Halkidiki - hotel Flegra Palace 4*+

Subiect nou
Alege alt forum  
adriana27 Avatarul lui adriana27

1 mesaj

Ce parere aveti despre acest hotel?
a fost cineva acolo?
lazy000133 Avatarul lui lazy000133

3 mesaje

nu stiu draguta mea, dar daca aflu iti spun
carmen1977roxy Avatarul lui carmen1977roxy

11 mesaje
Oras: tg mures

E un hotel foarte frumos, conditii bune, plaja minunata la doar 150m.
Camerele duble au 2 paturi sau pat matrimonial.
Camerele SUPERIOR au un pat matrimonial si doua canapele care se pot transforma in paturi.
Facilitati: restaurant, baruri, biliard, jocuri, tenis de masa, jacuzzi, acces la Internet in holul hotelului, piscina exterioara, bazin pentru copii.
Raporteaza abuz de limbaj
luminitaticolea Avatarul lui luminitaticolea

19 mesaje

Vrei sa stii totul despre un hotel? cauta pe www.tripadvisor.com
Bafta
mokusko Avatarul lui mokusko

1 mesaj
Oras: timisoara

E un hotel f bun chiar daca nu e pe plaja. Patronul hotelului e un tanar grec si se ocupa f atent de toti turistii, Ce e mai special, e meniul de tip all inclusive,,,nu se repeta nici un fel de mancare pe parcursul a 7 zile. Au o piscina exterioara f frumoasa si este un hotel f bun pentru cupluri...mobilat modern.etc
calator Avatarul lui calator

76 mesaje

cauta numele hotelului pe google si ai sa gasesti tot felul de informatii utile
Iar Halkidiki este o alegere minunata, eu am vazut aproape toata Grecia in 3 randuri, am fost si in insule, adica in Corfu si Creta, pe care le recomand tututor,
dar si despre Halkidiki am amintiri minunate, mai ales peninsula Sithonia are niste plaje frumoase in cateva golfuri foarte frumoase, merita vizitata intr/o zi o ocolesti pe toate, la Neos Maarmaris o sa dai de un vechi port pitoresc cu mancare traditionala bine facuta,
vacanta frumoasa si drum bun
eu
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului