Costinesti

Subiect nou
Alege alt forum  
csmcsm Avatarul lui csmcsm

6 mesaje

Bilet de 2-3 stele cu hotelul precizat si nu se respecta.Trag teapa studentilor!
Raporteaza abuz de limbaj
BBBella Avatarul lui BBBella

3 mesaje
Oras: oradea

Adevarat! Am patit-o si eu asa.... :
B.B.
lucimusat Avatarul lui lucimusat

4 mesaje

De la: misu1961, la data 2008-08-30 22:10:13Bilet de 2-3 stele cu hotelul precizat si nu se respecta.Trag teapa studentilor!

cea mai oribila statiune, daca o putem numi asa.. nu mai e ce era : statiune pt studenti, preturi mici si distractie maxima.. acum e plin de fitze si de hotzi , si preturi bomba
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Litoralul romanesc in general nu mai e ce a fost...

1 mesaj

http://www.ambition.ro/concurs/profil.php?id=688

1 mesaj

Mai asteptam un an, poate le vine mintea la cap si investitorilor de pe litoralul romanesc...ar fi pacat sa plecam toti in tari straine.
caiustravel Avatarul lui caiustravel

36 mesaje

Nu inteleg de ca va cramponati de litoralul romanesc unde serviciile sint jalnice preturile imense si full de cocalari si vedete in figuri.Eu am fost in Tenerife unde chiar pot spune ca am avut o vacanta de vis.Va propun si voua acelasi lucru cu atit mai mult cu cit aici hotelul chiar e gratis 7 zile iar conditiile incomparabile.va astept pe www.caius.ro pentru mai multe detalii.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului