Mai putin bani cheltuiti..

Subiect nou
Alege alt forum  
reshaky Avatarul lui reshaky

4 mesaje
Oras: reghin

Eu intotdeauna optez pentru cazare fara masa,doar ca nu rea mai sunt hoteluri care accepta asa ceva..
Raporteaza abuz de limbaj
blackcryss Avatarul lui blackcryss

10 mesaje

ma gandesc ca iesi mai ieftin doar daca mergi la un market si iti iei tu mancare si iti pregatesti ca altfel nu vad cum ai putea iesi mai bine
MarinAlina82 Avatarul lui MarinAlina82

28 mesaje
Oras: constanta

Si eu, anul acesta, am optat pt o vacanta la Covasna, fara masa si ne-am descurcat foarte bine...Ideea e ca te intinzi cat te tine plapuma, plus k iti satisface toate poftele si n-ai meniu impus...
Allynna
danimicutica Avatarul lui danimicutica

17 mesaje
Oras: cluj

cand nu esti legat de masa .... poti sa descopri imprejurimile si sa vezi si'altceva"

leuvivienne_23 Avatarul lui leuvivienne_23

13 mesaje
Oras: bucuresti

nu crred ca e asa de important ca odata cu cazarea sa iei si masa...cel putin pentru mine
funky_roua Avatarul lui funky_roua

6 mesaje

...Buna...daca iti place sa descopri cat mai multe in timp putin este recomandat pachetul fara masa....dar asta doar daca in grupul tau nu sunt si copii...pentru cei insotiti de copii ramane ideal pachetul all inclusiv......
AG
cristia_lazy Avatarul lui cristia_lazy

3 mesaje

Autonomie in primul rand. Si posibile surprize (culinare) placute in orasul vizitat.
tonysor Avatarul lui tonysor

4 mesaje
Oras: zalau

ai perfecta dreptate
ciucika Avatarul lui ciucika

16 mesaje

Eu doar intr-o excursie prin cls a IV-a am avut si masa inclusa. Chiar nu mi-ar placea, mananc cand am chef ce am chef si in plus e si mai ieftin. Parerea mea..
alia74 Avatarul lui alia74

6 mesaje

corect, ca sa nu fi legat de o anumita ora sa te intorci la hotel sa mananci, plus ca dc. nu ai "de unde" sa alegi ce-ti place din meniul respectiv, ce faci pe urma? ... ai pierdut si timpul ... fugi in alt local ...
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

cel mai rau este sa ai masa de pranz.
dar micul dejun e ok.
te trezesti, mananci linistit la masa, nu trebuie sa alergi prin localuri la 8-9 dimineata dupa o cafea.
zereira82 Avatarul lui zereira82

5 mesaje

De la: cristapet1, la data 2008-09-03 09:17:53cel mai rau este sa ai masa de pranz.
dar micul dejun e ok.
te trezesti, mananci linistit la masa, nu trebuie sa alergi prin localuri la 8-9 dimineata dupa o cafea.

ai perfecta dreptate! cred ca micul dejun e bine sa fie inclus in pachet..... acum depinde de ora la care te trezesti dar oricum din cate am mai umblat si eu programul e pana la 10 cel putin.. dar depinde si cu cine mergi.. in ultima vacanta am mers cu o gasca de fete si ne trezeam la 7, luam micul dejun si ne mai intorceam noaptea ffff tarziu...
Lory
adutza83 Avatarul lui adutza83

6 mesaje
Oras: onesti

Consider ca de fiecare daca nu ai masa, cheltuiesti mult mai multi bani! Dar fiecare dupa posibilitati....
Elena78_lazy Avatarul lui Elena78_lazy

5 mesaje
Oras: timisoara

De la: zereira82, la data 2008-09-03 15:58:53
De la: cristapet1, la data 2008-09-03 09:17:53cel mai rau este sa ai masa de pranz.
dar micul dejun e ok.

ai perfecta dreptate! cred ca micul dejun e bine sa fie inclus in pachet..... acum depinde de ora la care te trezesti dar oricum din cate am mai umblat si eu programul e pana la 10 cel putin.. dar depinde si cu cine mergi.. in ultima vacanta am mers cu o gasca de fete si ne trezeam la 7, luam micul dejun si ne mai intorceam noaptea ffff tarziu...

si mie imi venea greu sa ma trezesc la 7 dimineata sa iau micul dejun. Sunt de acord cu tine.
Claudia
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

De asta e bine sa te obisnuiesti sa te culci devreme. E si sanatos si prinzi si micul dejun in vacante. :)

Doar ca e mai baranesc asa. :D
carbahal18 Avatarul lui carbahal18

2 mesaje
Oras: tulcea

si eu optez pt asa ceva..mai bine manaci ce vrei tu..nu ce-ti dau ei..si te ajunge mai ieftin..
lucian cozlov
danapena Avatarul lui danapena

3 mesaje

eu am facut rezervare prin agentie cu o sapt inainte sa plec. si am mai gasit doar in mamaia, fara masa, 13 mil 2 pers, 6 nopti. mi s-a parut cat de cat acceptabil deoarece cu masa inclusa pretul era mai mult decat dublu. prin urmare am mancat la autoservire si ne-am scos mai ieftin
Dana
cezar_spatariu Avatarul lui cezar_spatariu

3 mesaje

Mult mai convenabil sa mananci cand vrei, unde vrei si ce vrei!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului