Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Travel » Obiective »

Alanya

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

skia
    13 mesaje
    Postat pe: 16 Mai 2009, ora 19:35

Cineva, ceva despre Alanya? Multumesc.........
    stefanbuzatu
    20 mesaje
    Postat pe: 22 Mai 2009, ora 05:38 Raporteaza abuz de limbaj

Mai sunt 2 site-uri: www.dertour.ro - vezi toate hotelurile din alanya si www.travelturkey.com.
    stefanbuzatu
    20 mesaje
    Postat pe: 22 Mai 2009, ora 05:49 Raporteaza abuz de limbaj

stie cineva care este cel mai bun/scurt drum spre alanya: prin canakkale sau prin istanbul?
    cristina_lazy
    2 mesaje
    Postat pe: 22 Mai 2009, ora 08:14

M-am intors vinerea trecuta din Antalya.Am fost si in Alanya. Este o zona superba, putin mai scumpa (bazar) dar m-am intors cu amintiri foarte placute.Despre drum nu iti pot spune pentru ca am fost cu avionul, doar ca autostrazile si drumurile sunt foarte bune si timp de 1 saptamana nu am vazut nici macar un accident. In legatura cu hotelurile, mancarea iti pot da mai multe amanunte.
    cristina
    drtecar
    2 mesaje
    Postat pe: 22 Mai 2009, ora 11:18 Raporteaza abuz de limbaj

Daca mergi chiar in statiunea Alanya SA-ti iei hotel pe plaja ca orasul e mare !Daca mergi in apropiere e O.K.faci 20min.cu maxi-taxi!!
    gabita
    11 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 22 Mai 2009, ora 11:41 Raporteaza abuz de limbaj

este foarte frumoasa statiunea, atat cat am vazut-o din masina in drumul de la aeroport la hotel (antalya - alanya). si prea mult nu am iesit din resort pt ca nu aveam de ce. am fost doar la bazarul de langa hotel de unde am luat mici cadouri, unde poti negocia la sange orice cumperi. iar de ospitalitate nu mai discutam, sunt cei mai priceputi in turism, stiu cel mai bine sa vanda tara lor! cinste lor! anul asta am ales tot turcia, insa am schimbat orasul, acum vom merge in antalya hotel royal wings. in alanya am stat la saphir resort & spa.
    concediu placut si astept pareri!!!
    dorimircea
    18 mesaje
    Postat pe: 22 Mai 2009, ora 15:20 Raporteaza abuz de limbaj

Am fost acum doi ani in Alania, de fapt inainte cu vreo 4-5 km de Alania in Konakli dar a fost minunat. Am mers cu masina, si am mers inainte prin Istambul ca sa vedem si pe acolo ceva si sa ne facem unele cumparaturi pentru ca acolo la Bazarul Sultan sunt cele mai bune preturi.Alania este cam la 120-130 km dupa Antalia si este situata in Asia, este aproape ultima daca nu chiar ultima statiune de pe litoralul turcesc.Aveti mare grija ca de-a lungul litoralului este plin de radare, daca aveti detector folositi-l fara sa va vada ca e util. Daca doriti sa vedeti Istambulul atunci mergeti pe acolo, daca nu, nu aveti ce cauta acolo pentru ca ocoliti putintel. De la granita faceti dreapta pentru a merge pe litoral si stanga si aproape 200 km (180 arata indicatoarele rutiere imediat dupa granita)pentru Istambul, kilometri pe care va trebui sa ii faceti si in sens invers ca sa mergeti apoi la mare.In Alania ospiatlitatea e la ea acasa, ca in toata Turcia dealtfel, temperatura este mai ridicata cu cateva grade deoarece este in Asia. Noi am fost din 25.08-02.09 si temperatura era 40-42 grade.Apa marii este foarte sarata, cred ca cea mai sarata din cate locuri am fost la mare.Plajele sunt in general cu pietricele mici, mici si cu nisip. Hotelul nostru avea plaja privata, cu bar pe plaja, sezlonguri, umbrelute, totul gratuit.Sfatul meu este sa va orientati catre un hotel de la 3 stele in sus, cu all inclus, pentru ca noi nu am avut efectiv pe ce sa cheltuim banii inafara de haine si suveniruri.Am avut atata mancare ca nu am putut gusta din toate intr-o saptamana, bauturi de toate felurile si racoritoare si alcoolice si bere,apa minerala, cafea, ceaiuri,fructe, inghetate, prajituri, etc ca nu imi vin toate in minte si 5 mese pe zi. Aveam si noaptea la ora 23 masa, se numea supa de noapte, dar cine sa mai manance atuci.Era si un animator care se ocupa de buna dispozitie a celor din hotel si facea tot felul de activitati de dimineata pana seara.A fost super si anul acesta dorim sa mergem din nou tot acolo. Daca va hotarati va dorim distractie lacuta!!!
    MIHABLUE
    8 mesaje
    Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:28 Raporteaza abuz de limbaj

Ne spui si noua despre ce hotel e vorba?

sorindinuti
    8 mesaje
    Postat pe: 23 Mai 2009, ora 16:18 Raporteaza abuz de limbaj

Alanya..........daca poti dute ca merita totul e la superlativ,daca mergi cu masina e perfect,eu am autorulota si am batut toata europa si turcia ,in turcia nu este loc la mare si eu sa nu il vizitez
    sorindinuti
    8 mesaje
    Postat pe: 23 Mai 2009, ora 16:23 Raporteaza abuz de limbaj

Prin istanbul,dar daca ai timp poti sa mergi prin canakale si de acolo tot pe malul marii pana la izmir si dupa aceea mergi la denizli si de acolo pot sa te duci la marmaris si de acolo tot pe mal pana la alanya dar merita ai ce vedea.
    stefanbuzatu
    20 mesaje
    Postat pe: 23 Mai 2009, ora 20:43 Raporteaza abuz de limbaj

poti sa intri pe www.alanya.com si sunt trecute hotelurile ( cu descriere si site), harta alanya etc.
    l-am gasit intamplator, dar este foarte bun
    dorimircea
    18 mesaje
    Postat pe: 25 Mai 2009, ora 20:32

Pentru cine este interesat de hotel va rog sa accesati pagina mea unde am postat poze si veti vedea si fotografii si numele hotelului.
    adibelean
    1 mesaj
    Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:09 Raporteaza abuz de limbaj

incearca Delphin Botanik ... este deosebit si ai si o excursie cu autocarul hotelului in Alanya , Side sau Managvat ... este super ok. si merita sa mergi
    stefanbuzatu
    20 mesaje
    Postat pe: 27 Mai 2009, ora 23:49 Raporteaza abuz de limbaj

eu stiu ca cel mai bun si mai scurt drum este prin istanbul. de acolo cu ferryboat pana la yalova si tot inainte prin bursa.
    m-am interesat si se pare ca de la bursa este super autostrada.

cat despre hotel, spune-ne si noua care este.
    eu am gasit mai interesant si destul de buna oferta la mc arancia si long beach resort.
    stefanbuzatu
    20 mesaje
    Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:43 Raporteaza abuz de limbaj

Drum verificat. Treceti de Istanbul si o luati in jos prin Bilecik, Afyon etc. pana in Alanya. Eu asa am fost in August 2009.
    Anul acesta drumul va fi o super autostrada si tot pe acolo o sa o iau.

Daca vrea cineva indicatii contactati-ma cu incredere.
    kudika061841
    4 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 23 Iunie 2011, ora 10:05 Raporteaza abuz de limbaj

buna.si noi plecam in turcia-alanya pe 7 iulie si tot pe traseul asta o luam.Istanbul-Bilecik-Afyon-Alanya.(avem noapte intermediara de dormit la Bilecik)ca e obositor e mult de mers.Ce e de vizitat prin zona mai frumos?
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 47 lei in loc de 139 lei pentru un set de tacamuri (24 de piese) de la Gave.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 47 lei in loc de 139 lei pentru un set de tacamuri (24 de piese) de la Gave.ro

Mergi la:

Inchide Setari

off