HOTEL SITHONIA - CHALKIDIKI

Subiect nou
Alege alt forum  
adinaian Avatarul lui adinaian

10 mesaje
Oras: constanta

Buna
As dori sa aflu mai multe despre hotelul Sithonia din Porto Carras si despre obiectivele turistice de acolo.Plec pt 3 zile si as dori sa stiu cam cu ce mi-as putea ocupa timpul .Daca a fost cineva in zona aceea as dori sa imi dea cateva sugestii.
Multumesc !
Raporteaza abuz de limbaj
gabriello_g Avatarul lui gabriello_g

35 mesaje
Oras: bucuresti

am fost in portos caras..e superb dar trebuie sa te duci cu masina altfel te plictisesti....localitatea este undeva la capatul unui sir de statiuni...liniste comfort...nice
sexymamma Avatarul lui sexymamma

22 mesaje

porto caras este unul din cele mai frumoase locui de pe sitonia.dar intradevar e de preferat sa ai masina deoarece distantele intre statiuni sunt destul de maricele.dar la porto caras nu cred ca te plictisesti 3 zile.distractie placuta
cmiu Avatarul lui cmiu

12 mesaje

Aici poti gasi dinformatii despre htlul la care te vei duce postate de alti turisti care au fost pe acolo. Undeva in dreapta ai si poze postate de ei. Bafta:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g663149-d589784-Reviews-Sithonia_Thalasso_Spa-Neos_Marmaras_Sithonia_Halkidiki_Maced onia_Region.html
Cristiana
danazuzu Avatarul lui danazuzu

26 mesaje

e superb...akolo vba fetelor nu te plictisesti acolo e super super si ao priveliste:X dak te duci 3 zile mere fara masina parerea mea
stai p plaja te plimbi..ai c sa faci parerea mea
larida Avatarul lui larida

4 mesaje

IMI SPUNETI VA ROG DACA STITI CEVA DESPRE CUM ESTE IN ASPROVALTA, GRECIA; PLEC ACOLO SI NU STIU LA CE SA MA ASTEPT; VA MULTUMESCX
captainpicard Avatarul lui captainpicard

1 mesaj

va salut pe toti
peste trei zile plecam in sithonia si vrem sa stim daca cineva are cunostiinta despre the rosses bungalows
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului