Transport public in PARIS ?

Subiect nou
Alege alt forum  
parvulescu_dan Avatarul lui parvulescu_dan

99 mesaje

Stie cineva costurile la transportul in comun din Paris ? Eventual ofertele pt.1-2-3 zile...Multumesc !
Raporteaza abuz de limbaj
anca_malaias Avatarul lui anca_malaias

1 mesaj
Oras: bucuresti

salut! dak te intereseaza eu sunt acum in polonia si cunosc niste francezi care mi-ar putea spune...care-i situatia acolo cu transportul in comnun.
alintudoran Avatarul lui alintudoran

2 mesaje
Oras: ploiesti

O calatorie cu metroul costa 1.5 euro deci nu e rentabil decat cu abonament. Pe o zi pe trei zone(cum sunt sectoarele la noi in Buc) din Paris am dat 5.5 euro, poti sa iei pe trei zile sau cat doresti,zonele le alegi in functie de ce doresti sa vizitezi si sa ceri cand iei abonamentul si harta fara ea nu te descurci...Daca vrei la Dysney Land e RAR nu mai stiu parca 10 euro dus intors.
parvulescu_dan Avatarul lui parvulescu_dan

99 mesaje

Va multumesc amandorura, dar informatiile au sosit cam tarziu. Pentru ca am si revenit de la Paris. Dar ele pot fi de folos altora interesati...Va doresc o primavara frumoasa.
cloppy Avatarul lui cloppy

46 mesaje

uite mie doar acum mi-a intrat pe mail acest subiect: "transport public in paris?". trebuia sa caut eu pe forum? imi pare rau ca nu ti-am putut raspunde in timp util.
floryna_l_lazy Avatarul lui floryna_l_lazy

30 mesaje
Oras: cluj

va rog sa ma votati ca sa pot pleca in vacanta
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/89102/

multumesc
Gabriel54 Avatarul lui Gabriel54

44 mesaje
Oras: bucuresti

in Paros daca stai mai mult sa-ti iei Carte Orange costs cam 67 euro dar face toti banii.ultima data era 1euro un drum cu orice si cam ai de mers cu de toate autobuz metrou si R E R
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului