Mai multe
| Eu vreau sa ma duc peste 2 sapt intr-o sambata daca ati fost in acea zona ,sa-mi spuneti si mie mai multe ,va pup astept pareri | ||
|
angel333 Postat pe 27 August 2008 10:59 |
||
|---|---|---|
|
Servus Personal nu am fost, dar prietenele mele au fost si merita sa mergi, e superb, am vazut pozele. Desi vizitatorilor le sunt deschise decat anumite sali, restul fiind pentru oamenii de stiinta, ai ce vedea. Programul de vizite este intre 9 si 17. Asteptam impresii dupa vizita :P Gabi |
||
|
Gabelus Postat pe 27 August 2008 11:25 |
||
| da cu siguranta o sa aduc poze si o sa va spun cum a fost ,mersi pentr incurajare pup pa | ||
|
|
||
|
angel333 Postat pe 27 August 2008 14:58 |
||
scarisoara ...e super tare ...nu ..nu am fost dar am recomandare de la majoritatea prietenilor mei ...am vaz si pozele si e super ...sper sa ajung ...pacat la mine in tara si nu am ajunsa inca ..sa imi fie rusine dar asta e ...sunt studenta si nu am bani destui !!! o sa ajung ..am rabdare ...sper
|
||
|
deea_creata Postat pe 28 August 2008 23:32 |
||
Scarisoara trebuie vazuta, iar daca sunteti liberi in perioada 12 15 septembrie , va invit si la Targul de Turism Rural la Albac.....zona e superba asa ca v asteptam
|
||
|
diana_cutinici Postat pe 29 August 2008 09:56 |
||
| da am fost la scarisoara anul trecut cu prietenii ,e o zona superba si o adevarata aventura sa urci pana in pestara dar sa si cobori in ea! nu ratati ocaia sa vizitati toate pesterile din apuseni! | ||
|
buburuza33 Postat pe 29 August 2008 10:25 |
||
e super ok! ai ce vedea! distractie placuta!
|
||
|
mishu99 Postat pe 29 August 2008 16:37 |
||
| sa ne spuneti cei care va duceti cum a fost.pare sa fie interesant acolo... | ||
|
carmenm23 Postat pe 31 August 2008 22:38 |
||
ai putea sa ne spui mai multe despre targul de turism rural de la albac??
|
||
|
leuvivienne_23 Postat pe 1 Septembrie 2008 16:56 |
||
| Targul de la Albac este in special unul tehnic, adresat agentiilor de turism dar si ca turist merita sa vii, sunt prezente pensiuni din tara si o regiune din Ungaria, aveti sansa unei ture cu tiroliana si a unei seri speciale cu degustari de carne la protap, mesteri popul;ari o sa va incante cu lucrarile loriar seara foc de tabara foc de artificii....ce mai ASA CA VA INVIT PE TOTI | ||
|
diana_cutinici Postat pe 2 Septembrie 2008 08:30 |
||
|
As vrea sa merg, chiar mi-am propus in acea perioada sa merg la Arieseni.La ce pensiuni mai bune ne putem caza? multumesc |
||
|
micumihaela Postat pe 2 Septembrie 2008 13:34 |
||
| Eu am fost 3 ani la rand la pestera scarisoara si este cu adevarat super...nu atat pestera in sine , cat si drumul si peisajul din apuseni.... un adevarat loc de relaxare. merita sa vizitati | ||
|
didi2green Postat pe 2 Septembrie 2008 15:04 |
||
|
Am fost la pestera Scarisoara . Merita ! Sunt sibian , ghid turistic si merg des cu turisti germani si austrieci in zona.Multe alte obiective interesante nu merita ratate .Satisfactie garantata ! Iti recomand sa te opresti in localitatea G�rda, pe valea Ariesului. De acolo pleaca poteca marcata la Pestera Scarisoara .Drum de dificultate medie , 2,5-3 ore dus,cam tot atata intors ,practicabil si de neantrenati cu un pic de stradanie . Ia in calcul ora 17 , limita de acces in pestera Scarisoara .Esta permis doar cu ghidul pesterii. Tot in G�rda gasesti si cazare la pensiuni private cu sau fara masa . Mai multe detalii ,alternative , recomandare pensiune ,etc. : Tel.0744-391859 E-mail : [email protected] |
||
|
Adriana0 Postat pe 3 Septembrie 2008 20:15 |
||
| am fost si eu anul asta..e f interesanta..drumul pana acolo il parcurgi pe jos in 2 ore jumate- 3...o sa fie destul de cald pe drum pt ca nu este o zona impadurita, dar in pestera te vei congela ;)) poti sa urci si cu masina..drumul nu este f prost...cel putin jumatate din distanta o poti parcurge lejer cu masina...drum bun si spor la vizitat :P apropo..tot acolo de unde pleci spre scarisoara se mai afla o pestera interesanta, dar nu este amenajata.pestera ionele se numeste...cu o lanterna poti intra sa te uiti..de asemenea sunt si niste chei superbe spre aceasta pestera. | ||
|
cocoevident11 Postat pe 5 Septembrie 2008 10:52 |
||
|
Am fost si eu pe la scarisoara, ionele ma rog mai multe cam toate din apuseni anul trecut :) Ca sfat nu stiu daca s-a discutat deja dar il zic oricum - eu am lasat masina jos deci nu am urcat cu masina din ce am vazut eu drumul daca ai garda jos este destul de prost - pe jos am urcat la ionele si ghidul de acolo ne-a zis ca sunt cam 2 ore pana la scarishoara .. anyway la un momentdat o poteca de munte intersecteaza muntele care este traseul spre scarisoara, noi am luat-o pe drum si am facut 4-5 ore - deci sfatul meu este sa urmezi traseul montan si nu drumul Drum bun!:) |
||
|
whitewizzard Postat pe 10 Septembrie 2008 09:30 |
||
| acea zona este de vis!!!!! nu este doar pestera scarisoara de vizitat sunt o multime de alte pesteri si locuri de vizitat poate unice in tara sau in lume trebuie doar sa luati legatura cu un ghid din zona si nu o sa regretati!!!! ce sa mai vorbim de cei care sunt putin gurmanzi se maninca adevarat si la bani putini pensiuni sunt la greu da cred ca cel mai bine e sa faci o rezervare din timp pt ca anul trecut au fost ceva probleme la cazare in sezonul estival.. in final acea zona merita vizitata si stat cel putin o saptamana pt ca sunt prea multe de vazut!!!!!! | ||
|
CATALIN_lazy Postat pe 16 Iunie 2009 14:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Balvanyos | 7 | De la: nicole65 4 Iunie 2009 09:29 |
| Tabara de vara pentru adolescenti - Escapade Adventure Park - Early Booking valabil pana la 31 Martie | 1 | De la: EscapadeAdventurePark 9 Martie 2016 11:24 |
| daca am 49 de ani mai pot sa iubesc? | 34 | De la: RAINBOWLADY 14 Ianuarie 2012 14:39 |
|
|
||
| Turul Europei cu masina | 13 | De la: Aneeri 13 Martie 2012 14:17 |
| Castiga o vacanta cu familia la DisneyLand Paris! | 1 | De la: kudika_10579 28 August 2012 10:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.