mama mea a fost bulgaroaica...asa ca,rudele mele sunt in bulgaria.cam la 30 km de varna,albena,nisipurile de aur...aud acum multi romani nemultumiti de bulgaria..vreti sa stiti ceva?tot romanii au stricat si litoralul lor(stricat poate e un cuvant prea dur,caci in comparatie cu litoralul nostru e o frumusete..).auzi de romani care s-au dus la bulgari si se plang ca nu s-au purtat bulgarii bine cu ei.sa va zic ceva:bulgarii stiu 90% romana,si mai ales cuvintele urate;ca in orice limba,mai intai inveti pe alea urate,intra cel mai rpd in cap

.daca ei s-au dat rotunzi pe acolo si i-au jignit pe bulgari ,cum sa nu reactioneze la jigniri??

..iar pe plaja...stiti cum era pana acum vreo 4 ani?mergeai pe plaja ,iti lasai cu toata increderea geanta (cu bani si alte valori)pe prosop si te duceai in apa..la pranz vedeai turistii cum isi luau doar portofelele si plecau la restaurant,restul lasandu-l pe plaja...si nu se fura.mai du-te acum si fa asa!!oricum,tot frumos a ramas litoralul lor..aaa,si mai e ceva!am mai auzit k au fost romani si se plangeau de comportamentul bulgarilor fata de ei numai la auzul limbii romane...dar hai sa ne ducem in italia si sa vb romana pe strada...cum se uita italienii la noi?sau in spania...franta..germania..peste tot ne-am facut de ras..nu bag toti romanii intr-o oala Doamne fereste!dar cu totii stim ca din cauza unor derbedei,acum toti avem de suferit..pana si in tari ca america sau japonia s-a ajuns ca lumea sa se teama de romani..deci ,dc ne mai plangem??

??stim cu totii de ce reactioneaza lumea la vederea romanilor...ce trebuie sa facem e ca prin comportamentul nostru sa aratam lumii ca exista si romani civilizati si ca nu trebuie sa fim categorisiti dupa cateva persoane de cea mai joasa speta..asa ca

speranta moare ultima

haideti sa nu ne mai facem inima rea si sa aratam lumii si cealalta fata a noastra..ca o incheiere,bulgaria este o tara frumosa ,cu oameni ospitalieri,cu locuri superbe de vizitat..cu o mancare traditionala delicioasa,cu preturi putin mai mici ca ale noastre,si cu sale-uri adevarate..

.cine doreste sa viziteze bulgaria,nu are nimic de pierdut