buna

Subiect nou
Alege alt forum  
SIMONETI Avatarul lui SIMONETI

4 mesaje

Aa vrea sa merg in Portugalia in concediu , insa nu prea am gasit prea multe comentari despre acesta. Imi poate spune cineva cum este atmosfera ,ce "surprize "neplacute pot avea, si ce nu ar trebui sa ratez?multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
lazy000771 Avatarul lui lazy000771

2 mesaje

in portugalia am fost si eu mai precis acum 2 ani, este super faina,mie mi-a placut,de ratat este sa mergi cu vaporu pe o insula care se cchiama TROIA, in setubal la doar cativa km de lisabona.
lazy000653 Avatarul lui lazy000653

34 mesaje
Oras: bucuresti

Nici nu cunosc pe vreunul di voi dar,va intreb cat mai rezistam... Pe mine asta ma framanta

34 mesaje

Ce facem draga ne apucam de prizat droguri usoare ?oare cum sunt acestea ori fii faine ,ecologice, scumpe ieftine, colorate ,vor inlocuii serviciul,scoala poate chiar mancarea, sa incercam nuuuuuuuuuuuuuuuuu?Pai ce alta treaba avem................

34 mesaje

Buna imi dau seama ca,numai daca avem stabilitate in Tarisoara noastra frumoasa si bogata, cu pamanturi arabile cat vezi cu ochi si tot relieful ei complect, vom putea fii liberi,frati si fiecare avand venitul pee care il are conform standardelor sale . Sa intram in rand din nou alaturi de tarile din UE. Apoi vom face plimbarii multe si ne vom ocupa de excursii in srainatate.Nu-i asa dragilor?++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++