De la: anaxor01, la data 2010-03-07 21:26:22Acum 2ani am fost la un control mamar din cauza unor dureri la ambii sani..mi s a spus ca nu e nimic grav ca sunt niste noduli..atunci aveau in jur de 11mm fiecare(la ambii sani)...am luat tratament..picaturi,pastile..si din pacate n am mai avut timp de un alt control..
    Acum insa nodulul de la sanul drept cred ca a ajuns la vreo 2cm..si am dureri mai ales in perioada premenstruala..Oare e ceva grav?cancer??

as zice sa mai faci un control, sa vezi natura nodulilor, si daca sunt doar hormonali exista leac din plante.. exista leac si pt ce-i mai greu, dar e nevoie sa iti stabilesti intai diagnosticul!
    rubya_healthy
    92 mesaje
    Postat pe: 21 Martie 2010, ora 09:11 Raporteaza abuz de limbaj

am adesea intepaturi puternice in sanul drept,periodice,m-am dus la un control mma palpat mi-a zs ca nu am noduli nu nimic si am plecat dar eu am in continuare acele intepaturi:(
    camiflorea
    867 mesaje
    Oras: Focsani
    Postat pe: 21 Martie 2010, ora 16:41 Raporteaza abuz de limbaj

De la: rubya, la data 2010-03-21 09:11:33am adesea intepaturi puternice in sanul drept,periodice,m-am dus la un control mma palpat mi-a zs ca nu am noduli nu nimic si am plecat dar eu am in continuare acele intepaturi:(

fa si o mamografie sau ecografie4 mamara pt linistea ta! sunt convinsa ca nu-s probleme, dar tot am senzatia ca esti mai fragila si pt a evita orice suspiciune mai cauta-te!

Mergi la:

Inchide Setari

off