Weekend

Subiect nou
Alege alt forum  
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Va recomand sa vizitati orasul Piatra Neamt. Este un oras mic de munte, mai nou are si telegondola, telescaun, vizitati manastirile din apropiere, Casa memorială Calistrat Hogas, Cheile Bicazului, Cetatea Neamtului, Rezervatia de zimbri "Dragos Voda" etc
Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj

Din pacata in partea acea, in Moldova nu am ajuns deloc pana acum. Mi-as dori f mult, sunt convinsa ca sunt niste peisaje superbe.

1 mesaj

Pentru cei care vor sa stea linistiti si sa se auda pe ei, recomand Baile Herculane! Am petrecut un weeekend linistit, fara prea multi bani. Plus, poti vizita orasul. Plus masaje specializate. Plus bai specializate.

Recomand cu placere!
whitewizzard Avatarul lui whitewizzard

74 mesaje
Oras: bucuresti

Un weekend prelungit sa zicem asa vineri-sambata-duminica as recomanda muntii retezat (pt cei din bucuresti sa se plece de vineri dimineata ca sunt cam 400km)
- ca trasee Lacul Bucura, Lacul Pietrele, Vf Gales, Taul dintre brazi si cascada Loloaia (15 min de la cabana)
- cazare in poiana carnic este un drum forestier de 6km din nucsoara
- cabanele de aici au curent pe generator deci nu o sa aveti frigider dar oricum este ff ieftina mancarea

Plusuri la aceasta zona sa zicem este ca este una dintre cele mai salbatice zone din europa (fara fitze ca va duceti degeaba).

http://de-weekend.com
onyx001 Avatarul lui onyx001

29 mesaje

Eu va recomand sa vizitati Muntii Macinului. Nu sunt prea inalti pentru amatorii de sporturi extreme, dar in schimb sunt mai blanzi si mai accesibili. Cel mai mult mi-a placut traseul de la Luncavita pana la Cetatuia, si apoi spre varful Tutuiatu; din pacate, acest traseu nu poate fi parcurs cu mijloacele de transport in comun, ci doar cu masina. Are vreo 20 kilometri si este feeric. Dar mai bine sa va las sa il descoperiti singuri!
La intoarcere, daca o luati prin Galati sau Braila, nu ratati vizita la cetatea Dinogetia. Chiar daca nu prea este promovata, aveti ce descoperi!
120856 Avatarul lui 120856

106 mesaje
Oras: bucuresti

Pt. cei cu posibilitati ( adica preturi accesibile) va recomand cu caldura excursiile si ofertele de citybreak ale Agentiei de Bilete Avion TAROM !!!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului