croaziere pe dunare

Subiect nou
Alege alt forum  
layla2010 Avatarul lui layla2010

14 mesaje
Oras: bucuresti

Din Galati se poate pleca, in croaziera, spre Delta Dunarii cu vasul "Kaptan".Informatii mai amanuntite puteti gasi pe siteul : www.croaziere kaptan.ro sau contact@croazierekaptan.ro .Eu,personal,cind ajung in frumosul oras Galati ,intotdeauna servesc masa la restaurantul Malnas,care apartine de aceeasi firma si sunt multumita de serviciile lor.
Raporteaza abuz de limbaj
lucian2itf Avatarul lui lucian2itf

15 mesaje

Slăbuț, slăbuț, ca de altfel tot turismul românesc. Vrei croazieră pe Dunăre? Mergeți la Passau și veniți până la Budapesta sau invers. Valea Dunării în Austria este superbă, Dunărea la Budapesta este magnifică. La noi .... stuf și bălării. Apropo, avem și noi un "turistic road" de la intrarea Dunării în țară și până la Tulcea? Când vom avea așa ceva abia atunci vom face turism dunărean. Când privești cum este valorificată Dunărea de la Budapesta în sus, te întrebi "la noi de ce nu este așa?". No comment...
lfelicia Avatarul lui lfelicia

6 mesaje

Veniti la Galati!! E foarte frumos...va astept cu drag!! :*:*
denise200601 Avatarul lui denise200601

2 mesaje

Si preturile?
onyx001 Avatarul lui onyx001

29 mesaje

De la: stela1965, la data 2009-07-03 11:32:52Din Galati se poate pleca, in croaziera, spre Delta Dunarii cu vasul "Kaptan".Informatii mai amanuntite puteti gasi pe siteul : www.croaziere kaptan.ro sau contact@croazierekaptan.ro .Eu,personal,cind ajung in frumosul oras Galati ,intotdeauna servesc masa la restaurantul Malnas,care apartine de aceeasi firma si sunt multumita de serviciile lor.

Ultima data cand i-am intrebat, spuneau ca este nevoie de un grup organizat, intre 50 si 150 de membri; sau mai putini, dar numai in anumite conditii speciale. Si eu sunt din Galati, dar n-am pile la Malnas sau la alte brand-uri locale. Poate ca sunteti la curent? s-a mai schimbat ceva intre timp?
layla2010 Avatarul lui layla2010

14 mesaje

Buna,nici eu nu am pile la Malnas. Dar cind am fost ultima oara am luat un pliant de pe masa si am cuatat pe net.Am dat informatia ptr cei ce vor sa ajunga in Delta din Galati,asa cum imi doresc si eu.O zi buna.
whitewizzard Avatarul lui whitewizzard

74 mesaje

vreau si eu :)
http://de-weekend.com
Fosta membra Kudika.ro
www.carpediem-boat.ro

Croaziere pe Dunare, MAX 6 persoane
lazy002376 Avatarul lui lazy002376

1 mesaj

Auzi, Stelutz-oooooo

Kiar zilele trecute am mancat la Malnas .... si toata persoanele care am fost la masa(vreo 10) ne-am intoxicat de la pestele pe care ni l-au servit.

Asa ca te rog sa iti mai revizuiesti putin atitudinea fata de ei ca am ajuns la concluzia ca nu merita, kiar daca la inceput am avut si eu aceeasi parere.

In concluzie nimic nu se arunca, .... totul se prepara (Citat de patron)
micabis Avatarul lui micabis

635 mesaje

Vaaaai ce urit!
Cum il cheama pe patron?
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului