ati fost la pesterea scarisoara?

Subiect nou
Alege alt forum  
angel333 Avatarul lui angel333

29 mesaje

Eu vreau sa ma duc peste 2 sapt intr-o sambata daca ati fost in acea zona ,sa-mi spuneti si mie mai multe ,va pup astept pareri
Raporteaza abuz de limbaj
o zi fara un zambet e o zi irosita!
Gabelus Avatarul lui Gabelus

1 mesaj
Oras: alba-iulia

Servus
Personal nu am fost, dar prietenele mele au fost si merita sa mergi, e superb, am vazut pozele. Desi vizitatorilor le sunt deschise decat anumite sali, restul fiind pentru oamenii de stiinta, ai ce vedea. Programul de vizite este intre 9 si 17.
Asteptam impresii dupa vizita :P
Gabi

angel333 Avatarul lui angel333

29 mesaje

da cu siguranta o sa aduc poze si o sa va spun cum a fost ,mersi pentr incurajare pup pa
o zi fara un zambet e o zi irosita!
Fosta membra Kudika.ro
scarisoara ...e super tare ...nu ..nu am fost dar am recomandare de la majoritatea prietenilor mei ...am vaz si pozele si e super ...sper sa ajung ...pacat la mine in tara si nu am ajunsa inca ..sa imi fie rusine dar asta e ...sunt studenta si nu am bani destui !!! o sa ajung ..am rabdare ...sper
diana_cutinici Avatarul lui diana_cutinici

6 mesaje

Scarisoara trebuie vazuta, iar daca sunteti liberi in perioada 12 15 septembrie , va invit si la Targul de Turism Rural la Albac.....zona e superba asa ca v asteptam
buburuza33 Avatarul lui buburuza33

68 mesaje
Oras: braila

da am fost la scarisoara anul trecut cu prietenii ,e o zona superba si o adevarata aventura sa urci pana in pestara dar sa si cobori in ea! nu ratati ocaia sa vizitati toate pesterile din apuseni!
mishu99 Avatarul lui mishu99

1 mesaj
Oras: bucuresti

e super ok! ai ce vedea! distractie placuta!
carmenm23 Avatarul lui carmenm23

7 mesaje

sa ne spuneti cei care va duceti cum a fost.pare sa fie interesant acolo...
leuvivienne_23 Avatarul lui leuvivienne_23

13 mesaje

ai putea sa ne spui mai multe despre targul de turism rural de la albac??
diana_cutinici Avatarul lui diana_cutinici

6 mesaje

Targul de la Albac este in special unul tehnic, adresat agentiilor de turism dar si ca turist merita sa vii, sunt prezente pensiuni din tara si o regiune din Ungaria, aveti sansa unei ture cu tiroliana si a unei seri speciale cu degustari de carne la protap, mesteri popul;ari o sa va incante cu lucrarile loriar seara foc de tabara foc de artificii....ce mai ASA CA VA INVIT PE TOTI
micumihaela Avatarul lui micumihaela

23 mesaje
Oras: medias

As vrea sa merg, chiar mi-am propus in acea perioada sa merg la Arieseni.La ce pensiuni mai bune ne putem caza?
multumesc
didi2green Avatarul lui didi2green

1 mesaj

Eu am fost 3 ani la rand la pestera scarisoara si este cu adevarat super...nu atat pestera in sine , cat si drumul si peisajul din apuseni.... un adevarat loc de relaxare. merita sa vizitati
Fosta membra Kudika.ro
Am fost la pestera Scarisoara . Merita !
Sunt sibian , ghid turistic si merg des cu turisti germani si austrieci in zona.Multe alte obiective interesante nu merita ratate .Satisfactie garantata !
Iti recomand sa te opresti in localitatea Gârda, pe valea Ariesului.
De acolo pleaca poteca marcata la Pestera Scarisoara .Drum de dificultate medie , 2,5-3 ore dus,cam tot atata intors ,practicabil si de neantrenati cu un pic de stradanie .
Ia in calcul ora 17 , limita de acces in pestera Scarisoara .Esta permis doar cu ghidul pesterii.
Tot in Gârda gasesti si cazare la pensiuni private cu sau fara masa .
Mai multe detalii ,alternative , recomandare pensiune ,etc. :
Tel.0744-391859
E-mail : morosanu_a@hotmail.com
cocoevident11 Avatarul lui cocoevident11

4 mesaje
Oras: tulcea

am fost si eu anul asta..e f interesanta..drumul pana acolo il parcurgi pe jos in 2 ore jumate- 3...o sa fie destul de cald pe drum pt ca nu este o zona impadurita, dar in pestera te vei congela ;)) poti sa urci si cu masina..drumul nu este f prost...cel putin jumatate din distanta o poti parcurge lejer cu masina...drum bun si spor la vizitat :P apropo..tot acolo de unde pleci spre scarisoara se mai afla o pestera interesanta, dar nu este amenajata.pestera ionele se numeste...cu o lanterna poti intra sa te uiti..de asemenea sunt si niste chei superbe spre aceasta pestera.
nicoleta tanase
whitewizzard Avatarul lui whitewizzard

74 mesaje

Am fost si eu pe la scarisoara, ionele ma rog mai multe cam toate din apuseni anul trecut :)
Ca sfat nu stiu daca s-a discutat deja dar il zic oricum
- eu am lasat masina jos deci nu am urcat cu masina din ce am vazut eu drumul daca ai garda jos este destul de prost
- pe jos am urcat la ionele si ghidul de acolo ne-a zis ca sunt cam 2 ore pana la scarishoara .. anyway la un momentdat o poteca de munte intersecteaza muntele care este traseul spre scarisoara, noi am luat-o pe drum si am facut 4-5 ore
- deci sfatul meu este sa urmezi traseul montan si nu drumul

Drum bun!:)
http://de-weekend.com
CATALIN_lazy Avatarul lui CATALIN_lazy

1 mesaj

acea zona este de vis!!!!! nu este doar pestera scarisoara de vizitat sunt o multime de alte pesteri si locuri de vizitat poate unice in tara sau in lume trebuie doar sa luati legatura cu un ghid din zona si nu o sa regretati!!!! ce sa mai vorbim de cei care sunt putin gurmanzi se maninca adevarat si la bani putini pensiuni sunt la greu da cred ca cel mai bine e sa faci o rezervare din timp pt ca anul trecut au fost ceva probleme la cazare in sezonul estival.. in final acea zona merita vizitata si stat cel putin o saptamana pt ca sunt prea multe de vazut!!!!!!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului