Croaziere ieftine?

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Stie cineva ceva? Chiar daca sunt aproape...dar sa nu depaseasca 800/1000 de euro...ar fi perfect...
muresan98 Avatarul lui muresan98

5 mesaje
Oras: targoviste

Am fost fotograf pe vas de cruaziera.
Este o companie in italia, Costa.
Gasesti cruaziere ieftine acolo.
This electronic transmission is strictly confidential and intended solely for the addressee. It may contain information which is covered by legal, professional or other privilege. If you are not the intended addressee, you must not disclose, copy or take any action in reliance of this transmission. If you have received this transmission in error, please notify us and delete the received data as soon as possible. Please consider the environment and don't print this email unless you really need to.
slimro Avatarul lui slimro

6 mesaje
Oras: piatra neamt

niste date de contact si pentru noi de la respectiva companie?
nimic nou sub soare.
dmx Avatarul lui dmx

29 mesaje
Oras: bucuresti

http://www.adriatravel.ro/croaziere/
crissyx Avatarul lui crissyx

3 mesaje
Oras: galati

mi-ar place sa fac o croaziera.. a fost cineva sa ne impartaseasca pareri?
Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj

multumesc pentru link :)
ndy08 Avatarul lui ndy08

4 mesaje
Oras: brasov

Ne poti da mai multe informatii despre aceea agentie si despre serviciile oferite. Mersi
n.d.y
kudika093316 Avatarul lui kudika093316

4 mesaje

in Grecia croaziere f ieftine. si superbe peisajele...merita!
GABITZA11 Avatarul lui GABITZA11

8 mesaje
Oras: pitesti

Croaziera pe Nil in EGIPT...este cam 800 de euro oricum pana in 1000.
Si cred ca se merita, vezi valea regilor, reginelor, piramidele din giza, tempele de la Karnak, Luxor, vizitezi Cairo,Barajul de la ASWAN si multe altele.........
Fosta membra Kudika.ro
e destul de tentant Egiptul !
leuvivienne_23 Avatarul lui leuvivienne_23

13 mesaje

a fost cineva in caraibe?cat ar ajunge o croaziera acolo?
frumushel_lazy Avatarul lui frumushel_lazy

13 mesaje

din cunostintele mele gasesti croaziere si pana in 1000 euro de persoana, depinde de perioada si de tipul de cabina pe care il iei, o problema ar fi ca imbarcarea se face in italia sau spania si cel mai probabil costurile de transport le vei suporta tu
janine
adyandy Avatarul lui adyandy

13 mesaje

In pretul pentru croaziere intra si biletul de avion pt a ajunge de unde pleaca vasul??
just_lory Avatarul lui just_lory

42 mesaje
Oras: iasi

Mersi pentru link am gasit cateva oferte destul de bune

1 mesaj

Ideal ar fi sa fii insotitor de bord...se castiga niste bani frumosi:)
frumushel_lazy Avatarul lui frumushel_lazy

13 mesaje

categoric, nu este inclus transportul pana la locul de imbarcare:) asta este alt cost pe care trebuie sa il suporti
janine
LUA_lazy Avatarul lui LUA_lazy

3 mesaje
Oras: campina

De anul trecut planuiesc o excursie in Egipt si sper ca nu mai tarziu de 2009 sa ajung pe meleagurile acelea misterioase!
neala Avatarul lui neala

11 mesaje
Oras: cluj

Intra pe wwww.croaziere.net si gasesti tot ce-ti doresti in materie de croaziere.Is si tari si seriosi clujenii,ti-i recomand sincer.
mirela_akc Avatarul lui mirela_akc

13 mesaje
Oras: constanta

Din 2008, romanii vor putea pleca in croaziera pe Marea Neagra, in premiera, din portul Constanta. Un sejur pe mare, pe traseul Constanta - Istanbul - Odessa si retur va costa intre 220 si aproape 1.200 de euro, iar proiectul va fi inaugurat la 6 noiembrie. Nava de croaziera "Yuzhnaya Palmyra", construita in 1979, a fost renovata si dotata cu sali de sport, baruri, cinematografe, piscine, saloane de infrumusetare si cu o sala de conferinte. Vasul are o lungime de 127 de metri si dispune de 138 de cabine, cu 464 de paturi. In acest an, la bordul sau vor urca doar 200 de turisti care vor participa la primele doua curse demonstrative, iar de anul viitor, nava va pleca de patru ori pe luna din Portul Constanta. Camerele de lux au preturi cuprinse intre 993 si 1.163 de euro.
colonelu_healthy Avatarul lui colonelu_healthy

3 mesaje
Oras: tg mures

super ieftin numai ca te costa avionul mult,o croaziera prin caraibe costa in jur de 500 dolari la o camera din interior fara geam,daca vrei mai multe informatii mai disc.

1 mesaj

Am fost in doua croaziere pina acum ,prima anul trecut cu MSC Sinfonia pe traseul Genova Monte Carlo Valencia Tunis Malta Civitavecchia(Roma) Genova iar anul asta cu Costa Classica pe traseul Savona Barcelona Alicante Gibraltar Lisabona Cadiz Malaga Savona.Anul trecut am rezervat de pe http://www.croisierenet.com/si am platit pentru doua persoane 1850 Euro si anul asta 1250 USD prin http://www.smartcruiser.com/.Pentru alte detalii oricind cu placere...!
neala Avatarul lui neala

11 mesaje

Cauta aici www.croaziere.net, au pentru toate buzunarele si ff.multe destinatii si linii de croaziera.
spidie Avatarul lui spidie

61 mesaje
Oras: arad

www.crocieraonline.com
neala Avatarul lui neala

11 mesaje

Atentie Yuzhnaya Palmyra nu este o linie de croaziera ci un "Regular Ferry Service" ceea ce este cu totul altceva.
Croazierele adevarate incep cu linii si vase de minim 4 stele clasificate de catre Lloyd's,IMO,IACS.
kudika191804 Avatarul lui kudika191804

2 mesaje

Salut,

eu am fost vara aceasta in croaziera 3 zile pe marea mediterana, a fost foarte frumos, nu se poate exprima in cuvinte. nu stiu sa va zic preturi pentru ca a fost organizat de firma la care lucrez. dar planuiesc sa merg si cu sotul meu. vasul de croaziera a fost urias, insa in portul din atena am vazut vase de croaziera mult mai mari si mai impunatoare. am vizitat 4 insule grecesti si o insula din turcia. mancare foarte buna pe vas plus ca e bufet suedez poti alege ce vrei dintr-o gama destul de mare. cei de pe vas au organizeazat in fiecare seara cate un spectacol special foarte frumos.
neala Avatarul lui neala

11 mesaje

Da de la agentiile din tara nu se poate cumpara?
Sau mai bine facem profit occidentalilor?
NB

1 mesaj

Cind agentiile romanesti vor fi in stare sa vinda la preturile si maniera pe care le-am prezentat ( si asta e doar un mic exemplu !) cu cea mai mare placere ,desi eu cred ca acum si noi apartinem "occidentului" iar profit "orientului" nici nu-mi trece prin cap sa fac...!
www.crocieraonline.com http://www.croisierenet.com acestea sunt doua situri care au aceeasi familie si mai sunt si cele adresate in spaniola si engleza .Ofertele sunt similare difera doar limba in care se adreseaza...
dmx Avatarul lui dmx

29 mesaje

orice fel de intrebari aveti despre croaziere sau altceva gasiti pe forumadria.ro
neala Avatarul lui neala

11 mesaje

Gasiti pe www.vroaziere.net la superpreturi.
layla2010 Avatarul lui layla2010

14 mesaje

Buna,poti face croaziera in Delta Dunarii ,plecare de la Galati.Intra la contact@croazierekaptan.ro,sau la tel 0722767672, sau www.croaziere kaptan.ro.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: