» Toate forumurile »
am fost in Turcia
|
mirelastoenescu 12 mesaje Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 00:34
Raporteaza abuz de limbaj
Da am fost in Turcia.De doua ori. O data la Kusadasi mai multe zile si 2 zile in Istanbul.Cu aceasta ocazie am vizitat si Pamukalle si templele antice Efes, Milet, Didima si Troia, A fost foarte frumos. A doua oara am fost doar in Istanbul vreo 8 zile. Am si vizitat (Palatul Topkapi, croaziera pe Bosfor palatul Dolmabace, et) si am facut si shopping. Este o tara frumoasa care merita sa fie vizitasa. M irela |
|
|
|
|
2414 mesaje Membru din: 12/08/2009 |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 12:34
Puteti intra pe www.kusadasi.ro si gasiti acolo hotelurile si tarifele pentru orice statiune din Turcia in functie de perioada in care doriti sa mergeti. Exsista si cateva reduceri daca faceti rezervarile din timp. Take care !
|
|
un_pisoi_derutat 2 mesaje Membru din: 20/11/2007 Oras: Tecuci |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 13:46
A facut cineva bai turcesti cat a fost in Istambul? Ma pregatesc sa plec si eu dar deocamdata fac cercetari... :) |
|
manu_007 8 mesaje Membru din: 28/06/2009 |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 20:48
|
|
deda 6 mesaje Membru din: 18/07/2009 |
Postat pe: 5 August 2009, ora 11:34
Am facut baie turceasca la hotel royal wings din lara .Este foarte relaxant .Daca vrei mai multe detalii scrie-mi.Eu nu stateam decat 10-20 min. pentru ca nu vroiam sa pierd distractiile din hotel. |
|
luminitaticolea 19 mesaje Membru din: 20/11/2007 |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 11:58
Da, am fost in Turcia de multe ori ... cu avionul. Si doar in acest an am "descoperit" Turcia ... calatorind cu masina. Merita sa vezi, zic eu, totul la pas: oameni harnici, locuri frumoase si pline de istorie, autostrazi adevarate, orase cu adevarat imense, peisaje mirifice si multe... multe altele. Mi-ar placea sa revin. Nu stiu de ce dar aveam o alta impresie despre turci si tara lor. Credeam ca totul se reduce la unul sau doua orase mari, cateva mall-uri mai mari si ceva hoteluri de lux. M-am inselat amarnic. Stiti ce mi-a ramas in cap... culoarea, da culoarea tarii. Daca din Franta te intorci avand in cap o culoare maronie, din UK cu ceva cenusiu si verde, din USA cu roz si gri iar din Gernania cu ... imagini de oglinda si sticla, din Turcia te intorci cu un verde pal, un albastru deschis si un galben luminos. Miroase a cafea, departe se aude marea si in jurul tau sunt milioane de masini care trec pe strazile din Istambul. |
|
muzeograf 8 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Buzau |
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 08:12
As dori sa merg in vara intr-un circuit de 12 zile in Turcia prin Omnia Tour. A mai fost cineva in acest circuit? Cat sunt intrarile la obiectivele turistice? |
|
dr2000_lazy 5 mesaje Membru din: 1/07/2008 Oras: Braila |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 06:40
Acolo merg si eu la vara, la Marmaris.
Non multa sed multum
|
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro