Pai...cum poti...

Subiect nou
Alege alt forum  
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Pai cred ca depinde de fonduri nu? Si de distanta, program, oameni? Ma rog, eu sunt pro masina proprie - nu-mi face nimeni programul, dorm cand vreau, ma duc unde vreau, schimb traseul cum vreau...
Dar nu pot sa ma duc acum in Egipt cu masina, nu? Acolo e clar, avionul. Dar pentru Bulgaria, Europa chiar si Turcia...masina personala e solutia castigatoare, mai ales daca nu merg cu prea multi oameni. Iar cu autocarul... ...n-am fost niciodata dar nici nu vreau sa incerc
Raporteaza abuz de limbaj
gretoi Avatarul lui gretoi

3 mesaje
Oras: iasi

ai dreptate. Si eu prefer masina personala
lily_tiby Avatarul lui lily_tiby

4 mesaje
Oras: ramnicu valcea

am fost eu in Turcia cu autocarul si...simt k mi s-a modificat coloana vertebrala =))) Foarte obositor drumul dar nu am stat cu stresul condusului. Daca ar fi 2 soferi in masina poate k m-as aventura dar...oare ajung la destinatzie?? :)))
lily
lianatrasca Avatarul lui lianatrasca

23 mesaje
Oras: bucuresti

am fost cu masina personala in Grecia.a fost ok.
lazygirl Avatarul lui lazygirl

8 mesaje
Oras: bucuresti

Masina persoanala iti ofera FFFFFFFF multa libertate! Deci, masina persoanala, one point from me!
Sunt acolo unde trebuie! In viata ta!
Fosta membra Kudika.ro
nu e obositor sa stai sa conduci atata?mai ai chef si de altceva dupa?
Fosta membra Kudika.ro
si mie mi-a schimbat-o...asta e partea cea mai nasoala...drumul cu autocarul.
Fosta membra Kudika.ro
dar de unde ai stiut drumul?nu ti-a fost frik,k te vei rataci?te costat mai putin cu masina personala,pe cont propriu?
Fosta membra Kudika.ro
Eu optez pentru avion, nu conteaza daca e Grecia, Turcia. Si eventual inchiriat masina la destinatie. Altfel mi se pare mult prea obositor!!! Am facut o data greseala sa merg cu autocarul in Italia insa nu as mai repeta experienta niciodata atat a fost de groaznica pt. mine! Mai ales ca sufar de scolioza! Iti rupi coloana iar 2 zile trebuie sa le pierzi din vacanta ca sa te refaci. Oribil!
Deci, traiasca avionul!!!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

...masina personala e cea mai buna solutie...am fost in turcia cu masina personala si a fost super ok...asta daca esti sofer...daca esti doar conducator auto nu rezisti la atatea ore de condus...si intr-adevar e mai ieftin cu masina decat cu avionul si chiar decat cu autocarul...
calator Avatarul lui calator

76 mesaje

Depinde de fiecare.
Mie imi place sa conduc desi nu sunt sofer profesionist, am fost si cu masina si cu avionul si cu masina inchiriata la destinatie.
Sincer as prefera cu masina, iti faci programul cum vrei. nu trebuie sa mergi ca nebunul odata ce iesi din Romania se merge ok alegi optiunea autostrada si nu ai nicio problema
Mi-am scos harti de pe net pe routeplanner care au fost la fel de bune ca GPSul desi pare tot mai necesar.
Cu masina sunt costuri de transport mai mici dar se aduna costul noptilor dormite la hotel pe drum, dar pe drum daca iti faci trseul cu cap ai tot timpul ceva de vazut si asa te costa mai ieftin ca la autocar,. Iti propui maxim 500 km pe zi pe autostrada si in 3 zile esti in Italia, Franta Elvetia.
Eu am umblat cu masina prin toata Grecia fara probleme si in Italia pana la YNapoli, totul ok. Drum bun!
eu
larida Avatarul lui larida

4 mesaje

ati fost cumva in Grecia, Asprovalta, V-AS RUGA SA-MI DATI DETALII DESPRE PLAJA SI PRETURI
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului