Baile Olanesti - Restaurant Hotel Central

Subiect nou
Alege alt forum  
stanmihaela Avatarul lui stanmihaela

17 mesaje
Oras: bucuresti

Am fost în vacanta la Băile Olănești profitând de programul "O săptămâna de refacere". Ne-am cazat la hotel Central (3*) și am avut inclus micul dejun și tratamentul. Totul în regula pana am coborât în prima dimineața la restaurant. Micul dejun era impus și consta în doua oua prăjite, câteva felii de salam, câteva felii de brânza telemea, unt (care expira în 4 zile), gem și ceai îndulcit. Am simțit ca iau foc de nervi având în vedere ca eu nu mănânc oua, mezeluri, prăjeli, unt, nu beau ceaiul îndulcit, sunt pretențioasa la brânza și aia era foarte sărata. Si uite asa m-am pus pe făcut scandal încercând sa-i explic fetei care ne servea ca eu nu pot manca ce-mi dau ei, ca lumea vine în stațiune și pentru tratament (acolo se tratează și afecțiuni hepato-biliare, iar cei cu probleme nu au voie grăsimi) și nu e posibil sa servească oua prăjite fără măcar sa întrebe dacă au voie sau dacă pot manca. Pana la urma au hotărât ca putem comanda din meniu ce vrem în valoare de 10 lei/persoana. Alta distracție: lapte, miere sau oua fierte nu aveau, cafeaua nu era inclusa în micul dejun, în rest puteai alege din diverse sortimente de mezeluri, oua prăjite sau omleta, unt, gem, iaurt (Danone), brânza, cașcaval și măsline. Asa ca deși am probleme cu fierea am mâncat unt (la un moment dat au băgat unul mai proaspat) cu gem aproape în fiecare zi, mi-am cumpărat lapte de la magazin și la ei am comandat salata de roșii, suc, cașcaval, măsline. Am observat la ceilalți oaspeți ca aproape în fiecare zi au primit oua prăjite sau omleta, unt și gem.

Știu ca sunt pretențioasa, dar nu mi se pare normal la un restaurant de categoria I al unui hotel de 3 stele, sa mi se impună micul dejun și în plus nici măcar sa nu fie sănătos. In plus personalul fuma în sala destinata nefumătorilor fără sa le pese ca sunt copii, bebeluși și gravide la mesele alăturate.
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela Stan
vladgg_19 Avatarul lui vladgg_19

75 mesaje
Oras: ploiesti

Buna ziua ! Hotel Central este acel din centru cu restaurantul deasupra raului ? Cum sunt camerele ? Am vrut sa stam anul trecut , dar nu erau locuri , am stat la Hotel Suprem , micul dejun era inclus in pret , in suma respectiva puteai sa alegi ce vrei , trebuia sa comandam f multe ca sa ne incadram in suma . Mie imi place f mult in Olanesti, vreau sa merg si anul acesta , chear ma orientam la Hotel Central .

17 mesaje

Buna

Da, e ala verde deschis cu galben care are restaurant deasupra raului. Camerele sunt ok, mai ales cele cu pat dublu. Cele cu 2 paturi (oricum sunt lipite) sunt mai mici, iar baia e si ea destul de mica si obiectele sanitare inghesuite.

Noi am stat la etajul 3 si acolo aparatele de aer conditionat nu erau montate, in schimb la etajul 2 (unde a stat colegul meu) era aer conditionat in camera.

Internetul gratis nu stiu ce inseamna pentru ca nu am vazut nici un calculator pus la dispozitia turistilor, si nici n-am vazut vre-un afis de wireless sau prize in camera.

Daca vrei sa stai in week-end acolo, sa te interesezi daca au nunta/ botez pentru ca o sa aiba si orchestra si o sa fie galagie. La etajul 3 nu se auzea foarte tare, dar nu stiu cum era mai jos.

Doamna cu curatenia nu e foarte amabila si rabdatoare. Vroia sa ne facem noi programul in functie de cum vroia ea sa faca curat in camere. Desi am rugat de la inceput sa dea zilnic cu aspiratorul in camere pentru ca eram cu un bebe care se taraia pe jos si baga toate alea in gura, in fiecare zi ne intreba daca sa dea cu aspiratorul, nu stergea praful, mai uita sa ia gunoiul. Ce-i drept, e si singura pentru tot hotelul si ea se ocupa si cu spalatul si calcatul, dar asta nu e vina turistului.

Am mancat si noi intr-o seara la Suprem si a fost acceptabil.
Ne-a placut cum arata la Pensiunea Noel, desi mancarea ne-au adus-o cu mare intarziere si e si scump. Am mai mancat si la Hotel President (OK) si au fost foarte amabili cu noi (chiar si cu copiii care desi au rasturnat un ghiveci au primit bomboane) si baza de tratament era mai mare si arata mai bine decat la Hotel Central. Am vrut sa mergem si la Casa Vanatorilor, dar aveau un grup (training) si nu ne puteau servi. Cand am fost la doctor, ne-am intalnit cu niste doamne care stateau la Pensiunea Alice si au zis ca e foarte frumos.
Mihaela Stan

75 mesaje

Multumesc , o sa caut si vedem unde ne orientam , sunt f multe Hoteluri.Zona Valcea este mai saraca in mancare la restaurante nu gasesti prea multe feluri , am stat si la Calimanesti Caciulata , Voineasa , si tot la fel mancarea nu prea era stralucita , dura mult pana veneau cu ea , cred ca nu sunt obisnuiti cu tinerii ,acestea sunt statiuni unde vin mai multi de varsta a treia.

17 mesaje

Da, e clar ca nu sunt obisnuiti cu tinerii, si mai ales cu pretentiile lor Faptul ca pensionarii sau cei mai in varsta se multumesc cu ce primesc in farfurie nu e o scuza. Pe de o parte unii tipa ca vor sa reinvie turismul balnear si pe partea cealalta te lovesti de servicii proaste.

Mancare diversificata am gasit la Pensiunea Noel doar ca desi de cate ori am fost nu era plin, am asteptat foarte mult pentru niste paste sau pizza. Si scuza ca "toata mancarea sa face acum" nu te incalzeste cu nimic.

La President a fost bine din punctul asta de vedere. Adica am si avut ce comanda si a venit repede.

Nu te gandi ca vroiam cine stie ce specialitati, doar ca eu anumite mancaruri nu pot manca si de cele mai multe ori am preferat sa iau gratar. Papanasii cei mai buni (si mai scumpi) i-am mancat la Hotel Central si la un restaurant-pensiune de pe drumul spre izvoare.

Cel mai bine alegi un hotel bun, iei doar mic dejun si in rest mananci pe unde vrei sau pe unde apuci in functie de unde te afli.

In general servirea a fost buna, si ma refer aici la amabilitatea ospatarilor, mai putin la Hotel Central.
Mihaela Stan
kudika064581 Avatarul lui kudika064581

12 mesaje

da, ai dreptate, este hotelul lui copos - nu e prea bun, desi pe afara arata bine. Eu merg de 5 ani la Olanesti, si in sezon nu sunt probleme, adica, mie mi-a placut, de aceea abia astept sa plec iar. AM prins ofertele din iunie, cu reducere- am stat pana acum la Hotel Olanesti, Tisa, Parang- si la toate puteai alege dieta - miei imi pria f mult cea fara sare, dieta 5 - carne de pui gratar, mancare prea multa mereu - ok, Olanesti si Parang usnt vechi, dar ... tratamentele mancarea sunt f bune - am doar 40 de nai, dar ma tratez f bine acolo pt multe ... la tisa este fff bine cazarea, dar mai putin cu tratamentul ...
Realitatea este ca peste tot binele si raul sunt in acelasi loc.
Bafta multa in toate, sanatate si bucurii!
Gabi_condo Avatarul lui Gabi_condo

2 mesaje
Oras: ramnicu valcea

Imi pare tare rau sa vad ca mancarea lasa de dorit la Hotel Central din Olanesti,insa nu aveti dreptate cand spuneti ca "nu sunt obisnuiti cu tinerii".De cate ori ma duc acolo ma simt minunat si raman cu amintiri frumoase.Nu am asa pretentii legate de masa,ce sa mananc si ce nu,nu stiu de cate ori ati fost la Valcea sau nu dar este o zona superba.
Sper ca data viitoare cand mergeti la Olanesti sa luati "o gura proaspata de aer"si sa va refaceti organismul fara sa va necajiti.Viata e scurta si frumoasa!

17 mesaje

Mi-a placut tare mult zona, chiar merita vazuta. Doar ca e pacat sa vezi ca asteptarile tale sunt peste ceea ce pot ei oferi.

Citisem si eu pe net ca in statiune poti alege din 5 meniuri de dieta, ceea ce ma incantase, mai ales ca vroiam ceva si pentru slabit si pentru colecist. Dar la Hotel Central nu exista meniurile acestea :(
Mihaela Stan

75 mesaje

Va dau dreptate , este f frumoasa zona , si f multe de vizitat , manastirea Bistrita cu pestera , Pestera Polovraci, manastirea dintr-un lemn, Pestera Muierilor , Horezu .
kudika328151 Avatarul lui kudika328151

1 mesaj

Noi am ales Hotelul President si chiar ne-am simtit foarte bine.
Este foarte curat si personalul este foarte primitor.
http://www.romania-turistica.ro/Valcea/Cazare-Baile-Olanesti.htm
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika328151, la data 2010-11-01 14:59:49Noi am ales Hotelul President si chiar ne-am simtit foarte bine.
Este foarte curat si personalul este foarte primitor.
http://www.romania-turistica.ro/Valcea/Cazare-Baile-Olanesti.htm

spune si tu cateva vorbe despre baile termale, cum sunt?
NU lăsați copii să se joace cu iubirea! .... Pentru femei bogate intră în ÎNTOVĂRĂȘIRE
kudika462523 Avatarul lui kudika462523

1 mesaj
Oras: caracal

Am fost la hotel Central in octombrie 2011 . Camera foarte mica, dulap de haine mic.Frig in camera si multa galagie din cauza ca reparatiile pentru extindere se faceau ziua si noaptea. Se aude galagia si de la restaurant.La receptie se anunta ca reparatiile se fac intre orele 10-12, ceea ce n-a fost adevarat, nu se anunta sa predati cardul de ape seara, daca plecati a doua zi, ci la predare ca sa mai platiti 8 lei pe zi la ape.
Mancarea mi s-a parut scumpa si in rest nu vezi pe nimeni din personal Fara scuze!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului