croaziere pe dunare

Subiect nou
Alege alt forum  
a_linutza_4you Avatarul lui a_linutza_4you

28 mesaje
Oras: brasov

A auzit cineva de posibilitatea de a face o croaziera pe Dunare de la intrarea in tara pana la mare? Eu cred ca ar fi cel mai frumos traseu in Romania, dar nu stiu pe nimeni care sa il fi parcurs ori sa fi auzit de existenta unei astfel de minicroaziera! Ma puteti ajuta voi?
kattuka Avatarul lui kattuka

51 mesaje

eu locuiesc in severin si nu am auzit de nici o croaziera de genul asta doar cele pt strainatate. m-am plimbat cu barca cu motor prin imprejurari dar atat. cu siguranta mi-ar placea si mie asa cum vrewi si tu dar din pacate nu e dar daca aud ceva de genul...te anunt. pooop[
Raporteaza abuz de limbaj
nevasta K.A.T
a_linutza_4you Avatarul lui a_linutza_4you

28 mesaje
Oras: brasov

Multumesc pentru raspuns, desi nu pot zice k ma bucura. Poate vede cineva de la vreo agentie de turism mesajul si se gandeste sa organizeze asa ceva. Cu siguranta ar fi doritori, traseul fiind mult mai spectaculos decat o croaziera pe Dunare, de exemplu, in Budapesta (atat de mediatizata si de cautata)
Radek Avatarul lui Radek

12 mesaje
Oras: bucuresti

Eu am fost vara asta in vacanta la Orsova si am fost intr-o mica "croaziera" (mai bine spus plimbare) cu vaporul din Orsova pana la Cazanele Mari (comuna Dubova). Am parcurs o dist de aprox 25 km, peisajele sunt mirifice in zona, am ramas cu zeci de poze. Merita vazut. Am ajuns si in Moldova Noua (aproape de zona unde intra Dunarea in Ro) unde incepe defileul Dunarii propriu zis. Odinioara exista "Racheta" (o salupa rapida, asa se numea atunci) care strabatea aproape intreg defileul Dunarii de la Moldova Noua pana la Orsova, aprox 90 km pe apa. Mi-as fi dorit o asemenea plimbare, pe apa, pacat ca nu mai exista... Macar odata in viata merita vazuta aceasta zona splendida, chiar si de pe sosea. Mi-a placut...
Revenind la subiect, nici macar nu am auzit de croaziere pe tot cursul Dunarii de pe terit Romaniei. Eventual cauta pe net...
neala Avatarul lui neala

11 mesaje
Oras: cluj

Da exista aceasta posibilitate,contactati-ne si va ajutam.
www.croaziere.net
Ioan 0733555612
danimicutica Avatarul lui danimicutica

17 mesaje
Oras: cluj

neala, ne poti da cateva detalii aici ?
m-ar interesa un concediu de 7 zile in Delta. eventual si un buget estimativ ....
parvulescu_dan Avatarul lui parvulescu_dan

99 mesaje

Dupa Portile de Fier II, nu prea mai ai ce vedea pana in Dobrogea...Din aceasta cauza nici nu sunt oferte turistice.
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

da. vezi http://www.carpediem-boat.ro

e un amic de-al meu,
viorashdragalash Avatarul lui viorashdragalash

3 mesaje

Daca ai reusit sa gasesti o companie care sa faca croaziere pe dunare anunta-ma te rog si pe mine,mi-ar placea mult asa ceva.....sau orice gasesti interesant de acest gen te rog sa propui si altora
petryx1304 Avatarul lui petryx1304

1 mesaj

pacat ca nu se organizeaza croaziere mai lungi pe dunare.cred ca nu se vrea asa ceva . vara trecuta am stat la o pensiune pe malul dunarii la ieselnita si am vazut o gramada de pasagere straine in plimbare . romesti nimic doar impingatoare cu barje. mare pacat.
kudika340734 Avatarul lui kudika340734

1 mesaj

alinutza sincer nu cred ca exista asa ceva... eu acuma imi fac lucrarea de licenta cu tema turismul de croaziera pe dunare si marea neagra, si urmaresc promovarea turismului de croaziera in romania... sa sti ca in licenta mea una dintre ideile mele de promovare va fi informarea turisrilor si voi propune o astfel de croaziera. alina imi zici te rog de unde esti...?
rockk Avatarul lui rockk

1335 mesaje
Oras: oradea

De la: a_linutza_4you, la data 2008-09-20 16:08:11A auzit cineva de posibilitatea de a face o croaziera pe Dunare de la intrarea in tara pana la mare? Eu cred ca ar fi cel mai frumos traseu in Romania, dar nu stiu pe nimeni care sa il fi parcurs ori sa fi auzit de existenta unei astfel de minicroaziera! Ma puteti ajuta voi?

ba sigur suna la 0752123322

www.server.lineage2media.com Join the Fun ;>
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului