Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Travel » Util »

Avionul

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

Discutii pe Forum

kudika059263
    4 mesaje
    Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 13:38 Raporteaza abuz de limbaj

avionul este cel mai sigurm cel mai rapid si confortabil mijloc de transport> ador sa calatoresc cu avionul .
    cocoevident11
    4 mesaje
    Oras: Tulcea
    Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 15:23 Raporteaza abuz de limbaj

nu am zburat niciodata cu avionul..as vrea sa fca acest lucru..dar totusi..chiar nu ti-e frica??s-au intamplat destule accidente aeriene...mai bine mergi cu vaporul..e mai sigur :P dar nu la fel de rapid..
    nicoleta tanase
    gia382000_lazy
    7 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 08:53 Raporteaza abuz de limbaj

Cam greu sa mergi Bucuresti - Viena cu vaporul...:) Desi, Tulcea - Viena cred ca nu e imposibil, daca o iei in sus pe Dunare:)
    Si mi-e mi-e frica (mi-era mai bine zis) de avion, si evident o asociezi cu frica de moarte....Dar cind fata mea a crescut mare (21 de ani) am zis: gata, pot sa mor linistita:) Asa ca am inceput intilnirea cu propria-mi fobie:) Intii, am rugat o prietena (care sta la viena si vine sa isi vada parintii) sa imi ia bilet catre Viena si sa plecam din Bucuresti impreuna:) Apoi, am ascultat insistent cintecul asta, http://www.youtube.com/watch?v=43zQ7A13DGQ care pare sa fie o oda bucuriei de a zbura....Si nu in ultimul rand, mi-am tot reamintit "confesiunile " Annei Lesko, preluata de circotasi dintr-o emisiune oarecare, ne spunea ce orgasmatic este zborul. Si gata, sus in avion...Zborul a fost lin si dulce..iar la intoarcere, am fost singura...si chiar am facut poze....e minunat:) E adevarat, la National Geografic vezi tot felul de minuni, dar cu mult mai ingrijoratoare sunt statisticile si carnagiile de pe sosele...Si alea le vezi zilnic la stiri...asa ca....Curaj, riscul e mai mic de a disparea, decit de a petrece o minunata vacanta si experienta la inaltime:)
    o sa pun la poze cele pe care le-am luat din avion:)
    Lumi
    catty_lazy
    8 mesaje
    Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 12:26 Raporteaza abuz de limbaj

am calatorit o singura data cu avionul dar nu mi-a fost frica deloc :D ..merg pe principiul k nu mori pana nu iti vine ceasul.toate au vremea lor..daca iti vine ceasul, te poti afla in cel mai sigur loc, k tot nu scapi :p
    "sufletul omului, intocmai ca paraiele si plantele, are nevoie de un soi de ploaie: speranta, credinta, ratiune de a fi. cand acestea lipsesc sufletul moare, desi trupul continua sa traiasca."
    benny06
    15 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 00:38 Raporteaza abuz de limbaj

la inceput a fost fun dar dupa multi ani de zile a devenit chore...in special cand zborurile sunt lungi si dese.
    indescifrabila
    benny06
    15 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 06:28 Raporteaza abuz de limbaj

De la: gia382000, la data 2008-09-07 08:53:00Cam greu sa mergi Bucuresti - Viena cu vaporul...:) Desi, Tulcea - Viena cred ca nu e imposibil, daca o iei in sus pe Dunare:)

Si mi-e mi-e frica (mi-era mai bine zis) de avion, si evident o asociezi cu frica de moarte....Dar cind fata mea a crescut mare (21 de ani) am zis: gata, pot sa mor linistita:) Asa ca am inceput intilnirea cu propria-mi fobie:) Intii, am rugat o prietena (care sta la viena si vine sa isi vada parintii) sa imi ia bilet catre Viena si sa plecam din Bucuresti impreuna:) Apoi, am ascultat insistent cintecul asta, http://www.youtube.com/watch?v=43zQ7A13DGQ care pare sa fie o oda bucuriei de a zbura....Si nu in ultimul rand, mi-am tot reamintit "confesiunile " Annei Lesko, preluata de circotasi dintr-o emisiune oarecare, ne spunea ce orgasmatic este zborul. Si gata, sus in avion...Zborul a fost lin si dulce..iar la intoarcere, am fost singura...si chiar am facut poze....e minunat:) E adevarat, la National Geografic vezi tot felul de minuni, dar cu mult mai ingrijoratoare sunt statisticile si carnagiile de pe sosele...Si alea le vezi zilnic la stiri...asa ca....Curaj, riscul e mai mic de a disparea, decit de a petrece o minunata vacanta si experienta la inaltime:)

o sa pun la poze cele pe care le-am luat din avion:)

gia asculta melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=EHNpJ2f0n4c&feature=related
    indescifrabila
    hairpin
    63 mesaje
    Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:46 Raporteaza abuz de limbaj

Prima data am zburat acum doi ani si am descoperit ca-mi place la nebunie. Pana acum am zburat de 14 ori,dar daca as fi fost mai tinerica ma orientam spre o scoala de insotitori de zbor. Si intr-adevar, statisticile arata ca sunt mult mai multe victime ale accidentelor de masini decat de avion.
    romulus_lazy
    100 mesaje
    Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:32 Raporteaza abuz de limbaj

o ora de mers cu avionul,inseamna in medie o zi de mers cu masina,acum depinde de fiecare ce doreste.poti ajunge lejer cu avionul la o destinatie si inchiriezi o masina pt 30-50euro/zi,sau sa pleci cu masina si dupa o zi de condus,iti mai trebuie inca o jumate de zi sa-ti revii!
    123girl
    109 mesaje
    Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 12:30 Raporteaza abuz de limbaj

Oferta!!!
    12.08.2009 – 8 nopti
    ISRAEL
    PELERIN IN TARA SFANTA
    ADORMIREA MAICII DOMNULUI + SCHIMBAREA MANTUITORULUI LA FATA PE MUNTELE TABOR
    895 euro/persoana/pachet - program
    SERVICII INCLUSE:

- Bilet de avion București – Tel Aviv – București
    - Taxele de aeroport
    - Cazare 8 nopti in hoteluri de minim 3* in camera dubla
    - Demipensiune in conformitate cu programul
    - Transport cu autocar modern cu aer conditionat categorie 3*
    - Taxe de intrare la obiectivele trecute in program
    - Asigurare medicală
    - Ghid însoțitor de limba română si asistenta religioasa
    - Bacsisul pentru soferul si ghidul israelian
    Ce parere aveti?
    Publicitate
    Postat foarte recent

Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici.

Mergi la:

Inchide Setari

off