cazare la pensiuni sau in gazda?

Subiect nou
Alege alt forum  
ANGEEELICA Avatarul lui ANGEEELICA

9 mesaje
Oras: bucuresti

eu nu am stat in gazda pana acum , la preturi poate este mai avantajos dar este mai bine dpdv al confortului?
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

La pret este mai avantajos, dar confortul lasa de dorit. Oricum diferenta nu este prea mare si sunt destule pensiuni care ofera diferite servicii clientilor, pe care nu le intalnesti la un particular.
Yvonne_lazy Avatarul lui Yvonne_lazy

10 mesaje

Gazda:
Avantaje: pretul, accesul la bucatarie
Dezavantaje: comfortul, intimitatea, proprietarii (care nu sunt intotdeauna draguti)
Dintre pensiune si gazda, aleg pensiunea. Diferenta de pret nu este mare, sau chiar deloc.
Nu se compara gazda cu pensiunea. Am stat si in gazda, fortata de imprejurari, dar nu as mai sta.
O varianta ieftina de cazare mai sunt si casutele sau bungalourile.
Orice altceva in afara de GAZDA.
Raporteaza abuz de limbaj
YvonneN
vasssi Avatarul lui vasssi

3 mesaje

varianta cu pensiunea este avantajoasa ....parerea mea ,
puk_puk_lazy Avatarul lui puk_puk_lazy

5 mesaje
Oras: brasov

Pensiune...insa totul e relativ...in Croatia majoritatea vilelor sunt afaceri de familie,sunt foarte ospitalieri si nu am intampinat niciodata vreo urma de nemultumire.
Andreea

1 mesaj

Si eu consider k este mai avantajos sa stai in gazda...dar depinde de buegtul si dorintele fiecaruia...:)

1 mesaj

si eu am fost in croatia dar cu toate ca am stat 10 zile dintre care trei de cosmar cand o baba care am crezut ca este serioasa ne-a furat o suma destul de consistenta 600 euro noroc ca nu am avut mai mult in acea borseta ca cred ca muream pt ca politia nu se baga pt ca inchiriezi apartamentul ilegal normal vrei sa stai la cineva doar tranzit 1,.2,3,,nopti asa ca fiti atenti cu banii mai bine pe card .este un sfat si vreau a-l urmati pt ca mie mi-a stricat acele 3 zile va spun sincer .
onyx001 Avatarul lui onyx001

29 mesaje

Adevarul este ca, din pacate, foarte multe pensiuni vor deveni "gazde", odata cu impozitul "forfecar", vorba carcotasilor
lazy000475 Avatarul lui lazy000475

19 mesaje

va recomand un concurs cu premiu un week-end la munte ptr doua persoane:
http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=tombola
Bafta!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului