Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Travel » Fun »

FASHION

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

ella_dark
    9 mesaje
    Oras: Oltenita
    Postat pe: 28 August 2008, ora 09:15 Raporteaza abuz de limbaj

AM DESCOPERIT CA ULTIMELE TENDINTE IN MATERIE DE HAINE SE INSPIRA DIN ANII '90,...OARE ASA SA FIE???!!
    Ella
    deea_creata
    11 mesaje
    Oras: Botosani
    Postat pe: 28 August 2008, ora 23:16 Raporteaza abuz de limbaj

cica stilul retro e in tendinte dar asta cred ca se stie de toata lumea ...cel putin cele si cei care sunt "fashionisti" tre sa stie sigur
    deea_creata
    11 mesaje
    Oras: Botosani
    Postat pe: 28 August 2008, ora 23:19 Raporteaza abuz de limbaj

da oricum parerea mea e ca se poarta ce iti sta bine ...asta a fost dintodeauna...ca daca e la moda da iti sta ca naiba atunci degeaba e la moda ...parerea mea...eu sincer nu is inebunita dupa ultimele tendinte dar incerc sa fiu in rand cu toata lumea ...sper
    ciucika
    16 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 29 August 2008, ora 16:29 Raporteaza abuz de limbaj

Ai dreptate Deea! De ce sa porti tot felul de ciudatenii daca nu iti plac? Intradevar trebuie sa respecti un pic tendintele, dar nici ca ciudatele alea de te uiti crucis la ele!
    blackcryss
    10 mesaje
    Postat pe: 29 August 2008, ora 21:10 Raporteaza abuz de limbaj

ideeal e sa imbini comfortul cu moda si cu aspectul, in sensul ca degeaba porti ceva care e la moda daca ti-e incomfortabil sau sta aiurea pe tine, dar nici sa porti ceva incat sa se uite lumea la tine ca la o ciudatenie :P
    diva_lazy
    3 mesaje
    Oras: Targoviste
    Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 10:43 Raporteaza abuz de limbaj

mie mi se intampla adesea sa imi umpar haine pe care sa le port o singura data si apoi sa nu le mai imbrac nu pt ca lumea m-ar privi ca pe o cidata ci pt ca pur si simplu nu-mi mai plac dupa ce ajung cu ele acasa
    farahh
    26 mesaje
    Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 23:55 Raporteaza abuz de limbaj

Da, asa este. Uneori iti pare rau. La magazin cand iti faci cumparaturile te grabesti si mai ales, nu stiu daca voi a-ti observat, dar oglinzile din magazine sunt diferite de cele pe care le avem acasa. Eu ma vad mai slaba in oglinzile de la magazine. Voi? Asta se intampla poate, ca sa le cumperi produsul.
    ciucika
    16 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 12:04 Raporteaza abuz de limbaj

Da, chiar te vezi mai bine! Plus ca e vorba si de psihic. Vezi de ex o bluza care arata bine pe manechin si iti place, o probezi si chiar daca nu-ti vine bine tu ai impresia ca e super. Plus ca mie mi se intampla de multe ori in magazine sa nu-mi dau seama ca nu-mi sta bine cu o anumita culoare.. si ma trezesc cu o bluza naspa..
    adutza83
    6 mesaje
    Oras: Onesti
    Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 15:12 Raporteaza abuz de limbaj

Mi se intampla rar sa-mi cumpar ceva si sa nu port...pt ca de regula sunt destul de tipicara in privinta hainelor. Imi place sa fiu "on fashion" insa daca moda "nu ma prinde", renunt la ea si port ce imi sta mai bine
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off