|
munteanu_mihaela85 13 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Bacau |
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 12:59
Raporteaza abuz de limbaj
un tinut de vis...bucovina, peisajul natural, de o inedita si neasemuita frumusete, va ofera posibilitatea de a viziona cel mai grandios complex vulcanic din carpatii romanesti, muntii calimani, masivele giumalau si rarau, cu uriasele dantelari de calcar ale pietrelor doamnei, valea pitoreasca a bistritei aurii, cu defileul de la toance si cheile zugrenilor, codrul secular de la slatioara, precum si frumoasele lacuri alpine iezer, dragomirna, nada florilor. jud.suceava detine si un exceptional tezaur de creatie si spiritualitate romaneasca, materializat, in primul rand, prin manastirile voronet, humor, moldovita si sucevita, adevarate capodopere ela artei universale. alaturi de acestea, impresioneaza si ctitoriile marilor nostri voievozi - putna, dragomirna, cetatea de scaun a sucevei. drumetiile montane, pescuitul in ape de munte, vanatoarea de cerbi lopatari, capriori, mistreti, vanat mic si de balta, agrementul de la herghelia lucina, cu cai hutuli de munte si ponei, sunt tot atatea posibilitati de petrecere a vacantelor sua week-ednurilor.
|
|
|
|
|
whitewizzard 74 mesaje Membru din: 20/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 10:05
dar sper ca la anu sa=-mi fac vacanta acolo! Bun subiect .. poate aflam si de conditii de cazare chestii de vizitat.
http://de-weekend.com
|
|
Lizy_lazy 19 mesaje Membru din: 14/05/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 11:37
Am fost in Bucovina in urma cu multi ani.Cu rucsacul in spate,sarind cind in tren, caruta, masina de ocazie.Am batut zona cu piciorul si nu mi-a parut rau. Merita sa mergi! |
|
cocos_23 7 mesaje Membru din: 20/11/2007 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:22
este superba aceea parte,drumuri bune,oameni sint okpeisaje superbe.Avem si noi o tara minunata,pacat ca nu stim sa o exploatam |
|
nemrac_lazy 14 mesaje Membru din: 20/11/2007 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:49
http://www.iuresh.ro/profil.php?profil=carmen_manu
|
|
KristianG 23 mesaje Membru din: 20/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 12:35
Care ar fi 10 must-see-uri in Bucovina? |
|
eligagiu 22 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Pitesti |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 10:56
Eu am stat in Sucevita la pensiunea Poiana de vis. Gazdele sunt niste oamenii minunati, care fac o mancare .... imi ploua in gura cand ma gandesc. Am vizitat manastirile Sucevita, Moldovita, Arbore, Dragomirna, Humor, Voronet, Putna. Langa putna este si chilia lui Daniil Sihastrul. |
|
roxanana 24 mesaje Membru din: 29/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:43
pentru cei care iubesc muntele exista ceahlau, superb si prima oara, si a zecea oara.. pentru cei care iubesc muntele DAR nu prea vor sa isi dea duhul urcand exista Rarau, cu Pietrele Doamnei, unde se poate urca cu masina si se poate face ci o plimbare pe stanci pentru o priveliste frumoasa . cazare in zona e din plin : http://www.protravel.ro/viewUnitDetails.action?id=9 , mai ales in gura humorului.
www.protravel.ro
|
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro |

un tinut de vis...bucovina, peisajul natural, de o inedita si neasemuita frumusete, va ofera posibilitatea de a viziona cel mai grandios complex vulcanic din carpatii romanesti, muntii calimani, masivele giumalau si rarau, cu uriasele dantelari de calcar ale pietrelor doamnei, valea pitoreasca a bistritei aurii, cu defileul de la toance si cheile zugrenilor, codrul secular de la slatioara, precum si frumoasele lacuri alpine iezer, dragomirna, nada florilor. jud.suceava detine si un exceptional tezaur de creatie si spiritualitate romaneasca, materializat, in primul rand, prin manastirile voronet, humor, moldovita si sucevita, adevarate capodopere ela artei universale. alaturi de acestea, impresioneaza si ctitoriile marilor nostri voievozi - putna, dragomirna, cetatea de scaun a sucevei. drumetiile montane, pescuitul in ape de munte, vanatoarea de cerbi lopatari, capriori, mistreti, vanat mic si de balta, agrementul de la herghelia lucina, cu cai hutuli de munte si ponei, sunt tot atatea posibilitati de petrecere a vacantelor sua week-ednurilor.
este superba aceea parte,drumuri bune,oameni sint ok
Promotia zilei pe Kuponiada.ro