Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

zmeoaica
    9 mesaje
    Oras: Slobozia
    Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 14:27 Raporteaza abuz de limbaj

Salut ! A fost cineva in Australia ? Cum a fost ? Se merita ?
    whitewizzard
    74 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 09:56 Raporteaza abuz de limbaj

Si eu as fi interesat :)
    Sa mai iesim din monotonie !!!
    http://de-weekend.com
    andreea_dor
    3 mesaje
    Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:19 Raporteaza abuz de limbaj

Am fost in noiembrie 2008, 3 saptamani.

Merita din plin sa vezi Australia.
    Am fost in Sydney, Melbourne, Brisbane, Surfers Paradise si intr-o insula din Bariera de Corali - Lady Elliot Island.

Nu se compara cu Europa sau America, poate doar Melbourne, care este un oras mai european.

Nu este o tara ieftina, dar nici foarte scumpa precum Elvetia sau Anglia.

Ce anume te intereseaza sa vezi? Ca asa in general, sunt multe de povestit ...

Oamenii sunt foarte prietenosi, calzi, zambitori si te ajuta imediat.

Andreea

alexssandra
    1 mesaj
    Oras: Iasi
    Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:15 Raporteaza abuz de limbaj

De la: andreea_dor, la data 2009-01-08 00:19:10Am fost in noiembrie 2008, 3 saptamani.

Merita din plin sa vezi Australia.
    Am fost in Sydney, Melbourne, Brisbane, Surfers Paradise si intr-o insula din Bariera de Corali - Lady Elliot Island.

Nu se compara cu Europa sau America, poate doar Melbourne, care este un oras mai european.

Nu este o tara ieftina, dar nici foarte scumpa precum Elvetia sau Anglia.

Ce anume te intereseaza sa vezi? Ca asa in general, sunt multe de povestit ...

Oamenii sunt foarte prietenosi, calzi, zambitori si te ajuta imediat.

Andreea

La cat ar ajunge numai biletul de avion?

Am si eu un chef de duca si constientizez faptul ca te maturizezi mult si pe deplin, pe toate planurile prin calatorii
    andreea_dor
    3 mesaje
    Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 19:42 Raporteaza abuz de limbaj

Biletul a costat 1470 euro, dar initial era 1250euro ... l-am rezervat cu vreo 6 luni inainte de a pleca, dar pana sa-l cumpar a crescut petrolul si au marit biletul.

Biletele de avion din interirorul Australiei (Sydney - Brisbane - Mebourne) le gasesti ieftin pe Virgin Blue , la vreo 40 - 60 euro.

Cazarile m-au costat pentru 3 saptamani vreo 500 euro / persoana

Iar toate obiectivele turistice si alte distractii (aquarium, wild life wolrd, Zoo, urmarit de balene, urcat pe Sydney Harbor Bridge, blue mountains, gradinile chinezesti, Sydney helicopter, Sydney Tower, excursie la corali, Great Ocean Road, parada pinguinilor, rezervatii de koala si de kanguri, etc ) au costat cam 1300 euro / persoana.

Bani sa ai sa cheltui acolo, ca ai pe ce, nu-i problema :)
    Shopping nu prea e de facut acolo, ca nu sunt preturi ieftine ca in Europa.

Mancarea - intre 10 - 20 euro o masa. Sunt si locuri mai ieftine, dar trebuie sa stii unde sa te duci. In general locurile frecventate de turisti sunt scumpe

Visa se obtine foarte usor, pe net, nu costa nimic. http://www.immi.gov.au/visitors/

Primesti un mail de la ambasada cu visa, il printezi si cu el te duci in Australia.
    Daniel_lazy
    12 mesaje
    Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 10:56 Raporteaza abuz de limbaj

Da, este o tara (continent) superba, locurile de vis. E diferita de ce am vazut pana acum. America e KK fata de Australia. Daca nu ar costa asa mult biletul de avion ar fi ok de mers acol, dar ce vreti e si distanta ! E de vazut macar odata in viata.
    DAN
    rodica_sucleanta
    12 mesaje
    Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 16:11 Raporteaza abuz de limbaj

Am fost 5 saptamani din decembrie 2008 pana in ianuarie2009...superb continent ...
    parvulescu_dan
    99 mesaje
    Postat pe: 11 Martie 2009, ora 02:10

De la: andreea_dor, la data 2009-01-09 19:42:33Biletul a costat 1470 euro, dar initial era 1250euro ... l-am rezervat cu vreo 6 luni inainte de a pleca, dar pana sa-l cumpar a crescut petrolul si au marit biletul.

Biletele de avion din interirorul Australiei (Sydney - Brisbane - Mebourne) le gasesti ieftin pe Virgin Blue , la vreo 40 - 60 euro.

Cazarile m-au costat pentru 3 saptamani vreo 500 euro / persoana

Iar toate obiectivele turistice si alte distractii (aquarium, wild life wolrd, Zoo, urmarit de balene, urcat pe Sydney Harbor Bridge, blue mountains, gradinile chinezesti, Sydney helicopter, Sydney Tower, excursie la corali, Great Ocean Road, parada pinguinilor, rezervatii de koala si de kanguri, etc ) au costat cam 1300 euro / persoana.

Bani sa ai sa cheltui acolo, ca ai pe ce, nu-i problema :)
    Shopping nu prea e de facut acolo, ca nu sunt preturi ieftine ca in Europa.

Mancarea - intre 10 - 20 euro o masa. Sunt si locuri mai ieftine, dar trebuie sa stii unde sa te duci. In general locurile frecventate de turisti sunt scumpe

Visa se obtine foarte usor, pe net, nu costa nimic. http://www.immi.gov.au/visitors/

Primesti un mail de la ambasada cu visa, il printezi si cu el te duci in Australia.

Nu te-ai repezit si pana-n Noua Zeelanda ?
    Daniel_lazy
    12 mesaje
    Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 09:41 Raporteaza abuz de limbaj

eu am mers cu 1250euro bilet avion. Oare cum v-au marit pretul ?! La ce agentie ati patit asta ? Este foarte frumos pe acolo dar drumul te cam darama (27h). Dar merita macar odata in viata. Si ar mai fi ceva , daca vrei sa vizitezi marea bariera de corali in Pearth ar fi bine sa intrii pe net sa iti faci o rezervare cu minim 1 luna inainte, in felul asta te va costa cca 200 fata de 1000-1200 daca vei dori sa mergi de pe o zi pe alta. Exista un turn in Sydney unde au un restaurant super, se invarte 360' si ai o priveliste extraordinara. Portul unde sunt o multime de terase foarte animate seara. In rest au mai spus si ceilalti... gradina chinezeasca, blue mountin ...
    DAN
    parvulescu_dan
    99 mesaje
    Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 12:45 Raporteaza abuz de limbaj

Am auzit ca daca se face rezervarea de avion din Australia (pentru relatia Europa-Australia-Europa), costul biletului este mult mai mic...
    Adevarat ?
    indy2kro
    1 mesaj
    Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 11:02 Raporteaza abuz de limbaj

Uitati o oferta pentru un circuit Australia 18 zile - 1800 euro!

http://bubble.ro/australia/
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off