Ai mare dreptate cand recomanzi o insula greceasca...in loc de o statiune de pe continent.Totusi, anul acesta am fost pt. prima oara in Nei Pori si am ramas f.f.f. surprinsa de curatenia de pe strazi, de vegetatia ingrijita si mai ales de plaja foarte frumoasa de la marea Egee. Nisipul foarte fin si curat, plaja amenajata cu terenuri de sport, etc.
In pretul a 2 sezlonguri + 1 umbrela primeai 2 ape plate foarte reci si 2 cafele sau ness-cafe frape. Multe taverne unde poti manca la preturi rezonabile.
Sfatul meu este: ecitati localurile unde sunt angajati romani...cauta sa te traga pe sfoara.
Insa recomand cu mana pe inima insula Corfu.Pe 9 sept. m-am intors de acolo...am mers pt. a 4-a oara.
Nu se compara cu nimic de pe continent...enorm de multe flori de tot felul, lamai, portocali, maslini, chiparosi, leandri, palmieri...dar si conifere. Arhitectura in stil venetian, marea Ionica albastra, clara precum cristalul strajuita de munti, plaja chiar daca este ingusta este foarte curata...si mai ales, oamenii, prietenosi, linistiti care stiu sa te faca sa te simti minunat.

Promotia zilei pe Kuponiada.ro