buna
traseul pe care spui tu noi l-am facut ..o parte..cea cu hunedoara, deva...cluj acu 2 ani iar anul trecut suceava, constanta,drobeta turnu severin herculane, tg jiu, petrosani, vidra,vidraru, transfagarasan,sibiu, brasov si...suceava
noi suntem pasionati de drumetii...auto..mai putin sotul meu care saracul e sofer....vorba vine...ii place si lui dar e epuizant
in sfarsit tin sa iti spun ca e mare pacat sa nu treci prin baile felix (2 mai ) si sa nu vezi nuferii ...sunt superbi, sau pestera ursilor...apoi pe valea ariesului ghetarul scarisoara...unde eu am vazut un verde....cum nu am mai intalnit niciodata..(la peisaj ma refer)..cu toate ca drumul e cumplit...la chetar poti urca pe jos..ceea ce am facut noi pt ca eram cu un mercedes cu garda joasa si.....insa se merita ...sau sunt localnici ce te urca cu masini de teren.parerea mea e ca se merita drumul pe jos pt peisaj
apoi o mare greseala e sa mergi la drobeta si ca nu faci plimbarea pe dunare sa nu vezi cazanele...se merita toti banii...noi am fost singuri pt ca nu am gasit alti..turisti in acel moment dar sincernu regret s-a meritat sa imi infrunt si frica de apa
lacul vidra este superb...noi acolo a trebuit sa poposim pt ca...nu mai putea soferul si ....voia sa dea si la peste

nu am gasit cazare...dar am dormit in cort....a fost ok..si a prins si peste :))...am uitat sa mentionez pestera muierii
e undeva pe langa tismana...nu am acu o harta sa iti spun exact dar caut-o si o vei gasi..plus manastirea dintr-un lemn
transfagarasanul....nu o sa ma satur niciodata de el...indiferent de cate ori o sa il vad...nu am cuvinte...drumul e dificil insa noi am trecut anul trecut cu un peugeot tot cu garda joasa...si fara probleme...cazare noi am gasit la cota 1200..dinspre curtea de arges..conditii f bune si pret acceptabil..dar totusi tre sa ai mare grija pt ca ..noi am avut noroc dar am prieteni care au dormit in masini pt ca u au gasit nimic nici in curtea de arges nici pe traseu pana la balea, iar transfagarasanul eu va sfatui sa il incepeti dimineata....sa nu va treziti la o bucata de noapte in pustiu cu copii...
si nu uita...dupa vidraru..pe stanga cum urci este cetatea poienari...tre sa urci ceva trepte (eu nu am facut-o pt ca nu a vrut sotul :(( dar...revin) de unde am inteles ca se vede superb zona :(
crede-ma ca totul e superb, cautativa o harta pe care sa aveti descrise si obiectivele turistice....
daca vrei amanunte in legatura cu ceva de pe acest treseu intreaba-ma si cu ajutorul hartii, acasa...+poze...imi voi improspata memoria, iar daca voi gasi ceva timp voi pune si poze