agentie pentru bilete in insule

Subiect nou
Alege alt forum  
danimicutica Avatarul lui danimicutica

17 mesaje
Oras: cluj

planuiesc o vacanta surpriza de Paste , in 2009. as vrea sa merg in insule: teneriffe, gran canaria .....nu stiu exact ... ce agentie imi recomandati pentru a lua niste bilete la preturi bune . as vrea all inclusive 4- 5* .

thhhx

D
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Buna,
Noi am mers prin Destination Travel, caci la ei am gasit Antigua 5* insa am vazut ca au si Spania si Insulele Canare tot 5*, si all inclusive. Se axeaza mai mult pe lux aceasta agentie. Insa noi am petrecut super bine...
am gasit-o pe internet la www.destination-luxury.ro sau, au si alt site www.destinationtravel.ro.

Un Paste super frumos!
parvulescu_dan Avatarul lui parvulescu_dan

99 mesaje

Nu are rost sa-ti faci rezervare prin agentii. Platesti comision inutil si esti obligata sa le respecti programul. Du-te pe cont propriu, pt ca acolo gasesti locatii unde vrei si la ce pret iti convine. Inchirierea unei masini e doar de 82 E pt ...5 zile si ai libertate totala de miscare. Biletul de avion ti-l poti rezerva in doua etape: 1. Arad-Dortmund si 2. Dusseldorf-Tenerife. Preturi excelente !!!
123girl Avatarul lui 123girl

109 mesaje

www.mystogalati.blogspot.com
Marhala Avatarul lui Marhala

8 mesaje

Dan,

Ai perfecta dreptate. Si eu as face la fel dar multi nu se incumeta si apeleaza la agentiile de turism. Cred ca este nevoie de exercitiu, experienta in calatorii, nu stiu. Oricum, spiritul aventurii trebuie sa te cuprinda si sa-ti asumi riscurile de rigoare...

109 mesaje

stiti care e treaba aceasta pe cont propriu? nu zic ca nu e bine, in tara, mai e cum mai e, dar cand pleci in strainatate, intr-un loc pe care nu-l cunosti e un pic cam dificil...e normal sa platesti niste comisioane la agentii, pentru ca oamenii aia muncesc pentru tine si-ti ofera siguranta...toti muncim pe bani. parerea mea atunci cand pleci in vacanta, sa fie vacanta...nu stres ...parerea mea....si nu zic ca nu sunt reusite si vacantele pe cont propriu...aici depinde un pic de noroc. pup
nemrac_lazy Avatarul lui nemrac_lazy

14 mesaje
Oras: timisoara

http://www.iuresh.ro/profil.php?profil=carmen_manu
efora Avatarul lui efora

19 mesaje
Oras: oradea

Sa stii ca noi de cate ori am fost in concediu in strainatate am fost pe cont propriu, nu prin agentie si niciodata nu am avut probleme, ba dimpotriva. Dar pe cont propriu nu inseamna sa iti pui picioarele pe spinare si cand ajungi acolo sa iti cauti cazare, asa nu mi se pare chiar ok. Noi intotdeauna am facut research la greu pe internet la site-uri cu pensiuni, hoteluri sau particulari depinde ce cautam. Si le trimiteam lor direct mail, si negociam direct. Ne iese mult mai ieftin asa decat cu agentie, si nu suntem limitati de oferta lor, plus ca eu vesnic am impresia ca agentiile nu numai ca umfla preturile, dar umfla si caracteristicile hotelului, doar ca sa te vrajeasca.
In Croatia de exemplu cand am fost am facut rezervare dinainte la o vila numai pe 2 nopti, si in acest timp am cautat alte cazari in zona, mai bune, mai frumoase de ce nu mai ieftine. Dupa 2 nopti ne-am mutat altundeva mai aproape de plaja.

Ah, sa nu uit, exista site-uri pe internet cu review-urile hotelurilor, daca nu esti convinsa de un anume hotel pe care l-ai gasit, il poti cauta pe aceste site-uri si acolo ai parerile sincere ale turistilor cazati acolo.

109 mesaje

1. EASTERN CARIBBEAN
Celebrity Cruises
7 nopti de la 600 euro/per
tarifele includ cazare pe nave de lux de 5*, cu pensiune completa 24H, inclusiv "room service" si acces la toate facilitatile disponibile;

dmx Avatarul lui dmx

29 mesaje
Oras: bucuresti

forumadria.ro

totul despre turism, in curand si un concurs
kudika181581 Avatarul lui kudika181581

7 mesaje

Mioara,ai idee si despre sejur Caraibe(eu doresc Tobago)?
Merci.
Fosta membra Kudika.ro
Pentru insulele CARIBE cine e interesat www.volagratis.com cu plecare Milano Malpensa aterizare La Romana pentru Republica Dominicana

sau www.ltur-voeseldorf.at plecarea Francfurd.

pana in germania sau milano cautzi alte legaturi dar se merita pentru diferenza de pretz.

Eu traiesc in Republica Dominicana si imi potzi scrie la australianul78@yahoo.de si itzi pot gasii ceva kirii pe la hoteluri daca venitzi pe cont propriu
IMI PARE RAU POZELE SUNT FACUTE CU TELEFONUL
ewka Avatarul lui ewka

1 mesaj

De la: australianul78, la data 2009-09-04 03:28:56Pentru insulele CARIBE cine e interesat www.volagratis.com cu plecare Milano Malpensa aterizare La Romana pentru Republica Dominicana

sau www.ltur-voeseldorf.at plecarea Francfurd.

pana in germania sau milano cautzi alte legaturi dar se merita pentru diferenza de pretz.

Eu traiesc in Republica Dominicana si imi potzi scrie la australianul78@yahoo.de si itzi pot gasii ceva kirii pe la hoteluri daca venitzi pe cont propriu
asta da ajutor
caiustravel Avatarul lui caiustravel

36 mesaje

Intra pe www.caius.ro da-mi un mail ,te contactam si iti rezervi o vacanta de 7 zile in Tenerife!Multi altii au fost.Hotel gratis 7 zile!!! Trebuie sa-ti platesti doar avionul!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului