Setari Cookie-uri

dureri in partea dreapta a ovarului drept ...ce solutii?

da.. in timpul menstruatiei am dureri in dreapta dar nu in fiecare luna cate odata,ce sa fac, la medic nu vreau sa merg ,de mica nu suport spitalele si chiar nu am avut de a face cu sanatatea ,am fost sanatoasa ii multumesc lui d-zeu ca ma ferit ,dar acum uneori ma deranjeaza un ovar si as dori un tratament naturist ,muastept raspunsltumesc .
lorymak
Postat pe 1 Iulie 2010 13:43
De la: lorymak, la data 2010-07-01 13:43:51da.. in timpul menstruatiei am dureri in dreapta dar nu in fiecare luna cate odata,ce sa fac, la medic nu vreau sa merg ,de mica nu suport spitalele si chiar nu am avut de a face cu sanatatea ,am fost sanatoasa ii multumesc lui d-zeu ca ma ferit ,dar acum uneori ma deranjeaza un ovar si as dori un tratament naturist ,muastept raspunsltumesc .
Daca nu te duci la ginecolog e posibil sa ramai fara el. tu alegi
kudika1993
Postat pe 1 Iulie 2010 14:40
ginecologul iti poate da un raspuns sigur...dar sa fie unul bun! de pe forum poti primi doar niste pareri.
poti cere si un tratament naturis..mergand la o farmacie naturista.dar mai bine sa faci un control amanuntit...ecograf si sa faci si testul papanicolaus!
roz5blue6lila7
Postat pe 2 Iulie 2010 08:37
hello ! si eu recomand o vizita la ginecolog ca sa spune exact care e problema... si mai recomand bai de sezut din ceai de musetel sau de galbenele... aburii au proprietati antinflamatoare !!! am testat si eu un alt tratament foarte bun ar fi masajul la talpi si in palme pentru reglarea campului energetic si pentru ameliorarea simptomelor... reflexolgia amelioreaza dar nu trateaza boli sau diverse afectiuni ! multa sanatate
bumbu83
Postat pe 6 Iulie 2010 10:11
Nu fa prostia sa nu mergi la ginecolog!!!Eu aveam dureri la ovarul stang si,la fel ca tine,nu vroiam sa merg la doctor.Cand am fost,am aflat ca am anexita si nici in ziua de azi nu am scapat de ea.Am schimbat trei ginecologi,o groaza de tratamente;total fara efect Dupa tratamente,ma simt bine o perioada,dupa care incep crizele de cistita,dureri la ovarul stang,dureri la contact sexual,etc...si iar ma apuc de tratament...
crystyna_crystynutza
Postat pe 7 Iulie 2010 19:13
buna iti zic ar fi cea mai mare prostie sa nu mergi la ginecolog doar pt ca urasti spitalele pentru ca ai putea avea o problema si sa nu o descoperi la timp dupaia o sati para rau...din pacate eu am probleme si am avut dureri mari de ovare si am descoperit ca am un chist ca de la acel chist venea si durerea si mai multe...crede-ma un control nu strica deci nu mai sta pe ganduri pentru ca o problema aflata din timp poate fi remediata....nu mai astepta
TIAdeea13
Postat pe 7 Iulie 2010 19:20
Ma repet...mergeti la ginecolog. PUNCT
_Cryssa_
Postat pe 7 Iulie 2010 20:06
Durerile pot fi cauzate de o anexita dar cum spui ca se intensifica la menstruatie poate fi vorba de un chist endometrial ( endometrul e un strat care capstuseste peretii uterului , locul unde se implanteaza produsul de conceptie, si care se elimina la menstruatie) Endometrioza semnifica dezvoltarea tesutului in alta parte decat uterul.Incearca sa mergi totusi la un ginecolog,caci atat endometrioza cat si anexita pot da infertilitate netratate, si cand o sa vrei un mostenitor o sa petreci pe la doctori mult mai mult timp decat ai petrece acum. Si exclude apendicita tot prin zona aia e. Spor
smioana
Postat pe 7 Iulie 2010 20:42
In legatura cu aceasta tema...Acum 4 ani am inceput sa am dureri abdominale (in partea dreapta intre ovarul drept si abdomen) dar nu orice fel de dureri. Erau atat de intense durerile incat nu puteam localiza si sa spun clar unde ma doare...Tot timpul aveam dureri inainte de menstruatie, am si lesinat de mai multe ori pe luna.
Intr-o luna a trebuit sa chemam ambulanta, deoarece aveam dureri insuportabile... Normal, cei de la ambulanta au spus ca am dureri menstruale dar nimic grav si ca nu sunt motive de ingrijorare...
La o saptamana, am chemat medicul de familie iar dupa consultatie m-a anuntat ca voi fi internata la spital de urgenta deoarece am apendicita si mi s-a perforat... Norocul meu ca a fost un medic bun de garda...Altfel as fi murit daca iar chemam ambulanta...


Eu iti sfatuiesc sa mergi la ginecolog, daca poti, sa faci si o ecografie...
Nimeni nu va avea grija de tine daca tu nu o faci, e sanatatea ta...
Va pup
IngridGirl
Postat pe 8 Iulie 2010 01:49
Kamayani este un medicament natural foarte bun pentru tratarea ovarelor. Cauta la plafar. In farmacii nu prea gasesti. Se recomanda o tableta de trei ori pe zi o luna de zile. Face minuni. Dar ca si altii de pe forum totusi îți recomand sa faci un control. Nu strica!!!!
Am fost si eu in situatii asemanatoare. Mi-am facut un control si pana la urma am hotarat sa iau tot kamayani pt. ca medicul mi-a prescris anticonceptionale ca si remediu pe care nu le-am luat de frica sa nu ma-ngrase. Dar....... e bine sa-ti faci control, ma repet. Stiu cazuri care au ajuns prea tarziu la spital cu dureri de ovare!!!!!!
mayaliv
Postat pe 9 Iulie 2010 09:00
vrei un tratament naturist pt ce?? daca tu nici macar nu stii ce ai.. numai un doctor iti poate spune. dar daca tu vrei sa te joci asa cu sanatatea ta si cu viitorul tau...nu te du.
Lexy87
Postat pe 9 Iulie 2010 09:34
si eu am probleme cu ovarul drept dar stiu exact ce am...chisturi ovariene...acum doi ani aveam ambele ovare cu chisturi dar nu erau dureroase, acum cel stang s-a vindecat dar cel drept nu...si a inceput sa fie si dureros la menstruatie. :(...du-te la gineco...
Elly_D
Postat pe 9 Iulie 2010 11:10
De la: Elly_D, la data 2010-07-09 11:10:45si eu am probleme cu ovarul drept dar stiu exact ce am...chisturi ovariene...acum doi ani aveam ambele ovare cu chisturi dar nu erau dureroase, acum cel stang s-a vindecat dar cel drept nu...si a inceput sa fie si dureros la menstruatie. :(...du-te la gineco...

in plus am luat in greutate si daca nu te tratezi la timp ,in cazul in care ai chisturi, doctorul ti-l poate extirpa si scad sansele de a deveni mamica...succes...
Elly_D
Postat pe 9 Iulie 2010 11:12
Foarte bune sunt baile in ceai de coada soricelului. Am citit despre asta intr-o carte a unei doamne Maria Treben (sau asa ceva). Oricum nu ezita sa consulti specialistul.
ralucaarjoca
Postat pe 9 Iulie 2010 13:35
tratament cu parastazol
tonim69
Postat pe 9 Iulie 2010 17:35
Buna !
Si eu am avut aceleasi dureri pe care le descrii si tu, desi toata lumea imi recomanda o vizita la ginecolog nu am facut-o, a fost o mare greseala si prostie din partea mea acest lucru, care putea sa ma coste viata !
Dupa 5 ani de dureri, m-am dus la ginecolog pt o consultatie, din cauza ca nu mai puteam in perioada menstruatiei, durerile ajunsesera sa fie foarte mari, imi era foarte rau, ajunsesem sa stau numai in pat cu sare calda pe burta si sticle cu apa fierbinte la picioare si burta .
Am fost la o d-na dr. ginecolog care la ecograful intravaginal i s-a parut ca e posibil sa am cancer ! M-a trimis sa-mi fac un set de analize, care m-au costat ceva pt ca nu sunt decontate de casa de sanatate , in final nu era cancer.
Am vrut parerea unui alt dr. ginecolog care mi-a zis ca e posibil chist, era intr-o luni cand am mers la el la consultatie, iar el joi vroia sa ma opereze! Nu am vrut pt ca mi-a fost greu sa accept ca tocmai Eu, puteam sa am asa ceva, am vrut sa ma informez, sa citesc, nu aveam copii, eram proaspat casatorita si imi doream ca intr-un an/doi sa fac un copil.
Dupa vreo 2 luni m-am dus la al treilea dr. ginecolog, la care mi s-a zis ca e fribrom. Asta era in iunie, fibromul avand 3 cm, in decembrie la un ultim consult fibromul meu avea 6.5 cm, iar pe 15 ian. m-am operat, fibromul avand 14 cm. Iar daca mai intarziam o luna, era posibil sa-mi scoata ovarul drept, pt ca acest fibrom incepea sa-l sugrume, el crescand in spatele lui, neiesind la ecograful intravaginal dimensiunea lui reala.
Acum sunt bine, la 2 ani de la aceasta operatie, intre timp am nascut si un baietel, prin cezariana, pt ca s-a mers pe aceeasi taietura de la operatia de fibrom.
In concluzie du-te la un ginecolog, iar daca esti nemultumita de ceea ce-i spune , du-te si la un al doilea pt a confrunta daca e la fel, la mie tocmai al treilea a nimerit-o, inclusiv la consultul cu mana, inaintea ecografului vaginal care i-a confirmat ceea ce-mi zisese.
Curaj, nu dispera si nu uita ca sanatatea ta este mai presus de frica, jena si bani !
aura_iuliana
Postat pe 10 Iulie 2010 10:59
Buna,

Este urgent sa mergi la medic. Poti sa mergi la un cabinet sau o clinica particulara daca iti este teama de spital. Durerile tale pot aparea din foarte multe cauze. Zona ovarelor este foarte sensibila la femei. De asta toata lumea insista sa mergi la medic. Este foarte important pentru tine sa te consulte periodic un specialist, chiar daca nu ai dureri. Eu de exemplu am 26 de ani si anul acesta m-am operat de un fibrom de 12/9cm. Acest fibrom a fost descoperit la un consult pentru o banala inflamatie. Nu ma durea, puteam sa nu descopar daca tratam acasa inflamatia cu ceaiuri si remedii naturiste. Creste foarte repede si cu cat interventia este mai mare cu atat riscurile sunt mai mari. Nu vreau sa te sperii prea tare dar NU e de joaca. Mergi la medic neaparat. O consultatie la o clinica privata costa cam 100 de lei , o ecografie intravaginala costa cam 150 de lei.
babysquishiy
Postat pe 12 Iulie 2010 10:36
iubita nu te juca cu sanatatea...toate femeile au probleme de genul asta...eu am chisturi la ovare de cand ma stiu..dar am mers la dr.nu am stat..am avut si peritonita..am 3 operatii la virsta de 37 de ani pe care o am ..am trecut prin multi dr.acuma de curand am ajuns din nou la ginecolog...eram insarcinata cu 2 gemeni,din care unul incetase din evolutie{murise}si am ajuns la urgenta in spital ,bine inteles k mi ia scos pe amindoi..am un baietel de 8 ani pe care l am nascut prin cezariana.....si nu am murit....te cred k mai mult ti e rusine sa mergi la gineco,dar gandeste k ei vad mii de femei.e ceva normal....nu ai ce sa faci...dute pina nu e prea tarziu ..ai sa regreti amarnic...
kudika129253
Postat pe 12 Iulie 2010 11:27
ovule
pufosica
Postat pe 13 Iulie 2010 17:35
Contacteaza si un specialist in naturiste,medic.Stiu multe persoane (printre care si eu) cu rezultate exceptionale.In cazul meu sunt foarte multumita si-i voi multumi toata viata.
kudika189811
Postat pe 15 Iulie 2010 15:28
De la: lorymak, la data 2010-07-01 13:43:51da.. in timpul menstruatiei am dureri in dreapta dar nu in fiecare luna cate odata,ce sa fac, la medic nu vreau sa merg ,de mica nu suport spitalele si chiar nu am avut de a face cu sanatatea ,am fost sanatoasa ii multumesc lui d-zeu ca ma ferit ,dar acum uneori ma deranjeaza un ovar si as dori un tratament naturist ,muastept raspunsltumesc .


Pt inceput este indicat sa identifici sursa durerii, eu nu m-as increde in detaliile tale despre localizarea in partea dreapta a ovarului drept...depinde unde crezi tu ca este ovarul drept, si depinde cat de in dreapta te referi...tocmai dupa ce ai descoperit Ameica trebuie sa te gandesti la tratamente...of
Summer_
Postat pe 15 Iulie 2010 16:09
ce-a mai mare tampenie , sa fugi de doctori si sa incerci sa te tratezi dupa ureche pe net !!! mare e casa domnului.
banalulanonim
Postat pe 16 Iulie 2010 11:23
eu am ajuns la urgenta din cauza acestor dureri mi sa spus ca am o raceala usoara spre medie am luat tratament avelox,amoxacilina sh ma simt mai bine dar tot nu mi'au disparut durerile:((mergi la doctor k doar nu iti taie capu sh decat sa stai q durerile pe uh mai bn suferi putin sh gata :-*
kudika012227
Postat pe 20 Iulie 2010 10:37
De la: lorymak, la data 2010-07-01 13:43:51da.. in timpul menstruatiei am dureri in dreapta dar nu in fiecare luna cate odata,ce sa fac, la medic nu vreau sa merg ,de mica nu suport spitalele si chiar nu am avut de a face cu sanatatea ,am fost sanatoasa ii multumesc lui d-zeu ca ma ferit ,dar acum uneori ma deranjeaza un ovar si as dori un tratament naturist ,muastept raspunsltumesc .
De medic banuiesc,ai auzit!Dar de ginecolog,de ce nu vrei sa afli?Crezi ca te poti trata dupa ureche, cu leacuri babesti?
twincle
Postat pe 20 Iulie 2010 19:23
eu va multumesc ptr sfaturile date si ca imi sunteti alaturi am sa va urmez sfatul de a merge la doctor
lorymak
Postat pe 24 Iulie 2010 10:31
ce medicament este acesta parastozol?
lorymak
Postat pe 24 Iulie 2010 10:33
buna fetelor .... de ceva timp ma inteapa cateva secunde ovarul drept , nu este o durere foarte mare dar e cateodata suparatoare ... si in acelas timp knd ma apasa in partea de jos a abdomenului ma doare .... stiti cumva ce ar putea fi ? , nu am scurgeri sau durere la contactul sexual sunt doar aceste doua "mici" dureri , a si sa precizez cateodata imi pleaca durerea si pe picior ...va rog dak imi poate spune ceva ce ar putea fi?va multumesc
Anka1010
Postat pe 27 Februarie 2012 00:12
De la: Anka1010, la data 2012-02-27 00:12:33buna fetelor .... de ceva timp ma inteapa cateva secunde ovarul drept , nu este o durere foarte mare dar e cateodata suparatoare ... si in acelas timp knd ma apasa in partea de jos a abdomenului ma doare .... stiti cumva ce ar putea fi ? , nu am scurgeri sau durere la contactul sexual sunt doar aceste doua "mici" dureri , a si sa precizez cateodata imi pleaca durerea si pe picior ...va rog dak imi poate spune ceva ce ar putea fi?va multumesc


Mergi la medic si fa-ti un control ginecologic!!!Poate fi o inflamare a ovarului,,,acest asppect se evidentiaza doar in urma palparii de catre medicul ginecolog sau a unei ecografii transvaginale!
MissRainbow
Postat pe 27 Februarie 2012 07:49
o sa-mi fac programare zilele astea , sper sa nu fie foarte grav , ms mult:D
Anka1010
Postat pe 27 Februarie 2012 13:22
Si eu am fost la ginecolog si mi-a spus ca am anexita..mi-a dat un tratament dar nu si-a facut efectul.E posibil sa am si eu chist? tu cum ai rezolvat problema?
kudika_24885
Postat pe 4 Ianuarie 2013 10:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
anticoncetionale 13 De la: maria1931 24 Martie 2010 20:38
Crema Spermicida Pharmatex 1 De la: vonsabinne 21 Februarie 2014 20:12
fibroadenom mamar 123 De la: adriana0814 28 Iunie 2013 15:24
Vital Woman 1 De la: CosminAvram 16 Noiembrie 2009 23:16
Marvelon...pro sau contra? 8 De la: mikydutza 26 Februarie 2010 12:37