Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Travel » Obiective »

China-Tibet-Hong Kong

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

ralucalescai
    4 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 5 August 2008, ora 09:34 Raporteaza abuz de limbaj

A fost cineva intr-un astfel de circuit?
    Sunt foarte interesata de pareri, sfaturi sau orice fel de infoarmatii utile! Prin ce agentie ati mers sau care e cea mai buna oferta.
    Mersi,
    Raluca
    moldavian_d
    8 mesaje
    Postat pe: 20 August 2008, ora 13:02 Raporteaza abuz de limbaj

Buna, am fost in India...dar pe cont propriu...a fost o experienta diferita!!!!
    ralucalescai
    4 mesaje
    Postat pe: 22 August 2008, ora 09:26 Raporteaza abuz de limbaj

medlink57 mersi pentru info. Intr-adevar agentia http://www.ciel-voyages.ro pe care mi-ai recomandat-o are niste circuite foarte interesante, diversificate si ceva mai inedite decat cele existente pe piata noastra!
    Thanks !
    adelam_lazy
    5 mesaje
    Oras: Pitesti
    Postat pe: 25 August 2008, ora 12:05 Raporteaza abuz de limbaj

e superb,a fost socrul meu,si ne-a povestit ca e de vis
    da

2414 mesaje
    Postat pe: 25 August 2008, ora 20:41 Raporteaza abuz de limbaj

Moldovan, te rog povesteste-mi si mie cum a fost in India. Asta e visul meu, sa ajung acolo
    knowledge
    6 mesaje
    Oras: Craiova
    Postat pe: 26 August 2008, ora 10:20 Raporteaza abuz de limbaj

da si eu as vrea sa stiu daca e problema cu mancarea acolo, adica,....se mai gaseste si mancare normala ( europeana )?

2414 mesaje
    Postat pe: 29 August 2008, ora 11:38

Eu am fost in partea aia, mai precis in Bejing, acum cu ocazia olimpiadelor!

Va pot preciza ca este un oras minunat, cu toate atractiile posibile(Orasul interzis,Marele Zid). Oamenii sunt calzi (poate si datorita faptului ca foarte multi sunt extra super saraci). Mancarea normala-doar fast-food-urile de la noi. In rest, ce puteti incerca sunt mancaruri locale(scopioni vii,etc).

Moneda locala este 1 youg, parca. Ideal ar fi sa mergeti cu Euro, pentru ca ii schimbati acolo.

Sa nu uitati sa va duceti in piata aceea, si sa va targuiti. Alte obiective clare - Fabrica de perle, Fabrica de matasuri (niste matasuri incredibile).

Este o experienta unica, este ALTCEVA! .

Insa pot spune cu siguranta ca nu e un oras care sa il vizitezi a 2-a oara.

Succes si mai vorbim!
    zmeoaica
    9 mesaje
    Oras: Slobozia
    Postat pe: 30 August 2008, ora 11:43 Raporteaza abuz de limbaj

vreau si eu cat mai multe detalii despre o excursie in China
    leuvivienne_23
    13 mesaje
    Postat pe: 31 August 2008, ora 10:48 Raporteaza abuz de limbaj

nu stiu de china,dar daca te duci cumva in japonia,o sa vrei sa mergi non-stop acolo...e nemaipomenit
    iuniapasca
    3 mesaje
    Oras: Alba-Iulia
    Postat pe: 31 August 2008, ora 14:00 Raporteaza abuz de limbaj

Moneda Chinei se numeste Yuan, sau denumirea oficiala RMB.

Monako Claus, excursiile ti le poti crea singur(a) cu o harta si cateva google search-uri. Ai mult mai multa libertate. Daca esti interesat(a) de China iti pot oferi parerea si experienta mea acolo - http://iunia.ro/index.php/blog.html

toate bune!
    poalialexandra
    5 mesaje
    Oras: Bistrita
    Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 11:31 Raporteaza abuz de limbaj

China- Shanghai....superb....breath taking....contraste uimitoare si....cea mai buna destinatie pentru cumparaturi...exista acolo un 'Fake Market' unde se gasesc de exemplu rolexuri la 10 euro, genti prada la 5 euro, etc. ;) :)))
    nu am termen de comparatie cu vre-o alta destinatie in asia dar cred ca merita vazut....
    enjoy!!

2414 mesaje
    Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 11:48 Raporteaza abuz de limbaj

Resedinta lui Dalai Lama este in Dharmashala - India ,stiu ca am mers vreo 10 ore cu masina din New Delhi. Oricum , iti trebuie viza si pt Tibet si pt India, dar in India vezi foarte multa natura, Taj Mahal-ul si poti sa dai si mana cu The Dalai Lama himself, cum am avut eu norocul! Daca ajungi acolo trebuie sa te obisnuiesti cu diferenta de culturi si pur si simplu "blend in" ; e tara fascinanta!
    medlink57
    13 mesaje
    Oras: Vaslui
    Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 15:51 Raporteaza abuz de limbaj

Am avut norocul sa vad Taj Mahalul pe lune plina...m-au dus gandurile la maretia dragostei adevarate , am vazut rasaritul de soare in Gange la Varanasi si soarele trilobat (si am inteles trinitatea Brahma, Vishnu, Shiva)l-am filmat pt ca nu imi venea sa cred; am vazut semnul "aum" in zapezile vesnice de pe Everest cand am survolat cu avionul "acoperisul lumii" si m-am intrebat de unde stiau indienii de la campie ca semnul este pe munte (mi-a spus cineva din...Gujarati sa ma uit cu atentie);am trait o poveste frumoasa care a lasat urme frumoase in sufletul meu;nu l-am vazut pe Dalai Lama din pacate, dar voi reveni in basmul care mi-a ramas in suflet.Multumesc pt subiect la toti!
    123girl
    109 mesaje
    Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 12:44 Raporteaza abuz de limbaj

eu am o oferta pentru circuit Israel – Egipt –''Palestina''. daca va intereseaza trimiteti mail la mystogalati@yahoo.com.
    www.mystogalati.blogspot.com
    123girl
    109 mesaje
    Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 12:45 Raporteaza abuz de limbaj

de pasti...uitasem sa mentionez
    crinalup
    1 mesaj
    Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 13:41 Raporteaza abuz de limbaj

super!!!PARALELA 45 FARA TIBET
    OBOSITOR DAR MERITA.ANA
    Imperator_lazy
    17 mesaje
    Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:20 Raporteaza abuz de limbaj

Cel mai bine si ieftin este pe cont propriu, Este extrem de usor sa calatoresti in Asia. Totul e sa-ti iei inima in dinti si sa mergi. Nu se compara cu nici un tur pentru ca ai libertatea sa faci ce vrei.
    Mai multe informatii si poze pe blogul meu: http://imperatortravel.ro Calatorii in toata lumea
    rodica_crisan
    1 mesaj
    Oras: Cluj
    Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:34 Raporteaza abuz de limbaj

De la: , la data 2008-08-29 11:38:04Eu am fost in partea aia, mai precis in Bejing, acum cu ocazia olimpiadelor!

Va pot preciza ca este un oras minunat, cu toate atractiile posibile(Orasul interzis,Marele Zid). Oamenii sunt calzi (poate si datorita faptului ca foarte multi sunt extra super saraci). Mancarea normala-doar fast-food-urile de la noi. In rest, ce puteti incerca sunt mancaruri locale(scopioni vii,etc).

Moneda locala este 1 youg, parca. Ideal ar fi sa mergeti cu Euro, pentru ca ii schimbati acolo.

Sa nu uitati sa va duceti in piata aceea, si sa va targuiti. Alte obiective clare - Fabrica de perle, Fabrica de matasuri (niste matasuri incredibile).

Este o experienta unica, este ALTCEVA! .

Insa pot spune cu siguranta ca nu e un oras care sa il vizitezi a 2-a oara.

Succes si mai vorbim!

Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off