catalin1989
23 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 09:52
referitor la membrul din 1970-asi dori sa plec in croaziera pe un vas de 4-5 stele la un pret acceptabil,croaziera pe care vreau sa merg este mediterana de vest cca 5-6-7 nopti.Don cate am inteles ai fost pe un vas mcs asi dorii mai multe detalii eu din cate am vazut mar tenta sa merg pe msc fantasia.Din cate stiu croaziere.net au sediulin cluj,tu ce cabina ai luat cum ti sa parut cabina,asi dori multe informatii sunt foarte interesat.Astept raspunsul tau.Multumesc
omnismares
9 mesaje
Oras: constanta
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 01:15
Croaziere pe Marea Neagra? La pretul asta? Sa fim seriosi si realisti! Iar o nava cu 200 de pasageri nu are atatea faiclitati si toate sunt minimalizate! Nu se compara un oras plutitor de 2000 de pax cu unul de 200! Eu lucrez pe nave de croaziere din 99 si le cunosc (in present pe o nava de expeditii in zona Polineziei Franceze). Depinde ce vrei... aventura/expeditii, distractie, orase turistice-comerciale... Grecia... sa nu exageram... insule pustii, nimic de vazut (eventual ceva istorie); doar apele sunt super! Sunt zeci de companii de pasagere cu sute de oferte. Nu uita de micile cheltuieli: bar, tipsurile obligatorii pentru cameriste/ospatari, excursiile platite, alte servicii la bord (masaj, beauty salon, duty free etc). Sunt pentru toate gusturile si buzunarele. Si nu uitati de Google... stie f multe. Inainte de a cumpara (sau inghitii) oferta unei agentii... cautati si prin alte surse de informare despre acel itinerariu, conditiile de la nava etc. pentru a nu fi dezamagiti ulterior! Agentiile de turism intermediare NU au nici cea mai vaga idee despre ceea real la bord. Ei vor doar sa-si vanda biletele! In rest... sanatate si sa aveti o croaziere placuta!A... si mare calma
catyborut
7 mesaje
Oras: brasov
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 08:05
eu am fost in caraibe...biletul de avion a fost scump...croaziera nu e foarte scumpa dar ai cheltuieli adiacente care sunt obligatorii...ptr o persoana am cheltuit cam 4000
catyborut
7 mesaje
Oras: brasov
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 08:11
eu am fost in 3 croaziere...doua in mediterana si una in caraibe...a fost o experienta deosebita...croazierele in sine sunt ieftine dar sunt multe cheltuieli adiacente care sunt obligatorii si ii ridica costul...mancarea este multa si buna dar daca doresti ceva de calitate sunt restaurante unde trebuie sa platesti...bautura de asemenea se plateste...dar cel mai mult mi-au placut excursiile pe care le organizeaza in fiecare port si unde ai posibilitatea sa vezi locuri deosebite,excursii care de asemenea se platesc separat
turist_ratacit
5 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:00
Nu recomand croaziere.net by OFFICE TRAVEL sau Ioan Basea decat celor care doresc surprize, surprize!!!. :)
turist_ratacit
5 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:01
Nu recomand croaziere.net by OFFICE TRAVEL sau Ioan Basea decat celor care doresc surprize, surprize!!!. :)
kudika133990
12 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 15:55
De la: deeyutza05, la data 2008-08-28 00:32:03in Grecia croaziere f ieftine. si superbe peisajele...merita!
Publicitate