RBD

Subiect nou
Alege alt forum  
ella_dark Avatarul lui ella_dark

9 mesaje
Oras: oltenita

AM AUZIT CA ESTE POSIBIL CA TRPA RBD SA SE DESTRAME..NICI NU VREAU SA MA GANDESC CA AR PUTEA FI ADEVARAT..
Raporteaza abuz de limbaj
Ella
huellas Avatarul lui huellas

14 mesaje

Si eu am auzit la fel despre RBD..dupa turneul pe care il vor sustine la noi si in Europa vor renunta la trupa..Pedro Damian a afirmat k destramarea trupei face parte din cresterea si maturizarea lor..a fiecarui membru in fine..ei stiu cum e mai bine pt ei..oricum mai devreme sau mai trz era de asteptat k asa ceva se va intampla..
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Da trupa RBD isi sustine ultimile concerte din pacate, asa ca nu pierdeti ultimul concert al lor pe pamant romanesc.
alebarim_lazy Avatarul lui alebarim_lazy

4 mesaje
Oras: iasi

ohhhhhhh...am auzit si eu ca se destrama numai ca sper ca macar sa isi continue fiecare in parte cariera si sa nu se termine totul aici...:))
Niciodata sa nu spui NICIODATA!!.
euzeitza Avatarul lui euzeitza

3 mesaje
Oras: iasi

nah imi pare rau ca o sa destrame au facut o figura frumosa se potriveau de minune .. voci frumoase versuri gandite.. :) pacat de ei
prietenii adevarati nu exista. toti sunt doar "cunostiinte" :)
vranceanu_dana Avatarul lui vranceanu_dana

3 mesaje
Oras: braila

Sunt foarte multe trupe care s-au despartit.
Nu fiti suparate! Doar nu a murit nimeni!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Sa stiti ca de multe ori zvonurile de genul acesta nu se adeveresc. Sper sa nu fie cazul de destramare. ;)
zereira82 Avatarul lui zereira82

5 mesaje

De la: serbangaby, la data 2008-08-29 10:11:04Bine, dar ce dracu' cauta trupa RBD pe Lazy???
Ce legatura are???
Stupid!!!

incredibil nu? .......
Lory
tavyoca Avatarul lui tavyoca

5 mesaje
Oras: constanta

Ce bine ca se destrama...as fi mult mai bucuros sa aud ca nici manelistii nu mai canta si nici formatiile alea aparute peste noapte. Nu stiu daca ati observat, muzica din zilele noastre este pe curba descendenta.
Scuze daca am atacat pe cineva....este punctul meu de vedere.
Shoarezu Avatarul lui Shoarezu

54 mesaje

cine dracu sunt rbd? never heard about them. joaca la vreo echipa de fotbal, din ce campionat? sau canta manele?
Shoarezu
giulianna Avatarul lui giulianna

54 mesaje

De la: Shoarezu, la data 2009-01-24 09:38:14cine dracu sunt rbd? never heard about them. joaca la vreo echipa de fotbal, din ce campionat? sau canta manele?

nu conteaza,deja nu o sa mai fie
yumy Avatarul lui yumy

23497 mesaje

deja nu mai sunt
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
giulianna Avatarul lui giulianna

54 mesaje

De la: yumy, la data 2010-10-23 08:47:30deja nu mai sunt

ms de informatie
dark_eye Avatarul lui dark_eye

367 mesaje
Oras: cluj

De la: Shoarezu, la data 2009-01-24 09:38:14cine dracu sunt rbd? never heard about them. joaca la vreo echipa de fotbal, din ce campionat? sau canta manele?

nu ai pierdut nimic....nu are rost sa te agiti
Fosta membra Kudika.ro
De la: ella_dark, la data 2008-08-28 09:18:25AM AUZIT CA ESTE POSIBIL CA TRPA RBD SA SE DESTRAME..NICI NU VREAU SA MA GANDESC CA AR PUTEA FI ADEVARAT..
pune-ti doliu...
Fosta membra Kudika.ro
De la: ella_dark, la data 2008-08-28 09:18:25AM AUZIT CA ESTE POSIBIL CA TRPA RBD SA SE DESTRAME..NICI NU VREAU SA MA GANDESC CA AR PUTEA FI ADEVARAT..
haa deci nu imi vine a crede urechiuselorr,,vai dragaa regret nespuss,,,offf si cata pasiune am pus in aceasta trupa de elita
Elyaa Avatarul lui Elyaa

191 mesaje

Cata durere
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului