TRANSFAGARASEAN...vis devenit realitate...
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 11:45
Daca sunteti buni soferi...inceracti-l ...daca aveti probleme cu inaltimea...stati acasa...:)
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 10:36
da...transfagarasanul este minunat.....
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 12:26
Noi ne-am facut in fiecare an concediul pe Transfagarasean, 7 nopti , peisajul este supeb, merita !
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 15:20
Anul viitor ne-am propus sa facem Transfagarasanul Unde se poate innopta? Care ar fi locurile bune pt cazare? Evident ca prefer sa ne cazam intr-o pensiune, nu intr-un cort. Cat de cald este vara in zona? Multumesc pt.raspunsuri.
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 09:01
Da, superb pe Transfagarasan...
Dar de Transalpina (DN 67c) ce ziceti? Cea mai inalta sosea din Ro
vreau vara asta sa o strabat dinspre Novaci spre Sebes...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Transalpina
Dar de Transalpina (DN 67c) ce ziceti? Cea mai inalta sosea din Ro
vreau vara asta sa o strabat dinspre Novaci spre Sebes...http://ro.wikipedia.org/wiki/Transalpina
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 18:06
Intr-adevar este o frumusete rara Tranfagarasanul. Merita si efortul si banutii:))
Cazare de 3 stele in Cartisoara ( ultimul sat inainte de a urca inspre munte pe partea Sibiului ) sunt o groaza de pensiuni dar din pacate vara trebuie rezervare pt. ca este full mai tot timpul .
Gazde super-primitoare mancare la pensiuni super-buna , iar pret cazare in jurul a 80RON / camera double +- 20ron .
Nu ratati daca ajungeti in zona pastravaria de la Albota :) , preturi acolo la cazare si masa peste medie dar totul este natural ! La albota mai gasiti echitatie , ATV-uri , sala jocuri si bine'nteles ..pescuit de pastravi.
Recomand pensiunea 'Paraul Rece' din Cartisoara , printre altele sunt si camere cu jacuzzi...
Vara caldura mare...doar sus pe munte este ceva mai racoros.
Distractie placuta si drum bun
Cazare de 3 stele in Cartisoara ( ultimul sat inainte de a urca inspre munte pe partea Sibiului ) sunt o groaza de pensiuni dar din pacate vara trebuie rezervare pt. ca este full mai tot timpul .
Gazde super-primitoare mancare la pensiuni super-buna , iar pret cazare in jurul a 80RON / camera double +- 20ron .
Nu ratati daca ajungeti in zona pastravaria de la Albota :) , preturi acolo la cazare si masa peste medie dar totul este natural ! La albota mai gasiti echitatie , ATV-uri , sala jocuri si bine'nteles ..pescuit de pastravi.
Recomand pensiunea 'Paraul Rece' din Cartisoara , printre altele sunt si camere cu jacuzzi...
Vara caldura mare...doar sus pe munte este ceva mai racoros.
Distractie placuta si drum bun
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 12:04
Fara ATV-uri pe munte!
Polueaza aerul si linistea
Polueaza aerul si linistea
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 11:57
Cu atv-urile poti merge numai in perimetrul patravariei si eventual in satul de langa , nu este munte propriuzis acolo:P
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:48
Da... nu stiu exact, dar asa o fi...in zona Transfagarasanului nu am vazut.
O spun in general... cel putin iarna, pe V Prahovei e nebunie. Am facut un traseu in Piatra Mare si chiar era sa fiu lovit de un conducator de ATV neatent. Si asta pe poteca turistica, marcata. In apropierea cabanei Susai
O spun in general... cel putin iarna, pe V Prahovei e nebunie. Am facut un traseu in Piatra Mare si chiar era sa fiu lovit de un conducator de ATV neatent. Si asta pe poteca turistica, marcata. In apropierea cabanei Susai
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 19:46
Buna
Ai apucat sa mergi pe transalpina?Sa-mi spui cum este drumul.Ma bate gandul sa merg.Am auzit ca e drum forestier
Ai apucat sa mergi pe transalpina?Sa-mi spui cum este drumul.Ma bate gandul sa merg.Am auzit ca e drum forestier
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 09:21
Pe Transalpina ii super..ma rog drumul rau,peisaj extraordinar...dar merita starbatut fie pe bicicleta,moto sau pe jos...sau cu o masina de teren(ca sa nu-i plangi de mila masinii)..sau Dacia 1300. :D
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:20
Salut ! Cu scuzele de rigoare....poate stie cineva cazare ( pensiune...sau orice) care primeste cu catei ????Nu am mai fost de 9 ani pe Transfagarasan, as merge vara asta , dar nu stiu cine ma primeste cu cateii mei ....
Astept orice fel de sugestii, si mai ales impresii recente din zona !
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului