cand o sa se faca curat in parcurile de joaca ale copiilor din bucuresti?

Subiect nou
Alege alt forum  
ANGEEELICA Avatarul lui ANGEEELICA

9 mesaje
Oras: bucuresti

da pai cum spuneam oare cand? oare nu apartin tot de primarie? cei care matura strada nu ar trebui sa faca curat?
Raporteaza abuz de limbaj
dr2000_lazy Avatarul lui dr2000_lazy

5 mesaje
Oras: braila

Dar in Braila unde sunt parcurile de joaca pentru copii? Se mai vede ceva de gunoaie oare?
Non multa sed multum
sirsof Avatarul lui sirsof

87 mesaje
Oras: baia mare

Parerea mea este ca; si noi, trebuie sa avem grija de ;curatenie!Sa avem grija de copiii nostri ,sa nu depoziteze in parc resturile ramase si pungile lor! Daca;fiecare,am pastra cat de cat ;curatenia; n-am avea atata gunoi in jurul nostru!Am avea ;orase curate!
benny06 Avatarul lui benny06

14 mesaje

Curat o sa fie la vara cu prefix.
indescifrabila
Gabriel54 Avatarul lui Gabriel54

44 mesaje
Oras: bucuresti

LANGA LOCUL UNDE LOCUIESC SUNT DOUA PARCURI DEOSEBIT DE INGRIJITE,ESTE VORBA DESPRE PARCUL "IOANID"SI PARCUL "ICOANEI"
lazy000167 Avatarul lui lazy000167

10 mesaje

Eu locuesc in varful muntelui intr-o poiana foarte frumoasa dar in fiecare vineri pana dumineca cresc acolo peturi si alte gunoae si eu le adun pana vineri cand cresc altele. Voi vreti sa faca cineva curatenie dupa voi si dupa copii vostri? Pe cand sa va aspire si prin case?
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului