Sunt interesat de constructia unei case pe care sa o achit in rate direct la constructor cu un avans de 25, maxim 30% din pretul final si o perioda de finantare de minim 5 ani (cu cat mai mare cu atat mai bine). Evident ca accept sa se puna ipoteca de gradul 1 pe constructie + teren si evident toate contractele se vor face in mod legal, la notariat.
Constructia casei se va face la 9 km de orasul Buzau (daca este importanta locatia). Am deja proiectul si autorizatiile de la mediu si electrica. Urmeaza in foarte scurt timp si autorizatia de constructie.
Casa este P+M, cu o suprafata utila de 158 mp si o suprafata construita/desfasurata de 229 mp cu o terasa la parter de 25 de mp.
Daca aveti o oferta concreta va rog sa-mi dati un PM si sa specificati care sunt conditiile de finantare si evident preturile aproximative pentru constructia per mp atat la rosu cat si la cheie.
PS: rog sa-mi trimita oferte numai echipele/firmele care au mai construit deja si alte case. Intentionez sa vizualizez si sa verific portofoliul de case construite anterior (macar 2-3 constructii). Sper sa nu supar pe nimeni dar sunt multi "meseriasi" in domeniu si nu vreau sa ma arunc in gol.
Multumesc anticipat.