Unde sa mai mergem in week-end?

Subiect nou
Alege alt forum  
lazygirl Avatarul lui lazygirl

8 mesaje
Oras: bucuresti

Hei!

Cam pe unde sa mai mergem in week-end? In afara de valea Prahovei, nu undeva cu fitze, nu undeva cu bani multi?

10x.
Sunt acolo unde trebuie! In viata ta!
muresan98 Avatarul lui muresan98

5 mesaje
Oras: targoviste

Ai fost pe Transfagarasan???
Raporteaza abuz de limbaj
This electronic transmission is strictly confidential and intended solely for the addressee. It may contain information which is covered by legal, professional or other privilege. If you are not the intended addressee, you must not disclose, copy or take any action in reliance of this transmission. If you have received this transmission in error, please notify us and delete the received data as soon as possible. Please consider the environment and don't print this email unless you really need to.
Smil3_lazy Avatarul lui Smil3_lazy

3 mesaje
Oras: ploiesti

De la: muresan98, la data 2008-08-29 14:56:57Ai fost pe Transfagarasan???

sunt de acord cu tine, chiar ai ce vedea pe acest traseu
Criss
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Am fost vara aceasta in judetul Cluj, in statiunea Belis. E un loc perfect pentru relaxare, mai ales ca nu sunt foarte multi turisti iar clujenii sunt foarte primitori(in fiecare zi mergeam in sat dupa lapte, la o doamna cu care ne-am imprietenit).
Cazarea nu este o problema. Eu am dat 70 ron pe noapte/camera. Bineinteles se poate face si camping.
Sunt multe de vazut in zona. Poti face drumetii pe munte(vara gasesti peste tot fructe de padure), iar la vreo 3 km de localitate se afla Lacul Fantanele, unde se pot face scufundari pentru a vedea biserica de pe fundul lacului.
Se ajunge destul de greu la Belis, dar merita daca vrei ceva intr-adevar pitoresc!
adi1981_bv Avatarul lui adi1981_bv

3 mesaje
Oras: brasov

Cat mai e cald du-te la un strand,ceva..
adi
mihamarieta Avatarul lui mihamarieta

4 mesaje

am fost eu pe Transfagarasean, e o priveliste nemeipomenita...si e chiar racoare
eta
mihamarieta Avatarul lui mihamarieta

4 mesaje

Din pacate nu prea sunt stranduri...stii tu unul bunicel prin brasov?
eta

1 mesaj

Pentru un week-end linistit propun statiunea Sovata, mai ales in toamna. Peisajul este superb, statiunea este linistita, trecuta peste forfota verii, si, in aceasta perioada gasim cazare ieftin, la gazda, vila, pensiune sau hotel in functie de venituri.
De aici, putem face o scurta excursie (eventual sambata dupa micul dejun) in Praid unde putem vizita salina, si, in functie de chef si preferinte, putem merge pina la Cheile Bicazului, cu revenire spre inserate.
Ca sa incheiem o sambata ca la carte, seara putem merge la cina de pastrav la Campu Cetatii, localitate aflata la aprox. 10 Km.
Fosta membra Kudika.ro
Incercati salina Turda! merita! si o baie in apa termala sarata chiar nu strica nimanui!
tury65 Avatarul lui tury65

90 mesaje

incearca pe valea Buzaului,e mult mai frumos decat pe v. prahovei,sita buzaului e o priveliste de neuitat se vede Ciucasulnzapezit,e o manastire cu oameni deosebiti acolo,barajul de la siriu, salina de la slanic moldova ,alta varianta,barajul uzului de langa Darmanesti...
LIVIUSS Avatarul lui LIVIUSS

3 mesaje

De la: lazygirl, la data 2008-08-29 13:22:57Hei!

Cam pe unde sa mai mergem in week-end? In afara de valea Prahovei, nu undeva cu fitze, nu undeva cu bani multi?

10x.

Din sudul tarii se pot vizita Vulcanii Noroiosi din jud.Buzau. Este un fenomen deosebit care merita vazut. Tot in zona se poate vedea Manastirea Ciolanu.

1 mesaj

-am fost la bran la pensiunea valea argintilor pretul e ff bun
80lei/zi cazare cu mic dejun si cina , mesele sunt bufet iti alegi ce doresti de mancare , bufet variat ,au sauna ,piscina, biliard, ping-pong ,poti sa faci plimbari la cascada, la schit... si multe altele
-au si o lama care este atractia zilei
Marilena_Dobre Avatarul lui Marilena_Dobre

2 mesaje

Buna

Oferim un apartament de vacanta superb la Nisipurile de Aur, pe plaja, cu 2 dormitoare, living cu vedere la mare, bucatarie utilata, complet mobilat.

4 persoane = 80 eur / noapte

Pot oferi o prezentare power point cu toate detaliile.

Suntem proprietarii, fara intermediari.
whitewizzard Avatarul lui whitewizzard

74 mesaje

chestia asta cu weekend-ul ne cam omoara pe toti :)

eu am un mini-blog sa-i zic asa pe unde am fost eu ..si va invit sa-l vizitati poate va vine vreo idee

http://de-weekend.blogspot.com
http://de-weekend.com
carmenus57 Avatarul lui carmenus57

2 mesaje
Oras: craiova

nordul Olteniei e de asemenea f frumos pesterile Polovragi si MUierii, manastiri,Tismana, etc
stanmihaela Avatarul lui stanmihaela

17 mesaje

Eu iti propun jud. Valcea http://www.valceaturistica.ro/index.htm
Mihaela Stan
lazy000475 Avatarul lui lazy000475

19 mesaje

http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi

si poti castiga weekenduri sau vacante.....
romulus_lazy Avatarul lui romulus_lazy

154 mesaje

Propun drumul Brasov-Buzau,cu vizionare la barajul Siriu,sau spre Gura Teghii,poti face untreseu cu bicla daca este fan(a)
passpartout Avatarul lui passpartout

1 mesaj

Incercati weekend-urile tematice din statiunea Bazna , aveti parte aici de multa relaxare si reincarcare cu energie pozitiva ,se pot vizita bisericile sasesti fortificate din zona iar in privinta mesei aveti ocazia sa gustati retete noi ... oferte speciale pe www.bassen.ro
aminav2001 Avatarul lui aminav2001

4 mesaje

m-ar interesa si pe mine detaliile despre apartamentul dvs. eventual astept detalii pe adresa de mail aminav2001@yahoo.com.multumesc.
lazy000475 Avatarul lui lazy000475

19 mesaje

eu va recomand sa mergeti aici, aveti vouchere cadou:

http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=1

http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=1&art=87
hangiul Avatarul lui hangiul

31 mesaje
Oras: medias

Poti sa incerci si Bazna, hanul nostr s-ar buucra sa te aiba oaspete. Te invit sa ne vizitezi site-ul la adresa www.bassen.ro Pentru mai multe detalii da-mi un e-mail la rezervari@bassen.ro
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului